یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

faezeh_asal

عضو جدید
منم این قانون رو بکار می برم همیشه
البته نمی دونم این یه قانونه کلی و برای همه است فکر می کردم فقط برای خودم این اتفاق می افته
هر چی می خواستم کمتر از 1 ماه صاحبش می شدم.حیف که جاش نیست واگرنه می گفتم یه چیز های باورنکردنی.دور از ذهن. امیدوارم همتون موفق باشید

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از مطالبی که گذاشتین ولی بازم میگم اگه از تجربیاتمون بگیم و همفکری کنیم بهتره تا اینکه مطلب کپی کنیم اگر کسی بخواد اطلاعاتی در این مورد به دست بیاره با یه سرچ ساده توی نت میتونه مطالب زیادی رو پیدا کنه , اگه کتاب و سایت هم معرفی کنید خوبه , بازم ممنون :):gol:
اول سلام به همه .
دوم خوشم میاد که این موضوع اینقدر علاقمند داره .
سوم مرسی achiles عزیز بابت پیشنهادت
چهارم ببخشین من امشب یکم سرم شلوغه نمیرسم صفحه های قبل رو بخونم .
اما گفته بودین راجع به تجربیات بگیم ؛ من قانون جذب رو تو زندگیم بکار میبرم بدون اینکه خودم متوجه باشم وبذارین براتون چند تا نمونه ی کوچولوبیارم مثلا من تقریبا 2 3 ماهی بود که دنبال خرید یه حیوون کوچولوی خونگی بودم اما نمیدونستم چی .. خیلی اتفاقی همستر رو از طریق یکی از دوستام شناختم اما باز هم اطلاعات من ناقص بود تا اینکه تاپیکی رو که جوجو زده بود دیدم باورتون میشد؟ یه تاپیک کامل راجع به همستر ..این فوق العاده بود و همونی بود که من میخواستم ...
این یه مثال کوچیک کوچیک بود .
چه بخواهیم چه نخواهیم این قانون وجود داره و عمل میکنه پس بهتره که باهاش دوست باشیم و اون رو طوری که خودمون دوست داریم به کار ببریم ...

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
alone جان درخاستهات سنگین شده ها :surprised: اگه به این مرحله رسیده باشی که خیلی خوبه ;) من یکی از هدفهام اینه که این ترم همه واحدامو پاس کنم معدلمم بالای 16 بشه فکر کنم درخاست معقولی باشه :)
هدف اصلیمو نمیتونم بگم ولی اگه بشه عالی میشه:smile: سعی میکنم همه مراحل رو درموردش درست انجام بدم ولی خیلی به مشکل برمیخوردم:razz: اول اینکه این هدف من 95درصد به شانس بستگی داره ولی من با از ته دل خواستن و مثبت فکر کردن میخوام به این شانس برسم :)ولی اینکه شانسیه خیلی دلسردم میکنه چون نمیتونم روش حساب باز کنم:( ولی بازم بهش مثبت فکر میکنم:smile:, دوم اینکه یه اخلاق بدی که من دارم اینه که به هرچی میخوام فکر نکنم بدتر همه فکر ذکرم میشه اون یعنی به جای اینکه به چیزای خوب فکر کنم همش مراقبم که به چیزای بد فکر نکنم :confused:این خیلی اذیتم میکنه , اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه ممنون میشم کمک کنه ...

سلام جناب Achilles عزيز
بايد خدمتتون عرض كنم كه وقتي در قانون جذب به موفقيت دست پيدا ميكني (مثل من) هيچ درخواستي سنگين نيست، در جواب ترم درسي شما بايد بهتون بگم كه باباجون ما از اول اين تاپيك داريم مي‌گيم قانون جاذبه هيچ چيزش معقول نيست نبايد به عقل سرت رجوع كني چون عقل با محدوديت‌هايي كه داره نمي‌تونه همه چيز رو هضم كنه، بايد مرزهاي ذهنيت رو گسترش بدي و از اونا نترسي.
در رابطه با شانس من يه مقاله خوندم كه وقتي اينجا بنويسم خودت هنگ مي‌كني.
در رابطه با فكر جنابعالي بايد خدمتون عرض كنم كه اين خودش يه تمرينه كه بايد به چيزهايي كه ميخواهي فكر كني تا اين ذهنيت رو نتوني عوض كني نمي‌گم نميتوني ولي برات سخت ميشه!;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سیما عزیز
به ذهن شما تبریک میگم که آنقدر دگرگون شده که شاید با خواندن و دیدن یک کتاب و فیلم آنقدر زیبا و گرم می توانید آدمها رو جذب خود که همان موفقیت باشد کنید.
پس تبریک
من شما را در همان جایی می دانم که باورتان ازش برات روزانه و هر لحظه صحبت میکنه
پس این وظیفه ی شما و گروه بسیار خوبتان است که به یکسان کردن آدمهایی که نیاز به گرمی دستان و دلتان دارد .
باهم و برای هم :gol::gol::gol::gol::gol:از گروه بسیار اکتیوتان کمال تشکر را دارم

سلام فشفشه جون،
:w27:
اگه نگاه کنی میبینی که من تازه واردم. شروع کار با کسای دیگه ای بوده که امیدوارم خدا هر روز بیشتر خودشو بهشون نشون بده.:gol:
همه کسایی که گذرشون به اینجا می افته هم خواست خودشونه. یعنی یه جوری اینو خواستن و کایناتم جوابشونو داده. حالا دیگه دست خودشونه که این راهو چه جوری ادامه بدن.;)
من خودم با دیدن اتفاقی فیلم راز از شبکه 4 افتادم تو این راه. بعد رفتم سراغ پیدا کردن فیلمش. حتی هر دو نسخش رو (Fa & En) بازهم اتفاقی پیدا کردم. بعد کتاب 4 اثر از فلورانس اسکاول شین رو پیدا کردم. اونم اتفاقی تر از اینکه فکرشو بکنی.
:heart:فهمیدم که همچین کتابی وجود داره. ولی خیلی کمیابه. رفته بودم نمایشگاه کتاب (آبان سال گذشته) از جلوی غرفه ها رد می شدم و همینو می پرسیدم. خیلی ها نداشتن. تو راهم کتاب قانون جذب لوسیر رو خریدم. از جلوی غرفه ای رد شدم کتاب مشابهی رو دیدم ولی چون جلدش شبیه اونی که دیده بودم نبود گذشتم. برگشتن اومدم دوباره نگاه کردم. با شک به اینکه خودشه یا نه خریدمش. انگار یک چیزی می گفت بخر.(حالا خوب می دونیم اون کی بوده!!) چاپ جدید کتاب بود که ترجمه فرد دیگری بود (چاپ قدیمی ترجمه گیتی خوشدل و چاپ شصتم به بالاست و مال من چاپ اول و ترجمه نشمیل مشتاق). اتفاقا بعدا که قدیمیشو خوندم دیدم مال خودم خیلی روونتره. بعد کتابو خوندم. این کتاب شبیه فیلم راز هست ولی کمی متفاوته من اینو بیشتر می پسندم. بعدا اتفاقی با لوئیز هی آشنا شدم و audio book ش رو دانلود کردم.:biggrin:
میبینی همه چیز برات پیش میاد اگه بخوای.:thumbsup2:
من این قانونو روی اجاره خونه، پیدا کردن تاکسی، حتی تموم نشدن شارژ موبایل در شرایط حساس، گرفتن وام و ... امتحان کردم. شاید مواردش خیلی ساده باشه ولی دیگه الان شده جزء زندگیم. من تا قبل از این ماجراها مشکلات زیادی داشتم و استرس فراوان که الان خدارو شکر همشون تموم شدن.:w23:
امیدوارم همگی موفق باشید.

آخرین ویرایش:

zahra-d

عضو جدید
تمرین کردن این قانون مهمتر از دونستن و درک کاملش هستش، ولی سخت ترین کار همین تمرین کردن ِ به نظر من ، اینکه مدام مراقب افکارت باشی ، ولی من خودم چندین بار جواب گرفتم ازش!
شاید باورتون نشه ولی من در حال حاضر دارم نتیجه بکار بردن این روشو می بینم خیلی لذت بخشه.نمی دونم شاید از اول قرار بوده اتفاقی که من می خوام بیفته ولی حتی ترتیب این اتفاقاتم همونطوریه که من تو ذهنم چیده بودم.پس به همه می گم همه جانبه روی هدفتون تمرکز کنید:w21:

ARTAM

عضو جدید
سلام
من یه نظر شخصی دارم نمیدونم ناشی از تجربه هستش یا افکار نا مثبت
به نظر من این فکر زمانی به مخیله شخص نمود میکنه که فرد احساس عدم توانایی داشته و یابه دلیل عدم وجود امکانات برای رسیدن به ارمانش این قدر نا خوشبخت شده باشه که تو خواب و خیال اونو ببینه وگرنه مثل یه انسان معقول میرفت دنبال ارمانش که به صورت منطقی به اون برسه شایدم این تجسم خلاقانه بهانه ای برای برنامه ریزی نا خود اگاه برای نیل و نزدیک شدن به ارمان باشه
نظر شما چیه؟

خيلي موافقم !!
ممنون

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
آيا مي‌دانيد كه شانس يك نوع انرژي است؟

آيا مي‌دانيد كه شانس يك نوع انرژي است؟

قابل توجه جناب آقاي Achilles عزيز :biggrin: و تمامي دوستان اين تاپيك
ابتدا بايد در مورد انرژي و ماهيت آن صحبت كنيم. خيلي از آدم‌ها حتي نمي‌دانند كه اين دنيايي كه در آن زندگي مي‌كنيم از چه چيزي ساخته شده است، پس ابتدا با هم طبق نظريه‌هاي علمي، راه خود را پيش مي‌بريم و به اين مي‌پردازيم كه دنيا از چه چيز ساخته شده است.
دنياي اطراف از ماده و انرژي ساخته شده است، ماهيت انرژي هنوز به طور كامل كشف نشده اما مي‌دانيم كه انرژي با فركانس نيز سنجيده مي‌شود. هر چه فركانس يك انرژي بالاتر شود قوي‌تر است.
ماده از چه ساخته شده؟مولكول.
مولكول از چه ساخته شده؟ اتم.
اتم از چه ساخته شده؟ پروتون، الكترون و نوترون.
الكترون كه جرم ندارد و در حقيقت فقط انرژي است و پروتون تمام جرم اتم را در بردارد، اما پروتون از چه ساخته شده است؟ در كتاب استفان هاوكينگ آمده است: تقريباً بيست سال پيش فكر مي‌كردند پروتون‌ها و نوترون‌ها ذراتي بنيادين هستند ولي آزمايش‌هايي كه در آن‌ها، پروتون‌ها با سرعت‌هاي زيادي به پروتون‌ها يا الكترون‌هاي ديگر برخورد مي‌كردند نشان دادند كه آن‌ها در واقع از ذرات كوچك‌تري تشكيل يافته‌اند به نام كوارك.
و اما آخرين سوال، كوراك‌ها از چه ساخته شده‌اند؟ جواب سوال را خود استفان هاوكينگ به ما داده است مي‌دانيم كه استفان هاوكينگ بزرگترين دانشمند زنده قرن است، او مي‌گويد كوارك‌ها از انرژي ساخته شده‌اند. پس مي‌توانيم بگوييم همه چيز در اين دنيا از انرژي ساخته شده است. چون طبق نظريه نيوتون جهان از (ماده + انرژي) ساخته شده است و اخيراً كشف شده كه ماده نيز از انرژي ساخته شده است. تنوع نوع ماده در دنيا به فركانس و طول موج انرژي مربوط مي‌شود اگر همه چيز در دنيا داراي يك فركانس و ارتعاش بود همه چيز يكسان بود. هرچه فركانس بالاتر باشد جنس لطيف‌تر مي‌شود. لطيف‌ترين جنسي كه قابل ديدن و لمس است آتش و سخت‌ترين جنس سنگ و فلز است كه ارتعاش پاييني دارند. ما مي‌خواهيم به جنس‌هاي لطيف بپردازيم و در آن‌ها كنكاش كنيم.
افكار، خاطرات و ذهن ما موادي هستند با انرژي و فركانس بسيار بالا، به همين خاط غيرقابل ديدن‌اند. اما قابل درك هستند. براي همين وقتي فكر مي‌كنيم يا درس مي‌خوانيم گرسنه مي‌شويم چون از توان موجود در خود براي توليد انرژي فكر استفاده كرده‌ايم و حال بايد انرچي از دست رفته را برگردانيم. طي آزمايش بسيار دقيقي كه در يكي از دانشگاه‌هاي آمريكا در سال 1965 انجام گرفت دانشجويي را بر روي ترازويي با حساسيت بسيار بالا قرار دادند و از او خواستند كه يك ضرب 5رقمي را در 5رقمي انجام دهد و هنگام محاسبه مشخص شد كه وزن دانشجو در حد بسيار كم افزايش يافته است. بنابراين انرژي، وزن هم دارد. پس افكار منفي و مثبت هر كدام داراي وزن و ارتعاش خاص خود هستند و حتي مي‌توانند بر روي محيط اطراف و انسان‌هاي ديگر تأثير بگذارند. به خاطر همين است كه وقتي موسيقي ملايم گوش مي‌دهيم آرام مي‌شويم اما وقتي به موسيقي تند وخشن گوش مي‌كنيم مشوش مي‌شويم اين تنها به خاطر تفاوت فركانس‌هاي دو موسيقي است.
خيلي وقت‌ها وقتي به چيزي معتقديم ، به سرمان مي‌آيد. مثلاً معتقديم كه بعد از هر خنده گريه هست. اين باعث مي‌شود كه ناخودآگاه ما انرژي‌هايي از خود ساطع كند كه در جهان هستي تأثيرگذار باشد.
ناخودآگاه، دوست دارد ما را به سمتي ببرد كه ما معتقد به آن هستيم بنابراين ما را به سمت گريه كردن مي‌كشاند و در تمام لحظات بدون اين كه خودمان بدانيم به سمت گريه كردن سوق پيدا مي‌كنيم كه در نهايت علت آن را پيدا مي‌كنيم (ناخودآگاه آن را پيدا مي‌كند) و گريه مي‌كنيم. انرژي افكار ما در محيط پخش مي‌شود و روي همه چيز تأثير مي‌گذارد. حتماً براي مشا پيش آمده كه از محل و يا مكاني متنفر باشد و دوست نداشته باشيد كه به آن‌جا برويد اين مساله دقيقاً به خاطر وجود انرژي‌هاي منفي موجود در آن‌جاست كه روي شما تأثير گذاشته و شما به صورت ناخودآگاه از آن‌جا فراري مي‌شويد. مي‌توان هزاران پديده ديگر را مثال زد كه علت همه آن انرژي است. در مورد شانس هم همين‌طور است: وقتي ما احساس مي‌كنيم خوش شانس هستيم بر روي محيط و جهان هستي تأثير مي‌گذاريم.
فكر، احساس و باورهاي ما باعث مي‌شود انرژي‌هايي در دنيا پخش شود كه ما را به سمت خوش‌شانسي هدايت كند و همين طور هم بدشانسي. هر انساني كه معتقد است بسيار بدشانس است هميشه بدشانسي مي‌آورد. بين افرادي كه مي‌شناسيم خيلي ها را مي‌بينيم كه به بدشانسي خود معتقد هستند و همچنان بدشانسي مي‌آورند(مثل Achilles) پس بهتر است از اين به بعد فكر كنيم كه خوش شانسيم. به هر حال اگر هم هيچ تأثيري نداشته باشد اين فايده را دارد كه روحيه بهتري براي زندگي داريم و در خيلي از موقعيت‌ها از اعتماد به نفس بهتري برخوردار خواهيم بود.
"مي‌خواهم در مورد جمله زير شما دوستان جواب بدين و سعي كنيم روي آن فكر كنيم:
شما هماني هستيد كه در كودكي آينده خود را تصور مي‌كرديد؟"
منبع: مجله موفقيت شماره 125

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید باورتون نشه ولی من در حال حاضر دارم نتیجه بکار بردن این روشو می بینم خیلی لذت بخشه.نمی دونم شاید از اول قرار بوده اتفاقی که من می خوام بیفته ولی حتی ترتیب این اتفاقاتم همونطوریه که من تو ذهنم چیده بودم.پس به همه می گم همه جانبه روی هدفتون تمرکز کنید:w21:
سلام
Zahra-d عزيز اگر ممكنه يخورده درباره اهدافت و ذهنيتي كه نبست به اونها داري يا داشتي براي بچه‌ها بگو تا بعضي‌ها هم يه خورده به خودشون بيان كه باباجون راهتون اشتباهه بايد مرزهاي ذهنيت رو گسترش بدي و از هيچ چيزي نترسي:mad:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هماني هستيد كه در كودكي آينده خود را تصور مي‌كرديد؟"

در ورد این موضوع توی کتاب اسکاول شین یه ماجرایی رو میگه:
بچه ای بوده که توی بازی های بچگیش لباس سیاه می پوشیده، تور سیاه می انداخته روی سرش و ادای زنهای بیوه رو در میاورده. این بلا توی بزرگی سرش میاد.

ولی تا چه حد کودک رو باید روش بحث کرد. چون تا یه جایی که اونقدر خودآگاهی نداره که بتونه کنترل افکار کنه. ولی مسلما رفتار بزرگترها خیلی مهمه و روش تاثیر می ذاره.

رنگ خدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:قدرت می توان داشت اگر بخواهی :gol:
:gol:خواستن را می توان داشت اگر خودت را باور داشته باشی.:gol:

pishoo

عضو جدید
از تمام شما دوستان ممنونم ،من به این موضوع کمی اعتقاد داشتم ولی خوندن نوشته های بعضی از دوستان معتقد تر شدم. این بحث بهم کمک کرد. مرسی از شما دوست عزیز برای مطرح کردن این موضوع:biggrin:;):biggrin:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي موافقم !!
ممنون
سلام
من یه نظر شخصی دارم نمیدونم ناشی از تجربه هستش یا افکار نا مثبت
به نظر من این فکر زمانی به مخیله شخص نمود میکنه که فرد احساس عدم توانایی داشته و یابه دلیل عدم وجود امکانات برای رسیدن به ارمانش این قدر نا خوشبخت شده باشه که تو خواب و خیال اونو ببینه وگرنه مثل یه انسان معقول میرفت دنبال ارمانش که به صورت منطقی به اون برسه شایدم این تجسم خلاقانه بهانه ای برای برنامه ریزی نا خود اگاه برای نیل و نزدیک شدن به ارمان باشه
نظر شما چیه؟

این نظریه شما در نگاه اول به ذهن هر شنونده ای میرسه ولی وقتی بیشتر روش مطالعه میکنی به این نتیجه میرسی که همون تجسم ها یا به قول شما تو خواب و خیال دیدن ها کمترین فایدش اینه که باعث میشه انگیزه فرد برای رسیدن به اون آرزو و هدف به طور وحشتناکی افزایش پیدا کنه باعث میشه اون خودشو به آب و آتیش بزنه تا به اون هدف برسه حالا این یک دلیل منطقی برای توجیه این قانون بود وگرنه جذب کاینات برای رسیدن به هدف مهمترین چیز هست که انسان های خیلی منطقی نمیتونن باهاش کنار بیان.
قابل توجه جناب آقاي Achilles عزيز :biggrin: و تمامي دوستان اين تاپيك
ابتدا بايد در مورد انرژي و ماهيت آن صحبت كنيم. خيلي از آدم‌ها حتي نمي‌دانند كه اين دنيايي كه در آن زندگي مي‌كنيم از چه چيزي ساخته شده است، پس ابتدا با هم طبق نظريه‌هاي علمي، راه خود را پيش مي‌بريم و به اين مي‌پردازيم كه دنيا از چه چيز ساخته شده است.

خیلی خوبه . درباره متن جالبتون هم ممنونم ;)

xphoenix

عضو جدید
من 10 روز دیگه که جوابا اومد خبرشو بهتون میدم!!!!!!خدا کنه منم بتونم از این نیرو ها کمک بگیرم و به خواستم برسم!!!!!!:w05:راستی اینجا کسی سی دی های ازمندیانو دیده؟؟؟؟؟اونم درباره همین موضوع حرف میزنه!!!!!!

حتمامیشه!!!!!!!!!!!:w11:

zahra-d

عضو جدید
سلام
Zahra-d عزيز اگر ممكنه يخورده درباره اهدافت و ذهنيتي كه نبست به اونها داري يا داشتي براي بچه‌ها بگو تا بعضي‌ها هم يه خورده به خودشون بيان كه باباجون راهتون اشتباهه بايد مرزهاي ذهنيت رو گسترش بدي و از هيچ چيزي نترسي:mad:
خوب نمی تونم دقیقاً هدفم رو بگم بذارید اینطوری بگم:من یه مشکلی داشتم که واقعاً به نظر حل نشدنی می اومد.با خیلی ها مشورت کردم حتی خیلیا بهم گفتن دیگه دنبالشو نگیرم.آخر سر به این نتیجه رسیدم که فقط خودم می تونم به خودم کمک کنم.حدود یک سال و نیم طول کشید و این مدت به هر نحوی که می شد قضیه رو پیگیری کردم.حتی وقتایی که هیچ امیدی نبود.گریه هام یواشکی بود و بی صدا ولی چیزی که به زبون میاوردم این بود که"خوب که چی؟بالاخره اینجوری که نمی مونه" و این بیت رو به در کمدم زدم: دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت/عاقبت یکسان نباشد حال دوران غم مخور و تاخیر تو رسیدن به خواسته ام رو گذاشتم به حساب حکمت خدا.با خواهرم طوری حرف می زدم که انگار به خواستم رسیدم و در موردش خیالپردازی می کردم مثلاً می گفتم فلان تاریخ من فلان جام و جالبه که بگم این تاریخ حتی زودتر از چیزی که تو ذهنم فکرشو می کردم پیش اومد.دیروزم یکی از دوستام زنگ زد و با ناباوری و خوشحالی بهم تبریک گفت.من واقعاً به اینکه باید افکار مثبت داشت اعتقاد پیدا کردم.شاید اولش سخت باشه و یادمون بره ولی مدام مراقب افکار و رقتارتون باشید تا بالاخره براتون بشه یه عادت.فقط خیالپردازی کافی نیست .در جهت خواسته تون حرکت کنید.موفق باشید;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام
امروز داشتم با يكي از همكارام تو شركت درباره قدرت ذهن صحبت مي‌كرديم كه ديدم بابا اونم خودش اينكارس و رو نمي‌كرده.
داشت كتاب حافظ رو مي‌خوند به يه جايي رسيد ديدم هنگ كرد گفتم چيه
گفت:
هان مشو نوميد، چون واقف نهي از سِرٌ غيب:eek:
باشد اندر پرده بازيهاي پنهان، غم مخور:eek:
خوب متعاقباً منم هنگ كردم:surprised:

دوستدار شما Alone ;)

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 10 روز دیگه که جوابا اومد خبرشو بهتون میدم!!!!!!خدا کنه منم بتونم از این نیرو ها کمک بگیرم و به خواستم برسم!!!!!!:w05:راستی اینجا کسی سی دی های ازمندیانو دیده؟؟؟؟؟اونم درباره همین موضوع حرف میزنه!!!!!!

xphoenix عزيز همينجوري پيش بري همه چيز حله :w11:

مشكل رو فقط خودِ آدما مي‌آفرينند.:w19:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام;)
اگه دوست دارين من به اتفاق Feshfeshe و دوتا ديگه از دوستان داريم ميريم 2تا همايش شركت كنيم:
1- استاد سيدا (همايش ذهن برتر)
زمان(جمعه19/07/87)
(مكان: ميدان وليعصر-ابتداي بلوار كشاورز- بعدازتقاطع فلطسين-خيابان كبكانيان- تالار تفاهم)
(تلفن رزرو: 5-22921073)
(ساعت:10الي 12:30)(رايگان)

2- احمد حلت (سردبير مجله موفقيت)
(همايش رازهاي ثروت و توانگري)
زمان(جمعه:19/07/87)
(مكان: خيابان كارگرشمالي- بيمارستان قلب- تالار همايش)
(تلفن رزرو: 9-22861807و 7-22716826)
(ساعت:15:30 الي 19)
(هزينه هر نفر 10.000تومان)
دوست دارم همه رو اونجا ببينم

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام دوست من شما رسیدی به خواسته ات خودت خبر نداری فقط 10 روز دیگه به ما میگی :gol::gol::gol:

ارغوان

عضو جدید
سلام بچه ها من این تایپیک رو تازه دیدم..
دقیقا نمیدونم راجبه چی بحث میکنید
ول با توجه به موضوع تایپیک..
من 86 درصد به این نیرو اعتقاد دارم..
چون به هر چیزی که فکر کنی همون پیش میاد
ممکنه الان نشه ولی بعد تفکرات ادم یه جایی توی زندگی خودش رو نشئن میده
یکی میگه:

به من بگو ارزویت چیست تا به تو بگویم با چه کسانی همنشینی و در ان دنیا نیز با چه کسانی همنشین و هم صحبت خواهی شد

روند زندگیمون رو خودمون با تفکراتمون انتخاب میکنیم.......

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام;)
اگه دوست دارين من به اتفاق Feshfeshe و دوتا ديگه از دوستان داريم ميريم 2تا همايش شركت كنيم:
زمان(جمعه19/07/87)
(مكان: ميدان وليعصر-ابتداي بلوار كشاورز- بعدازتقاطع فلطسين-خيابان كبكانيان- تالار تفاهم)

مرسی که گفتین, منم میرم احتمالا ;)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه‌ها سلام;)
زمان(جمعه19/07/87)

یادش به خیر آقای سیدا !
از هر جایی که شروع کنید خوبه منم موافقم که هر کسی میتونه ، بره تا یه تکونی به فکرهای منفیش بده ، یه پیشنهاد هم دارم که اگر به ماهواره دسترسی دارید هر شب ساعت یازده برنامه ی آقای معظمی رو ببینید ، مسیر ذهنتون رو عوض می کنه!

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی:w40:
به به میبینم تو این مدت که من غایب بودم کلی دوست جدید به این تاپیک اضافه شدند...:w10:هرچند قرار بود روی فیلم راز کار کنیم ولی مسیر جدید هم جالبه...ولی چند تا نکته که به نظرم خوبه بگم ...:w42: درسته که گفتن هدف و تمرکز روی اون اولین قدمه ولی به تمرین هم هممون احتیاج داریم...:w14:چون تو محیطهایی بزرگ شدیم که پر از گفته های منفی بوده برای مثال همین "خسته نباشید" بار منفی داره و گرچه طی روز چندین بار استفاده می کنیم اغلب متوجه نمیشیم که داریم روی جنبه ی منفی هر کاری تاکید می کنیم!:w36:...پس پیشنهاد من اینه که یه کمی مطالعه هم داشته باشیم در کنار خواستن خواسته هامون!

دوباره میام دوستای گلم!

همتون موفق باشید!

راستی هدفی که من الان دارم روش کار می کنم ادامه ی تحصیل در ایتالیاست و زمانی که براش در نظر گرفتم 1 ساله!

aryana.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی می گین ما اگه چیزی رو با تموم وجود بخوایم و بدونیم می تونیم بهش برسیم....
باید اونو به کاینات سفارش بدیم؟
چیزای دقیقشو تو ذهن تصور کنیم...؟
یه جا خوندم: ذهن ما نمی تونه فرق بین واقعیت و یک تصور ساده رو تشخیص بده:eek:
یعنی فکر می کنه اون اتفاق یا چیزی که در ذهن ما می گذره یه واقعیته :cool:
خوب...اینکه خیلی خوبه :redface:
تازه چون ارزوتون خیلی واستون با ارزشه می تونین ساعت ها بهش فکر کنین و تصور کنین بهش رسیدین...
عالیه :gol: پس دست به کار بشین :w42:

سمیه نوروزی

عضو جدید
راستش من قبلا فکر مي کردم چيز عجيبيه که به هر چي فکر مي کنم اتفاق مي افته.اما بعد ديدن secret ديگه کارم اين شده چيزي رو که مي خوام با اطمينان از بدست آوردنش و از صميم قلبم بهش فکر مي کنم و حتي باور نمي کنيد بعضي وقتا در زمان خيلي کمي بدستش ميارم.
من به قانون جاذبه ايمان دارم.
اگه تا حالا امتحانش نکردين،يه بار امتحانش کنين.ضرر ديدين پاي من;)

;)من 2 سری کارتامو گم کردم
کارت دانشجویی، باشگاه،بانکها و...
هر دو دفعه هم پیدا شد
فقط چون میدونستم که پیدا میشه
تا حالا دوستام خیلیاشون گم کردن
یکیشون که دم در دانشگاه گم کرده تازگیا
ولی فعلا فقط ماله من پیدا میشه
جالبه سری اول با پست پیشتاز هم فرستادن واسه ی دانشگاه!!!
چقدر نامردم که از فرستنده تشکر نکردم
برم ببینم پاکتشو پیدا میکنم برم سراغش

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادش به خیر آقای سیدا !
از هر جایی که شروع کنید خوبه منم موافقم که هر کسی میتونه ، بره تا یه تکونی به فکرهای منفیش بده ، یه پیشنهاد هم دارم که اگر به ماهواره دسترسی دارید هر شب ساعت یازده برنامه ی آقای معظمی رو ببینید ، مسیر ذهنتون رو عوض می کنه!

سلام
اگه لطف كني و بگي ساعت چند و چه كانالي ممنون مي‌شيم! :biggrin:;)

سمیه نوروزی

عضو جدید
مي دونين بعضي وقتا يه چيزايي رو بهمون با باور منفي قبولوندن.تغيير اونا سخته....
منم الان روي يکي از همين سختاش تمرکز کردم...
زماني که برا هدفم در نظر گرفتم...تا 6 ماه ديگه.
نتيجشو بهتون مي گم.
راستي من همه ي صفحه ها رو نخوندم....يه پيشنهاد مي دم نمي دونم تکراريه يا نه.
هر کس به چيز بزرگي دست پيدا کرد نحوه ي تمرين و يه خورده توضيح درباره ي اون بذاره.
البته تمرين من هميشه تمرکز ذهني رو موضوعه.