آزمون نظام مهندسی مرداد 94

این از آزمون استخدامیاش که آدم درس نخونده ندیده میره رئیس میشه ولی اونی که پارتی نداره میمونه باور میکنین سه سال سابقه کار تو پتروشیمی دارم از صفر شروع کردم تا ته درجاتش رفتم ولی آخرش به خاطر نبود پارتی موندم؟

asgar33

عضو جدید
اره تلگرامو هم قطع شده. نکنه فیلتر کنن؟ به نظر شما سوالا باطن انحرافی داشتن من تمام جوابه رو به فرض اینکه طراح قصد فریب نداره جواب دادم ولی الان که چنتا غلط در اومد نگران شدم که سوالا نکته انحرافی داشته باشن

انیشتن

عضو جدید
این از آزمون استخدامیاش که آدم درس نخونده ندیده میره رئیس میشه ولی اونی که پارتی نداره میمونه باور میکنین سه سال سابقه کار تو پتروشیمی دارم از صفر شروع کردم تا ته درجاتش رفتم ولی آخرش به خاطر نبود پارتی موندم؟

کجاموندی

arzess

عضو جدید
منم چنتا سوال علاوه بر سوالای که شما یادتون اومده بذارم
یکی حداکثر مصرف موتور اب سرد کن که با رابطه میزان سرمایش تقسیم بر انرژی مصرفی موتور باید بیشتر از پنج بشه میومد
ابعاد کانال هود نوع I
تهویه هوای دسشویی سینما که تعداد رو از مبحث چهارده بدست میوردیو و تهویه رو از هواکش فاضلاب
یه سوال از توان بادزن
یه سوال محاسبه میزان سوخت ذخیره مخزن سوخت برای مصرف دوازده روز
دوتا سوال از محاسیه قطر لوله گاز با توجه به میزان مصرف
کلا محاسباتی هاش گنگ بود

برای محاسبه مخزن سوخت 10 ساعت برای 15 روز بود تا اونجا که یادمه. من نتونستم جواب رو پیدا کنم. دوبار حساب کردم تو گزینه ها نبود. کسی حل کرده این سوال رو؟
یکی هم اون سوالی که از مبحث 2 بود که گفته بود یک مهندس شاغل توی یک دفتر حقوقی اشتغالش چقدر افزایش پیدا میکنه. اون رو هم نتونستم پیدا کنم پاسخش رو. چی میشد جوابش؟

anila124

عضو جدید
برای محاسبه مخزن سوخت 10 ساعت برای 15 روز بود تا اونجا که یادمه. من نتونستم جواب رو پیدا کنم. دوبار حساب کردم تو گزینه ها نبود. کسی حل کرده این سوال رو؟
یکی هم اون سوالی که از مبحث 2 بود که گفته بود یک مهندس شاغل توی یک دفتر حقوقی اشتغالش چقدر افزایش پیدا میکنه. اون رو هم نتونستم پیدا کنم پاسخش رو. چی میشد جوابش؟

من سوال مخزن سوخت ور حل کردم که شد 9700 لیتر و من 10000 زدم

mahmood5

عضو جدید
در مورد افزایش دمای مبرد فوق اشباع اگر دمای مبرد بالا بره؟
دمای کندانسور افزایش پیدا کنه در شرایطی که دمای اواپراتور تغییر نکنه کار کمپرسور افزایش ولی عملکرد آن کاهش می یابد

arzess

عضو جدید
سلام دوستان
من 44 تا زدم، به قبول شدن امید وارم.
وفق باشید.(تشکر از ساسان و انیشتن)

من هم 43 تا زدم و اگر خدا بخواد فکر کنم که قبول شم. بار دومه که امتحان میدم. برای این امتحان خیلی خونده بودم. فکر میکردم که درصدم خیلی بالاتر بشه نه اینکه روی مرز باشم. خدا کنه همه موفق باشن.

دوست عزیز این ساختمون مخزن نمیخواست

من هم 43 تا زدم و اگر خدا بخواد فکر کنم که قبول شم. بار دومه که امتحان میدم. برای این امتحان خیلی خونده بودم. فکر میکردم که درصدم خیلی بالاتر بشه نه اینکه روی مرز باشم. خدا کنه همه موفق باشن.

دیاکو جیان زور سپاس ریزت هه یه برا

انیشتن

عضو جدید
بچه ها من ممکنه دیگه نیام این گروه رو به شما میسپارم امیدوارم هرجاهستید موفق باشید و قبول بشید.برامنم دعاکنین قبول شم

anila124

عضو جدید
چرا نمیای انیشتن؟چون میدونی که قبول میشی نمیای؟خب بیا به بقیه کمک کن

بچه ها من ممکنه دیگه نیام این گروه رو به شما میسپارم امیدوارم هرجاهستید موفق باشید و قبول بشید.برامنم دعاکنین قبول شم

انشتن شما نیاین که بایستی در اینجا رو گل گرفت؟!!!شما عضو فعال این گروهین اصلا قبول نداریم از اینجا برین

anila124

عضو جدید
اصل سوال گفته بود ساختمون 2 طبقه ولی تو مبحث ساختمون بیشتر از سه طبقه وده واحد آپارتمانی مخزن میخواست.

اون مخزن آبرسانی بوده که شما میگین و باید بیشتر از 4 طبقه یا 10 واحد باشه که مخزن بزارن
اینی که میگیم مخزن سوخت مایع هست

اون مخزن آبرسانی بوده که شما میگین و باید بیشتر از 4 طبقه یا 10 واحد باشه که مخزن بزارن
اینی که میگیم مخزن سوخت مایع هست

من اون سوالی که میگم مال اونه سوال مخزن سوخت فقط لوله سرریز و تخلیه رو دیدم که شد 2اینچ و فکر کنم 11/2

بالا