چاخان نمی کنم. برقراری ارتباط راحتتر یکی از ویژگی های فضای مجازی است ولی این راحتی حداقل برای من به معنی راحتتر بودن با جنس مخالف نیست.
دقت کنید این دو مدل راحتی با هم فرق می کنند.!!!
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
چرا خانم ها و آقایون تو اینترنت و فضای مجازی خیلی راحت با همدیگه ارتباط برقرار می کنن ولی تو بیرون مساله یه کم فرق می کنه؟![]()
![]()
واقعا سوال خوبيه به نظر من بيشتر به خاطر غرور پسرا و دختراست كه نميخان به هم رو بدن
چون تا وقتی همدیگر و ندیده باشن زیاد چیزی به اسم شرم یا رود واسی یا ... وجود نداره
ا؟اتفاقا تابستون تو مایر یودیم،خوابگاه اولی طبقه چهاردولتی.
پس بیاین صنعتی کرمانشاه، این دانشگاه چیزی به اسم حراست توش تعریف نشده، تووووپهبه دوستمون گفتم دانشگاه ملایر .البته ماهم دختروپسراای سررزنده کم نداریم مشکل از حراسته
ممنون بابت دعوتتون
توی دنیای مجازی فقط باید عقلت کار کنه که بتونی جواب بدی ولی در واقعیت عواطف و احساساتم در گیر میشه!!اینجا طرف مقابلو نمیبینی و مسلما رابطه راحتتر میشه هر چند به خود ادمم بستگی داره
شدیدا تایید میشه!!
خوش اومدی.ا؟اتفاقا تابستون تو مایر یودیم،خوابگاه اولی طبقه چهار
شاید به شماها گیر میدن،تابستون که خیلی باحالبود خدایی!اتفاقا خیلی می چرخیدیم تو حیاط با خیلیا!تو آلاچیقاش![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |