منو
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
بازدید کنندگان کنونی
جدیدترین ارسال های پروفایل
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
عضویت
جدیدترینها
جستجو
جستجو
هرجا
موضوع ها
این تالار
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
عضویت
Install the app
نصب
انجمن
فنی مهندسی
مهندسی کشاورزی
صنایع غذایی
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
تجزیه و شیمی مواد غذایی
1
2
بعدی
1 از 2
برو به صفحه ی
برو
بعدی
آخر
فیلتر
فقط نمایش:
بارگذاری...
ن
مهم
مطالعه گروهی شیمی مواد غذایی از کتابهای دمان و فاطمی
نازي_مو
Jul 26, 2009
2
3
پاسخ ها
85
بازدیدها
47K
Oct 16, 2013
آقا بهنام
آ
روغن جامد بهتر است یا مایع؟
afsoon6282
Feb 26, 2010
پاسخ ها
3
بازدیدها
2K
Feb 15, 2024
Persia1
فرمول کوکاکولا بعد از 125 سال لو رفت!
sima2009
Nov 20, 2011
پاسخ ها
3
بازدیدها
3K
Oct 11, 2015
مهدیزاده سراج
م
شیرین کننده ها
foodtechnology
Dec 20, 2008
پاسخ ها
23
بازدیدها
9K
Oct 11, 2015
مهدیزاده سراج
م
شیمی مواد غذایی- بخش بندی متن لاتین ساده
"ALPHA"
Jul 31, 2015
پاسخ ها
2
بازدیدها
1K
Aug 11, 2015
"ALPHA"
اصلاحات کیتین و کیتوزان و کاربرد آنها
میلیشیا
Feb 16, 2015
پاسخ ها
0
بازدیدها
852
Feb 16, 2015
میلیشیا
ن
رنگ و انواع آن در مواد غذایی
نازي_مو
Mar 11, 2008
پاسخ ها
26
بازدیدها
12K
Nov 21, 2014
آیورودا
آ
M
دانلود گزارش کارهای درس تجزیه مواد غذایی
mustafa3
Mar 8, 2012
پاسخ ها
8
بازدیدها
8K
Oct 1, 2014
Phyto
امولسيفايرها در صنعت غذا
scorpion_tur
Dec 8, 2010
پاسخ ها
5
بازدیدها
3K
Sep 3, 2014
میلیشیا
انواع نشاسته و مشتقات آن
میلیشیا
Sep 2, 2014
پاسخ ها
3
بازدیدها
1K
Sep 2, 2014
میلیشیا
میکروانکپسوله کردن ویتامین c
میلیشیا
Sep 1, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
Sep 1, 2014
میلیشیا
شیر...
nafise-sh
Nov 3, 2010
پاسخ ها
2
بازدیدها
3K
Jul 16, 2014
Phyto
اجزاي تشکيل دهنده مواد غذايي
mani24
May 23, 2014
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
May 23, 2014
mani24
آزمايشگاه غذا
foodtechnology
Dec 30, 2008
پاسخ ها
1
بازدیدها
2K
Apr 29, 2014
الهام پاییزی
صمغ ها در صنایع غذایی
P O U R I A
Feb 1, 2014
پاسخ ها
9
بازدیدها
3K
Feb 8, 2014
kh.golkar
K
افزودنی های تقلبی و تقلب در مواد غذایی
a30 gole
Jul 25, 2009
پاسخ ها
26
بازدیدها
11K
Feb 8, 2014
E.N.K
E
نکات کنکوری (شیمی مواد غذایی)
محمد19
Sep 20, 2010
2
پاسخ ها
50
بازدیدها
17K
Oct 21, 2013
مینا آوا
م
نكات شيمي مواد (فصل آب) قسمت 1
llesani
Oct 10, 2009
پاسخ ها
15
بازدیدها
5K
Oct 8, 2013
سامانتا8
س
F
شیمی مواد تکمیلی - واکنش قهوای شدن(browning)
fariba raeisi
Apr 19, 2010
پاسخ ها
1
بازدیدها
3K
Aug 7, 2013
مریم عاملی
م
نقطه دود روغن ها
نیناز
Sep 8, 2008
پاسخ ها
6
بازدیدها
5K
Aug 7, 2013
مریم عاملی
م
شیر سویا
afsoon6282
Oct 11, 2009
پاسخ ها
6
بازدیدها
5K
Aug 7, 2013
مریم عاملی
م
A
کروماتوگرافی لایه نازک مایع
abdi.rostam
Apr 11, 2013
پاسخ ها
2
بازدیدها
3K
Jun 4, 2013
sori92
S
A
اثرات نامطلوب روغن سرخ کردنی درفست فود
abdi.rostam
Apr 11, 2013
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Apr 11, 2013
abdi.rostam
A
H
ویتامین K و B12
hobab43
Jun 6, 2012
پاسخ ها
0
بازدیدها
3K
Jun 6, 2012
hobab43
H
M
دانلود گزارشکارهای درس شیمی تجزیه
mustafa3
Mar 10, 2012
پاسخ ها
7
بازدیدها
2K
Mar 10, 2012
mustafa3
M
دانستنیهای مهم در باره شکر
پروانه سفید
May 16, 2011
پاسخ ها
4
بازدیدها
3K
Dec 16, 2011
graywolf
G
سم شیرین!!!
tino25
Dec 4, 2011
پاسخ ها
2
بازدیدها
2K
Dec 12, 2011
malo00os
رازهایی در مورد آب
malo00os
Oct 16, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Oct 16, 2011
malo00os
آ
سس سویا
آیورودا
Jul 23, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Jul 23, 2011
آیورودا
آ
سرکه سیب
bloom.lady
May 21, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
May 21, 2011
bloom.lady
اصطلاحات نگهداري و افزودنيهاي مواد غذايي
foodtechnology
May 13, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
May 13, 2011
foodtechnology
افزودنی ها
gole ziba
May 9, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
May 9, 2011
gole ziba
معرفی کتاب آزمایش های صنایع غذایی
پروانه سفید
Feb 13, 2010
پاسخ ها
3
بازدیدها
1K
Apr 17, 2011
mustafa3
M
قهوه ای شدن آنزیمی در صنایع غذائی
f.mars
Mar 25, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
4K
Mar 25, 2011
f.mars
ز
ماست بایو
زندگی سرد
Mar 1, 2011
پاسخ ها
1
بازدیدها
2K
Mar 2, 2011
hamid rad
شکر قهوه ای
پروانه سفید
Feb 19, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Feb 19, 2011
پروانه سفید
نمك خوراكي (edible salt)
foodtechnology
Feb 4, 2011
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Feb 4, 2011
foodtechnology
تجزیه موادغذایی
NASRIN_90
Oct 29, 2010
پاسخ ها
0
بازدیدها
3K
Oct 29, 2010
NASRIN_90
دو اسيد چرب ضروري بدن امگا 3 و امگا 6
foodtechnology
Apr 26, 2010
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Apr 26, 2010
foodtechnology
آگار چیست؟
afsoon6282
Feb 26, 2010
پاسخ ها
0
بازدیدها
4K
Feb 26, 2010
afsoon6282
روغن ماهی
Eng.probe
Jan 13, 2010
پاسخ ها
5
بازدیدها
1K
Jan 13, 2010
Eng.probe
برخی از فلزات موجود در مواد غذایی
foodtechnology
Aug 26, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
Aug 26, 2009
foodtechnology
روغن سبوس برنج
محسن88
Aug 14, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
2K
Aug 14, 2009
محسن88
آزمون نمک در تن ماهی
foodtechnology
Aug 12, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
Aug 12, 2009
foodtechnology
در مورد مواد افزودنی کیک
cyber 247
Sep 12, 2008
پاسخ ها
4
بازدیدها
3K
Aug 9, 2009
s.khosroshahii
S
ادويه
koochooloo_m
Jul 3, 2009
پاسخ ها
11
بازدیدها
1K
Jul 24, 2009
momo_lavish
OMEGA3
s.j3th
Jul 5, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
915
Jul 5, 2009
s.j3th
امولسيفايرها در صنعت غذا
پیرجو
Mar 26, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
1K
Mar 26, 2009
پیرجو
H
چربی یا کربوهیدرات
hits4nasim
Feb 24, 2009
پاسخ ها
0
بازدیدها
722
Feb 24, 2009
hits4nasim
H
شناخت انواع ویتامین ها و فوايد مصرف آنها
foodtechnology
Dec 25, 2008
پاسخ ها
0
بازدیدها
6K
Dec 25, 2008
foodtechnology
A
آلاینده های فنولی در صنایع غذایی
ali5980
Dec 12, 2008
پاسخ ها
1
بازدیدها
2K
Dec 19, 2008
ali5980
A
1
2
بعدی
1 از 2
برو به صفحه ی
برو
بعدی
آخر
شما برای ارسال باید ثبت نام یا وارد سیستم شوید.
انجمن
فنی مهندسی
مهندسی کشاورزی
صنایع غذایی
بالا