انیشتن
عضو جدید
سرعت تو باشگاه کمه.همه سوالا رو گذاشتن همه الا مکانیکیا از اولم این مکانیکا بی حال بودن بلانسبتنمیدونم چرا تلگرام قطعه امشب
سرعت تو باشگاه کمه.همه سوالا رو گذاشتن همه الا مکانیکیا از اولم این مکانیکا بی حال بودن بلانسبتنمیدونم چرا تلگرام قطعه امشب
مگه هینجا چه مشکلی داره؟؟؟به فکر بقیه هم باشید لطفااااااا
این از آزمون استخدامیاش که آدم درس نخونده ندیده میره رئیس میشه ولی اونی که پارتی نداره میمونه باور میکنین سه سال سابقه کار تو پتروشیمی دارم از صفر شروع کردم تا ته درجاتش رفتم ولی آخرش به خاطر نبود پارتی موندم؟
کجاموندی
به مهندسی شیمی هم مدرک نظام مهندسی میدهند؟شامل پالایش-پتروشیمی-گاز میشه؟
همون 482 اشتباه نوشتمشما تو صفحات قبل گفتید 914*282 جواب؟آخر کدوم تو گزینه ها بود 914*482 یا 914*282؟؟؟؟؟؟؟؟
منم چنتا سوال علاوه بر سوالای که شما یادتون اومده بذارم
یکی حداکثر مصرف موتور اب سرد کن که با رابطه میزان سرمایش تقسیم بر انرژی مصرفی موتور باید بیشتر از پنج بشه میومد
ابعاد کانال هود نوع I
تهویه هوای دسشویی سینما که تعداد رو از مبحث چهارده بدست میوردیو و تهویه رو از هواکش فاضلاب
یه سوال از توان بادزن
یه سوال محاسبه میزان سوخت ذخیره مخزن سوخت برای مصرف دوازده روز
دوتا سوال از محاسیه قطر لوله گاز با توجه به میزان مصرف
کلا محاسباتی هاش گنگ بود
والایکی از بچه هاگفت که همش گفته سه ساعت اما صفحه قبلش توضیح داده دوساعتتو همون قسمت دمپر اتش نوشته
برای محاسبه مخزن سوخت 10 ساعت برای 15 روز بود تا اونجا که یادمه. من نتونستم جواب رو پیدا کنم. دوبار حساب کردم تو گزینه ها نبود. کسی حل کرده این سوال رو؟
یکی هم اون سوالی که از مبحث 2 بود که گفته بود یک مهندس شاغل توی یک دفتر حقوقی اشتغالش چقدر افزایش پیدا میکنه. اون رو هم نتونستم پیدا کنم پاسخش رو. چی میشد جوابش؟
من 33تا درست زدم. چهار تاغلط زدم.البته بازم ممکنه درست زده باشم اماسوالات یادم نمیاد.ممنونم.شبت بخیر
من سوال مخزن سوخت ور حل کردم که شد 9700 لیتر و من 10000 زدم
چون از 3/4 تعداد اعضا اصلی کمتر شده باید انتخابات انجام بشه !
سلام دوستان
من 44 تا زدم، به قبول شدن امید وارم.
وفق باشید.(تشکر از ساسان و انیشتن)
برای محاسبه مخزن سوخت 10 ساعت برای 15 روز بود تا اونجا که یادمه. من نتونستم جواب رو پیدا کنم. دوبار حساب کردم تو گزینه ها نبود. کسی حل کرده این سوال رو؟
یکی هم اون سوالی که از مبحث 2 بود که گفته بود یک مهندس شاغل توی یک دفتر حقوقی اشتغالش چقدر افزایش پیدا میکنه. اون رو هم نتونستم پیدا کنم پاسخش رو. چی میشد جوابش؟
من هم 43 تا زدم و اگر خدا بخواد فکر کنم که قبول شم. بار دومه که امتحان میدم. برای این امتحان خیلی خونده بودم. فکر میکردم که درصدم خیلی بالاتر بشه نه اینکه روی مرز باشم. خدا کنه همه موفق باشن.
اره بخدا همش ماییم این همه مهندس شرکت کرده فقط چهارتا فعالن.
سلام دوستان
من 44 تا زدم، به قبول شدن امید وارم.
وفق باشید.(تشکر از ساسان و انیشتن)
دوست عزیز این ساختمون مخزن نمیخواست
چرا نمیخواست؟اصلا تو گزینه ها نبود که نمیخواست
همشون عدد بودن
بچه ها من ممکنه دیگه نیام این گروه رو به شما میسپارم امیدوارم هرجاهستید موفق باشید و قبول بشید.برامنم دعاکنین قبول شم
اصل سوال گفته بود ساختمون 2 طبقه ولی تو مبحث ساختمون بیشتر از سه طبقه وده واحد آپارتمانی مخزن میخواست.
اون مخزن آبرسانی بوده که شما میگین و باید بیشتر از 4 طبقه یا 10 واحد باشه که مخزن بزارن
اینی که میگیم مخزن سوخت مایع هست