انیشتن
عضو جدید
اون سوالی که گفته بود مقاوت دمپر آتش که دو دویوار آتش را با مقاومت 3 ساعت در برابر آتش از هم جدا می کند چقدر است؟
2ساعت
اون سوالی که گفته بود مقاوت دمپر آتش که دو دویوار آتش را با مقاومت 3 ساعت در برابر آتش از هم جدا می کند چقدر است؟
2ساعت
مبحث چهارده فصل دودکش
به مهندسی شیمی هم مدرک نظام مهندسی میدهند؟شامل پالایش-پتروشیمی-گاز میشه؟
فک می کنم شما دو سوال و با هم اشتباه گرفتید.یکیش مربوط به قسمت دودکش بود که 2 ساعت می شد.ولی اونی که من پرسیدم مربوط به دمپر آتش در کانال ها بود که مربوط به فصل ششم یا صفحه 71 مبحث 14 اون چی می شه؟
نه همینه گفتن سه ساعت نمیشه دو ساعت میشه.نکته داشته
لطفا اگه می شه نکته ش و بگید؟یا اینکه آدرس دقیقش و تو کتاب بگید؟
1چنتا سوال رو شک دارم درست زدم یا نه کسی میدونه جواب بده
-حداقل مقاومت دمپر رو من حداقل مقاومت کانال گرفتم
2-ساختمان بیست و پنج طبقه رو من فرض کردم 30 الی شصت متر میشه حداکثر ناشاقولی شد 25
3-بهترین عملکرد برج خنک کن وقتی که دمای خروجی به دمای مرطوب نزدیک بشه و اختلاف دمای ورود و خروج زیاد شه انتخاب کردم
4-فاصله دهانه دودکش تهویه و تاسیسات رو پشت بوم هم تراز رو سه متر زدم
5-دلیل اختلاف دمای شصت درجه اب گرم کن رو صرفه جویی و جلوگیری از خوردگی زدم
مطمینید طبق مورد 1 که گفتید حداقل مقاومت دمپر با حداقل مقاومت کانال برابر؟
سوال 2 تون اشتباهه تو بدترین حالتم باز 25 نمیشه 50 میشه چون تا طبقات بره بالا طبیعتا ناشاقولیم بخاطر نبشی های 6 متری یا 12 متری که تو آهن کشی رو هم جوش میشن بخوای نخوای ناشاقولی میندازهمطمینید طبق مورد 1 که گفتید حداقل مقاومت دمپر با حداقل مقاومت کانال برابر؟
اره درستهسوال 2 تون اشتباهه تو بدترین حالتم باز 25 نمیشه 50 میشه چون تا طبقات بره بالا طبیعتا ناشاقولیم بخاطر نبشی های 6 متری یا 12 متری که تو آهن کشی رو هم جوش میشن بخوای نخوای ناشاقولی میندازه
??????فوری
وزیر راه و شهرسازی:
انتخاب مهندسان ناظر اختیاری میشود
خبرگزاری تسنیم: وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مهندسان باید بتوانند بهصورت رقابتی فعالیت کنند، گفت: مالکان و کارفرمایان باید بتوانند مهندسان را انتخاب کنند که ساماندهی به این مورد در دستور کار قرار دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس آخوندی در حاشیه بازدید از آزمون ورود به حرفه نظام مهندسی ساختمان اظهار کرد: با توجه به اینکه ساختمان بزرگترین سرمایه ملی محسوب میشود چون حدود 30 درصد از سرمایهگذاریها را به خود اختصاص داده باید تدابیری بیندیشیم و در اجرا به گونهای عمل کنیم تا عمر ساختمانها در کشور افزایش دهیم.
وی با تاکید بر ارتقای دانش و استفاده توامان از فناوریهای روز برای مهندسان به 300 هزار نفر عضو سازمان نظام مهندسی کشور اشاره کرد و گفت: مباحث نظام ارجاع کار و نظام تایید کیفیت ساختمان و صلاحیت مهندسان از جمله بحثهای مهمی هستند که در آینده بنا داریم شیوههایش را تغییر دهیم.
وی ادامه داد: در ارجاع کار، بحث آزادی حق انتخاب مالکان و کارفرمایان مطرح است که متاسفانه این آزادی انتخاب وجود ندارد و در تلاش هستیم این اطمینان را به مالکان و کارفرمایان بدهیم تا خود بتوانند مهندسان ناظر بر ساختمان را که هماکنون توسط سازمانهای نظام مهندسی و به صورت اجباری تعیین می شوند، انتخاب کنند.
وی بیان کرد: بحث نبود امکان رقابت مشکل عمدهای بوده که همواره کیفیت ساختمانها را تحت الشعاع قرار داده است، مالکان و کارفرمایان باید بتوانند مهندسان را انتخاب کنند که ساماندهی به این مورد در دستور کار قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی افزود:مهندسان باید بتوانند به صورت رقابتی و بر اساس کیفیتی که در کار ارائه میکنند شانس بهتری نیز در گرفتن کار کسب کنند که این مساله مورد بازنگری قرار دارد و به زودی نیز ابلاغ میشود.
آخوندی تاکید کرد: مهندسان باید بتوانند با بهرهگیری از فناوری های جدید در حوزه مهندسی و بر مبنای رقابت کارهای خود را ارایه کنند که در فعالیتهای مهندسی افزایش طول عمر ساختمانها را به عنوان سرمایه ملی در اولویت قرار دهند.
http://www.tasnimnews.com/Home/Single
مطمینید طبق مورد 1 که گفتید حداقل مقاومت دمپر با حداقل مقاومت کانال برابر؟
من در مورد سوال 2 نپرسیدم اصلا اینا هم جوابای من نیستن من در مورد سوال اولی که دوستمون گفتن حداقل مقاومت دمپر با حداقل مقاومت کانال برابر پرسیدم که آیا مطمین چون من مقامت کانال می خوام نه دودکش یا شفت تو صفحات قبل هرچی این سوال و پرسیدم مقاومت شفت و دودکش و گفتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکتشونمیدونم الانم کتاباموجم کردم چشمم بهشون نخوره.چون سوالات مفهمومی بود و وقت کم بود نامردی بودسوالات
باور کنین دوستان تا روی سوالات رو نبینیم همش داریم بیخودی روشون بحث میکنیم،منم قبول دارم سوالات واقعا در حد آزمون دکتری مفهومی بود اونم دارن برنامه میچینن بی نهایت سختش کنن کسی نتونه وارد شه سهم ارشدارو بقاپه،دوستای من که دو سه دوره پیش با تقلب قبول شدن دارم کلی رو ما پز میدن و هر هر بهم میخندن که تویی که کلی تو درسا ازما سرتر بودی نمیتونی تو آزمون به این سادگی قبول شی،پیش خودشون فکر میکنن عین دوره یه اونا آسونه،باور کنین آزمون خرداد 93 دقیقا 17 سوال تکراری آزمون سال 83 بود!!!!اصلا کپ کردم دیدمش
بچه ها تو تلگرام بررسی کنیم بزارین بسازیم گروه تو تلگرام اگه اونایی که گوشی ندارن تو لپ تاپا یا کامپیوتر خونشون تلگرام نصب کنن.
بچه ها تو تلگرام بررسی کنیم بزارین بسازیم گروه تو تلگرام اگه اونایی که گوشی ندارن تو لپ تاپا یا کامپیوتر خونشون تلگرام نصب کنن.