آبجی و داداش اینترنتی !!

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رابطه هاى امروزى :
مى توانيد به همديگر دست بزنيد!!!
ولى نمى توانيد به گوشى هاى همديگر دست بزنيد ... !​

MOΣIN

عضو جدید
کاربر ممتاز
با شما هم بودماااااااا
خنده نهایت در حدی باید باشه که لبات کش بیاد دندون معلوم بشه حرامه!کفاره هم داره ها!+100ضربه شلاق
اینکه شد اسلام طالبانی..................نظر شیخ چیست؟

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرکی اومد بهت گفت که با بقیه فرق میکنه حرفشو باور کن ، واقعا فرق میکنه ، آشغال تر از بقیه هستش.فرقش در اینه

اونایی که همو به اسم خواهر برادر صدا میزنن بعدش اگه دیدی عکسای عروسیشون رو توی پروفشون گذاشتن تعجب نکنید ، همه اولش خواهر برادرن.

sajede_sh

عضو جدید
هرکی اومد بهت گفت که با بقیه فرق میکنه حرفشو باور کن ، واقعا فرق میکنه ، آشغال تر از بقیه هستش.فرقش در اینه

اونایی که همو به اسم خواهر برادر صدا میزنن بعدش اگه دیدی عکسای عروسیشون رو توی پروفشون گذاشتن تعجب نکنید ، همه اولش خواهر برادرن.

بله ایشون درست فرمایش میفرماین!
هممون خواهر و برادریم دیگه!!!
فقط یکم تعداد زیاده اینه که قاطی پاطی شده

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجوری نخند قباحت داره
اینطوری خوبه

anna bagheri

عضو جدید
من اينو هميشه به خواهر زادم ميگم.اونم ميگه نه بابا بيچاره ميخواد دوسته معمولي باشيم عين خواهر برادر.هي ميگم بچه امكان نداره يه دختر و پسر بتونن حسه غريزيشونو بزارن كنار بشن ابجي و داداش.محاله.واسه خودم انقد پيش اومده دم به تله ندادم:D

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اينو هميشه به خواهر زادم ميگم.اونم ميگه نه بابا بيچاره ميخواد دوسته معمولي باشيم عين خواهر برادر.هي ميگم بچه امكان نداره يه دختر و پسر بتونن حسه غريزيشونو بزارن كنار بشن ابجي و داداش.محاله.واسه خودم انقد پيش اومده دم به تله ندادم:D
:D

;)