یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
معجزه

معجزه

سارا هشت ساله بود که از صحبت پدر مادرش فهميد برادر کوچکش سخت مريض است و پولي هم براي مداواي آن ندارند. پدر به تازگي کارش را از دست داده بود و نميتوانست هزينهء جراحي پر خرج برادرش را بپردازد. سارا شنيد که پدر آهسته به مادر گفت فقط معجزه مي تواند پسرمان را نجات دهد سارا با ناراحتي به اتاقش رفت و از زير تخت قلک کوچکش را درآورد. قلک را شکست. سکه ها رو رو تخت ريخت و آنها رو شمرد .فقط پنج دلار.
بعد آهسته از در عقبي خارج شد و چند کوچه رفت بالاتر به دارو خانه رفت. جلوي پيشخوان انتظار کشيد تا دارساز به او توجه کند ولي داروساز سرش به مشتريان گرم بود بالاخره سارا حوصلش سر رفت و سکه ها رو محکم رو شيشه پيشخوان ريخت.
داروساز جاخورد و گفت چه ميخواهي؟ دخترک جواب داد برادرم خيلي مريضِ مي خوام معجزه بخرم قيمتش چقدر است؟
دارو ساز با تعجب پرسيد چي بخري عزيزم!!؟ دخترک توضيح داد برادر کوچکش چيزي در سرش رفته و بابام مي گويد فقط معجزه ميتواند او را نجات دهد من هم مي خواهم معجزه بخرم قيمتش چقدر است.داروساز گفت: متاسفم دختر جان ولي ما اينجا معجره نمي فروشيم. چشمان دخترک پر از اشک شد و گفت شما رو به خدا برادرم خيلي مريض ِ و بابام پول ندارد و اين همهء پول من است. من از کـــــجــا مي توانم معجزه بخرم؟؟؟؟
مردي که گوشه ايستاده بود و لباس تميز و مرتبي داشت از دخترک پرسيد :چقدر پول داري؟ دخترک پولهارا کف دستش ريخت و به مرد نشان داد.مد لبخندي زد وگفت: آه چه جالب!!!فکر ميکنم اين پول براي خريد معجزه کافي باشه.بعد به آرامي دست اورا گرفت و گفت من ميخوام برادر و والدينت را ببينم فکر ميکنم معجزهء برادرت پيش من باشه ان مرد دکتر آرمسترانگ فوق تخصص مغز و اعصاب در شيکاگو بود.فرداي آن روز عمل جراحي روي مغز پسرک با موفقيت انجام شد و او از مرگ نجات يافت. پس از جراحي پدر نزد دکتر رفت و گفت از شما متشکرم نجات پسرم يک معجزه واقعي بود،مي خواهم بدانم بابت هزينهء عمل جراحي چقدر بايد پرداخت کنم؟ دکتر لبخندي زد و گفت فقط 5 دلار
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

آخرین ویرایش:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
ان‌ال‌پي NLP

ان‌ال‌پي NLP

ما تنها زماني به خطر اتوبوسها پي مي بريم كه زير يكي از آنها رفته باشيم اما وقتي مرده ايم ديگر چگونه بايد از اين تجربه درس بگيريم؟ چه آرامش بخش است اگر به ما اطمينان مي دادند كه حداقل تا هفتادو پنج سال ، از مرگ خبري نيست. كلام آلبرت اينشتين در اين باره تسلي بخش است او مي گويد كه انرژي نه خلق مي شود و نه از بين مي رود . بنابراين وقتي كه جسم انسان مي ميرد روح او باقي مي ماند . درست است كه استخوانهاي مامي پوسند و خاك مي شوند اما انسان فراتر از مشتي استخوان است اين روح اوست كه پايدار مي ماند. پيامبران الهي و اولياي خدا بر تداوم زندگي و مزرعه بودن دنياي زميني تاكيد دارند و بشر را به ميهماني خالق جهان در سرايي ديگر فرا مي خوانند . حرفهاي آلبرت اينشتين و آنت مولي نيز از نظر علمي تاييدي بر نظريه تداوم يافتن زندگي است. تفكر غرب و شرق در اين مورد متفق القول هستند . اما يك چيز مسلم است: وقتي كه دقيقا نمي دانيم در آن سو چه خبر است مرگ مي تواند انگيزه خوبي براي لذت بردن از زندگي باشد ، واقعا سيستم زيركانه اي است . بدترين ديدگاه ممكن است كه بگوييم : من در اين زندگي رنج خواهم برد اما بهشت ، اين رنجها را جبران خواهد كرد ،احتمالش زياد است! اما بسيار بهتر اين است كه بگوييم : رمز و راز ابديت هر چه كه باشد هدف امروز من ، خوب زيستن در اينجا و اكنون است.
نتيجه:
منطقي به نظر مي رسد كه فرض كنيم انسان همه استعدادها و ويژگيهاي دنيايي اش را با خود از دنيا مي برد . بنابراين چه بهتر از اينكه در اين دنيا به حداكثر ظرفيت خود برسيم و اميدواربه انتقال منافع آن به دنياي ديگر باشيم!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید
سلام دوستان:gol:
راستی ارامش زندگی عزیز کجاست؟؟
جناب فشفشه...بهتر نیست اول از خودتون شروع کنید..البته تا جایی که دوست دارید؟:)
سلام ستايش جان خوبي؟
من اينجام، هر 2 روز به سايت مي‌آم سر مي‌زنم، ولي كمي سرم شلوغ شده، دارم كارهاي مربوط به فسقليمو انجام مي‌دم. كمي هم سر موضوعات كاريم مشغوليت دارم.

از اينكه به فكر ما هستين ممنونم.
هميشه صورتي باشيد، پر از عشق و احساس و آرامش.

آرامش زندگي

عضو جدید

خيلي متن زيبايي بود و پرمفهوم، ولي گنجشكهاي زيبا اين كار را غريزي انجام مي‌دهند،‌ انسان‌ها طور ديگري، بسته به نوع نگرششان گاهي در حد گنجشك هم عكس‌العمل ندارند، گاهي چنان در مقابل اين مسائل خوب برخورد مي‌كنند كه معناي اشرف مخلوقات را مي‌توان از رفتار آنها درك كرد.
خداكند كه ما هم در همه موارد در حد اشرف مخلوقات رفتار كنيم.

آرامش زندگي

عضو جدید
مهندسي و مدیريت

مهندسي و مدیريت

مردی که سوار بر بالن در حال حرکت بود ناگهان به یاد آورد قرار مهمّی دارد؛ ارتفاعش را کم کرد و از مردی که روی زمین بود پرسید:
"ببخشید آقا ؛ من قرار مهمّی دارم ، ممکنه به من بگویید کجا هستم تا ببینم به موقع به قرارم می رسم یا نه؟"
مرد روی زمین : بله، شما در ارتفاع حدودا ً ۶ متری در طول جغرافیایی "۱٨'۲۴۸۷ و عرض جغرافیایی "۴۱'۲۱۳۷ هستید.
مرد بالن سوار : شما باید مهندس باشید.
مرد روی زمین : بله، از کجا فهمیدید؟؟"
مرد بالن سوار : چون اطلاعاتی که شما به من دادید اگر چه کاملا ً دقیق بود به درد من نمی خورد و من هنوز نمی دانم کجا هستم و به موقع به قرارم می رسم یا نه؟" :mad:
مرد روی زمین : شما باید مدیر باشید.
مرد بالن سوار : بله، از کجا فهمیدید؟؟؟" :eek:
مرد روی زمین : چون شما نمی دانید کجا هستید و به کجا میخواهید بروید. قولی داده اید و نمی دانید چگونه به آن عمل کنید و انتظار دارید مسئولیت آن را دیگران بپذیرند:surprised:

آرامش زندگي

عضو جدید
روان‌شناسي رنگها

روان‌شناسي رنگها

در سال 1666، اسحاق نیوتن، دانشمند نامدار انگلیسی، کشف کرد که چنانچه نور خالص سفید از یک منشور عبور داده شود، به رنگ‌های قابل رؤیت تجزیه می‌شود. نیوتن همچنین کشف کرد که هر رنگ از یک طول موج منحصر به فرد تشکیل شده و قابل تجزیه به رنگ‌های دیگر نیست.
آزمایش‌های بعدی نشان داد که با ترکیب نورها می‌توان رنگ‌های مختلف را ایجاد کرد. برای مثال، نور قرمز در ترکیب با نور زرد، رنگ نارنجی را به وجود می‌آورد. رنگی که بر اثر ترکیب دو رنگ دیگر به وجود آید را ترکیبی می‌گویند. بعضی از رنگ‌ها، مثل زرد و ارغوانی، در صورت ترکیب شدن، همدیگر را خنثی می‌کنند و نور سفید می‌سازند. این رنگ‌ها را نیز رنگ‌های مکمّل می‌نامند.
تاثیرات رنگ‌ها از نظر روان‌شناسی
با وجودی که اثر رنگ‌ها تا حدودی ذهنی است و در مورد اشخاص مختلف فرق می‌کند امّا برخی از تاثیرات رنگ‌ها دارای معنی یگانه‌ای در سراسر جهان هستند. رنگ‌هایی که در طیف رنگ‌ها در ناحیه قرمز قرار دارند به عنوان رنگ‌های گرم شناخته می‌شوند که این دامنه‌اش از احساسات گرم و صمیمانه تا احساس خشم و عصبانیت متغیر است.
رنگ‌هایی که در ناحیه آبی طیف قرار دارند، رنگ‌های سرد نامیده می‌شوند و شامل آبی، ارغوانی و سبز هستند. این رنگ‌ها معمولاً آرامش بخشند امّا گاهی نیز ممکن است احساس غمگینی و بی‌تفاوتی را به ذهن آورند.
د

آرامش زندگي

عضو جدید
روان‌شناسی رنگ‌ها به عنوان روش درمان
در برخی از فرهنگ‌های قدیمی، از جمله مصری‌ها و چینی‌ها، از رنگ‌ها برای درمان استفاده می‌شده است. این کار که گاهی به آن نور درمانی یا رنگ شناسی نیز گفته می‌شود هنوز هم به عنوان روش درمان جایگزین مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در این روش:
از رنگ قرمز برای تحریک بدن و ذهن و افزایش تمرکز استفاده می‌شود.
از رنگ زرد برای تحریک اعصاب استفاده می‌شود.
از رنگ نارنجی برای بالا بردن سطح انرژی استفاده می‌شود.
از رنگ آبی برای کاهش درد و تسکین بیمار استفاده می‌شود.
از رنگ نیلی برای تسکین ناراحتی‌های پوستی استفاده می‌شود.
اغلب روان‌شناسان به رنگ درمانی به دیده شک و تردید می‌نگرند و می‌گویند که درباره تاثیرات احتمالی رنگ‌ها اغراق شده و رنگ‌ها در فرهنگ‌های مختلف، معانی متفاوتی دارند. پژوهش‌ها نشان داده‌اند که در بسیاری از موارد، تاثیرات رنگ‌ها در تغییر حالت افراد، تاثیراتی زودگذر و موقتی بوده است. برای مثال، قراردادن افراد در اتاق آبی ممکن است در ابتدا احساس آرامش در آن‌ها به وجود آورد امّا این اثر پس از آن که آن‌ها آرامششان را بازیافتند، به تدریج کاهش خواهد یافت.
روان‌شناسی رنگ‌های مختلف
1- روان‌شناسی رنگ سیاه
سیاه تمام نورها در طیف رنگ‌ها را جذب می‌کند.
سیاه معمولاً به عنوان نماد ترس یا شیطان مورد استفاده قرار می‌گیرد امّا به عنوان نشانگر قدرت نیز شناخته می‌شود. از رنگ سیاه برای نشان دادن شخصیت‌های خطرناک مثل دراکولا و یا جادوگران استفاده می‌شود.
رنگ سیاه در بسیاری از فرهنگ‌ها برای مراسم سوگواری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این رنگ همچنین نشانگر غمگینی، جذابیت جنسی و رسمی بودن است.
در مصر قدیم، رنگ سیاه نشانگر زندگی و تولّد دوباره بود.
رنگ سیاه معمولاً به دلیل لاغر نشان دادن در نمایش‌های مد مورد استفاده قرار می‌گیرد.
2- روان‌شناسی رنگ سفید
رنگ سفید، نماد معصومیت و پاکی است.
رنگ سفید می‌تواند در انسان احساس فضای بیشتر به وجود آورد.
رنگ سفید معمولاً نشانگر سرما، پاکیزگی و آرامش است. اتاقی که کاملاً به رنگ سفید نقاشی شده باشد ممکن است جادار و بزرگ به نظر آید امَا خالی و سرد است. بیمارستان‌ها و کادر پزشکی از رنگ سفید برای ایجاد حس پاکیزگی استفاده می‌کنند.
3- روان‌شناسی رنگ قرمز
رنگ قرمز، رنگ گرمی است که برانگیزاننده هیجانات قوی است.
رنگ قرمز، نشانگر عشق، حرارت و صمیمیت است.
رنگ قرمز، به وجود آورنده احساس شور و هیجان است.
رنگ قرمز، تحریک کننده احساس خشم و عصبانیت است.
4-
روان‌شناسی رنگ آبی
آبی، رنگ مورد علاقه بسیاری از مردم و محبوبترین رنگ در بین مردان است.
رنگ آبی، احساس آرامش را به ذهن می‌آورد و معمولاً نشانگر صلح، امنیت و نظم است.
رنگ آبی، می‌تواند احساس غم، درون‌گرایی یا گوشه‌گیری را در بعضی افراد به وجود آورد.
رنگ آبی معمولاً برای دکور دفاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا تحقیقات نشان داده است که افراد در اتاق‌های آبی کارآیی بیشتری دارند.
رنگ آبی با وجودی که از محبوبترین رنگ‌هاست امّا یکی از رنگ‌هایی است که کمترین اشتها را بر می‌انگیزد. در برخی از برنامه‌های کاهش وزن توصیه می‌شود که غذای خود را در بشقاب‌های آبی بکشید. رنگ آبی به ندرت به صورت طبیعی درخوراکی‌ها وجود دارد. همچنین رنگ آبی غذا معمولاً به عنوان نشانه فاسد بودن و یا سمّی بودن آن در نظر گرفته می‌شود.
رنگ آبی می‌تواند باعث کاهش ضربان قلب و حرارت بدن گردد.
5-
روان‌شناسی رنگ سبز
رنگ سبز، رنگ سردی است که نماد طبیعت است.
رنگ سبز، نشانگر آرامش، خوشبختی، سلامتی و حسادت است.
پژوهشگران دریافته‌اند که رنگ سبز می‌تواند باعث افزایش قابلیت خواندن گردد. برخی از دانش‌آموزان و دانشجویان با قراردادن یک برگه شفاف سبز رنگ بر روی صفحه کتاب، می‌توانند مطالب را با سرعت بیشتری از حدّ معمول بخوانند و درک کنند.
رنگ سبز، از دیر باز نماد باروری بوده و در قرن پانزدهم برای لباس عروسی به کار می‌رفته است.
از رنگ سبز در دکوراسیون به دلیل اثر آرام بخشی آن استفاده می‌شود.
رنگ سبز باعث کاهش استرس می‌شود. کسانی که در فضای کاری سبز رنگ کار می‌کنند، کمتر دچار دردهای دستگاه گوارش می‌شوند.
6-
روان‌شناسی رنگ زرد
رنگ زرد، رنگی گرم وشاد است.
رنگ زرد به دلیل مقدار زیاد نوری که منعکس می‌کند، بیشتر از بقیه رنگ‌ها چشم را خسته می‌کند. استفاده از رنگ زرد برای پس زمینه کاغذ یا نمایشگر کامپیوتر می‌تواند باعث چشم درد یا در حالت‌های خاص از دست دادن بینایی گردد.
رنگ زرد می‌تواند احساس رنجیدگی و خشم را به وجود آورد. با وجودی که رنگ زرد به عنوان یک رنگ شاد شناخته می‌شود اما بیشتر مردم در اتاق‌های زرد رنگ، هیجانشان را از دست می‌دهند و بچه ها نیز در اتاق‌های زرد رنگ بیشتر گریه می‌کنند.
رنگ زرد باعث افزایش سوخت و ساز بدن انسان می‌گردد.
چون رنگ زرد، از بقیه رنگ‌ها زودتر دیده می‌شود، بیشتر از بقیه برای جلب توجه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آرامش زندگي

عضو جدید
7- روان‌شناسی رنگ ارغوانی
رنگ ارغوانی نماد وفاداری و ثروت است.
رنگ ارغوانی نشانگر عقل و معنویت است.
رنگ ارغوانی خیلی کم در طبیعت وجود دارد و به همین دلیل ممکن است به عنوان نشانه مصنوعی یا غیر عادی بودن در نظر گرفته شود.
8-
روان‌شناسی رنگ قهوه‌ای
رنگ قهوه‌ای، رنگی طبیعی است که برانگیزاننده حس قدرت و اطمینان‌پذیری است.
رنگ قهوه‌ای همچنین می‌تواند حس غم و انزوا را به وجود آورد.
رنگ قهوه‌ای، حس گرما ، محبت، آسایش و امنیت را به ذهن می‌آورد.
رنگ قهوه‌ای معمولاً بیانگر طبیعی بودن، زمینی بودن و متفاوت بودن است اما گاهی می‌تواند نشانگر پیچییدگی نیز باشد.
9-
روان‌شناسی رنگ نارنجی
رنگ نارنجی، ترکیب زرد و قرمز است و به عنوان یک رنگ انرژی‌زا در نظر گرفته می‌شود.
رنگ نارنجی، احساس هیجان، گرما و شور و شوق را به ذهن می‌آورد.
رنگ نارنجی، معمولاً برای جلب توجه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
10- روان‌شناسی رنگ صورتی
رنگ صورتی، در واقع همان رنگ قرمز کم رنگ است و معمولاً نشانگر عشق است.
رنگ صورتی اثر آرام‌بخشی دارد. در ورزشگاه‌ها معمولاً رختکن تیم حریف را به رنگ صورتی نقاشی می‌کنند تا بازیکنان آن‌ها کم انرژی و منفعل شوند.
با وجودی که اثر آرام بخشی رنگ صورتی مشخص شده است ولی پژوهشگران دریافته‌اند که این اثر تنها در خلال مواجهه اولیه به وجود می‌آید. مثلاً هنگامی که از این رنگ در زندان‌ها استفاده شد، زندانیان پس از عادت کردن به آن، حتی نا آرامتر از قبل شدن

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلی را آوردند بر سر چشمه ای که آب خورد .
خود را در آب می دید و می ترسید و فرار میکرد
و می پنداشت که از دیگری ، می رمد ،
نمی دانست که از خود می رمد .
همهء اخلاق بد از ظلم و کین و حسد و حرص و بیرحمی و کبر ،
چون در تست نمی رنجی
اما چون آنرا در دیگری می بینی ، می رمی و میرنجی . تو مثال آن فیلی .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بطری
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] [/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]یک روز صبح، که همراه با یک دوست آرژانتینی در صحرای موجاوه قدم می زدیم، چیزی را دیدیم که در افق می درخشید. هر چند قصد داشتیم به یک دره برویم، اما مسیرمان را عوض کردیم تا ببینیم آن درخشش از چیست. تقریبا یک ساعت در زیر آفتابی که مدام گرم تر می شد، راه رفتیم و تنها هنگامی که به آن رسیدیم، فهمیدیم چیست. یک بطری خالی بود. شاید از چند سال پیش در آن جا افتاده بود. غبار صحرایی در درونش متبلور شده بود. از آنجا که صحرا بسیار گرم تر از یک ساعت قبل شده بود، تصمیم گرفتیم دیگر به سمت دره نرویم. به هنگام بازگشت، فکر کردم: [/FONT] [/FONT]​
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]چند بار به خاطر درخشش کاذب راهی دیگر، از پیمودن راه خود باز مانده ایم؟ اما باز هم فکر کردم: اگر به سمت آن بطری نمی رفتیم، چه طور می فهمیدیم فقط درخششی کاذب است؟ "پائیلو کوئیلو"[/FONT] [/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
هشت موضوع شگفت انگيز از زندگي آلبرت انيشتن، که شما شاید آنان را نمي دانستيد. بله،همگي ما مي دانيم که انيشتن اين فرمول[e=mc2] را کشف کرد. اما واقعيت آن است که چيز هاي کمي در مورد زندگي خصوصي اش مي دانيم،خودتان را بااين هشت مورد،شگفت زده کنيد!

1-او با سر بزرگ متولد شد
وقتي انيشتن به دنيا آمد او خيلي چاق بود و سرش خيلي بزرگ تا آنجايي که مادر وي تصور مي کرد، فرزندش ناقص است،اما بعد از چند ماه سر و بدن او به اندازه هاي طبيعي بازگشت.

2-حافظه اش به خوبي آنچه تصور مي شود، نبود
مطمئنا انيشتن مي توانسته کتابهاي مملو از فرمول و قوانين را حفظ کند،اما براي به ياد آوري چيز هاي معمولي واقعا حافظه ضعيفي داشته است. او يکي از بدترين اشخاص در به ياد آوردن سالروز تولد عزيزان بود و عذر و بهانه اش براي اين فراموشکاري، مختص دانستن آن [تولد ]براي بچه هاي کوچک بود.

3-او ازداستانهاي علمي-تخيلي متنفر بود
انيشتن از داستانهاي تخيلي بيزار بود. زيرا که احساس مي کرد ،آنها باعث تغيير درک عامه مردم ازعلم مي شوند و در عوض به آنها توهم باطلي از چيز هايي که حقيقتا نمي توانند اتفاق بيفتند ميدهد.
به بيان او "من هرگزدر مورد آينده فکر نمي کنم،زيراکه آن به زودي مي آيد. به اين دليل او احساس مي کرد کساني که بطور مثال بشقاب پرنده ها را مي بينند بايد تجربه هايشان را براي خود نگه دارند.

4-او در آزمون ورودي دانشگاه اش رد شد
درسال 1895 در سن 17 سالگي،انيشتن که قطعا يکي از بزرگترين نوابغي است،که تا کنون متولد شده،در آزمون ورودي دانشگاه فدرال پلي تکنيک سوييس رد شد.
در واقع او بخش علوم ورياضيات را پشت سر گذاشت ولي در بخش هاي باقيمانده، مثل تاريخ و جغرافي رد شد.وقتي که بعدها از او در اين رابطه سوال شد؛او گفت:آنها بي نهايت کسل کننده بودند، و او تمايلي براي پاسخ دادن به اين سوالات را در خود احساس نمي کرد.

5-علاقه اي به پوشيدن جوراب نداشت
انيشتن در سنين جواني يافته بود که شصت پا باعث ايجاد سوراخ در جوراب مي شود.سپس تصميم گرفت که ديگر جوراب به پا نکند و اين عادت تا زمان مرگش ادامه داشت.
علاوه بر اين او هرگز براي خوشايند و عدم خوشايند ديگران لباس نمي پوشيد، او عقيده داشت يا مردم اورا مي شناسند و يا نمي شناسند.پس اين مورد قبول واقع شدن[آن هم از روي پوشش] چه اهميتي ميتواند داشته باشد؟

6-او فقط يکبار رانندگي کرد
انيشتن براي رفتن به سخنراني ها و تدريس در دانشگاه، از راننده مورد اطمينان اش کمک مي گرفت. راننده وي نه تنها ماشين اورا هدايت مي کرد، بلکه هميشه در طول سخنراني ها در ميان،شنوندگان حضور داشت.
انيشتن، سخنراني مخصوص به خود را انجام مي داد و بيشتر اوقات راننده اش، بطور دقيقي آنها را حفظ مي کرد.
يک روز انيشتن در حالي که در راه دانشگاه بود، باصداي بلند در ماشين پرسيد:چه کسي احساس خستگي مي کند؟
راننده اش پيشنهاد داد که آنها جايشان را عوض کنند و او جاي انيشتن سخنراني کند،سپس انيشتن بعنوان راننده او را به خانه بازگرداند.
عدم شباهت آنها مسئله خاصي نبود.انيشتن تنها در يک دانشگاه استاد بود، و در دانشگاهي که وقتي براي سخنراني داشت، کسي او را نمي شناخت و طبعا نمي توانست او را از راننده اصلي تمييز دهد.
او قبول کرد، اماکمي ترديد در مورد اينکه اگر پس از سخنراني سوالات سختي از راننده اش پرسيده شود، او چه پاسخي خواهد داد، در درونش داشت.
به هر حال سخنراني به نحوي عالي انجام شد، ولي تصور انيشتن درست از آب در آمد.دانشجويان در پايان سخنراني انيتشن جعلي شروع به مطرح کردن سوالات خود کردند.
در اين حين راننده باهوش گفت "سوالات بقدري ساده هستند که حتي راننده من نيز مي تواند به آنها پاسخ گويد"سپس انيشتن از ميان حضار برخواست وبه راحتي به سوالات پاسخ داد،به حدي که باعث شگفتي حضار شد.

7-الهام گر او يک قطب نما بود
انيشتن در سنين نوجواني يک قطب نمابه عنوان هديه تولد از پدرش دريافت کرده بود.
وقتي که او طرز کار قطب نما را مشاهده مي نمود، سعي مي کرد طرز کار آن را درک کند. او بعد از انجام اين کار بسيار شگفت زده شد.بنابر اين تصميم گرفت علت نيروهاي مختلف در طبيعت را درک کند.

8-راز نهفته در نبوغ او
بعد از مرگ انيشتن در 1955 مغز او توسط توماس تولتز هاروي براي تحقيقات برداشته شد.
اما اينکار بصورت غير قانوني انجام شد.بعدها پسر انيشتن به او اجازه تحقيقات در مورد هوش فوق العاده پدرش را داد.
هاروي تکه هايي از مغز انيشتن را براي دانشمندان مختلف در سراسر جهان فرستاد. از اين مطالعات دريافت مي شود که مغز انيشتن در مقايسه با ميانگين متوسط انسانها،مقدار بسيار زيادي سلولهاي گليال که مسئول ساخت اطلاعات هستند داشته است.همچنين مغز انيشتن مقدار کمي چين خوردگي حقيقي موسوم به شيار سيلويوس داشته، که اين مسئله امکان ارتباط آسان تر سلولهاي عصبي را بايکديگر فراهم مي سازد.
علاوه بر اينها مغز او داراي تراکم و چگالي زيادي بوده است و همينطور قطعه آهيانه پاييني داراي توانايي همکاري بيشتر با بخش تجزيه و تحليل رياضيات است..

ميدانيد که IQ اکثريت افراد در بازه ي 85-115 قرار مي گيرد و کساني که IQ بالاي 130 دارند فوق نابغه ناميده ميشوند.تخمين زده مي شود که اگر از آلبرت انيشتين مرحوم تست IQ به عمل مي آمد نمره 160 ميگرفت.

حتما متعجب خواهيد شد که نمره IQ يک خانم خواننده ي لهستاني که در فهرست ده زيباروي لهستان در رتبه ي دوم قرار دارد تنها چهار امتياز از انيشتين کمتر است! در سال 2004 Doda Elektroda در سن 20 سالگي به عضويت جامعه Mensa درآمد و اثبات شد که داراي آي کيوي 156 است.Mensa موسسه اي است که به کشف نوابغ سراسر دنيا مي پردازد و تا کنون 100,000 نفر از 100 کشور دنيا در آن عضويت دارند.

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
بزارین من یه راز خودمو بهتون بگم.
ساده اندیشی،زود باوری،ساده گی،خوش باوری و خوش بینی،بی شیله پیلگی من در پیش فامیل و دوست و آشنا زبانزد هست.قبلا تا 7 =8 سال پیش همه بر این باور بودند( و هنوز هم هستند) که اگه امین دست به خاکستر بزنه طلا میشه!واقعا هم همینطور بود. بدون اینکه کار یا شگرد خاصی داشته باشم،همه چی خودبخود ردیف میشد.اما چند ساله که نمیدونم چرا همه چی دگرگون شده! من همونم که بودم!نه در رفتارم تغییری ایجاد شده نه در باورم! تنها چیزی که شده اینه که قبلا هیچ فکر نمیکردم که چه بکنم ولی حالا هرچی در توان دارم میزارم و راجع به کاری که میخوام بکنم فکر میکنم. هیچ جنبه منفی اش را هم در نظر نمیگیرم که موج منفی و اینا بفرسته.ولی در نهایت به در بسته میخورم.روزگارم هم بد نیست ....اما اونی که میخوام نیست!در واقع یه جورایی به این جریان قسمت ونصیب و رزق و رزوی و اینا دارم راضی میشم!
شما نظرتون چیه؟

sara1984

عضو جدید
فقط 60 ثانيه تا هدف
بسیاری از سخنرانان موفقیت به خصوص در حوزه قانون جذب نظیر ایسترهیکس نظریه جالبی دارند. آنها میگویند اگر انسان بتواند فقط 18 ثانیه روی چیزی که واقعا میخواهد تمرکز کند یک زنگ بزرگ در کاینات به صدا در می آید که توجه کل هستی را به سمت این شخص جلب میکند.

اگر این 18 ثانیه بتواند تا 68 ثانیه ادامه یابد دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند. اگر آرزوست برآورده اش کند و اگر سوال است برایش جوابی بیابد.
در نگاه اول شاید این عدد 68 ثانیه خیلی کم و ناچیز به نظر برسد. 68 ثانیه یعنی فقط یک دقیقه و هشت ثانیه و بسیاری از افراد میگویند که تمرکز به مدت 68 ثانیه هیچ کاری ندارد؟!

خوب آیا شما هم همین طور فکر میکنید؟ بسیار عالی است! امتحان کنید. خواهید دید که هنوز 18 ثانیه اول رد نشده فکرتان منحرف میشود. ایده ای جدید بلافاصله از اعماق افکارتان ظاهر میشود و نجواگر درونی تان به سخن در می آْید که جدی نگیر و دست از این بازی ها بردار و به مسایل مهم تر زندگی بپرداز و ...
ما عادت کرده ایم و در حقیقت عادت داده شده ایم که بدون فکر و بر اساس عادت زندگی کنیم. ما صبح از خواب بر می خیزیم بدون این که فقط 68 ثانیه برای کارهای روزانه وقت بگذاریم شروع می کنیم به خوردن صبحانه و سر کار رفتن.

بدون اینکه 68 ثانیه مستمر ناقابل برای ارزیابی کارهایمان وقت بگذاریم اسب سرکش ذهن را به این سو و آن سو می تازانیم تا ظهر شود و ناهاری بخوریم و استراحتی و بعد دوباره کار و سپس شب و دور هم جمع شدن و تلویزیون دیدن و بعد خوابیدن.

هر ساعت 60 دقیقه است و شبانه روز شاملا 24 تا 60 دقیقه یعنی هزارو چهارصد و چهل دقیقه است اما ما خیلی مواقع در این 1440 دقیقه شبانه روزمان نمی توانیم 68 ثانیه روی یک موضوع خاص فکرمان را متمرکز کنیم!!

به راستی این فکر پر جست و خیز که نمیتواند 68 ثانیه آرام بگیرد به چه دردی می خورد؟! فکر پریشان و ناآرام چیزی جز بی قراری و آشفتگی به همراه ندارد. پیر و جوان و زن و مرد هم نمی شناسد. فکری که نتواند آرام گیرد و چند لحظه ای روی موضوعی که صاحب فکر صلاح می داند متمرکز شود، مطمئنا به هنگام نیاز و بحران که تمرکز بیشتر لازم است، کارآیی ندارد و فلج می شود. باید همین الان هر کاری که داریم زمین بگذاریم و به سراغ ذهن ناآرام خود برویم و 68 ثانیه آن را مهار کنیم. 68 ثانیه به شرایطی که الان در آن قرار داریم بیندیشیم. 68 ثانیه بعد به این که واقعا در زندگی چه می خواهیم فکر کنیم. 68 ثانیه بعد به خوشبختی های خودمان بیندیشیم و 68 ثانیه دیگر به این فکر کنیم که چقدر آرام می شویم وقتی روی مسائل زندگی خودمان با آرامش فکر می کنیم.

کاینات بیرون از بدن ما گوش به فرمان ماست تا هر چه را می خواهیم به او ابلاغ کنیم. اما به یک شرط و آن این است که موقع دستور دادن این طرف و آن طرف نپریم. 68 ثانیه یک جا بایستیم و صریح و شفاف بگوییم چه می خواهیم. آن وقت می توانیم کناری بنشینیم و معجزه عدد 68 را در زندگی خود ببینیم!:heart:

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
ساده اندیشی،زود باوری،ساده گی،خوش باوری و خوش بینی،بی شیله پیلگی من در پیش فامیل و دوست و آشنا زبانزد هست.قبلا تا 7 =8 سال پیش همه بر این باور بودند( و هنوز هم هستند) که اگه امین دست به خاکستر بزنه طلا میشه!واقعا هم همینطور بود. بدون اینکه کار یا شگرد خاصی داشته باشم،همه چی خودبخود ردیف میشد.اما چند ساله که نمیدونم چرا همه چی دگرگون شده! من همونم که بودم!نه در رفتارم تغییری ایجاد شده نه در باورم! تنها چیزی که شده اینه که قبلا هیچ فکر نمیکردم که چه بکنم ولی حالا هرچی در توان دارم میزارم و راجع به کاری که میخوام بکنم فکر میکنم. هیچ جنبه منفی اش را هم در نظر نمیگیرم که موج منفی و اینا بفرسته.ولی در نهایت به در بسته میخورم.روزگارم هم بد نیست ....اما اونی که میخوام نیست!در واقع یه جورایی به این جریان قسمت ونصیب و رزق و رزوی و اینا دارم راضی میشم!
شما نظرتون چیه؟

سلام دوست عزیز
به تاپیک راز خوش اومدید
البته اینکه حالا در مورد کارهات فکر می کنی اصلا بد نیست..در واقع همیشه قرار نیست کارهای شما براحتی انجام بشه..مهم اینه که انسان در برخورد با مشکلات ناامید نشه و سریع به خودش نگه:چرا من همش بد میارم....نباید قبل از هر کاری به این فکر کرد که مطمئنا اخرش بد میشه یا من افتادم رو غلتک بدشانسی..شما با افکار خوب براحتی می تونید از این موقعیت بیرون بیاید
البته این نظر منه:gol:

sara1984

عضو جدید
الفبای خوشبختی...
A – Accept : پذیرا باشید:
دیگران را همانگونه که هستند بپذیرید ، حتی اگر برایتان مشکل باشد که عقاید ، رفتارها و نظرات آنها را درک کنید.

B- Break away : خودتان را جدا سازید:
خود را از تمام چیزهایی که مانع رسیدن شما به اهدافتان می شود جدا سازید.

C- Creat : خلق کنید :
خانواده ای از دوستان و آشنایانتان تشکیل دهید و با آنها امیدها ، آرزوها ، ناراحتی ها و شادی هایتان را شریک شوید.

D – Decide : تصمیم بگیرید:
که در زندگی موفق باشید . در آن صورت شادی راهش را به طرف شما پیدا می کند و اتفاقات خوشایند و دلپذیری برای شما رخ خواهد داد.

E- Explore : کاوشگر باشید :
جستجو و آزمایش کنید . دنیا چیزهای زیادی برای ارائه کردن دارد و شما هم قادرید چیزهای زیادی را ارائه دهید. هر زمان که کار جدیدی را آزمایش می کنید خودتان را بیشتر می شناسید.

F- Forgive : ببخشید :
ببخشید و فراموش کنید . کینه فقط بارتان را سنگین تر می کند و الهام بخش ناخوشایندی است. از بالا به موضوع نگاه کنید و به خاطر داشته باشید که هر کسی امکان دارد اشتباه کند.

G- Grow : رشد کنید:
عادات و احساسات نادرست خود را ترک کنید تا نتوانند مانع و سد راه شما برای رسیدن به اهدافتان شوند.

H – Hope : امیدوار باشید:
به بهترین چیزها امید داشته باشید و هرگز فراموش نکنید که هر چیزی امکان پذیر است ، البته اگر در کارهایتان پشتکار داشته باشید و از خدا کمک بخواهید.

I- Ignore : نادیده بگیرید:
امواج منفی را نادیده بگیرید . روی اهدافتان تمرکز کنید و موفقیت های گذشته را بخاطر بسپارید . پیروزی های گذشته نشانه و رابطی برای موفقیت های آینده هستند.

J – Journey : سفر کنید:
به جاهای جدید سر بزنید و با فکر روشن ، امکانات جدید را آزمایش کنید . سعی کنید هر روز چیزهای جدیدی را بیاموزید ، بدین صورت رشد خواهید کرد و احساس زنده بودن می کنید.

K – Know : بدانید:
بدانید که هر مساله ای هر چقدر هم که سخت و دشوار باشد در نهایت حل خواهد شد . همان طور که گرمای مطبوع و دلپذیر بهار پس از سرمای طاقت فرسای زمستان می آید.

L – Love : دوست بدارید :
اجازه دهید که عشق به جای نفرت ، قلبتان را پر کند. زمانی که نفرت در قلب شما ساکن است هیچ فضای خالی برای عشق وجود ندارد ، اما موقعی که عشق در قلبتان ساکن است ، تمام خوشبختی و شادی در وجودتان قرار دارد.

M – Manage : مدیر باشید:
بر زمان مدیریت داشته باشید ، تا استرس و نگرانی کمتری شما را رنج دهد . استفاده درست از زمان باعث می شود که روی موضوعات مهم بهتر تمرکز کنید.

N- Notice : توجه کنید:
هرگز افراد فقیر ، ناامید ، رنج کشیده و ضعیف را نادیده نگیرید و هر نوع کمکی را که قادرید به این افراد ارائه دهید از آنان دریغ نکنید.

O-Open : باز کنید:
چشم هایتان را باز کنید و به تمام زیباییهایی که در اطرافتان وجود دارد نگاه کنید ، حتی در سخت ترین و بدترین شرایط ، چیزهای زیادی برای سپاسگزاری وجود دارد.

P –Play : بازی و تفریح کنید:
فراموش نکنید که در زندگیتان تفریح و سرگرمی داشته باشید . بدانید که موفقیت بدون شادی و لذت های مشروع ، مفهومی ندارد.

Q – Question : سوال کنید:
چیزهایی را که نمی دانید بپرسید ، زیرا که شما برای یاد گرفتن به این کره خاکی آمده اید.

R – Relax : آرامش داشته باشید:
اجازه ندهید که نگرانی و استرس بر زندگی شما حاکم شود و به یاد داشته باشید که همه چیز در نهایت درست خواهد شد.

S – Share : سهیم شوید:
استعدادها ، مهارتها ، دانش و توانائیهایتان را با دیگران تقسیم کنید ، زیرا هزاران برابر آن به سمت خودتان برمی گردد.

T – Try : تلاش کنید:
حتی زمانی که رویاهایتان غیر ممکن به نظر می رسند تلاشتان را بکنید . با تلاش و مشارکت در انجام کارها ماهرو خبره می شوید.

U Use : استفاده کنید :
از استعدادها و توانایی ها یتان به عنوان بهترین هدیه استفاده کنید . استعدادهایی که تلف شوند ارزشی ندارند. استفاده صحیح از استعدادها و تواناییهایتان برای شما پاداش های غیرمنتظره ای به دنبال دارد.

V – Value : احترام بگذارید:
برای دوستان و اقوامی که شما را حمایت و تشویق کرده اند ، ارزش قایل شوید و هر کاری که از دستتان بر می آید برای آنها انجام دهید.

X – X-Ray : اشعه ایکس:
با دقت و شبیه اشعه ایکس به قلب های انسانهای اطراف خود بنگرید در نتیجه شما زیبایی و خوبی را در قلب آنها خواهید دید.

Y – Yield : اجازه دهید:
اجازه دهید که صداقت و درستکاری وارد زندگیتان شود. اگر شما در راه درستی حرکت کنید درانتها خوشبختی را خواهید یافت .

Z – Zoom : تمرکز کنید:
زمانی که خاطرات تلخ ، ذهنتان را پر کرده است ، به جاهای شاد بروید . اجازه ندهید که تلخی ها مانع رسیدن شما به اهدافتان شود. در عوض روی توانایی ها ، رویاها و فردایی روشن تمرکز کنید.

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک جمله ی زیبا برای تفکر بیشتر

یک جمله ی زیبا برای تفکر بیشتر

"هیچ چیزی در دنیا واقعاً خراب نیست، حتی ساعتی که از کار افتاده در طی روز دو بار زمان را درست نشان می دهد"
ادیسون

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساده اندیشی،زود باوری،ساده گی،خوش باوری و خوش بینی،بی شیله پیلگی من در پیش ما اونی که میخوام نیست!در واقع یه جورایی به این جریان قسمت ونصیب و رزق و رزوی و اینا دارم راضی میشم!
شما نظرتون چیه؟

سلام امین جان خیلی خوش اومدی به تاپیکمون
با حرف ابتداییت کاملا موافقم ساده اندیشی، خوش باوری، ساده گی، صداقت و .......
این صفات برای همه صددرصد سازنده و تاثیر گذاره چون به نظرم آدما با داشتن این صفات میتونن بدنبال قدمهای بعدی در رسیدن به نتیجه یا همون موفقیت باشن پس صدآفرین و تبریک به شما دوست بسیار گرامی:gol:
امین جان خواسته های الان شما قاعدتا با به قول خودتون چند سال پیشتون تفاوت داره بزرگتر و مناسب تر با موقعیت اجتماعیت شده پس راههای رسیدن بهش باید تفاوتی اساسی داشته باشه آدما قرار تو سختی ها تست بشن و الا فایده ای نداره به نظرم اتکا به خدای بسیار بزرگ رو یه مقدار بیشترش کن و شایدم باورت یه مقدار کمرنگ تر شده روی اونهم کار کن .

شاید هدف از زندگی ما در این دنیا این نباشه که خدا را بپرستیم، بلکه این باشد که او را خلق کنیم ( سر آرتورسی کلارک):gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
الفبای خوشبختی...
A – Accept : پذیرا باشید:
دیگران را همانگونه که هستند بپذیرید ، حتی اگر برایتان مشکل باشد که عقاید ، رفتارها و نظرات آنها را درک کنید.

سلام به شما دوست بسیار گرامی و با ذوق خیلی ممنون که با متنهای بسیار زیبا به تاپیکمون رنگی دوباره زدید امیدوارم که تکرار شه

با هم پشتمون کوه:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصاحبه با دومین مرد ثروتمند

آنچه در ادامه می خوانید مصاحبه ایست تحت عنوان فروتنی و تواضع که با دومین مرد ثروتمند دنیا صورت گرفته است.

فروتنی و تواضع

There was a
one hour interview on CNBC with Warren Buffet, the second richest man who has donated $31 billion to charity.

مصاحبه ای بود در شبکه سی ان بی سی با آقای وارنر بافیت، دومین مرد ثروتمند دنیا که مبلغ 31 بیلیون دلار به موسسه خیریه بخشیده بود.

Here are some very interesting aspects of his life:
در اینجا برخی از جلوه های جالب زندگی وی بیان شده:

1. He bought his first share of stock at age 11 and he now regrets that he started too late!
1- او اولین سهامش را در 11 سالگی خرید و هم اکنون از اینکه دیر شروع کرده ابراز پشیمانی می نماید!

2. He bought a small farm at age 14 with savings from delivering newspapers.
2- او از درآمد مربوط به شغل توزیع روزنامه ها، یک مزرعه کوچک در سن 14 سالگی خرید.

3. He still lives in the same, small 3-bedroom house in midtown Omaha , that he bought after he got married 50 years ago. He says that he has everything he needs in that house. His house does not have a wall or a fence.
3- او هنوز در همان خانه کوچک 3 اتاق خوابه واقع در مرکز شهر اوماها زندگی می کند که 50 سال قبل پس از ازدواج آنرا خرید. او می گوید هر آنچه که نیازمند آن می باشد، درآن خانه وجود دارد. خانه اش فاقد هرگونه دیوار یا حصاری می باشد.

4. He drives his own car everywhere and does not have a driver or security people around him..
4- او همواره خودش اتومبیل شخصی خود را می راند و هیچ راننده یا محافظ شخصی ندارد.

5. He never travels by private jet, although he owns the world's largest private jet company.
5- او هرگز بوسیله جت شخصی سفر نمی کند هرچند که مالک بزرگترین شرکت جت شخصی دنیا می باشد.

6. His company, Berkshire Hathaway, owns 63 companies.He writes only one letter each year to the CEOs of these ompanies, giving them goals for the year. He never holds meetings or calls them on a regular basis. He has given his CEO's only two rules.
6- شرکت وی به نام برکشایر هات وی، مشتمل بر 63 شرکت می باشد. او هرساله تنها یک نامه به مدیران اجرائی این شرکتها می نویسد و اهداف آن سال را به ایشان ابلاغ می نماید. او هرگز جلسات یا مکالمات تلفنی را بر مبنای یک شیوه قاعده مند برگزار نمی نماید. او به مدیران اجرائی خود 2 اصل آموخته است:
Rule number 1: Do not lose any of your shareholder' s money.
اصل اول: هرگز ذره ای از پول سهامداران خود را هدر ندهید.

Rule number 2: Do not forget rule number 1.
اصل دوم: اصل اول را فراموش نکنید.

7. He does not socialize with the high society crowd. His pastime after he gets home is to make himself some popcorn and watch television.

7- او به کارهای اجتماعی شلوغ تمایلی ندارد. سرگرمی او پس از بازگشتن به منزل، درست کردن مقداری ذرت بوداده (پاپکورن) و تماشای تلویزیون می باشد.

8. Bill Gates, the world's richest man, met him for the first time only 5 years ago. Bill Gates did not think he had anything in common with Warren Buffet. So, he had scheduled his meeting only for half hour. But when Gates met him, the meeting lasted for ten hours and Bill Gates became a devotee of Warren Buffet.
8- تنها 5 سال پیش بود که بیل گیتس، ثروتمندترین مرد دنیا، او را برای اولین بار ملاقات نمود. بیل گیتس فکر نمی کرد وجه مشترکی با وارنر بافیت داشته باشد. به همین دلیل او ملاقاتش را تنها برای نیم ساعت برنامه ریزی نموده بود. اما هنگامی که بیل گیتس او را ملاقات نمود، ملاقات آنها به مدت 10 ساعت به طول انجامید و بیل گیتس یکی از شیفتگان وارنر بافیت شده بود.

9. Warren Buffet does not carry a cell phone, nor has a omputer on his desk. His advice to young people: 'Stay away from credit cards and invest in yourself and remember:
9- وارنر بافیت نه با خودش تلفن همراه حمل می کند و نه کامپیوتری بر روی میزکارش دارد. توصیه اش به جوانان اینست که: از کارتهای اعتباری دوری نموده و به خود متکی بوده و بخاطر داشته باشند که:

A..
Money doesn't create man, but it is the man who created money.
الف) پول انسان را نمی سازد، بلکه انسان است که پول را ساخته..

B.
Live your life as simple as you are.
ب) تا حد امکان ساده زندگی کنید.

C.
Don't do what others say. Just listen to them, but do what makes you feel good.
ج) آنچه که دیگران می گویند انجام ندهید. تنها به آنها گوش فرا دهید و فقط آن چیزی را انجام دهید که احساس خوبی را به شما عرضه می کند.

D.
Don't go on brand name. Wear those things in which you feel comfortable.
د) بدنبال مارکهای معروف نباشد. آن چیزهائی را بپوشید که به شما احساس راحتی دست میدهد.

E.
Don't waste your money on unnecessary things. Spend on those who really are in need.
ه) پول خود را بخاطر چیزهای غیر ضروری هدر ندهید. تنها بخاطر چیزهائی خرج کنید که واقعا به آنها نیاز دارید.

F.
After all, it's your life. Why give others the chance to rule your
life?'
و) نکته آخر اینکه، این زندگی شماست. چرا به دیگران این فرصت را می دهید که برای شما قاعده تعیین کنند.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعال كردن چاكراي پنجم

فعال كردن چاكراي پنجم

چاكراي پنجم بين حفرة گردن و حنجره قرار دارد. مركز ظرفيت بيان، ارتباط و الهام انسان است. ارتباط برقرار كردن در زندگي شخصي عمدتا از راه صحبت كردن و همين طور با حركت صورت مي گيرد كه مربوط به اين چاكرا مي باشد.
اگر اين چاكرا هماهنگ كار كند مي توانيد كاملا ساكت بمانيد و از صميم قلب به ديگران گوش داده و حرف هايشان را درك كنيد. گفتارتان خلاق و پرشور بوده و در عين حال كاملا واضح است. صداي شما پرطنين و خوش آهنگ است. وقتي با مشكل يا مخالفتي روبه رو مي شويد با خودتان صادق باقي خواهيد ماند و مي توانيد اگر بخواهيد «نه» بگوييد. نظر ديگران هم نمي تواند شما را تحت تأثير قرار دهد يا فريب دهد.
اگر چاكراي پنجم هماهنگ كار نكند كلامتان خشن، بي ادبانه، سرد و جدي است. صدايتان نسبتا بلند و كلام تان فاقد معناي عميق است. اگر چاكراي پنجم فعال باشد 4 تا 5 ساعت خواب در شب به طرف راست و چپ به طور متناوب مي خوابيد.
كاركرد ناهماهنگ چاكراي پنجم باعث مي شود كه عده اي از قدرت بيان شان براي گول زدن ديگري سوء استفاده كنند.
كم كاري چاكراي پنجم باعث خجالتي شدن، ساكت بودن و دورن گرايي مي شود. در اين صورت وقتي صحبت مي كنيد فقط در مورد چيزهاي كم اهميت زندگي بيروني تان حرف مي زنيد.
نور آبي و شفاف آسمان صاف چاكراي پنجم را هماهنگ مي كند براي جذب کامل رنگ آبي آسمان، روي زمين دراز بكشيد و رلكس باشيد، و وجود دروني تان را رو به گستردگي لايتناهي افلاك باز كنيد.
انعكاس آسمان آبي بر آب و صداي آرام امواج شما را از عواطف و احساسات نهفته تان و اين كه به شما چه مي خواهند بگويند آگاه مي سازد.
رنگ درماني
رنگ آبي روشن كم رنگ به چاكراي گلو اختصاص دارد. اين رنگ آرامش مي آفريند و بينش روحاني شما را باز مي كند.
رايحه درماني
رايحة‌ تند مريم گلي امواج شفا را به طرف «مركز تكلم» مي فرستد و چاكراي گلو را از انقباض رها مي كند.
اكاليپتوس چاكراي پنجم را باز و پاك مي كند. امواج آن ما را بر روي صداي درون باز مي كند و به شيوة‌ ارتباطمان سادگي و بي ريايي مي بخشد
سنگ chalcedony آبي متمايل به سفيد اثر مثبت بر غدة‌ تيروييد دارد و تندخويي و زود رنجي را كاهش مي دهد. اگر مي خواهيد قدرت ابراز وجودتان در زمينة‌ نوشتن يا صحبت كردن بيشتر شود از اين سنگ استفاده كنيد، اين سنگ بر چاكراي پنجم اثر مي گذارد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشكارترين ثمره تكنيكهاي تمركز ذهن آن است كه به انسان احساس شادابي و سعادت مي بخشد اما اين تنها نتيجه نيست. ما هميشه كساني را به طرف خود مي كشيم كه از نظر انديشه و احساس ، بسيار شبيه به ما هستند. اگر احساس آرامش و آشتي داشته باشم انساهاي آرام و شرايط محيطي آرامتر را براي خود به ارمغان مي آوريم. از ديدگاه آدمهاي عصبي ، افراد آرام و متين ، عجيب و غير عادي به نظر مي رسند و طبيعي است كه از آنها فاصله مي گيرند تا در جايي ديگر به دنبال همچو خودي بگردند. اگر شما شخصيت نسبتا آرامي داشته باشيد و ناگزير باشيد كه با افراد عصبي رو در رو شويد معمولا آنها هستند كه مجبور به قبول ويژگيهاي شما و ارائه رفتاري بسيار بهتر مي گردند! سه توصيه براي فراگيري تكنيكهاي آرامش و آسوده سازي ذهن:
الف ـ تكنيكهاي تمركز را بايد هر روز بدون وقفه انجام داد و صبح زود بهترين زمان است.
ب ـبايد در حالت نشسته تكنيكها را انجام داد تا خوابتان نبرد.
ج ـ اگر براي فراگيري اين تكنيكها وقت كافي نداريد حتما آن وقت را پيدا كنيد.! مطمئن باشيد كه اين تكنيكها چند برابر زماني كه صرف آنها مي كنيد كه به شما باز مي گردانند . انجام اين تكنيكها تنظيم كردن خويشتن است، درست به همان گونه اي كه موتور ماشين خود را تنظيم مي كنيد. بيست دقيقه از هر روز خود را براي بهبود كارايي خود به اين تمرينها اختصاص دهيد. در مورد آدمهاي غير قابل تحمل اين روش را امتحان كنيد. هر وقت كه كارتان به بحث و مشاجره مي كشد و هر گاه با همسر و رئيس ، اقوام و یا همکاران خود ،مشكل پيدا مي كنيد، كنار بكشيد!. با خود خلوت كنيد . آرامش خود را بازيابيد و آنگاه سعي كنيد در تجسم خود ، عشق و محبت خود را نثارشان كنيد. حتي اگر اين روش ، كمي با منطق و استدلال شما جور نیست ! شما فقط به كارش ببنديد!. خيلي ها همين كار را مي كنند و نتايج خارق العاده اي مي گيرند شايد شما هم از ثمرات آن شگفت زده شويد.
نتيجه:
تمام روزهاي خود را به قصد يافتن توازن و كسب آرامش آغاز كنيدو بعضي روزها اين جستجو تنها تا پايان صبحها ادامه مي يابد و بعضي روزها تا انتهاي شب بايد به دنبالش بگرديد. اما در هر حال اگر آرامش ذهن ، هدف روزانه شما باشد هر روز بهتر از ديروز خواهيد بود.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید

شما نظرتون چیه؟

سلام به دوست خوب ما، خوش‌آمدين
اين صفتها كه شما برشمردين"خوش باوری و خوش بینی،بی شیله پیلگی... " خيلي چيزهاي مهمي هستند چرا اونها را دست كم گرفتين!
بدي كردن، دروغ گفت، و ... تمام صفات بد مي‌تواند به راحتي شكل بگيره. چون آدم به خودش زحمت فكر كردن به چيزها خوب و پيدا كردن راهي براي نيكي كردن نمي‌دهد. در واقع احتياجي به مثبت فكر كردن ندارد گرچه تمام اينها به خود شخص بازگردد. شما مطمئنا آدم مثبتي هستيد كه روزگارتون خوبه. ولي شايد علت "به در بسته خوردن شما" چيز ديگري باشد. اين موارد هم علت عملي دارند و هم علت‌هاي سببي اگر به موارد جزئي آن دقت كنيد حتما جواب خودتونو پيدا خواهيد كرد.
رزق و روزي هم درسته همه ما هم اعتقاد داريم ولي در صورت تلاش و خواستن مطمئنا خدا از كسي دريغ نمي‌كند. بسته به اين است كه ما چقدر بخواهيم. حضرت نوح 1000 سال عمر كرد، بعضي‌ها عمر كوتاهي دارند و از آن هيچ استفاده‌اي نمي‌كنند، بعضي‌ها هم عمر كوتاهي دارند با عرضي بسيار بسيار زياد كه شايد ثمره عمر كوتاهشون از عمر چند صدساله خيلي‌ها بيشتر باشه، پس بستگي داره كه كي تو چه زمينه‌اي چه چيزي رو دنبال كنه خواسته آدمها باهم خيلي تفاوت داره چون هر كس براي چيزي ساخته شده.

آخرین ویرایش:

آرامش زندگي

عضو جدید
سلامی گرم به دوستان عزیز و همراهان همیشگی:gol:
راستی می دونستید که من برای این تاپیک دلفین بلورین دریافت کردم؟؟
خیلی عالیه...نه؟؟:biggrin:

سلام ستايش جون
من اين مطلبتو ديدم خيلي بهت تبريك مي‌گم.;) اميدوارم هميشه موفق باشي.
مي‌خواستم بپرسم جايزه دلفين بلورين چيه؟:eek: كي اين جايزه رو ميده؟ :cool:به كيا ميدن؟ :surprised:چرا ميدن؟:que:
منـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم جايزه!!!!:biggrin:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ستايش جون
من اين مطلبتو ديدم خيلي بهت تبريك مي‌گم.;) اميدوارم هميشه موفق باشي.
مي‌خواستم بپرسم جايزه دلفين بلورين چيه؟:eek: كي اين جايزه رو ميده؟ :cool:به كيا ميدن؟ :surprised:چرا ميدن؟:que:
منـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم جايزه!!!!:biggrin:
اينو يه عزيزي به نام پيسکول (اگه اشتباه نکنم) راه انداخته که گفته اين تاپيک بي مزه ترين تاپيک پر طرفداره!!! بنابراين خيلي چيز خاصي نيست که بخواي عزيز دلم. خودم بهت يک قوي بلورين ميدم. به اونم يک سوسک يلورين.

آرامش زندگي

عضو جدید
در سرزمین خود هرگز پیغمبر نخواهی شد.هرگز همه تو را درک نخواهند کرد و اگر سعی کنی تا خودت را به همه ثابت کنی همیشه به یک قربانی تمام عیار تبدیل خواهی شد. بی سرو صدا و در خلوت خود موفق بودن به معنای چشمک زدن به همه دنیاست ، با این درک زیرکانه هر چه انجام می دهی برای خیر خودت است و در درون خود دارای یک آزادی هستی که مجبور نیستی درباره آن با کسی حرف بزنی. برای این که در روی زمین به طور کامل تایید شوی باید مدتهای مدیدی ، این کره خاکی را ترک کرده باشی و وقتی این موضوع را فهمیدی دیگر تایید را از کسی گدایی نخواهی کرد و زندگی ات به مراتب دلنشین تر خواهد شد آن هم وقتی که در همین کره خاکی زندگی می کنی .

آرامش زندگي

عضو جدید
مردم پیامبران خود را قبول ندارند و آنان را به قتل می رسانند ، اما شهدای خود را دوست دارند و برای کشتگان خود حرمت قایل می شوند. «داستایوفسکی»
پس چرا خودت را به کشتن می دهی حتی اگر جسماً زنده بوده ، روان خود را به کشتن داده باشی. و بالاتر از این ، چرا وقتی از این دنیا پا پس کشیده ای باید محترم شمرده شوی؟تصمیم بگیرید که در حال زندگی کنید و بپذیرید که لازم نیست همه مردم،به طور همزمان شما را تایید کنند. این انتخاب کاملا به عهده خود شماست.
وین دایر

آرامش زندگي

عضو جدید
تیر اندازی که بی هدف شلیک می کندهمه مهارتها را داراست . وقتی کار را جدی می‌گیرد دستانش به رعشه می‌افتد. وقتی پای جایزه به میان می آید، می‌ترسد . حال بیشتر به بردن فکر می کند تا به تیر انداختن و همین نیاز به بردن است که قدرتش را می‌خشکاند .
تنها زمانی می توانیم بهترین بازی را ارائه بدهیم که نتیجه بازی را فراموش کرده باشیم و تمام حواسمان متوجه این لحظه باشد .

آرامش زندگي

عضو جدید

سلام alone عزيز
اين مطالبي كه در مورد چاكراها مي‌نويسي خيلي جالبن، من اين مطالبو براي خودم ذخيره مي‌كنم. ضمن تشكر از ارائه اين مطالب جالب خواهش مي‌كنم طرز فعال كردن چاركراي سوم را هم بنويس هرچي گشتم مطالب چاكراي سوم را پيدا نكردم.