امیدوارم کمکتون کنه...دوستان یک فایل idx میگذارم ایجا لطفا برایم خط طبیعی موجود زمین ترسیم کنید..
نقاط یک تا 36 را پروفیل بزنید و نقطه ده را حذف کنید و در ات.کد معمولی برایم اپلود کنید..با تشکر
خیلی ضروریه...
در ضمن خط پروجه هم به این صورت ترسیم کنید که در نقطه شماره یک 3 سانت از خط طبیعی زمین بالاتر باشد و در نقطه انتهایی یعنی شماره 35 اختلاف ان با وضع موجود 20 سانت باشد یعنی 20 سانت بالاتر قرار گیرد
تشکر فراوان
امیدوارم کمکتون کنه...
سلام کیلومتر های فرد هم براتون وارد کردم در ضمن ارتفاع خط پروژه مطابق گفته شما ترسیم شده.جای تشکر دارد....
فقط اگر بشه تمام کیلومترهای فرد هم اعدادش وارد کنید عالی می شود.
چون الان فقط کیلومترهای زوج فقط در پروفیل است.
و یک نکته دیگه...
ایا ارتفاع خط پروجه نسبت به خط طبیعی در نقاط اغاز و پایان دقیقا همان سه و بیست سانت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان دیگر نیز طلب کمک دارم
باز هم تشکر
سلام کیلومتر های فرد هم براتون وارد کردم در ضمن ارتفاع خط پروژه مطابق گفته شما ترسیم شده.
ســــــــــــــــــــــــــلام خدمت کلیه دوستان ومهندسان گرام
دوستانی که اموزش civil3d رو دارن رو برام پست کنند که شدیدا بهش نیازمندم
باتشکر قلیــــــــــــــــــــــــزاده
سلام با نرم افزار های تپوگرافی نقشه برداری همشون میشه این کار رو انجام داد بهتره تراز مدنظر نقشه رو صفر بگیرید تا پایین تر از نقشه بشه - و بالاتر از نقشه بشه +سلام به همه دوستان عزیز
من ی سوالی دارم میخواستم ببینم چطور میشه حلش کرد!!!حالا چه با این نرم افزار چه جور دیگه!!!با هر نرم افزاری!
یک سری نقاط برداشتم کردم!قرار بوده که پیمانکار کف رو به ی ترازی برسونه!!حالا برداشتی که من کردم رو میخوام بهشون نشون بدم که کجا رو کمتر گرفته و کجا رو بیشتر گرفته!
میخوام ی جورایی براشون قابل لمس باشه.ببینن درست!چه پیمانکار چه کارفرما!
کف طبقات هستش!میخوام هر قسمت ساختمون نشون بده کجا بالاتر هست کجا پایین تر!!!
ممنون میشم اگه دوستان راهی دارن بگن![]()
سلام با نرم افزار های تپوگرافی نقشه برداری همشون میشه این کار رو انجام داد بهتره تراز مدنظر نقشه رو صفر بگیرید تا پایین تر از نقشه بشه - و بالاتر از نقشه بشه +
AutoCAD Civil 2013
ممنون اقا احسان عزیز
فقط شرمنده میشه بگین با سیویل چه جوری میشه؟؟
یا چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید؟؟؟
ممنون![]()
سلام. خیلی فوری CIVIL 3D 2009-2011 لازم دارم لینک دانلود پیدا نمیکنم اگه دوستان دارند ممنون میشم. اگه هم کسی تونست ایمیل کنه که خیلی ممنون میشم .
سلام مجدد
دوستان من موقع نصب civil 3D 2012 روی سیستم این پیغام رو بعد از چند لحظه دارم!
http://uupload.ir/files/dzuu_untitled.png
<
![]()
با توجه به اینکه فاصله بین منحنی میزان های اصلی برابر با 2.5 متر است، بنابراین برای طراحی خط شیب 9 درصد، شعاع دایره هایی که می زنید (فاصله افقی) با تناسب زیر محاسبه میشه:سلام و خسته نباشید
استاد به ما یه نقشه داده برای طراحی راه در سیویل تری دی
بعد R مینیمم و شیب مینیمم هم به ترتیب گفته 85 متر و 9 درصد
تو مرحله پرگار زنی شعاع دایره رو باید چند بگیرم؟
نقشه هم اینه:http://s3.picofile.com/file/8220409950/MOHADHAJ.dwg.html
با توجه به اینکه فاصله بین منحنی میزان های اصلی برابر با 2.5 متر است، بنابراین برای طراحی خط شیب 9 درصد، شعاع دایره هایی که می زنید (فاصله افقی) با تناسب زیر محاسبه میشه:
اختلاف ارتفاع --------- فاصله افقی
9 ---------------------- 100
2.5 ------------------------ X
که X=27.77
سپاس
حالا مقیاس نقشی داره یا شعاع رو توی سیویل 27.77 بگیرم؟
بله فراموش کردم باید این طول رو به مقیاس نقشه (1/500) ببرید که میشه 55.54 میلی متر
بله طبق نقشه ای که دادید، فاصله منحنی میزان های اصلی برابر با 2.5 متر بودسلام.سپاس بابت راهنمایی
فاصله منحنی میزان های اصلی رو از رو نقشه 2.5 در نظر گرفتیم دیگه؟
تو یه اموزش دیدم مقیاس رو 1 ب 1 در نظر گرفتن.این صحیح هست یا باید حتما مقیاس رو در نظر گرفت؟
تو سیویل چه جوری مقیاس یک نقشه رو بفهمیم؟
ممنون
پس اگه 1 به 1 هم بگیریم زیاد فرقی نمیکنه؟بله طبق نقشه ای که دادید، فاصله منحنی میزان های اصلی برابر با 2.5 متر بود
طبق گزارش درس راهسازی خودم (که حدود 6 سال میگذره)، مقیاس رو در نظر گرفتیم.
مقیاس نقشه شما تو قسمت legend نقشه مشخص شده (لایه اش رو باید روشن کنید)
مقیاس زمانی مطرح میشه که بخواین از نقشه تون پلات بگیرید
شعاعی که گرفتید (27.77) درسته ولی نحوه دایره زدن و وصل خطوط به هم درست نیستپس اگه 1 به 1 هم بگیریم زیاد فرقی نمیکنه؟
2.5 رو برای این پرسیدم چون که استاد گفت فاصله اصلی 2.5 هست و چون بینشون 5 خط منحنی دیگه هست میشه 0.5 متر
اگه زحمت نبود اینو نگاه کنین ببینین از نقطه 1 به 2 رو درست پرگار زنی کردم: http://s3.picofile.com/file/8220536950/MOHADHAJ_1.dwg.html
ممنون
شعاعی که گرفتید (27.77) درسته ولی نحوه دایره زدن و وصل خطوط به هم درست نیست
روش کار به این صورت است که:
دایره ای به شعاع 27.77 و مرکز نقطه ابتدای مسیر می زنید
این دایره، منحنی میزان اصلی بعدی رو در چند نقطه قطع می کنه که باید با توجه به عوارض منطقه و عکس های هوائی منطقه و استروسکوپ جیبی (که ما انجام دادیم) یک مسیر رو انتخاب کنید (از نقطه ابتدای مسیر به این نقطه تقاطع دایره با منحنی میزان اصلی بعدی که 2.5 متر فاصله ارتفاعی دارن، وصل کنید)
سپس برای ادامه مسیر هم دوایری به مرکز محل تقاطع دایره قبلی با منحنی میزان اصلی (آخرین نقطه از مسیر که ترسیم کردید) و شعاع 27.77 رسم می کنید مجدد باید از مرکز این دایره که ترسیم کردید به یکی از محل های تقاطع این دایره با منحنی میزان اصلی بعدی (که دارای اختلاف ارتفاع 2.5 متر با منحنی میزان قبلی که مرکز دایره روی اون قرار داره است، چون 2.5 تقسیم بر 27.77 میشه 0.09 یا 9 درصد شیب مورد نظر)
این کار رو ادامه میدید تا به انتهای مسیر برسید.
البته پروژه ای که ما انجام دادیم خیلی جامع بود بطوریکه مطالعات ترافیکی، هیدرولوژی و زمین شناسی رو هم جهت تعیین بهترین مسیر، در نظر گرفتیم.
از تصاویر هوائی و ماهواره ای منطقه و نرم افزار های Land, ArcGIS , Microstation , PCI Geomatica ,... استفاده شد (گزارش کارش رو اگه بکارتون میاد آپلود کنم)
خواهش میکنممهندس ممنون و شرمنده از زحمتی که میدم
یعنی الان من اولین دایره رو که از نقطه اصلی زدم دایره دوم رو از رو منحنی میزان اصلی که میکنه بزنم و به منحنی های بین منحنی های اصلی کاری نداشته باشم؟