حسش نیست اولا دوما ما اینقدر بچه های سر به راهی بودیم که عمرا شیطونی نداشتیم یعنی عمرنا
یکی از شیطویناتو بگو بهتره واسه بچگی ات باشه!!![]()
شیطونی !!!!!!!!!!!1پناه می برم به خداآخه ماوو شیطونی بابا بهمون می گن مهندس .
![]()
نمیشه 2 تا شو بگم ؟
نمیشه 2 تا شو بگم ؟
قربونت برم یه کم شیطونی کن...بچه که بودم خیلی بچه ی آرومی بودم
یه بار مداد رو کردم کف دست دوستم کف دستش سوراخ شد...
جلو راه گربه های خونمون تیغ میریختم بره تو پاشون...
از دیوار خونمون بالا میرفتم...
یه بار کله ی داداشم و کردم تو ظرف ماست:دی...
هر کسی میرفت دستشویی میرفتم در و وا می کردم :دی
زیادن...
اما باور کنید من بچه ی آرومی بودم و هستم
آخرین بار تو خیابون یهو واستادم یه پسری داشت از پشت سرم میومد پاشو گذاشت رو پشت کفشم همون دقه پامو بلند کردم بیچاره با کله رفت تو ویترین مغازه...(این یکی تقصیر من نبود...)
چشم حتما....قربونت برم یه کم شیطونی کن...
انقد اروم بودنم دیگه خوب نیست!!
شاهد یه جنایت هولناک بودم .جدی میگم.....![]()
بیچاره می دونی اگه اون قورباغه ها نفرینت کرده باشن خدا باهات چیکار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان که یکم آروم شدم .میگم
با یه یارویی (نمیگم کی) زمان بچگی.یه چاله آب پیدا کردیم پر قورباغه .یه قوطی قرص و یه دونه سرنگ. قرصارو میکوبیدیم و با آب مخلوط میکردیم.بعد با یه سرنگ به اون بدبختها تزریق میکرد!!!
من فقط نیگا میکردم. از رو کنجکاوی.
نمیدونم شاید اون قورباغه ها الان یه چیزی تو مایه های هیولا شده باشن ....![]()
سلام
[/QUOTبه نقل از پدر و مادرم :
در 14 ماهگی به تنهایی یک دست کله پاچه خوردم تا دو روز خوابیدم مادرم فکر کرده که مردم که بعد از 2 روز از خواب بیدار میشم .
2. دو سالگی شناسنامه ی پدرمو خط خطی کردم
خيلي جالب بود
بايد بابات هر 2 روز يه بار بازم بهت کله پاچه مي داد![]()
بیچاره می دونی اگه اون قورباغه ها نفرینت کرده باشن خدا باهات چیکار می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس بگر پیداشون کن و ازشون حلالیت بخواه
پیدا کردنشون نباید خیلی سخت باشه چون فکر نمی کنم الان هیچ شباهتی به غورباقه داشته باشن
امان از دست این شهف با این قانوناش...حالا این مال من نیس مال همکلاسیم بود توی دبیرستان این قانون کیر شهف بودا یادتونه ؟سر کلاس دوستم داشت از رو درس می خوند ما هم اقای منظمی دبیرمونه خودشم جوونه این دوستم به کیرشهف که رسید از خجالت اولشو نخوند بعد اقای منظمی داد .... خوردی؟؟
بعد همه اینجوری نگاش کردن از خجالت دو جلسه نیومد![]()