faezeh_asal
عضو جدید
منم این قانون رو بکار می برم همیشه
البته نمی دونم این یه قانونه کلی و برای همه است فکر می کردم فقط برای خودم این اتفاق می افته
هر چی می خواستم کمتر از 1 ماه صاحبش می شدم.حیف که جاش نیست واگرنه می گفتم یه چیز های باورنکردنی.دور از ذهن. امیدوارم همتون موفق باشید
البته نمی دونم این یه قانونه کلی و برای همه است فکر می کردم فقط برای خودم این اتفاق می افته
هر چی می خواستم کمتر از 1 ماه صاحبش می شدم.حیف که جاش نیست واگرنه می گفتم یه چیز های باورنکردنی.دور از ذهن. امیدوارم همتون موفق باشید

من یکی از هدفهام اینه که این ترم همه واحدامو پاس کنم معدلمم بالای 16 بشه فکر کنم درخاست معقولی باشه
ولی بازم بهش مثبت فکر میکنم
این خیلی اذیتم میکنه , اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه ممنون میشم کمک کنه ...

فهمیدم که همچین کتابی وجود داره. ولی خیلی کمیابه. رفته بودم نمایشگاه کتاب (آبان سال گذشته) از جلوی غرفه ها رد می شدم و همینو می پرسیدم. خیلی ها نداشتن. تو راهم کتاب قانون جذب لوسیر رو خریدم. از جلوی غرفه ای رد شدم کتاب مشابهی رو دیدم ولی چون جلدش شبیه اونی که دیده بودم نبود گذشتم. برگشتن اومدم دوباره نگاه کردم. با شک به اینکه خودشه یا نه خریدمش. انگار یک چیزی می گفت بخر.(حالا خوب می دونیم اون کی بوده!!) چاپ جدید کتاب بود که ترجمه فرد دیگری بود (چاپ قدیمی ترجمه گیتی خوشدل و چاپ شصتم به بالاست و مال من چاپ اول و ترجمه نشمیل مشتاق). اتفاقا بعدا که قدیمیشو خوندم دیدم مال خودم خیلی روونتره. بعد کتابو خوندم. این کتاب شبیه فیلم راز هست ولی کمی متفاوته من اینو بیشتر می پسندم. بعدا اتفاقی با لوئیز هی آشنا شدم و audio book ش رو دانلود کردم.

راستی اینجا کسی سی دی های ازمندیانو دیده؟؟؟؟؟اونم درباره همین موضوع حرف میزنه!!!!!!

هرچند قرار بود روی فیلم راز کار کنیم ولی مسیر جدید هم جالبه...ولی چند تا نکته که به نظرم خوبه بگم ...
درسته که گفتن هدف و تمرکز روی اون اولین قدمه ولی به تمرین هم هممون احتیاج داریم...
چون تو محیطهایی بزرگ شدیم که پر از گفته های منفی بوده برای مثال همین "خسته نباشید" بار منفی داره و گرچه طی روز چندین بار استفاده می کنیم اغلب متوجه نمیشیم که داریم روی جنبه ی منفی هر کاری تاکید می کنیم!
...پس پیشنهاد من اینه که یه کمی مطالعه هم داشته باشیم در کنار خواستن خواسته هامون!