آبجی و داداش اینترنتی !!

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم ایول داش بهرام که ترکوندی..............
درسته منم از این روابط خوشوم نمیاد

khordad64

عضو جدید
زیاد هم موافق نباش

درسته حرف داداش بهنامم غلط نیست .. ولی همیشه هم درست نیست

میشناسم کسانی که ظرفیت دارن و واقعا به چشم خواهر برادری همو میبینن ..

کجایی حضرت آدم .. کجایی ؟!!:(

تایید میشه شدددددید.

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه داداش...من زبون ندارم جوابه كسي را بدم:D
من مخلصه ابجي هاي خودم باشم بهتره..تا بيام كارمو توجيه كنم
;)
مرسی داداشی
من این تاپیکو ردش میکنم
تو این باشگاه 3 تاد اداش دارم که باید بگم ازم کوچیکترند ولی فکرشون ازم کمتر نیست برای همین از نظراتشون استفاده میکنم تو دنیای واقعی یکی داداش دارم داداشای مجازی رو مثل داداش حقیقیم دوسشون دارم و برایشون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم;)

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی داداشی
من این تاپیکو ردش میکنم
تو این باشگاه 3 تاد اداش دارم که باید بگم ازم کوچیکترند ولی فکرشون ازم کمتر نیست برای همین از نظراتشون استفاده میکنم تو دنیای واقعی یکی داداش دارم داداشای مجازی رو مثل داداش حقیقیم دوسشون دارم و برایشون آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم;)

مرسي آبجي ثمين;)

arezo.d

عضو جدید
وااااااااااااااااای که این پسرا چه موجودای عجیب غریبین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MASOUD.S

عضو جدید
چقد بی کارن ملت!
بهترین کار اینه که همه رو به اسم صدا کنیم, پس اسم واسه چی اختراع شده؟

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
این موضوع فقط مجازی نیست وتودنیای واقعی فراوان .دختردایی وپسردایی(پسرعمودخترعمو) من به هم میگفتن آجی وداداش آخرش هم باهم ازدواج کردن جالب اینجاست که روزی که گروه خون هم میرفتن همدیگه روآجی وداداش صدامیکردن جالب تراینجاست وقتی نامزدهم شدن بعضی وقتایادگذشته میکردن وبه شوخی همدیگه روآجی وداداش صدامیکردن
اما من یه چیزی میگم هرکی میخواد مسخرم کنه بکنه مهم نیست .خواهروبرادربودن فقط این نیست که بچه یه پدرومادرباشیم وخون تورگامون یکی باشه مهم چیزدیگه هست که خیلی ازمامتاسفانه جنبشونداریم البته من منظورم تودنیای واقعیه تودنیای مجازی که همه ی این چیزا کشکههههه

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه دختر و پسرو میشناسم که تو نت همیشه به هم آبجی داداش میگفتن وقتی دختره نامزد شد پسره بهش گفت من عاشقت بودم و این حرفا.وقتی دید فایده ای نداره رفت آی دی دختررو هک کرد .آی دی نامزد دختره رو در آورد رفت به نامزد دختره گفت من با زنت دوس بودم و عاشقشم .پاتو از زندگیمون بکش بیرون:surprised:

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه دختر و پسرو میشناسم که تو نت همیشه به هم آبجی داداش میگفتن وقتی دختره نامزد شد پسره بهش گفت من عاشقت بودم و این حرفا.وقتی دید فایده ای نداره رفت آی دی دختررو هک کرد .آی دی نامزد دختره رو در آورد رفت به نامزد دختره گفت من با زنت دوس بودم و عاشقشم .پاتو از زندگیمون بکش بیرون:surprised:

این دیگه نوبره والا چقدر بیرحم

sonia_001

عضو جدید

:eek:...................

F@tima s332

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خودخواه چه بیرحم عجب آدم بوقییییییییی

darling2011

عضو جدید
کاربر ممتاز
afarin manam gabol daram byd ein bache bazia ro bezaran kenar o hamon aval rok began che gasdi o che manzori daran.