نه اين چه حرفيه خانوم متاسف برا چيبله. همه چی خوبو بد داره. من عجولانه تصمیم گرفتم و جواب دادم.
متأسفم.
آشتی. عیدتونم مبارک![]()
منظور شما از جدا بودن دختر وپسر چیه؟
منم متاسفم برای طرز فکر این دسته از آدما چون تو جامعه ای که ما در آن زندگی می کنیم هم مرد هست و هم زن پس چه معنی داره یعنی وقتی زنا ن تحصیلاتشون تمام شد فقط باید برای زنان کارکنندو بلعکس نه بابا ما دختر و پسر نداریم این طرز فکر به نظر من اشتباه.راستشو بخای من دوران راهنمایی ودبیرستان دبیر مرد کم نداشتم الانم که دانشجو ترم ششم تو کلاس 9تا دختر و 30تا پسریم.ولی اینکه شنیدم کتاب ابتدایی دختر و پسرو جدا کردن واقعا افسوس خوردم و متاسفم برا این طرز فکرشون.
اینجا ادم چهره ای رو که خودش دوست داره تو ذهنش تصور میکنه
اونجا نه یه چهره ای جلوی روشه
ببخشید یه سوال.مقصود تاپیک دوستی های رایج امروزیه یا تعاملات اجتماعی.؟؟؟
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
به نظر من یه دختر پسری که دارن باهم صحبت میکنن رابطه خاصی چ بینشون باشه و چ نباشه اون بحث تحت تاثیر محیطیه ک توش دارن صحبت میکنن یعنی شاید اگه خودشون تنها باشن راحتترن تا اینکه کسی دوروبرشون باشه
واس بعضیام عکسه اینه
ولی من حضوری راحتترم همون اول میبینم طرف چه جوریه تا حدی که میصرفه نوع ارتباطمو مشخص میکنم..............
راستی ادما هر چی خوش قیافه تر باشن مغرور ترن و هر چی پولدارتر باشن ریلکس ترن!!!
این نظر کاملا غلطه
من هردو هستم اما هیچکدوم رو نبودم چون اهمیت میدم به رابطم و یه دختره مجازی با حقیقی فرقی ندارن البته حقیقی ها بهترن
نسبت به مجازی ها
و تا دخترو نشناسم . حتی فرشته هم باشه علاقه ای به بودن باهاش ندارم
اصولا بیشتر نظرای من موافقی ندارن
اما من از روی تجربه میگم
من تو روز با هزار نفر رابطه اجتماعی دارم اما متاسفانه بعضی دخترا پسرای خوش قیافه رو بیش از اندازه تحویل میگیرن
...........
دارم رو پستتون فکر میکنم
من 3 ترم مشروط شدم
میدونی واسه دخترای نتی واسه خوشگذرونیو پار تی و مسافرتا زیاد با گروه ها مختلف
پس فک نکنم تجربه منم کم باشه البته دست بالای دست بسیار است...
اما الان به جایی رسیدم که بی کس بودن به تر از با هرکس بودنه و تنها موندنو ترچیح میدم
من 3 ترم مشروط شدم
میدونی واسه دخترای نتی واسه خوشگذرونیو پار تی و مسافرتا زیاد با گروه ها مختلف
پس فک نکنم تجربه منم کم باشه البته دست بالای دست بسیار است...
سلام دوست من
سال جدیدم بهتون تبریک میگم
تنهایی فقط واسه خود خدا خوبه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |