اره .نه خیلی هم بهمون محل میزارن.مخصوصا وقتی دخترا به جایی برسند و پزشک یا دندانپزشک بشن که دیگه هیچ خدا رو هم ......حالا که خودمون نتونسیم بهتره بریم با پزشک ازدواج کنیم![]()
اره .نه خیلی هم بهمون محل میزارن.مخصوصا وقتی دخترا به جایی برسند و پزشک یا دندانپزشک بشن که دیگه هیچ خدا رو هم ......حالا که خودمون نتونسیم بهتره بریم با پزشک ازدواج کنیم![]()
0.4 تو گزینه ها نبود البته یادم نیست. می شه راه حلتون و بزارید برای سوال کباب پز و پلوپز؟صورت سوال دقیق یادتون چی بود بنویسید؟
آمیزش و پرورش کجاست؟!!!دوستان واسه آزمون آمیزش و پرورش چ منبعی میخونین؟پیشنهادتون چیه؟
دوستان اصلن داستان این اموزش و پرورش چیه؟ من کلن ازش بی خبرم.
اجازه بدین دفترچه بیاد. یه وخت دیدین اصلا مکانیک ور نمیداره
دیروز یکی رو دیدم که کنکور ریاضی داده بود، پرسیدم میخوای چه رشته ای بخونی؟قرار نیست ابتدایی درس بدین که
بعد این چه تعصب کورکورانه ایه که روی رشتمون داریم؟
اینم رشته ایه مثه همه رشته ها
والا دبیرستان درس میدیم نه دبستان.بعدشم دبیرستان دوروز در هفتس بقیش جای دیگه کارمیکنیم
اره خیلی خوبه شماپسرا چرا ثبت شرکت نمیکنین برین شهرداری بهتون کارمیدن خیلی خوبه اگه پخته و باتجربه باشین بگیر نگیرداره
سلام
از دوستانی که اطلاع دارن لطفا منابع این ازمون رو معرفی کنن.
به جز اون مباحث چون ظاهرا همه شاکی هستن که سوالات از خارج از مباحث اومده,چی باید بخونیم دروس دانشگاهی؟یا جزوه ای چیزی؟یا کتابی خارج از این مباحث؟
لطفا راهنمایی کنید
واسه امادگی تو این آزمون به طور متوسط چقدر باید خوند؟چند ماه؟ روزی چند ساعت؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
اجازه بدید جوابا بیان بعد اونایی که قبول شدن بیان نظر بدن.
والا من فقط مباحث رو خوندم با یه کتاب قانون و یه کتاب تاسیسات و همه تست های سال های قبل، امیدوارم هستم قبول بشم،
عمدا سوالا رو پرت میدن که مجبورشیم بریم کلاس و آزمون و نمیدون کتاب های مختلف خوندن و ... به نظرم باید مفقط روی مباحث تمرکز کنید. من حتی راهنمای مباحث رو نگرفتم چون گفتم یک مطلب رو اگه دوجا بخونم سر جلسه گیج میشم و به نظرم اشتباه نکرده ام. باز باید نتیجه ها بیان و افراد موفق نظرشون روبدن موفق باشید....
به صفحات قبل مراجعه کنید.سلام
دوستان اثر سوپرهیت روی توان کمپرسور رو زدید؟جواب چی بود؟
سایز لوله تاسیسات بهداشتی که مسئله بود رو چند در آوردین؟من 3اینچ زدم ولی میدونم غلطه...