5 سال دیگه کجایی؟؟

elman13

عضو جدید
5 سال دارم تو خارج دکتری میخونم چی می شه اگه بشه با ناسا هم همکاری کنم ... البته اگه اعتیاد به این باشگاه بذاره درسمو بخونم !!

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بیشتر از اینکه مهم باشه که کجام .. مهم اینه که زندگی رو به رشدی داشته باشم و عقایدم اونی باشه که صحیح تره :smile:

aminvo

عضو جدید
اگه هر کی هم توهم زده باشه من یکی که نزدم، من مدارکم هم دارم ارسال می کنم، انشاالله یا سوئد هستم یا آلمان، اگر هم که قبولم نکردن دیگه باید دل ببندم به لاتاری آمریکا، اگه باز هم زبونم لال نشد. همینجا نشستم دارم تو سرم میزنم یا دارم سرم را به دیوار می کوبم.

fatimma

عضو جدید
میخاستم بگم امیدوارم 5 سال دیگه زیر خاکم.دیدم ای بابا خیلی دیره.
امیدوارم تا 5 روز دیگه زیر خاک باشم

aminvo

عضو جدید
.
.
.
حالا که اینجوریه .. من 5 سال دیگه ریس جمهورم ... همزمان میخونم واسه رهبری ..!!!! :» دی!

حتما هوای بچه های باشگاه را داشته باش، من از همین الان بگم، وزیر ارتباطات، نشد سازمان جوانان و ورزش دیگه مال من اگه نشد نفت حتما دیگه خونه ی آخر مشاور که می تونم باشم.

rahaaaaa

عضو جدید
5 سال دیگه ایشالله جای خوب زندگیم هستم.

استاد دانشگاهمونم ایشالله.

خدا کنه 5 سال دیگه کسایی که اینجا پست زدند بیان بگن به کجا رسیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موافقم...

منم دارم به این فکر میکنم که 5 سال دیگه کجای زندگیمم..

dzzv_13

مدیر تالار
اگه هر کی هم توهم زده باشه من یکی که نزدم، من مدارکم هم دارم ارسال می کنم، انشاالله یا سوئد هستم یا آلمان، اگر هم که قبولم نکردن دیگه باید دل ببندم به لاتاری آمریکا، اگه باز هم زبونم لال نشد. همینجا نشستم دارم تو سرم میزنم یا دارم سرم را به دیوار می کوبم.

آفرین برشما ... مثل خودم توهم نزدی
بنظرت سطح دانشگاه های آلمان بالاتره یا سوئد ؟!! (مقطع دکترا )

paeeizan

اخراجی موقت
حتما هوای بچه های باشگاه را داشته باش، من از همین الان بگم، وزیر ارتباطات، نشد سازمان جوانان و ورزش دیگه مال من اگه نشد نفت حتما دیگه خونه ی آخر مشاور که می تونم باشم.
.
.
چشم ... به شرطی که وابسته به جریان انحرافی فتنه نباشین .. و تعیین موضع کنید !!! ...... دی!

aminvo

عضو جدید

بستگی به دانشگاهش داره، ولی دانشگاه صنعتی مونیخ و خود دانشگاه مونیخ بهترین دانشگاه موجود توی این دو تا کشور هست و اولی رتبه 8 و دومی رتبه 13 را داره، ولی بقیه دانشگاه ها تقریبا در یک سطح هستند ولی هزینه دانشگاه توی سوئد خیلی سنگینه اگه فاند بگیری برای زندگی بهتر از آلمان هست.

aminvo

عضو جدید
چشم ... به شرطی که وابسته به جریان انحرافی فتنه نباشین .. و تعیین موضع کنید !!! ...... دی!

من که حزبم مشخص هست و جانم فدای باد هست، از هر طرف بیاد من هم تابش میدم نگران من یکی نباش.

dzzv_13

مدیر تالار

بستگی به دانشگاهش داره، ولی دانشگاه صنعتی مونیخ و خود دانشگاه مونیخ بهترین دانشگاه موجود توی این دو تا کشور هست و اولی رتبه 8 و دومی رتبه 13 را داره، ولی بقیه دانشگاه ها تقریبا در یک سطح هستند ولی هزینه دانشگاه توی سوئد خیلی سنگینه اگه فاند بگیری برای زندگی بهتر از آلمان هست.

جدی رتبه های دانشگاه مونیخ 8 و 13 هستن ؟!!
عالی پسر ..

اگر اومدنم قطعی شد اونوقت دنبال فاند میرم

a4d1ng

عضو جدید
امیدوارم زنده باشم و بتونم کارای نیمه کارمو تموم کنم و شرمنده از دنیا نرم :cry:

aminvo

عضو جدید
عالی پسر ..

البته 8 و 13 برای اروپا در جهان که نمیدونم و رده بندی جهانی را هفته پیش می دیدم 7 تای اول برای آمریکا بود و بعدی هم برای انگلیس.
اگر هم فاند میخوای و زمان هم داری حتما برو دنباله مقاله ISI که خیلی تاثیر داره.
هر وقت کمکی خواستی بگو در خدمتم.

dzzv_13

مدیر تالار
عالی پسر ..

البته 8 و 13 برای اروپا در جهان که نمیدونم و رده بندی جهانی را هفته پیش می دیدم 7 تای اول برای آمریکا بود و بعدی هم برای انگلیس.
اگر هم فاند میخوای و زمان هم داری حتما برو دنباله مقاله ISI که خیلی تاثیر داره.
هر وقت کمکی خواستی بگو در خدمتم.

گفتم ...
خب ممنون دوست عزیز ..
آره .. باید دنبال isi برم ... خیلی تاثیر داره ...

به هر حال ممنون از راهنمایتون :gol:

aminvo

عضو جدید
به هر حال ممنون از راهنمایتون

خواهش می کنم موفق و پیروز باشی

mandana_f

عضو جدید
اگر زنده باشم احتمالا مثه 17 ساله گذشته ی عمرم همچنان مشغول تحصیل هستم !!!!!!!!!! حالا کجا و با چه شرایطی الله اعلم !

shalizeh-0123

عضو جدید
5 سال ديگه.........
اگه زنده باشم،ارشدم بايد تموم شه و فكر كنم سعي خودمو برا دكترا هم بكنم!!