تا حالا که واسه من مشکلی پیش نیومده ولی انقدر گیرن که بچه ها میگن مونده دیگه به چادریا گیر بدن که چرا نقاب نمی زنیدپس بیاین صنعتی کرمانشاه، این دانشگاه چیزی به اسم حراست توش تعریف نشده، تووووپه
تا حالا که واسه من مشکلی پیش نیومده ولی انقدر گیرن که بچه ها میگن مونده دیگه به چادریا گیر بدن که چرا نقاب نمی زنیدپس بیاین صنعتی کرمانشاه، این دانشگاه چیزی به اسم حراست توش تعریف نشده، تووووپه
ملایر مگه دانشکده معماری داره؟؟خوش اومدی.
آخه ما دانشکده مون داخل شهره .دانشکده عمران ومعماری.آره توی پردیس خیلی بچه ها راحتن.
ملایر مگه دانشکده معماری داره؟؟
موافقممممممبه نظر من هییییییییییچ فرقی نمی کنه و من خودم هر جایی تا وقتی یک سری مرز ها حفظ بشه رفتارم یکسانه!!!
آخه آقایون بی جنبن.
تا 2 تا دختر از نزدیک میبینن، کلأ عوض میشن. البته، گاهیم عوضی میشم!![]()
چي ميگي شما
دوتا دختر از نزديك ميبينن عوض ميشن يني چي؟؟؟؟ حيف نميخام اينجا كل كل كنم جاش نيست مگرنه جوابي داشتم متعالي
منم با نظر قبلی موافقم
بنظرم اکثر این دوستی ها خیلی کوتاهتر از دنیای واقعیه.
چي ميگي شما
دوتا دختر از نزديك ميبينن عوض ميشن يني چي؟؟؟؟ حيف نميخام اينجا كل كل كنم جاش نيست مگرنه جوابي داشتم متعالي
چي ميگي شما
اینجا یه فضای خیالی و مجازیه و دوستان همه خیال باف ومهربان تشریف دارند. شاید بخوان اینجا تمرین محبت کنند و سرمشق عشق و وفاداری رو تمرین کنند. هر چی هست ان شاء ا.. توی کارشون موفق باشند.
دیگه داداش ما پسرارو خوب میشناسیم. البته همه اینجوری نیستن، ولی هست ازین مدل.
درضمن من با شما دعوا ندارم.
ببخشید . من باید میگفتم، بلا نسبت بعضیا.
از آقایون متشخص و چشم پاک! معذرت میخوام![]()
منم با كسي دعوا ندارم خانومدیگه داداش ما پسرارو خوب میشناسیم. البته همه اینجوری نیستن، ولی هست ازین مدل.
درضمن من با شما دعوا ندارم.
ببخشید . من باید میگفتم، بلا نسبت بعضیا.
از آقایون متشخص و چشم پاک! معذرت میخوام![]()
وگرنه شهاب سنگ به زمین برخورد میکرد ...
واقعا سوال خوبيه به نظر من بيشتر به خاطر غرور پسرا و دختراست كه نميخان به هم رو بدن
به نظر من غرور خودمانه که اجازه نمیده که به همدیگه در دنیای واقعی فرصت دوست شدن بدیم و شاید هم بخاطر اینکه نمی تونیم ناشناخته به طرف هم بریم و سر صحبت را باز کنیم.
منم با كسي دعوا ندارم خانوم
اره اون مدليش هم هست ولي خب نميگي چه مدل دختري هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!.........................................
بازم ميگم من دعوا ندارما دارم عادي ميگم اينو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
محرومیت «آمنه» از دیه دو چشم/ فقط دیه صورت و سایر اعضا قابل دریافت است | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
اگه يكي از اعضا ... | گفتگوی آزاد | 26 | |
![]() |
كنفرانس ياهو اعضا | گفتگوی آزاد | 38 | |
ه | مشکلات حقوقي اعضا... | گفتگوی آزاد | 12 |