یعنی داداشت انقدر خوشکلهشبیه منه
داداشه یه چیز دیگه ست![]()
همین که من می گمنه به پای این اجیش نمیرسه . سوت هم نزن . خودشا زده به اون راه
نخیرم همینی که من میگم .همین که من می گم![]()
داداشش پست اوله.گیجی اااااااااااااااااااااباید بگی داداشش چه شکلیه.این خودش آبجیه س!!
ولی واقعا این دختر معرکه س[/
بحث نکننخیرم همینی که من میگم .
چی؟؟؟؟؟؟؟؟بچه یکیه![]()
منظورم این بود این خودش مثل دختره.هر مدل آبجیم که داشته باشه باز به نازی این نیست و ظرافت دخترونه نداره!!!!!!!داداشش پست اوله.گیجی ااااااااااااااااااااا![]()
اهانمنظورم این بود این خودش مثل دختره.هر مدل آبجیم که داشته باشه باز به نازی این نیست و ظرافت دخترونه نداره!!!!!!!
چندشت شد؟2 زار نمی ارزه پسر جذابش خوبه نه این که معلوم نیس دختره یا پسر ادم چندشش میشه![]()
خداییش خیلی جذابه.هه2 زار نمی ارزه پسر جذابش خوبه نه این که معلوم نیس دختره یا پسر ادم چندشش میشه![]()
اینا راست میگن . رفته ابرو برداشته . پسر بد .خداییش خیلی جذابه.هه![]()
چندشت شد؟
آتش بساینا راست میگن . رفته ابرو برداشته . پسر بد .
همون آجیش خوبه و نازه .
ابروشو که هیچ ولی دست کمی از آواتار تو که نداره؟!!!!اینا راست میگن . رفته ابرو برداشته . پسر بد .
همون آجیش خوبه و نازه .
خداییش خیلی جذابه.هه![]()
ابروشو که هیچ ولی دست کمی از آواتار تو که نداره؟!!!!
آواتار من شکل عادیش این شکلیه . آرایش نکرده .ابروشو که هیچ ولی دست کمی از آواتار تو که نداره؟!!!!
عزیزم این بچس که اخه...... یه بچه چه جوری میتونه جذاب باشه ...................................دختری که اشتباهی پسر شدفقط یه گل سر صورتی کم داره ...... چندش اوره برام
کجاش آرایش کرده؟آواتار من شکل عادیش این شکلیه . آرایش نکرده .![]()
بابا اونم که آرایش نکرده خدادادی لبش قرمزهآواتار من شکل عادیش این شکلیه . آرایش نکرده .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رو مخ یعنی .. | تالار عکس | 35 | |
![]() |
خوشبختی یعنی... | تالار عکس | 11 | |
![]() |
یعنی به چی فکر می کنه؟؟؟؟ | تالار عکس | 16 | |
![]() |
یعنی یکی پیدا نمیشه انقد واسه ما غیرت داشته باشه!!!!!!!!!!!! | تالار عکس | 7 | |
![]() |
خوشحالی یعنی... | تالار عکس | 15 |