parna wanna u
عضو جدید
چه سوال سختی.نمیدونم ممکنه هرجایی باشم.اره برنامه ریزی هم میکنیم
همه توهم زدن ....!!!! ....
.اواتارتو چرا عوض کردی؟ 5 سال دیگه تو چیکاره ای
.
.
.
حالا که اینجوریه .. من 5 سال دیگه ریس جمهورم ... همزمان میخونم واسه رهبری ..!!!! :» دی!
.
.
.
حالا که اینجوریه .. من 5 سال دیگه ریس جمهورم ... همزمان میخونم واسه رهبری ..!!!! :» دی!
موافقم...5 سال دیگه ایشالله جای خوب زندگیم هستم.
استاد دانشگاهمونم ایشالله.
خدا کنه 5 سال دیگه کسایی که اینجا پست زدند بیان بگن به کجا رسیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هر کی هم توهم زده باشه من یکی که نزدم، من مدارکم هم دارم ارسال می کنم، انشاالله یا سوئد هستم یا آلمان، اگر هم که قبولم نکردن دیگه باید دل ببندم به لاتاری آمریکا، اگه باز هم زبونم لال نشد. همینجا نشستم دارم تو سرم میزنم یا دارم سرم را به دیوار می کوبم.
موافقم...
منم دارم به این فکر میکنم که 5 سال دیگه کجای زندگیمم..
.حتما هوای بچه های باشگاه را داشته باش، من از همین الان بگم، وزیر ارتباطات، نشد سازمان جوانان و ورزش دیگه مال من اگه نشد نفت حتما دیگه خونه ی آخر مشاور که می تونم باشم.
آفرین برشما ... مثل خودم توهم نزدی
بنظرت سطح دانشگاه های آلمان بالاتره یا سوئد ؟!! (مقطع دکترا )
بستگی به دانشگاهش داره، ولی دانشگاه صنعتی مونیخ و خود دانشگاه مونیخ بهترین دانشگاه موجود توی این دو تا کشور هست و اولی رتبه 8 و دومی رتبه 13 را داره، ولی بقیه دانشگاه ها تقریبا در یک سطح هستند ولی هزینه دانشگاه توی سوئد خیلی سنگینه اگه فاند بگیری برای زندگی بهتر از آلمان هست.
.
.
.
جدی رتبه های دانشگاه مونیخ 8 و 13 هستن ؟!!
عالی پسر ..
اگر اومدنم قطعی شد اونوقت دنبال فاند میرم
البته 8 و 13 برای اروپا در جهان که نمیدونم و رده بندی جهانی را هفته پیش می دیدم 7 تای اول برای آمریکا بود و بعدی هم برای انگلیس.
اگر هم فاند میخوای و زمان هم داری حتما برو دنباله مقاله ISI که خیلی تاثیر داره.
هر وقت کمکی خواستی بگو در خدمتم.
ooraman/MEHd1979/hossein092/و خود شما..بنظرتون کی از همه بهتر توصیف کرد آیندشو, خانوم استارتر ؟!!
ooraman/MEHd1979/hossein092/و خود شما..
.اواتارت چرا تو رو عوض کرد ؟ جه خوب بالاخره یه رقیب درسی پایه پیدا کردیم