یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

ali.mehrkish

عضو جدید
سلام دوست عزيز...
من جسته و گريخته بحث رو دنبال ميكردم...
و با بيانات دوستان احتمالا همچين چيزي هماهنگه....
منم سعس كردم چند جا امتحانش كنم كه جواب نداد.
همين.

• Like
واکنش ها: vahm

آرامش زندگي

عضو جدید
بنده خدا

بنده خدا

در تعطيلات كريسمس، در يك بعد از ظهر سرد زمستاني، پسر شش هفت ساله‌‌اي جلوي ويترين مغازه‌‌اي ايستاده بود. او كفش به پا نداشت و لباس‌هايش پاره پوره بودند. زن جواني از آنجا مي‌گذشت. همين كه چشمش به پسرك افتاد، آرزو و اشتياق را در چشم هاي آبي او خواند. دست كودك را گرفت و داخل مغازه برد و برايش كفش و يك دست لباس گرمكن خريد.
آن‌ها بيرون آمدند و زن جوان به پسرك گفت: حالا به خانه برگرد.
انشالله كه تعطيلات شاد و خوبي داشته باشي. پسرك سرش را بالا آورد، نگاهي به او كرد و پرسيد: خانم! شما خدا هستيد؟ زن جوان لبخندي زد و گفت: نه پسرم. من فقط يكي از بندگان او هستم. پسرك گفت: مطمئن بودم با او نسبتي داري.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز...
همين.

سلام خدمت شما دوست عزيز
اصلاً از اينكه اين قانون امتحان كني ببيني جواب مي‌ده يا نه بپرهيز چون كائنات خيلي از ما آدما زرنگتر هستند و به همين راحتي به قول معروف ركب نمي‌خورن حتي اگه چيز بدي بخواهي كه با اون آفريدگان خدا رو اذيت كني مطمئن باش كه به خودت داري ضربه مي‌زني(البته اينو درباره شما نمي‌گم) و اينكه بايد اونو با چيزهايي كوچك مثل عوض كردن ذهن و فكرت شروع كني و اينكه همش بگي درباره من جواب نميده مطمئن باش اصلاً جواب نميده.
پس همش بگو اين قانون درباره من جواب ميده و چيزهايي رو كه مي‌خواهي رو از اون بخواه و از كلماتي كه بار منفي دارند يا يه چيزي رو نفي مي‌كنن استفاده نكن چون به هيچ عنوان در اينصورت جواب نمي‌گيري.
موفق باشي
ورودت رو به اين تالار تبريك مي‌گم
مديرموقت تالار
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)
:gol:گروه موفقيت:gol:

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز...
همين.
به نظر من اقای alone خیلی خوب گفتن
این قانون اصلن یعنی اینکه خودتو تو اون موقعیتی که میخوای تصور کنی وطوری فرض کنی که به اون خواسته ات رسیدی و این درصورتیه که بهش اعتقاد داشته باشی و با تمام وجودت واقعن بخوای دوست من

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز...
همين.

سلام به شما دوست بزرگوار و گرامی:gol:
خوب خوبه که شما پیگیر بودید:gol:
دوست گرامی اولین قدم
لطفا تمام منفیات زندگیت حذف شه و بجاش فقط مثبت اندیش
منتظر شما هستیم:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز

تو اوج تاریکی هم می شود عظمت داشت
اگر درونت هنوز نوری باشد
....
سیاهی هم می تواند پرشکوه شود اگر
امیدی را در آغوش کشد

آخرین ویرایش:

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطيفه

لطيفه

سلام، گفتم يه زنگ تفريح هم داشته باشيم بد نيست:
البته اگر از نظر شما دوستان اسپم نباشه؟
می‌گن یه روز جبرئیل می‌ره پیش خدا گلایه می‌کنه که:‌آخه خدا؟ این چه وضعیه آخه؟ ما یه مشت ایرونی داریم توی بهشت که فکر می‌کنن اومدن خونه باباشون! بجای لباس و ردای سفید، همشون لباسهای مارک‌دار و آنچنانی می‌پوشن! هیچکدومشون از بالهاشون استفاده نمی‌کنن، می‌گن بدون بنز وبی‌ام‌و جایی نمی‌رن! اون بوق و کرنای من هم گم شده، یکی از همین‌ها دوماه پیش قرض گرفتش و دیگه ازش خبری نشد! آقا من خسته شدم از بس جلویدروازه بهشت رو جارو کردم. امروز تمیز می‌کنم، فردا دوباره پره از پوستتخمه و هسته هندونه و پوست خربزه! من حتی دیدم بعضی‌هاشون کاسبی می‌کنن وهاله های بالاسرشون رو به بقیه می‌فروشن!

خدا میگه:‌ ای جبرئیل! ایرانیان هم مثل بقیه،‌ بندگان من هستن و بهشت به همه بندگان من تعلق داره. این‌ها هم که گفتی خیلی بد نیست! برو یه زنگی به شیطان بزن تا بفهمی مشکل واقعی یعنی چی!

جبرییل زنگ میزنه به جناب شیطان. دو سه بار می‌ره روی پیغامگیر تابالاخره شیطان نفس نفس زنان جواب می‌ده: جهنم. بفرمایید؟

جبرییل میگه:‌ آقا خیلی سرت شلوغه انگار!

شیطان آهی می‌کشه میگه:‌ نگو که دلم خونه. این ایرانی‌ها اشک منو درآوردن به خدا! شب و روز برام نزاشتن! تا روم رو می‌کنم اینطرف، یه آتیشی دارن اون‌طرف به پا می‌کنن! تا دو ماه پیش که اینجا هر روز چهارشنبه سوری بود و آتیش بازی!...حالا هم که .... ای داد!!! آقا نکن! جبرییل جان من برم... اینها دارن آتش جهنم رو خاموش می‌کنن که جاش کولرگازی نصب کنن
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید
جعبه خالی

جعبه خالی

در شهری دور افتاده، خانواده فقیری زندگی می‌کردند. پدر خانواده ازاینکه دختر 5 ساله‏اشان مقداری پول برای خرید کاغذ کادوی طلایی رنگ مصرف کرده بود،ناراحت بود چون همان قدر پول هم به سختی به دست می‏آمد. دخترک با کاغذ کادو یک جعبه را بسته بندی کرده و آن را زیر درخت کریسمس گذاشته بود.
صبح روز بعد، دخترک جعبه را نزد پدرش برد و گفت: بابا، این هدیه من است. پدر جعبه را از دختر خردسالش گرفت وآن را باز کرد. داخل جعبه خالی بود!
پدر با عصبانیت فریاد زد: مگر نمیدانی وقتی به کسی هدیه میدهی بایدداخل جعبه چیزی هم بگذاری؟
اشک از چشمان دخترک سرازیر شد و با اندوه گفت: باباجان، من پول نداشتم ولی در عوض هزار بوسه برایت داخل جعبه گذاشتم. چهره پدر ازشرمندگی سرخ شد، دختر خردسالش را بغل کرد و او را غرق بوسه کرد.

آخرین ویرایش:

آرامش زندگي

عضو جدید
پيرمرد و پسرک واکسی

پيرمرد و پسرک واکسی

پیرمرد هر بار که می خواست اجرت پسرک واکسی کر و لال را بدهد، جمله‌ای را برای خنداندن او بر روی اسکناس می‌نوشت.این بار هم همین کار را کرد.
پسرک با اشتیاق پول را گرفت و جمله‌ای را که پیرمردنوشته بود، خواند.
روی اسکناس نوشته شده بود: وقتی خیلی پولدار شدی به پشت این اسکناس نگاه کن.
پسر با تعجب و کنجکاوی اسکناس را برگرداند تا به پشت آن نگاه کند. پشت اسکناس نوشته شده بود: کلک، تو که هنوز پولدار نشدی!
پسرک خندید باصدای بلند؛ هرچند صدای خنده خود را نمی شنید.

آرامش زندگي

عضو جدید

.
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]چرا دشوارترين كار در جهان اين است كه [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]پرنده‌ای را متقاعد كنی كه آزادست؟[/FONT]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ريچارد ديويد باخ[/FONT]

پرنده مي‌داند كه رها نيست، پرنده مي‌داند كه با دو بالش نمي‌تواند تا ناكجا پرواز كند، تنگي قفس دنيا را مي‌فهمد، سنگيني طنين باد را كه در بازگشت از تلنگري كه در برخورد با مانع داشته و به سويش حمله مي‌كند و پرنده آن را آرام از زير بالش عبور مي‌دهد و خودش را كمي بالاتر مي‌كشد تا از دسترس باد خشمگين كه نتوانسته در مسير خودش طي طريق كند دور بماند، پرواز را از كودكي آموخته بود به او گفته بودند كه روزي تا انتهاي افق خواهد پريد و در زمزمه عشق او غرق خواهد شد و آن روز را هرگز نديده بود، نگاه مي‌كرد به دور و برش كه ديگر پرندگان چه آسوده مي‌پرند و چه بي‌خيال حشرات را شكار مي‌كنند ولي به شكار ميلي نداشت شكار ديگر به او توانمنديش را ثابت نمي‌كرد، از خود پرسيد پس چه شد آن زمزمه‌هايي كه وقتي در تخم بوديم برايمان نقل مي‌كردند. چه شد آن وعده‌هاي عاشقانه كه دادند، كه پرواز تا بي‌نهايت را تجربه مي‌كنيد و از خود بي‌خود مي‌شويد و غرق در انوار رحمت او. ناگاه صدايي از درون آمد آرام باش كبوتر من، تو از مني و بسويم بازخواهي آمد و آنگاه كه بازآمدي به تمام چيزهايي كه گفتم خواهي رسيد.
پرنده مائيم كه مي‌دانيم در جايگاه خود نيستيم و هر گونه تقاعدي در اين خصوص ما را راضي نمي‌كند تا رسيدن به نور و غرق شدن در آن. تا رسيدن به عشق.

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
هدف مشخص

هدف مشخص

سلام خدمت همه دوستان عزيز
داشتم تو وب گشت مي‌زدم كه يه چيزي ديدم گفتم بهتره كه شماها هم ببينيد خالي از لطف نيست!
دختركي كه يك دست نداره و پاهم نداره ولي هدفش رو كه شنا كردن هست رو با اين موقعيت جسميش ياد گرفته و الآن هم داره از اون لذت مي‌بره و براي خودم و خيلي‌هاي ديگه خيلي غصه خوردم كه حتي بعضي مواقع بلد نيستيم كه يه هدف مشخص داشته باشيم و هي اون اهدافمون رو تغيير مي‌ديم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
پرواز نمی تونه کار سختی باشه
به شرطی که اول تو ذهنت بتونی ، تو فضای خالی خودت رو تصور کنی که اوج می گیری .
درست مثل روزی که می خواستی دوچرخه سواری یاد بگیری و نزدیک بود بیفتی اما همراهت دائم بهت می گفت :پا بزن.. محل نگذار.. اگه محل نذاری و درست به روبروت نگاه کنی، نمی افتی

پرواز سخت نیست به شرطی که روزی که فهمیدی وقتش رسیده، دست دست نکنی.
اون روز همه اطمینان دارن می تونی .
پس اگه کسی بهت گفت می تونی یعنی این قابلیتت رو دیده..
بپر ... و به فراز و نشیب ها محل نگذار

بپر و اوج بگیر

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شجاعت یعنی این..
.
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]موضوع انشاء: شجاعت یعنی چه؟ [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]وقتی برگه ها جمع شد، دانش آموزی فقط یک جمله نوشته بود..: [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]"شجاعت یعنی این" [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]و برگه را تحویل داده و رفته بود [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]روز بعد روی برد اعلام نتایج، نمره ی 20 جلوی اسم این دانش آموز می درخشید [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]. [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]گاهی وقتها عمل ما بهتر از جملات و حرفها درک می شه و قابل قبول تره[/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
شعار می دهیم که اگر آفتاب طلوع کند دیگر بزرگ می شویم

وکارهای بزرگ می کنیم

وفردا صبح دلیل تمام نا کرده ها را امتناع خورشید از طلوع می نامیم

vahm

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر مطالبوتن زیباست
من واقعن لذت میبرم وخیلی خوشحالم که دوستانی به مانند شما دارم :gol:
از دل غم ها دلیلی می یابم
برای شاد زیستن
نه با انکار بدیها,
وسر زیر برف کردن!
که اگر غیر از این باشد
خیالباف خواهم بود
نه
مثبت اندیش:gol:

آرامش زندگي

عضو جدید
اپیکتتوس

اپیکتتوس

« هر آن کس که بر خویشتن خویش مسلط نباشد، آزاد نیست.»
بنا بر تعریف این فیلسوف اگر ارباب خود نباشی ، آزاد نیستی. لازم نیست حتما فردی فوق العاده قدرتمند و اثرگذار بر دیگران باشید تا آزاد به شمار آیید. همچنین نیازی نیست برای این که سروری خود را ثابت نمایید باعث رعب و وحشت دیگران شده و گردن کلفتی کنید تا دیگران تسلیم شما باشند. آزادترین مردمان کسانی هستند که در درون خود احساس آرامش می کنند . از این که بازیچه هوس های دیگران شده و هر لحظه به سمت و سویی کشیده شوند اجتناب می ورزند، افراد آزاد به شیوه یی کارآمد زندگی خود را اداره می کنند . این مردمان از آزادی خود در نقشی که باید به عنوان پدر یا مادر، کارمند ، و ... ایفا کنند لذت می برند، زیرا هر هوایی که دوست داشته باشند تنفس می کنند، بی آنکه دغدغه این را داشته باشند که دیگران در مورد شیوه انتخاب آنان چه فکری می کنند.اینها مردمی مسئول و متعهدند ، اما اسیر تعبیر و تفسیری نمی شوند که باید برای به دست آوردنش پافشاری کنند.تمام مطالبی که در خصوص آزادی بیان شد به این معنا نیست که خود را از دیگران جدا کرده و منزوی شوید بلکه برعکس ، غالب افرادی که دوست ندارند قربانی باشند،از معاشرت با دیگران ، در جمع آنان بودن و زندگی کردن با دیگران لذت برده و از حضور آنها احساس امنیت بیشتری می کنند، زیرا اجازه نمی دهند زندگی شان آلت دست دیگران قرار گیرد اینان نیازی ندارند تا سرسختانه در برابر دیگران موضع بگیرند .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی

انسان براي آنكه علاوه بر «زنده بودن»، «زندگي كردن» را نيز بياموزد، نيازمند دو تولد است.
يكي تولد جسمي
و
ديگر تولد روحي.
خيلي ها تنها با تولد جسمي «زنده اند» كه اينها زندگي نمي كنند
اما
معناي واقعي «زندگي» را آن دسته از انسانها مي چشند كه با تولد روحي خود زندگي مي كنند.
انسان از زماني موجوديت پيدا مي كند كه متولد مي شود
و
از زماني آغاز به «زندگي» مي كند كه روحش را به پرواز درآورد...

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نشانه ها

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برای رسیدن به هدف باید از نشانه ها پیروی کنی ، خداوند راهي را كه هر انسان بايد بپيمايد در جهان نوشته ، تنها بايد آنچه را كه براي تو نوشته شده بخواني...[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پائولو كوئليو[/FONT]​

alone_1980

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 طرز تفکر انسانهای موفق

3 طرز تفکر انسانهای موفق

همه چیز از فکرتان شروع می شود. این سیستم اعتقادی شما و طرز تفکرتان است که زندگی امروزتان را شکل می دهد. اگر زندگی متوسط الحالی را می گذرانید به خاطر تصمیمات بدی است که اتخاذ کرده اید. و تصمیمی که گرفتید هم از طرز تفکر و باورهایتان سرچشمه می گیرد.
درنتیجه، اگر می خواهید به موفقیت دست پیدا کنید، باید اول از فکرتان شروع کنید. طرز تفکر افراد موفق را الگوی خود قرار دهید و مطمئن باشید که شما هم مثل آنها نتیجه عالی به دست خواهید آورد.
طرزفکر 1: همه انسانهای موفق مسئولیت پذیر هستند. مهم نیست چه اتفاقی بیفتد، افراد موفق مسئولیت آنرا به گردن می گیرند. هیچوقت اقتصاد یا کس دیگری را در کسادی کارشان مقصر نمی کنند. درعوض، با قبول اشتباه خود مسئولیت آن را پذیرفته و به فکر بهبود وضعیت می افتند. افراد موفق می دانند که اگر دیگران را مقصر بدانید یا مسئولیت را گردن این و آن بیندازید، قدرت کنترل موقعیت را از دست خواهید داد.
طرزفکر 2: همه انسانهای موفق به کار خود متعهدند. موفقیت اتوماتیک وار به دست نمی آید؛ از آسمان به زمین نمی افتد. باید برای به دست آوردن چیزهایی که در زندگی می خواهید، 100% به کارتان تعهد داشته باشید. خیلی ها فقط رویای موفق شدن را در سر می پرورانند، امیدوارند که موفق شوند، آروزیشان موفقیت است اما هیچوقت به کارشان متعهد نمی شوند. لحظه ای که تصمیم می گیرید و 100% به کاری متعهد می شوید، دیگر هر کاری که لازم باشد برای رسیدن به آن انجام می دهید.
طرزفکر 3: همه انسانهای موفق جرات تصمیم گیری برای موفقیت در زندگی را دارند. می دانید، موفق شدن جرات و جسارت می خواهد. اگر فرصتی پیش رویتان است، برای استفاده از آن نیاز به جرات و شهامت دارید. این مسئله مخصوصاً در موفقیت های مالی بسیار مهم است. قبل از اینکه کار و بیزنسی را شروع کنید، باید جرات بله گفتن به آن و شروع آنرا داشته باشید.
با دنبال کردن این سه طرزفکر افراد موفق، امیدواریم که بتوانید به هرچه در زندگی می خواهید برسید.
موفقیت تصادفی نیست
موفقیت هیچوقت تصادفی اتفاق نمی افتد. البته ممکن است که در طول مسیر کمی شانس با شما همراه شود و در یک موقعیت خوب قرارتان دهد اما بادوام نیست. موفقیت از آن کسانی می شود که روی شانسشان سرمایه گذاری می کنند و احتمال شکست خود را پایین می آورند.
اگر به بعضی از موفق ترین افراد دنیا نگاه کنید می فهمید که اکثر آنها از هیچ به آنجا رسیده اند. خیلی از آنها بچه یتیم هایی بوده اند که حتی نمی توانستند سالی یک حمام درست و حسابی بگیرند. اما چطور ممکن است کسی که چنین شانس بدی در زندگی خود داشته است، به چنان موفقیتی دست پیدا کند؟
ساده است، چون موفقیت هیچوقت تصادفی اتفاق نمی افتد. خیلی از این افراد با تلاش بی وقفه به موفقیت دست پیدا کرده اند چون انتخاب دیگری نداشته اند. این سخت کوشی برایشان به شکل عادت در آمده و هیچوقت حتی وقتی زندگی مرفهی برای خود تهیه کردند هم دست از تلاش برنداشته اند. کار سخت، هوشمندانه و داشتن دوستان زیاد آنها را به این پله رسانیده است.
اینها عناصر موفقیتند که در اختیار همه است، حتی اگر خیلی افراد نخواهند که این اصول را بپذیرند. از این گذشته همه ما در انتخابمان آزادیم. می توانیم تصمیم بگیریم که موفق شویم یا شکسته بخوریم، انتخاب با ماست.
موفقیت تصادفی نیست. هیچکس نیست که بدون تلاش و ذکاوت توانسته باشد به موفقیت دست پیدا کند. این خودتان هستید که می توانید تصمیم بگیرید که در زندگیتان موفق باشید یا ناموفق. انتخاب با شماست.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
;)از آسمان طلا مي‌بارد;)

آرامش زندگي

عضو جدید
امانوئل کانت:

امانوئل کانت:

" آنچنان زندگی کن که انگارمی خواهند هر رفتار تو را تبدیل به یک رفتار جهانی بکنند"

به عبارت دیگر ، تصور کن هر کاری را که تو می کنی ، دیگران هم از آن تقلید خواهند کرد.وقتی این استاندارد را برای خودتان در نظر بگیرید، زندگی تان را متحول می سازید و بلافاصله به یک انسان بهتر تبدیل می شوید .

آرامش زندگي

عضو جدید
عشق

عشق

هر چه بیشتر عشق بدهید بیشتر عشق دارید. هر چه آب بیشتر از چشمه بردارید آب بیشتری جاری می شود.
با دیگران همان رفتار کن که می خواهی با تو رفتار کنند.
ما به يك منبع لايزال و نامتناهي وصليم، خود ما جزئي از آن هستيم. كمبود، نقصان، نابودي در ما جايي ندارد هر چه هست كمال است و شادي و عشق و البته بي‌نيازي جز به خدا.
آيا مي‌دانيد لحظه‌اي كه تولد يافتيم طوماري را امضاء كرده‌ايم و در آن قول داده‌ايم كه شجاع باشيم، و با تمام وجود به موجودات خدا خدمت كنيم، بنده خوبي باشيم و دستگيري از ديگران را شاه‌راه نجات خود بدانيم، صرف‌نظر از رنگ و مذهب و فقط به دليل انسان بودنمان اين امتيازها را داريم. دوست داشتن و دوست‌داشته شدن در وجودمان است و از همه مهمتر خدا كه گفته از رگ گردن به ما نزديكتر است. هر لحظه كه بخواهيم ما را كمك مي‌كند بيناي داناي توانا، هميشه با ماست و ياريگر ما. اگر لحظه‌اي بيانديشيم او را درك مي‌كنيم كه با ما سخن مي‌گويد و اين حس زيبا به ما آرامش مي‌بخشد.