من فک کنم وسطاشمشما تو زندگیتون هدف دارین؟برنامه ریزی میکنین؟؟ یا ...هر چه آید خوش آید؟؟؟
طبق این روالی که الان دارین میتونین حدس بزنین 5 سال دیگه کجای زندگیتون هستین؟؟؟

واقعا می گم خوش به حالت.کاش منم می تونستم..فقط اینو میدونم که برعکس بقیه ایران میمونم بقیه ش هرچه پیش اید
اسم پسرتو چي ميذاري البرز؟ بگو تا بيشتر باهاش آشنا شيم..منم ترجیح میدم ایران بمونم. اگه دکتری قبول شم. در غیر اینصورت مجبورم برم. واسه بقیه زندگیم فعلا برنامه خاصی ندارم. تا پسرم به دنیا بیاد
قبلا که گفتم. به عشق نادر شاه اسمشو میزارم "نادر"اسم پسرتو چي ميذاري البرز؟ بگو تا بيشتر باهاش آشنا شيم..
اسم قشنگيه...و شاخ..قبلا که گفتم. به عشق نادر شاه اسمشو میزارم "نادر"
البته واسه اسمه بچه های بعدیم هم فکر کردم. هم دختر هم پسر
البته 1 مشکلی هست، هنوز مادر بچه رو پیدا نکردماسم قشنگيه...و شاخ..
فكر نميكنم خيلي نقشي داشته باشه تو تربيت نادر خان..مهمه مگه؟البته 1 مشکلی هست، هنوز مادر بچه رو پیدا نکردم
تو تربیت نادر که نباید نقشی داشته باشه. چون خودم طبق متد نوین تربیتی، که در فاصله 1500-1700 میلادی در ژاپن مورد استفاده قرار میگرفته، نادر رو تربیت میکنم. ولی خوب هوش و فیزیک بدنی مادر بچه، رو بچه تاثیر دارهفكر نميكنم خيلي نقشي داشته باشه تو تربيت نادر خان..مهمه مگه؟
آدم ميترسه..تو تربیت نادر که نباید نقشی داشته باشه. چون خودم طبق متد نوین تربیتی، که در فاصله 1500-1700 میلادی در ژاپن مورد استفاده قرار میگرفته، نادر رو تربیت میکنم. ولی خوب هوش و فیزیک بدنی مادر بچه، رو بچه تاثیر داره
انشاا... که زود تری و راحت بشی....اگه نمردیم.......... داریم فوق رو تموم میکنیم بریم...............بریم اون ور............