اولا که این دختره یا خیلی احمقه یا خودشو زده به حماقت
دوما هیچ دخترو پسره غریبه ای خواهر و برادر نمیشن اینا همش فرمالیته اس
سوما به جای این القاب و عناوین من دراری بهتر دوستای خوبی باهم باشیم تا خواهر و برادرای مصلحتی
چون گفتی سه تا بگو سه تا گفتم

اولا که این دختره یا خیلی احمقه یا خودشو زده به حماقت
دوما هیچ دخترو پسره غریبه ای خواهر و برادر نمیشن اینا همش فرمالیته اس
سوما به جای این القاب و عناوین من دراری بهتر دوستای خوبی باهم باشیم تا خواهر و برادرای مصلحتی
چون گفتی سه تا بگو سه تا گفتم
منافقین، گمراه و گمراه کنندهاند، خطا کار و به خطا کاری تشویق کنندهاند، به رنگهای گوناگون بیرون میآیند و به قیافهها و زبانهای متعدد خودنمایی میکنند، از هر وسیلهای برای فریفتن و درهم شکستن شما استفاده میکنند و در هر کمینگاهی به کمین شما مینشینند، قلبهایشان بیمار و ظاهرشان آراسته است، در پنهانی راه میروند و از بیراههها حرکت میکنند............امام علیبازم بستگی به هدفمون داره...تازه شاید اون چوب لا چرخ گذاشتنه باعث شه بزرگ شیم...قد بکشیم...پس باید دست اون دوستو ببوسیم...
منافقین، گمراه و گمراه کنندهاند، خطا کار و به خطا کاری تشویق کنندهاند، به رنگهای گوناگون بیرون میآیند و به قیافهها و زبانهای متعدد خودنمایی میکنند، از هر وسیلهای برای فریفتن و درهم شکستن شما استفاده میکنند و در هر کمینگاهی به کمین شما مینشینند، قلبهایشان بیمار و ظاهرشان آراسته است، در پنهانی راه میروند و از بیراههها حرکت میکنند............امام علی
منافقین، گمراه و گمراه کنندهاند، خطا کار و به خطا کاری تشویق کنندهاند، به رنگهای گوناگون بیرون میآیند و به قیافهها و زبانهای متعدد خودنمایی میکنند، از هر وسیلهای برای فریفتن و درهم شکستن شما استفاده میکنند و در هر کمینگاهی به کمین شما مینشینند، قلبهایشان بیمار و ظاهرشان آراسته است، در پنهانی راه میروند و از بیراههها حرکت میکنند............امام علی
بله دینمون دین مهربونیه اما با تدبیر.........در آخر اون خطبه میگه.......انان پیروان شیطانند،وبدانید پیروان شیطان زیان کارانند..................
واییییییییییییییییی...نه اینجوری نه...تو رو خدا نه...
همون مولام گفته با همه مهربون باش...چون بعضیها برادر دینی تو و بعضیها مثل تو انسانند...
نه... دین ما دین مهربونیه...دین گمان خوب...همانا بعضی ظن ها گناهند...خدا تو قران گفته...
اینجوری برداشت نکنین...
ان کس که در دشمنی زیاده روی کند گناهکار و ان کس که در دشمنی کوتاهی کند ستکار و هر کس بی دلیل دشمنی کند نمیتواند با تقوا باشد
امام علی (ع)
بله ولی شمام یادت باشه آقام حسین با دشمناشم مهربون بود...حتی به کسایی که روش آبو بستن...آب داده بود...اینه رسم دینه ما...دل مخلصو عشق به آفریده های حق...بله دینمون دین مهربونیه اما با تدبیر.........در آخر اون خطبه میگه.......انان پیروان شیطانند،وبدانید پیروان شیطان زیان کارانند..................
دشمنی بحثش جداس.....من میگم هر کسی دوست شما نیست.......ان کس که در دشمنی زیاده روی کند گناهکار و ان کس که در دشمنی کوتاهی کند ستکار و هر کس بی دلیل دشمنی کند نمیتواند با تقوا باشد
امام علی (ع)
دشمن کیه؟......منظور چیز دیگه ای بود...بله ولی شمام یادت باشه آقام حسین با دشمناشم مهربون بود...حتی به کسایی که روش آبو بستن...آب داده بود...اینه رسم دینه ما...دل مخلصو عشق به آفریده های حق...
بله...من میگم ائمه حتی با کسایی که دشمنشون بودن خوب رفتار میکردن...چه برسه به کسایی که باهاشون دوست بودن و یا اصلا" بحث دشمنی و دوستی باهاشون نداشتن...دشمن کیه؟......منظور چیز دیگه ای بود...
این چه حرفیه...................بله حرفتون درسته ولی هر عملی جایگاهی داره............پس همیشه زبون نرم کار ساز نیست..................بله...من میگم ائمه حتی با کسایی که دشمنشون بودن خوب رفتار میکردن...چه برسه به کسایی که باهاشون دوست بودن و یا اصلا" بحث دشمنی و دوستی باهاشون نداشتن...
در هر حال قصد من فقط گوشزد کردن زبان نرم اونم به خودم بود...شما وقتی چیزی میگین حتما" دلیل دارین و تجربه...بازم خود دانین...
ببخشین اگه جسارت کردم...
دشمنی بحثش جداس.....من میگم هر کسی دوست شما نیست.......
منم حرف شما رو قبول دارم............من فقط در مورد جماعت منافق صحبت کردم..........نه دوست و دشمن.......... آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است..............با دوستان مروت با دشمنان مداراخب منم نمیگم هر کسی دوست ادمه ولی همه هم دشمن یا منافق نیستن که ما باهاشون تند برخورد کنیم گاهی رفتار ارام تاثیر داره گاهی هم رفتار تند باید جاشو پیدا کنیم
منم حرف شما رو قبول دارم............من فقط در مورد جماعت مننافق صحبت کردم..........نه دوست دشمن.......... آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است..............با دوستان مروت با دشمنان مدارا
مگه الان نیستن؟؟؟؟من اینجا یه زمانی یه مامانو بابا و دوتا آبجی وسه تا داداش داشتم...حالا داستان من چی میشه آیا؟![]()
چرا تا دلت بخواد هست. صفحه های عمومیه کاربرا رو ببین!اینا مال فیس بوک و یاهوهه!!شامل باشگاه مهندسان نمیشه![]()
مگه الان نیستن؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آبجی از ما گفتن بود ، غرق شدی نگی نگفتما !! | تالار عکس | 20 | |
![]() |
بفرما داداش | تالار عکس | 5 | |
![]() |
اینم برای داداش یاماها و عشق موتوریا | تالار عکس | 11 | |
![]() |
فک کنم شلوار داداش کوچیکشو پوشیده! | تالار عکس | 5 | |
![]() |