آزمون نظام مهندسی مرداد 94

mahmood5

عضو جدید
با عرض سلام خدمت آزمون دهندگان رشته تاسیسات مکانیکی
خواهش دارم اگر کسی میدونه میزان مقاومت در برابر آتش برای یک دودکش که از فضایی غیراز محل نصب دستگاه به فضای دیگر عبور میکند و از دیوار آتش به مقاومت۳ ساعت هم میگذرد چقدر هست لطفا جواب بده

mahmood5

عضو جدید
بچه ها پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انیشتن

عضو جدید
بچه هایی که مشهدی هستن خواستم بگم بیان اعلام حضور کنن شرکت بزنیم کارکنیم ثبت شرکت خیلی خوبه من دخترم خواستم که مرد رو سر شرکت باشه.اگه کسی مایل هس باهم دیگه شرکت بزنیم. فقط اینکه من خیلی تو کارم جدیم بچه هایی پیداشه که واقعا هدفشون کارکردن باشه.ممنون.

asgar33

عضو جدید
بچه های تهران وضعیت اشتغال چطوره؟ هرچی اگهی استخدام هست برا تهران هست. به نظر میرسه پیدا کردن کار تو تهران راحتر باشه؟؟؟؟

انیشتن

عضو جدید
اره حرفت به جابود بچه هایی که منابع خوب دارن معرفی کنن هرچند اینجابرا نظام هست اما افراد آگاه از منابع اینجا زیادهست.

asgar33

عضو جدید
اجازه بدین دفترچه بیاد. یه وخت دیدین اصلا مکانیک ور نمیداره

arzess

عضو جدید
دوستان اصلن داستان این اموزش و پرورش چیه؟ من کلن ازش بی خبرم.

anila124

عضو جدید
قرار نیست ابتدایی درس بدین که
بعد این چه تعصب کورکورانه ایه که روی رشتمون داریم؟
اینم رشته ایه مثه همه رشته ها

دیاکو95

عضو جدید
قرار نیست ابتدایی درس بدین که
بعد این چه تعصب کورکورانه ایه که روی رشتمون داریم؟
اینم رشته ایه مثه همه رشته ها
دیروز یکی رو دیدم که کنکور ریاضی داده بود، پرسیدم میخوای چه رشته ای بخونی؟
گفت "مکانیک چون بهش علاقه دارم"
بیچاره دلم به حالش سوخت ولی روم نشود چیزی بگم بهش گفتم موفق باشی منم مکانیک خوندم...

انیشتن

عضو جدید
والا دبیرستان درس میدیم نه دبستان.بعدشم دبیرستان دوروز در هفتس بقیش جای دیگه کارمیکنیم

mahmood5

عضو جدید
بچه ها گزینه 8.42 در گزینه های نردبان بود . اگه اینطور باشه باید سینوس 75 در جه در طول نردبان بعلاوه یک بشه درست ؟

انیشتن

عضو جدید
اره خیلی خوبه شماپسرا چرا ثبت شرکت نمیکنین برین شهرداری بهتون کارمیدن خیلی خوبه اگه پخته و باتجربه باشین بگیر نگیرداره

انیشتن

عضو جدید
هیچی بهش بگین کارمیخوایم بهتون میده اما قبلش ازتون پول میگیره که خسارت زدین .پولشون هدر نره مثلا میگه من این منطقه رو بهتون میدم با ایقد کارگر اگر سود کردین که باهاتون مارمیکنیم اگه خسارت دادین قرارداد کنسله

asgar33

عضو جدید
توهم نزنین .م فک میکنم مواد امتحانی سدی بزرگ در مقابل مهندسا هست.احتمالا روانشناسی و تربیتی باشه سوالا

hossein_aj

عضو جدید
سلام
از دوستانی که اطلاع دارن لطفا منابع این ازمون رو معرفی کنن.
به جز اون مباحث چون ظاهرا همه شاکی هستن که سوالات از خارج از مباحث اومده,چی باید بخونیم دروس دانشگاهی؟یا جزوه ای چیزی؟یا کتابی خارج از این مباحث؟
لطفا راهنمایی کنید
واسه امادگی تو این آزمون به طور متوسط چقدر باید خوند؟چند ماه؟ روزی چند ساعت؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

دیاکو95

عضو جدید
سلام
از دوستانی که اطلاع دارن لطفا منابع این ازمون رو معرفی کنن.
به جز اون مباحث چون ظاهرا همه شاکی هستن که سوالات از خارج از مباحث اومده,چی باید بخونیم دروس دانشگاهی؟یا جزوه ای چیزی؟یا کتابی خارج از این مباحث؟
لطفا راهنمایی کنید
واسه امادگی تو این آزمون به طور متوسط چقدر باید خوند؟چند ماه؟ روزی چند ساعت؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید

اجازه بدید جوابا بیان بعد اونایی که قبول شدن بیان نظر بدن.

والا من فقط مباحث رو خوندم با یه کتاب قانون و یه کتاب تاسیسات و همه تست های سال های قبل، امیدوارم هستم قبول بشم،
عمدا سوالا رو پرت میدن که مجبورشیم بریم کلاس و آزمون و نمیدون کتاب های مختلف خوندن و ... به نظرم باید مفقط روی مباحث تمرکز کنید. من حتی راهنمای مباحث رو نگرفتم چون گفتم یک مطلب رو اگه دوجا بخونم سر جلسه گیج میشم و به نظرم اشتباه نکرده ام. باز باید نتیجه ها بیان و افراد موفق نظرشون روبدن موفق باشید....

hossein_aj

عضو جدید
اجازه بدید جوابا بیان بعد اونایی که قبول شدن بیان نظر بدن.

والا من فقط مباحث رو خوندم با یه کتاب قانون و یه کتاب تاسیسات و همه تست های سال های قبل، امیدوارم هستم قبول بشم،
عمدا سوالا رو پرت میدن که مجبورشیم بریم کلاس و آزمون و نمیدون کتاب های مختلف خوندن و ... به نظرم باید مفقط روی مباحث تمرکز کنید. من حتی راهنمای مباحث رو نگرفتم چون گفتم یک مطلب رو اگه دوجا بخونم سر جلسه گیج میشم و به نظرم اشتباه نکرده ام. باز باید نتیجه ها بیان و افراد موفق نظرشون روبدن موفق باشید....

دوست عزیز از نظر زمان خوندن,فکر میکنی به طور متوسط چقدر لازمه؟
یه توضیح هم راجب خوندن خودت یا کسایی که موفق شدن بدی,
استفاده میکنیم

hamid19395

عضو جدید
سلام
دوستان اثر سوپرهیت روی توان کمپرسور رو زدید؟جواب چی بود؟
سایز لوله تاسیسات بهداشتی که مسئله بود رو چند در آوردین؟من 3اینچ زدم ولی میدونم غلطه...

بالا