بچه ها برای تاسیسات برقی بعضی سوالاشون و از تو ویرایش جدید مباحث که هنوز چاپ نشده آوردن بعید نیست واسه رشته ما هم این کار کرده باشن احتمالش زیاد.بچه های رشته تاسیسات برقی سوالات اعضای هیات مدیره و ظرفیت اشتغال طراح حقوقی با ما یکی بوده اونا هم امتحانشون در سطح ما بوده اینهمه دارن اعتراض می کنن اون وقت تو رشته ما نه تنها خبری از اعتراض نیست و هرکی تو فکر منافع خودش تازه بعضیا اعتقادشون اینه سطح امتحانم خیلی خوب بوده متاسفممممم واقعاااااااااا!!!!!!!!!!!!
مرسی داداشی که بفکری.دستت درد نکنه ایشالاه خیرببینی
دیاکوی عزیز نکنه به چتدتا سوال ساده که روند بودن میگی منطقی؟بایدم چندتا منطقی توشون باشه ولی در کل وجود سوالات محاسباتی زیاد و وقت گیر،وجود سوالات مفهومی و هوشی که هر کدومش عین پازل بایستی کنار هم میچیدی که صددر صد وقت گیر و زمان بره و در نهایت زمانبندی سوالات هم واقعا مغرضانه بودش.شما اگه سری های قبل رو میزدی تو یک ساعت حداقل 35 تارو میزدی بدون ابهام حالا واسه سوالات محاسباتیم وقت داشتی روش فکر کنی و بزنی.
وقتی زندگیم بایس مستقل باشه.و ازدواج هم فعلا نیس.خب بایس نگران کاربود.دیگه من دخترم اما برا مستقل بایس کارکنم.دختر پسر نداره الان با این وضع جامعه بایس دوموتوره خرج در اورد
این همه مبحث معرفی می کنن کلی هزینه می کنیم مباحث و می خریم راهنماها و غیره آخر فک نکنم روی هم 10 سوال مستقیم از کتاباشون اومده بود همه ش غیره بودن یا پیچونده بودن در صورتیکه سالهای قبل مباحث خیلی کمتر بودن راهماها نبودن سوالام مستقیم از مباحث بودن شاید 10-15 تاش خارج مباحث بود آیا این انصاف که اینهمه مسیله می دن و تمام مسایلشون حداقل 3 بار تبدیل واحد توشون دارن میدون جنگ مگه!!!!!
دوست عزیزاگه شما 43-44 تا زدید احتمال می دید سر مرز قبول شید دوست دارید تعداد کمتری قبول بشن منم 42 تا زدم رو مرزم ولی حتی گه قبولم بشم اعتراضا رو تا آخر پیگیری می کنم چون این امتحان اصلا عادلانه نبود نه سوالاش نه زمانش اینا هر سری مباحث و کتاباشون زیاد می کنن که شرکتت کننده ها مجور بشن بیشتر هزینه کنن و هر سری هم تعداد سوالات کمتری از مباحث و منابعشون میارن این آزمون وسیله ای برای کسب درآمد و تامین بودجه هاشون شده رقابتی هم که نیست آزمون این کار و می کنن که هر سری تعداد خیلی محدودی قبول بشن.
دوستان کسی اون سوالی و که گفته بود میزان تخلیه هوای کاب پز گازی و پلوپز چقدر رو حساب کرده؟می شه جوابش و بگید؟
یه سوال دیگه که هنوز بحث نشده روش اون سوال لوله کشی گازه که ایزومتریکش رسم شده بود، طول لوله کشی 48 متر بود مقدار مصرف در نقطه B 10+40=50 متر مکعب بر ثانیه بود، الان مبحث جلو دستم نیست ولی به نظرم 3 اینچ اومده بود.
درسته باران خانم؟ ( شما خوب سوالا یادتونه)
ببین کاک دیاکو من وقت نداشتم بزنمش ولی دقیقا بلد بودم.برا اینکه دقیق بفهمی چی به چیه رجوع کن به پیوست 1 یا 3 مبحث 17، دقیق توضیح داده اونجا دستت میاد.در ضمن m3/hr بودن همه شون.
فک کنم 0.4 لیتر بر ثانیه باشه
یه سوال دیگه که هنوز بحث نشده روش اون سوال لوله کشی گازه که ایزومتریکش رسم شده بود، طول لوله کشی 48 متر بود مقدار مصرف در نقطه B 10+40=50 متر مکعب بر ثانیه بود، الان مبحث جلو دستم نیست ولی به نظرم 3 اینچ اومده بود.
درسته باران خانم؟ ( شما خوب سوالا یادتونه)
فوقش مهر نظام مهندسیم بعد 3 دوره شرکت در ازمون گرفتیم.کاری که در سال3 تومن درآمد نداره.کلا مهندسی تو ایران وقت حروم کردنه.یه پزشک،دندون پزشک،داروساز،وکیل ماهانه حداقل 10 تا 30 تومن در آمد دارن.ما دل خوش کردیم به چی.من تصمیم گرفتم مدرک فوق لیسانسمو آتیش بزنم از اول شهریور بشینم بخونم واسه کنکور تجربی.به شمام توصیه میکنم یا برید تو بازار و کار آزاد یا برید پزشکی،حقوق،پرستاری و رشته های پیراپزشکی بخونید
این روزا چقدر تب کنکور دادن تو تجربی زیاد شده.تا حالا چندین نفرو دیدم شروع کردن یا میخوان شروع کنن به خوندن.یکی از خدمت برگشته .یکی دختریه که میخواست ازمون بده واسه ارشدمکانیک ولی منصرف شده و... خوبه ما هم بریم بخونیم.....ولی خداییش قبولیش مرد میخواد هافوقش مهر نظام مهندسیم بعد 3 دوره شرکت در ازمون گرفتیم.کاری که در سال3 تومن درآمد نداره.کلا مهندسی تو ایران وقت حروم کردنه.یه پزشک،دندون پزشک،داروساز،وکیل ماهانه حداقل 10 تا 30 تومن در آمد دارن.ما دل خوش کردیم به چی.من تصمیم گرفتم مدرک فوق لیسانسمو آتیش بزنم از اول شهریور بشینم بخونم واسه کنکور تجربی.به شمام توصیه میکنم یا برید تو بازار و کار آزاد یا برید پزشکی،حقوق،پرستاری و رشته های پیراپزشکی بخونید
حتی اگه رتبه یک بشی بازم باید پول بدی(البته اگه لیسانس قبلیت دولتی بوده)(100میلیون تومن میشه برا پزشکی و دندان و دارو.....)
حالا که خودمون نتونسیم بهتره بریم با پزشک ازدواج کنیماین روزا چقدر تب کنکور دادن تو تجربی زیاد شده.تا حالا چندین نفرو دیدم شروع کردن یا میخوان شروع کنن به خوندن.یکی از خدمت برگشته .یکی دختریه که میخواست ازمون بده واسه ارشدمکانیک ولی منصرف شده و... خوبه ما هم بریم بخونیم.....ولی خداییش قبولیش مرد میخواد ها
من مهندس میشناسم هفته ای 15 تومن درآمد داره ، این حرف شما کاملا غیر منطقیه، پزشکی خوندنش سخته ولی در آمد توش از یه راه مشخص و ساده بدست میاد اما مهندسی خوندنش ساده اس اما واسه درآمد راه مشخصی نداره ، اگه زرنگ باشی و اهل کار در آمدت میتونه سر به فلک بکشه...فوقش مهر نظام مهندسیم بعد 3 دوره شرکت در ازمون گرفتیم.کاری که در سال3 تومن درآمد نداره.کلا مهندسی تو ایران وقت حروم کردنه.یه پزشک،دندون پزشک،داروساز،وکیل ماهانه حداقل 10 تا 30 تومن در آمد دارن.ما دل خوش کردیم به چی.من تصمیم گرفتم مدرک فوق لیسانسمو آتیش بزنم از اول شهریور بشینم بخونم واسه کنکور تجربی.به شمام توصیه میکنم یا برید تو بازار و کار آزاد یا برید پزشکی،حقوق،پرستاری و رشته های پیراپزشکی بخونید
دفترچه ثبت نام کنکور تجربی 94 نوشته حتی اگه در مقطع کارشناسی از اموزش رایگان برخوردار نبوده اند ملزم به پرداخت شهریه می باشند
برا کسایی که فوق لیسانس دارند(مثل من...)در هر صورت باید پول بدیم...برا لییسانسها اگه قبلاشبانه بودید والان روزانه رشته های خوب رو قبول شید...یک ریال پرداخت نمیکنید...ولی اگه روزانه بوده باشید یکی کمتر از پردیسها رو ازشخص میگیرند..(پردیس16تومن در ساله و لیسانسه های قدیم..روزانه 12 تومن در سال)...البته شنیدم اگه از الان مدرک قبلیتون رو بخرید(انگار یه غیر ایرانی هستید و....که نهایتا10تومن بشه یا کمتر...)به راحتی میتونید روزانه اون رشته خوبا رو بخونید....(از وزارت علوم بپرسید...)