Civil 3D حول 3 محور می چرخه:
transportation design طراحی هندسی راه ها
land development از ساخت نقشه 3 بعدی زمین گرفته تا محاسبات عملیات خاکی و متریال و کلی چیزهای جور واجور که خیلی خیلی جذاب و جالب هست و باید خودتون برنامه رو نصب کنید که متوجه منظور من بشید.
water projects توی پروژه های آب مثل تحلیل شبکه های توزیع هم کار می کنه، ورژن 2012 رو که نصب کردم یه نرم افزار باهاش نصب شد به نام Autodesk Storm and Sanitary Analysis 2012 یه چیزی تو مایه های واتر جمز خودمون ولی یکم فرق داره، توی این زمینه یکم لنگ می زنم.
بیشتر کاربرد این نرم افزار توی پروژه های راهسازی هست. هر چند نرم افزاری مثه Land سال هاست جاش رو بین مهندسین راه حفظ کرده ولی باید بدونیم که خود اتودسک (شرکت سازنده لند و سیویل تری دی) سیویل تری دی رو ارجح می دونه! طراحی دینامیک یا پویا، مهم ترین خصیصه ی نرم افزار C3D هست. که برای توضیحش نیاز به توضیح و زمان بیشتری هست. ولی در همین حد بدونید که شما هر تغییری رو در پروژه ایجاد کنید که تأثیر گذار باشه روی بقیه ی قسمت های پروژه، خود C3D تمام قسمت ها رو به روز می کنه و چنین خصیصه ای در Land موجود نیست.
طراحی تقاطع ها هم یکی از فوق العاده ترین و جذاب ترین امکانات هست که در هیچ نرم افزار دیگه ای به این خوبی آورده نشده.
اجازه بدید بیشتر گیجتون نکنم! پیشنهاد می کنم اگر علاقمند هستید ، خود نرم افزار رو دانلود و نصب بفرمائید و از کتاب Mastering AutoCAD Civil 3D 2011 هم که مال انتشارات Sybex هست، استفاده کنید که کتاب فوق العاده خوبی هست.
حجم نرم افزار کمی زیاده (برای دانلود) بنده با حجم 6.80 GB دانلود کردم! البته بچه ها میگفتن تونستن نسخه فشرده خوبی با حجم 3-4 گیگ پیدا کنن، در هر صورت اگر بتونید از بازار پیدا کنید خیلی خوب هست اگر هم نتونستید بنده می تونم برای دوستان ارسال کنم.
مشاهده پیوست 58924مشاهده پیوست 58925