عزیز من آخه چرا اشتباه فکر میکنی . مواضع رسانه ها اینو نشون میده که چگونه هستن . خب من یادمه یکی از کشتی گیرهای قدیم کشورمون که اسمش همراه امام علی حبیبی میاد تو صدای آمریکا رفت ولی وقتی گوینده ازش سوال سیاسی کرد گفت شما مگه خبرگزاری نیستید به مواضع سیاسی من چیکار دارید اینو در جاهای دیگه بار ها گفتم . اما استاد ابتدا نامه نوشتن اون نامهشونو برای عموم گذاشتن و بعد به این رسانه اومدن و حقیقتا دفاع توهین آمیز کردن اونم در اون موقع اگه موقعی دیگر بود بحث فرق میکرد از دید من ولی اون موقع اینو نشون میده . اما در مورد احسای بودن من ممنون که بهم گفتید حقیقت اینه که من در مقابل بیگانه ای که این همه ازش کشورم لطمه دیده احساسی میشم ولی در مورد سایر مسائل مطمئن باش نه . دلیل حمایت من از صدا و سیما پر واضحه شخصی دوس نداره صداش از این رسانه پخش بشه اینا هم گفتن خب ولی وقتی حرف عموم مردم باشه مردم رو باید بر یه نفر ترجیح بدن چون واقعا این ربنا و خیلی از سروده های انقلابی ایشون تنها متعلق به ایشون نیس و متعلق به ملت ایرانه و این حرف خود ایشونه که انقلاب اسلامی هیچ کاری برای من نکرده در شرایطی که اگه واقع بین باشیم همین کنسرتهایی که برای ایشون ایجاد شده بود در کشور بدون نظر وزارت فرهنگ امکان احراش نیس یا حتی پخش سی دیهای 3000 تومنی ترانه های ایشون که البته پخش ترانه هاشون خدا بیامرزه کپی رایت 500 تومنمتاسفانه دید بدی وجود داره هرکی با بی بی سی مصاحبه کرد ضد انقلابه
بی بی سی یه خبر گزاریه و استادم با یک خبر گزاری مصاحبه کردند
و فکر میکنم این دلیلی خوبی برای مخالف دانستن ایشان نیست
خوب حرفه منم همینه شما داری احساسی و بدون منطق حرف میزنی
همه چی مشخصه نمی دونم دلیل حمایتت از صدا و سیما چیه؟
این امار رو از کجا اوردی؟
خوب مگه دانشجو نباید حرف راست بزنه
بله اعتقادی که به یک تسبیح و سجاده وابسته نباشه و فقط در جهت یک هدف متعالی باشد
اخماتم وا کن
خوب خدا رو شکر که اقای ضرغامی اینقدر نسبت به استاد لطف دارند
محمد فقط از یک دریچه به مسائل نگاه نکن![]()

در مورد آمار نتایج انتخابات و راهپیماییهای بعد از اون در جهت حمایت از انقلاب

دانشجو حرف راست باید بزنه ولی معذرت میخوام با رعایت فرهنگ و ادب . اخمامم با رعایت احترامی که از دانشجویان سراغ دارم واز میشه

البته اگه بعضی سیاسیون افراطی بزارن که هر چی میکشیم از این افراطیاست .
میلاد جون شما هم دریچتو بیشتر واز کن حتی به همون تک دریچه هایی که داری نگاه میکنی