آزمون نظام مهندسی مرداد 94

hamid19395

عضو جدید
من حدود 37 تا سوال یادمه دوستان اگه سوالی یادشون هست بذارن
1.سوال هیئت مدیره 9 تا از 13
2.سوال مقاومت گرمایی نهبندان
3.آب گرم مصرفی 60 درجه
4. قطرلوله گاز
5.افت فشار رگلاتور تا مصرف کننده
6.حداکثر سرعت گاز که 20 میشد
7.حداکثر ناشاقولی که 50 میشد
8. سه پله ورودی و 3 تا خروجی پلکان برقی
9.توان ترمزی فن که مکعب میشد
10. راه شیب دار که عرض 4 متر و طول 50
11.سوال نردبان 8 و خوردهای میشد
12.سوال پناهگاه که اجرای دریچه پشت فن بود
13.لوله کشی فولاد گالوانیزه تا قطر 50 که از جنس برنج و برنز و اتصال دندهای
14.ساختمان 2 طبقه 8 واحدی مخزن ذخیره آب نیاز ندارد
15.سر ریز مخزن 2 اینچ و تخلیه 2و1/2
16.آزمایش ضدعفونی پس از نشت و پیش از نصب
17.فاضلاب سینک آشپزخانه تجاری
18.دو خم افقی 2 لوله الزامی است
19.چیلر کمپرسور ضربهای
20.لوله کشی آب باران و فاضلاب با سیفون خار

1.توزیع آب مصرفی برای جلوگیری از آلودگی و خوردگی
2.غلظت گاز هیدروزن 1 درصد
3.فلاش تانک که
4.08
4.افزایش ئمای مافوق مبرد توان کمپروسر رو کاهش میداد
5.کمپرسور ضربه ای
6.فاصله تاسیات از ملک 3متر
7.فاصله موتورخانه تبرید ازملک 6متر
8.ذرات معلق سرعت ثابت
9.هواکشا که دوهواکش الزامی نیس
10.برای رطوبت نسبی کویل دوباره گرم کن
.11.حجم ذخیره مخزن
12.داخل شافت مقاومت دوساعت
13.طراحی کانال بر اساس سرعت
14.نردبونم 8.42
15.افت فشار 12.7
16.کفشوی 2اینچ 3 اینچ
17.یک چی هم بود میشد محدودیت ندارد
18.یکی هم بود0.59لیتر برثانیه
19.کارنو 6.7
20.علت اصلی اختلاف مکش طبیعی
21.کمینه غلظت مایعات قابل اشتعال هم 25 درصد درست بود
.سوال هیئت مدیره 9 تا از 13
22.سوال مقاومت گرمایی نهبندان
23.آب گرم مصرفی 60 درجه
24. قطرلوله گاز
25.افت فشار رگلاتور تا مصرف کننده
26.حداکثر سرعت گاز که 20 میشد
27.حداکثر ناشاقولی که 50 میشد
28. سه پله ورودی و 3 تا خروجی پلکان برقی
29.توان ترمزی فن که مکعب میشد
30. راه شیب دار که عرض 4 متر و طول 50
31.سوال نردبان 8 و خوردهای میشد
32.سوال پناهگاه که اجرای دریچه پشت فن بود
33.لوله کشی فولاد گالوانیزه تا قطر 50 که از جنس برنج و برنز و اتصال دندهای
34.ساختمان 2 طبقه 8 واحدی مخزن ذخیره آب نیاز ندارد
35.سر ریز مخزن 2 اینچ و تخلیه 2و1/2
36.آزمایش ضدعفونی پس از نشت و پیش از نصب
37.فاضلاب سینک آشپزخانه تجاری
38.دو خم افقی 2 لوله الزامی است
39.چیلر کمپرسور ضربهای
40.لوله کشی آب باران و فاضلاب با سیفون خار
کارنو گمونم 5.7 میشد
1.توزیع آب مصرفی برای جلوگیری از آلودگی و خوردگی
2.غلظت گاز هیدروزن 1 درصد
3.فلاش تانک که
4.08
4.افزایش ئمای مافوق مبرد توان کمپروسر رو کاهش میداد
5.کمپرسور ضربه ای
6.فاصله تاسیات از ملک 3متر
7.فاصله موتورخانه تبرید ازملک 6متر
8.ذرات معلق سرعت ثابت
9.هواکشا که دوهواکش الزامی نیس
10.برای رطوبت نسبی کویل دوباره گرم کن
.11.حجم ذخیره مخزن
12.داخل شافت مقاومت دوساعت
13.طراحی کانال بر اساس سرعت
14.نردبونم 8.42
15.افت فشار 12.7
16.کفشوی 2اینچ 3 اینچ
17.یک چی هم بود میشد محدودیت ندارد
18.یکی هم بود0.59لیتر برثانیه
19.کارنو 6.7
20.علت اصلی اختلاف مکش طبیعی
21.کمینه غلظت مایعات قابل اشتعال هم 25 درصد درست بود
.سوال هیئت مدیره 9 تا از 13
22.سوال مقاومت گرمایی نهبندان
23.آب گرم مصرفی 60 درجه
24. قطرلوله گاز
25.افت فشار رگلاتور تا مصرف کننده
26.حداکثر سرعت گاز که 20 میشد
27.حداکثر ناشاقولی که 50 میشد
28. سه پله ورودی و 3 تا خروجی پلکان برقی
29.توان ترمزی فن که مکعب میشد
30. راه شیب دار که عرض 4 متر و طول 50
31.سوال نردبان 8 و خوردهای میشد
32.سوال پناهگاه که اجرای دریچه پشت فن بود
33.لوله کشی فولاد گالوانیزه تا قطر 50 که از جنس برنج و برنز و اتصال دندهای
34.ساختمان 2 طبقه 8 واحدی مخزن ذخیره آب نیاز ندارد
35.سر ریز مخزن 2 اینچ و تخلیه 2و1/2
36.آزمایش ضدعفونی پس از نشت و پیش از نصب
37.فاضلاب سینک آشپزخانه تجاری
38.دو خم افقی 2 لوله الزامی است
39.چیلر کمپرسور ضربهای
40.لوله کشی آب باران و فاضلاب با سیفون خار
41.یک سوال هم 6
در 300
300
42.ازمایش یک ساعت ده بار
43.تعویض هوای موتو خونه به مبرد بستگی دارد
با موارد قرمز رنگ موافقم
20-ارتفاع دودکش و اختلاف دمای خارج
سوال چیلر:هرچه اختلاف دمای هوای مرطوب و ورودی بیشتر و ....
بازده پمپ فکر کنم 2/3 یا همچین چیز بود
آیا تعویض هوای موتورخونه به میزان مبرد بستگی داره؟
بله
کاهش می یابد.
فکر کنم افزایش می یابد
با ارزوی موفقیت برای تمام اعضای تاپیک
سوالاتی که یاد مونده و اشاره نشده :
1- معبر دود ... 450*800 فکر کنم جوابش بود.
2- بهبود B.F (بای پس فاکتور ) ... افزایش اعداد پره ها و فین روی آن
بهبود BF نمیشد افزایش تعداد ردیف ها؟

آخرین ویرایش:

hamid19395

عضو جدید
اره خیلی خوبه شماپسرا چرا ثبت شرکت نمیکنین برین شهرداری بهتون کارمیدن خیلی خوبه اگه پخته و باتجربه باشین بگیر نگیرداره
یکی از دوستان من الان 2 ساله که یه هزار تومنی هم نتونسته با مدرکش کار کنه
همچین چیزی نیست،اصلا نیست!
چرا در صورتیکه آشنای خفن داشته باشی کار بیاد برات،تو تهران اینو صد در صد مطمئنم
هیچی بهش بگین کارمیخوایم بهتون میده اما قبلش ازتون پول میگیره که خسارت زدین .پولشون هدر نره مثلا میگه من این منطقه رو بهتون میدم با ایقد کارگر اگر سود کردین که باهاتون مارمیکنیم اگه خسارت دادین قرارداد کنسله
اینا رو از کجا میگید؟:surprised:

انیشتن

عضو جدید
یکی از دوستان من الان 2 ساله که یه هزار تومنی هم نتونسته با مدرکش کار کنه
همچین چیزی نیست،اصلا نیست!
چرا در صورتیکه آشنای خفن داشته باشی کار بیاد برات،تو تهران اینو صد در صد مطمئنم

اینا رو از کجا میگید؟:surprised:
والا اشناهای من چند سال دارن این کارا رو میکنن از شما بعیده که هنوز بازار کارنرفتید حرف دیگران را نقض میکنید والا من ادمی نیستم که بیخود حرف بزنم اول تحقیق کن بعد بیا اینجا حرف بزن.واقعامتاسفم از لحن حرف زدنتون.

انیشتن

عضو جدید
کارنو گمونم 5.7 میشد

با موارد قرمز رنگ موافقم
20-ارتفاع دودکش و اختلاف دمای خارج
سوال چیلر:هرچه اختلاف دمای هوای مرطوب و ورودی بیشتر و ....
بازده پمپ فکر کنم 2/3 یا همچین چیز بود

بله

فکر کنم افزایش می یابد

بهبود BF نمیشد افزایش تعداد ردیف ها؟

نخیرکاهش میابد

hamid19395

عضو جدید
والا اشناهای من چند سال دارن این کارا رو میکنن از شما بعیده که هنوز بازار کارنرفتید حرف دیگران را نقض میکنید والا من ادمی نیستم که بیخود حرف بزنم اول تحقیق کن بعد بیا اینجا حرف بزن.واقعامتاسفم از لحن حرف زدنتون.
من پنج ساله در پیمانکاری تاسیسات هستم.حرفه ی اصلی من هست.
تمام کارهای شهرداری با یه تلفن فقط انجام میشه.خودمم دنبال تمام کارهاش میرم.به احتمال 90 درصد تهران نیستید و
خبر از اینجا ندارید.چون از هرکی بپرسید همین رو میگه بهتون
من نه توهین کردم نه لحنم بد بود،حرفی اگر میزنید سند بیارید باهاش.بد برداشت نکنید.لحن شما بد بود در ضمن!
با این حال اگه بد گفتم عذر میخوام!

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
من پنج ساله در پیمانکاری تاسیسات هستم.حرفه ی اصلی من هست.
تمام کارهای شهرداری با یه تلفن فقط انجام میشه.خودمم دنبال تمام کارهاش میرم.به احتمال 90 درصد تهران نیستید و
خبر از اینجا ندارید.چون از هرکی بپرسید همین رو میگه بهتون
من نه توهین کردم نه لحنم بد بود،حرفی اگر میزنید سند بیارید باهاش.بد برداشت نکنید.لحن شما بد بود در ضمن!
با این حال اگه بد گفتم عذر میخوام!

میخوای شماره شوهر خواهرمو بهت بدم پیمانک
کار شهرداری خودش چندین ساله تواین کاره تازه خودمو داداشمو خواهرم داریم شرکت میزنیم همین کارو ادامه بدیم.خودم سندم آقا.والا من نمیتونم بیام مسایل خونوادگیمو اینجا مطرح کنیم والا شما حتما فن و فنون کارو بلد نیستی اگه بلد بودی تا الان دستت میومد.پیمانکاری قلقل میخواد.بعدشم من خوشم نمیاد کسی حرفمو باور نکنه چون صادقانه حرف میزنم والا ایقد عقل دارم که راهنمایی درست کنم.نه اینکه به دروغ بیام حرفی بزنم مگه دروغ قرض دارم.بهتره این موضوع تمام شه چون این مباحث من و شما به جایی نمیرسه و از حوصله مهندسین اینجا خارجه.خدافظ

hamid19395

عضو جدید
میخوای شماره شوهر خواهرمو بهت بدم پیمانک
کار شهرداری خودش چندین ساله تواین کاره تازه خودمو داداشمو خواهرم داریم شرکت میزنیم همین کارو ادامه بدیم.خودم سندم آقا.والا من نمیتونم بیام مسایل خونوادگیمو اینجا مطرح کنیم والا شما حتما فن و فنون کارو بلد نیستی اگه بلد بودی تا الان دستت میومد.پیمانکاری قلقل میخواد.بعدشم من خوشم نمیاد کسی حرفمو باور نکنه چون صادقانه حرف میزنم والا ایقد عقل دارم که راهنمایی درست کنم.نه اینکه به دروغ بیام حرفی بزنم مگه دروغ قرض دارم.بهتره این موضوع تمام شه چون این مباحث من و شما به جایی نمیرسه و از حوصله مهندسین اینجا خارجه.خدافظ
شما خوبی!خدافظی!اشتباه کردم عذرخواهی کردم!پسش میگیرم!عقل کل!به سلامت
کلا از دم قسط آزادی!

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید

همیقد که فهمیدی اشتباه کردی خودش کلیه.یه ادم تحصیلکرده هیچوقت حرفی نمیزنه به اشتباه .حوصله کل کل ندارم.اصلا.خدافظ

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
کلا از دم قسط آزادی!

یکبار دیگه به من پیام خصوصی بدی و توهین کنی هرچی دیدی از چشم خودت دیدی.
بی فرهنگ.تو خودت تو دهات بزرگ شدی که میای تو پیغام خصوصی توهین میکنی.
بچه ها با این آقا حرف نزنین بهم تو پیام خصوصی توهین کرده بعدش بلاک کرد که جوابشو ندم فک کرده کی هست.حالم ازت بهم میخوره.

دیاکو95

عضو جدید
دوست عزیز از نظر زمان خوندن,فکر میکنی به طور متوسط چقدر لازمه؟
یه توضیح هم راجب خوندن خودت یا کسایی که موفق شدن بدی,
استفاده میکنیم

هنوز جواب نیومده و خدا میدونه کی موفق هست و کی نسیت.
به نظرم دو هفته وقت لازمه تست بزنید، و خوندن مباحث هم یک ماهی وقت میگیره. روزی چها پنج ساعت.
در کل دو ماه روزی 4یا 5 ساعت خوبه به نظرم.
من قبل ماه رمضان مباحث رو خوند و بعد ماه رمضان هم تست زدم البته آخرای ماه رمضون هم چندتا از آزمونای سالای قبل رو زدم.
به نظر من کسی تست نزنه احتمال قبول شدنش کمه خصوصا که نحوه طرح سوالات یه جور خاصی هست.

دیاکو95

عضو جدید
کسی خبر داره کی قراره جوابا بیاد؟؟
سوالا رو کسی تونسته پیدا کنه؟
بابا یه خبری بدید مردیم اونقد استرس داریم....

انیشتن

عضو جدید
نه هیچکس پیدانکرده گفتن آذر میاد جوابا.خداکنه زودتربیاد اعتراض کنیم

asgar33

عضو جدید
من دیگه از بیکاری خسته شدم دل به دریا زدم رفتم تو یه کارخونه یا بهتره بگم کارگاه در حد کارگر صفر مشغول به کار شدم. بدین وسیله از تمام فوق لیسانسهای عزیز معذرت میخوام بهتون قول میدم تا حدی که بتونم مدرکمو مخفی نگه دارم. الانم میرم تایپیک ساخت تولیدیا ببینم cnc یاد میدم شاید بتونم از کارگر صفر بودن به اوپراتوری ارتقا یابم :cry:

انیشتن

عضو جدید
من دیگه از بیکاری خسته شدم دل به دریا زدم رفتم تو یه کارخونه یا بهتره بگم کارگاه در حد کارگر صفر مشغول به کار شدم. بدین وسیله از تمام فوق لیسانسهای عزیز معذرت میخوام بهتون قول میدم تا حدی که بتونم مدرکمو مخفی نگه دارم. الانم میرم تایپیک ساخت تولیدیا ببینم cnc یاد میدم شاید بتونم از کارگر صفر بودن به اوپراتوری ارتقا یابم :cry:
داداشی کارکردن عار نیس ایشالاه موفق بشی .چرا مدرکتو مخفی کنی ایشالاه که ارتقا پیدامیکنی.مطمن باش کسایی که به جاهای بالا رسیدن از صفر شروع کردن.خدابزرگه یه مدت اونجاکارکن بعد ایشالاه کاربهتر گیر میاری.و خودت اوستا میشی خودت کارگاه میزنی.

انیشتن

عضو جدید

گریه نکن قوی باش مرد که گریه نمیکنه.

12*12

عضو جدید
آزمون نظام مهندسی مرداد 94

خوشبحالت که تونستی کار پیدا کنی اونم کار پدر مادر دار...

من که لیسانس دارم و تونستم تو یه آزمایشگاه کار پیدا کنم ، منتها با دوتا ویژگی اول اینکه پول نمیدن چون کار بلد نیستم، دوم اینکه بهم چیزی یاد نمیدن چون میگن باید اسرار شرکت حفظ بشه. به طور خلاصه هر روز صبح مثل اوسکولا میرم یه جایی تا ظهر وقتم رو حروم میکنم و بر میگردم خونه...

حالا بهتون بگم کارشون در حد آز انتقال و سیالاتی که من گذروندم نیست باور نمیکنید...

گیر یه یارو نکبت افتادم به خودش میگه مهندس منتها هم شعورش هم سوادش از بز کمتره...

یا دو نفر فارغ التحصیل شیمی دارن به اون دوتا میگن مهندس !!!!

خلاصه حیف عمر که تو این دانشگاه گذروندم رفته بودم جیب بری یاد گرفته بودم حالا یه کسی بودم برا خودم...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

vanpersi

عضو جدید
خوشبحالت که تونستی کار پیدا کنی اونم کار پدر مادر دار...

من که لیسانس دارم و تونستم تو یه آزمایشگاه کار پیدا کنم ، منتها با دوتا ویژگی اول اینکه پول نمیدن چون کار بلد نیستم، دوم اینکه بهم چیزی یاد نمیدن چون میگن باید اسرار شرکت حفظ بشه. به طور خلاصه هر روز صبح مثل اوسکولا میرم یه جایی تا ظهر وقتم رو حروم میکنم و بر میگردم خونه...

حالا بهتون بگم کارشون در حد آز انتقال و سیالاتی که من گذروندم نیست باور نمیکنید...

گیر یه یارو نکبت افتادم به خودش میگه مهندس منتها هم شعورش هم سوادش از بز کمتره...

یا دو نفر فارغ التحصیل شیمی دارن به اون دوتا میگن مهندس !!!!

خلاصه حیف عمر که تو این دانشگاه گذروندم رفته بودم جیب بری یاد گرفته بودم حالا یه کسی بودم برا خودم...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
واقعا جیب بری رو خوب اومدی.رشته های مهندسی خیلی مسخرن .همه جی میخونی و هیچ چی هم دستگیرت نمیشه درست حسابی مخصوصا مکانیک

baranj

عضو جدید
سوال 54 مربوط به هواکش اون اعدادی که مربوط به طبقاتن چند؟جوابش چی می شه؟سوالات خیلی غیر واضحن

sadeghjalilian

عضو جدید
نه هیچکس پیدانکرده گفتن آذر میاد جوابا.خداکنه زودتربیاد اعتراض کنیم

انیشتین به این حرفا گوش نده من سال 91 قبول شدم....وهر دفعه هم پیگیر اخبارش بودم.(با بدبختی و اعتراض به نمره49 ام...البته کلیدها بعد از اعتراض عوض شده بود ولی سنجش...یادش رفته بود و طبق کلید قبلی صحیح کرده بود ولی دو تا سوال حذف شده بود که نمره صحیحشو اینجور مواقع به همه میدهند که شدم 52 و قبول شدم....) 2ماه کاری از امتحان زمان میبره تا نتایج بیاد(غیر تعطیل)..یعنی نهایتا تا 10مهر جوابا میاد(مگه اینکه از امسال اینطور شده باشه و...و همیشه هم 2 یا 3هفته بعد از ازمون کلید اولیه برا اعتراضهای داوطلبا میاد(به جوابها) و بعدش نظرات بررسی میشه و طبق کلید جدید تصحیح صورت میگیره و2ماه کاری نتایج نهایی میاد..(یعنی از10 روز دیگه که کلید اولیه میاد اعتراضاتون رو باید ارسال کنید براشون(به جوابها...ونیازی نیست که جوابهای نهایی بیاد تا اعتراض کنیدو..(اون سال 91 باعث شد که دیگه سنجش و نظام به دقت اعتراضها رو بررسی کنند (واقعا برخی از دوستان من جلو مجلس جمع شدن و...)(قدر ما رو بدونید و..)

sadeghjalilian

عضو جدید
بچه ها چکارکنیم کی اعتراض کنیم کجایین؟توروخدا یکاربکنیم.که امتیاز بدن بهمون

...من قبولیمو در سال 91 مدیون این اعتراضها هستم و...3و خورده ای درصد بهم اضافه شد(یه مطلب دیگه وقتی کارنامتون اومد میفهمید...تمام نمرات رو به بالا گرد میشه...یعنی درصد48.99 تبدیل میشه به 49 (مردود)و درصد 49.01 تیدیل میشه به 50 و قبول حساب میشه ....یه نگاه به تفاوت 0.02درصدی این دو مورد بندازید..)...خود49 هم همون 49 باقی میمونه و مردودهستش...اگه سوالی هم حذف بشه(چون ازمون رقابتی نیست ..بلکه کف قابل قبول 50درصدیه ...نمرشو به همه میدهند(نمره صحیح علامت زدن سوال)(تقریبا در این چند سال اخیر برا دو سوال اینطور اتقاقی اتاده ...شاید امسال بیشتر شاید کمتر و..
تقریبا دو هفته دیگه کلید اولیه میاد و باید بهش اعتراض کنید(بسیار پر غلطه معمولا و...)

بالا