[ گفت و گو ] - ارشـــد 92

فیو

عضو جدید
من که ثبت نام کردم ولی دیگه فکر کردن به خوب یا بد بودنش فایده نداره چون دیگه اشتباه-هرچی خوندید یا نخوندید به کنار- از این زمان باقی مونده کمال استفاده ببرید مطمئن باشید مهر ماه سال آینده سر کلاس بهترین دانشگاه هانشستید چون این زمان مشخص کننده همه چیزه
پس با استقامت قدرت تلاش و البته توکل به خدا و یه یاعلی شروع کنید
چه شیرینه سال بعد همین موقع ببینیم همین بچه های گل همین جا باهم تو دانشگاه های خوب هم کلاس شدیم
برای تک تکتون آرزوی موفقیت دارم

انشالله
منم انشالله از اول مهر خیلی محکم شروع میکنم
البته تو تابستان جرم و ترمو1 رو خوندم بقیه وقتم صرف پروژه ام شد
امیدوارم زودتر تمومش کنم
امیدوارم هممون موفق بشیم
دعا برای همدیگر یادتون نره
یا علی

فیو

عضو جدید
سلام به همه دوستان پشت كنكوري عزيز. خسته نباشيد.
يكسري فايل دارم فكر كنم همون چيزي باشه كه ميخواستين. ايشالله كه همونه
مال سال 89 هست.اميدوارم به درد بخوره

سلام دوست عزیز
یک دنیا ممنون
یا علی

فیو

عضو جدید
خواهش ميكنم. بفرماييد خدمت شما
خودم اينا رو نخوندم ولي فكر كنم براي هفته هاي آخر منابع خوبي باشه
چشم اگه گير آوردم حتما اينجا ميذارم ;)

يه پيشنهاد دارم. اين رو خودم چون تجربه كردم ميگم. نكته برداري حتما انجام بدين. نه اينكه تو كتاب خط بكشين و كتابو تبديل به چرك نويس كنين. دو علت داره. يكي اينكه خود نوشتن يه تمرينه و باعث ميشه بهتر تو ذهن جا بگيره مطلب و يكي هم اينكه براي روزاي آخر بهترين منبع نكاتي هست كه خودتون استخراج كردين.

درضمن شما دوستايي كه از الان شروع كردين براي مطالعه پيشنهاد ميكنم از اول سنگين شروع نكنين. حد اكثر روزي 6 ساعت. بعد كم كم اينو ارتقاع بدين و يكي دو هفته آخر برسونينش به 11-12 ساعت. اگه از اول سنگين شروع كنين احتمال اينكه آخر كار كم بيارين خيلي زياده. همونطور كه ميدونين يكي دو هفته آخر روزهاي خيلي مهم و سرنوشت سازي هست.

اميدوارم همتون موفق باشيد. :gol:

باشه چشم حتما همین کارو میکنم
راستی خیلی دوست داشتم اینو بهتون بگم که واقعا مثل برادر بزرگترم دوستان دارم
انشالله همیشه سلامت و شاد باشید
یا علی

فیو

عضو جدید
بچه ها دور و برتون رو با کتاب های زیاد شلوغ نکنید که الکی گیج بشید که کدوم و بخونید آخرشم خدایی نکرده هیچ کدوم کامل نخونید...
به نظر من واسه جرم و عملیات کتاب پارسه خیلی قشنگ و فصیح توضیح داده همون و بخونی کافیه ، در کنارش بهمنیار رو هم داشته باش که اگه جایی رو نفهمیدی ازش کمک بگیری چون نویسندش ایرانیه پس زبون ساده تری داره ،، اما مطمئنم اگه کتاب پارسه رو بخونی به چیزی نیاز پیدا نمیکنی..
من که خودم دارم از رو پارسه میخونم . . .

منم کاملا موافقم و ببینید چند نفر تا حالا این نکته رو متذکر شدن
من خودم این رو تجربه کردم
اینکه فقط دورمون رو با کتابای جورواجور پر کنیم هیچ سودی نداره مهم اینه مثلا اگه فقط یک کتاب داریم اونو خوب بخونیم
اگه تو یه درس چند منبع داشته باشیم و اگه نرسیم همشون رو بخونیم این باعث میشه که ذهنمون مشغول این باشه که ای وای من هنوز کتابای دیگمو نخوندم
و باعث استرس میشود

ramram87030

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه به طور معقول واسه هر درس باید چقدر وقت گذاشت ؟ یعنی واسه هر درس استانداردش چقدره ؟
چون زمان کل پاسخگویی که 200 دقیقه هستش .
میخوام بدونم واسه هر درس استاندارد زمان پاسخگویی چقدر هستش ؟؟؟ که مثلا اگه ما زبان و کنترل رو بیخیال بشیم چقدر زمان اضافه میشه به بقیه دروسمون ؟؟؟

nokia n73

عضو جدید
دوستان راجب زبان و کنترل نطر من اینکه فعلا وقتی براش نذارید چون باقی درسا مهمترند. شما حساب کنید 3 تست جرم که بزنید برابر با 50% زبان یا کنترل میشه پس میبینید که خیلی به صرفه تر. من که با زبان میونیه خوبی ندارم اما کنترل و میخونم اما نه الان زمانی که بقیه رو تمام کرده باشم اونم نه کاملا رو چند تا فصل مهمش جوری که حتما 30تا 40 درصد بزنم .
اینم گرامر زبان برا دوستای که میخوان زبان بخونن

پیوست ها

• Grammar-Zaban_SofGozar.Com.pdf
    956.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

nasrinavm

عضو جدید
سلام دوستان و رقبای محترم!
بنظرتون زبان ارزش وقت گذاشتن داره؟من گرامرم نسبتا خوبه ولی نمیدونم اصلا وقت میشه زبان زد سر جلسه یانه...تو دانشگام واحد زبان تخصصی نداشتیم.

منم که کارنامه ی نفرات برتر سالای اخیر رو دیدم اکثرا زبانشون سفید بود

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمون 50 درصد اول پارسه

آزمون 50 درصد اول پارسه

درود بر دوستان.آزمون 50 درصد اول رو گذاشتم.بعضی جاها خط خوردگی بود که ویرایششون کردم.

پیوست ها

• 50 % aval.pdf
    4.6 مگایابت · بازدیدها: 0

eng_chemist

عضو جدید
منم کاملا موافقم
من خودم پارسال آزمونای پارسه رو شرکت میکردم اما چون نمیرسیدم مباحثو تموم کنم و خوب تست کارکنم واقعا اعصاب و روانم بهم میریخت
همیشه سر آزمون احساس میکردم اگه خونه مونده بودم و خودم تستارو کار میکردم بهتر بود
دیگه امسال ثبت نام نمیکنم

موافقم.وقتی برنامت با برنامه آزمونا یکی نباشه یا نتونی خودتو برسونی جز استرس ارمغان دیگه ای نداره!منم شرکت نکردم.شاید دو سه تای آخرشو شرکت کنم اونم بیشتر واسه اینکه با جو جلسه آشنا شم.

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای قاسمیان میگم زحمت کشیده بودین چن تا از درسا رو خلاصه هاشونو گداشته بودین و جدول داشتن که کدوم مباحث مهمترن..

بقیه درسا رو ندارین مثلا کنترل و سنتیک و حرارت
:gol:

بچه ها تو کتاب پارسه درس کاربرد ریاضیات از صفحه 81 تا 91 نداره کسی نیست اون قسمتشو داشته باشه...:confused:

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آقای قاسمیان میگم زحمت کشیده بودین چن تا از درسا رو خلاصه هاشونو گداشته بودین و جدول داشتن که کدوم مباحث مهمترن..

بقیه درسا رو ندارین مثلا کنترل و سنتیک و حرارت
:gol:

بچه ها تو کتاب پارسه درس کاربرد ریاضیات از صفحه 81 تا 91 نداره کسی نیست اون قسمتشو داشته باشه...:confused:

نه امين خان. خلاصه دروس هرچي داشتم گذاشتم.

ramram87030

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه به طور معقول واسه هر درس باید چقدر وقت گذاشت ؟ یعنی واسه هر درس استانداردش چقدره ؟
چون زمان کل پاسخگویی که 200 دقیقه هستش .
میخوام بدونم واسه هر درس استاندارد زمان پاسخگویی چقدر هستش ؟؟؟ که مثلا اگه ما زبان و کنترل رو بیخیال بشیم چقدر زمان اضافه میشه به بقیه دروسمون ؟؟؟
بچه ها کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟

mahtab_chem

عضو جدید
بچه ها کی پاسخ آزمونای 89 پارسه رو داره؟
یه ثوابی بکنه اینجا بذاره ما هم استفاده بکنیم:gol:

nokia n73

عضو جدید
ببین دوست عزیز شما کلا 200 دقیقه وقت داری که برای هر تست میشه تقریبا 1/5 دقیقه.حالا شما حساب کن هر درسی که مهمتره باید وقت بیشتری بزاری. وقت بستگی به خودت داره که چه جوری بخوای تست بزنی. جرم و ریاضی از همه وقت گیر تره .تو آزمونای که از خودت میگری باید زمان بندی رو مشخص کنی.و از همه و همه مهمتر تکنیک تست زدن رو کاملا باید بلد باشی.

ramram87030

عضو جدید
ببین دوست عزیز شما کلا 200 دقیقه وقت داری که برای هر تست میشه تقریبا 1/5 دقیقه.حالا شما حساب کن هر درسی که مهمتره باید وقت بیشتری بزاری. وقت بستگی به خودت داره که چه جوری بخوای تست بزنی. جرم و ریاضی از همه وقت گیر تره .تو آزمونای که از خودت میگری باید زمان بندی رو مشخص کنی.و از همه و همه مهمتر تکنیک تست زدن رو کاملا باید بلد باشی.
مرسی از توجهت..

nasrinavm

عضو جدید

تکنیک تست زدن ؟
منظورتون چیه دقیقا؟

nokia n73

عضو جدید
تکنیک زیاد مشکلی نیست به این صورت که:
1-هیچ سوالی رو نخونده رد نکنید( همیشه تو هر درس 1یا 2 سوال هست که جوابشون تو صورت مشخصه پس از دستش ندید)
2-اول سراغ سوالاتی برید که بدون فوت وقت جواب بدید.
3-سولاتی رو که احساس میکنید بلدید اما به زمان بیشتری احتیاج دارید رو با دایره علامت بزنید و بگذرید
4-سوالاتی رو که بلد نیستید ونمی تونید جواب بدید با علامت ضربه در مشخص کنید رها کنید.
در آخر میبیند که وقت اضافه دارید پس برگردید و به سوالات دایره دار جواب بدید
باید تمرین کنید تا مهارت پیدا کنید.

amir ghasemiyan

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

يك نكته هم من اضافه كنم به حرفاي دوستمون

ترتيب دفترچه رو بهم نزنين. تست ها رو به ترتيبي كه تو دفترچه اومده بزنين و از اين درس به اون درس نپرين

eng_chemist

عضو جدید

گفتی اگه کنترل و زبان رو بیخیال بشی چقد وقت اضافه میشه به بقیه درسا.
تستا 150تاس و 200 دقیقه زمان داره.اگه کنترل زبان رو حذف کنی برا 105 تست 200 دقیقه زمان داری.با یه حساب سرانگشتی برای هر تست به طور متوسط 90 ثانیه زمان داری ...دست آخرم 50 دقیقه اضافه میاری که برمیگردی اون سوالاتیو که زمان بر هستن حل کنی.البته اینا همش تقریبه و برا هرکسی با توجه به مهارت و سوادش فرق میکنه.ماههای آخر که از خودت ازمون جامع میگیری دستت میاد که چیکار کنی.

eng_chemist

عضو جدید
دوستان چندتا نکته به ذهنم رسید که حتما خودتون میدونید ولی گفتنش خالی از لطف نیست.شماهم اگه به این جور نکات حین تست زدن برخوردین خوشحال میشم متذکر بشین.

اول اینکه مقدار رادیکال های اعداد 2-3-5-7رو باید بلد باشیم.من این مدت به چندتا تست برخوردم که با احتمال و تقریب نمیشد پیش بری.مثلا تو یه سوال اگه رادیکال 5 رو عددی بین 2و 3 تقریب بزنی سه تا جواب درست تو گزینه ها به دست میومد و کسی میتونست جواب بده که مقدار رادیکال 5 رو دقیق(تا یه رقم اعشار)بلد باشه.

دوم مقادیر ln که باید برا اعداد 2-3-5و7 بلد باشیم.

سوم اینکه Rخیلی مهمه.اکثر درسها محاسبات Rداره.یه نکته اینکه تو بعضی از تستا باید از R بار(Rتقسیم بر جرم مولکولی )استفاده کنیم.وزمانی از Rبار استفاده میکنیم که بقیه آیتمای سوال تو مخرج Kgداشته باشند.مثلا آنتالپی برحسب kj /kgباشه.

ببخشید خیلی پرحرفی کردم.... برم درس بخونم دیگه.........

nokia n73

عضو جدید
دوستان چندتا نکته به ذهنم رسید که حتما خودتون میدونید ولی گفتنش خالی از لطف نیست.شماهم اگه به این جور نکات حین تست زدن برخوردین خوشحال میشم متذکر بشین.

اول اینکه مقدار رادیکال های اعداد 2-3-5-7رو باید بلد باشیم.من این مدت به چندتا تست برخوردم که با احتمال و تقریب نمیشد پیش بری.مثلا تو یه سوال اگه رادیکال 5 رو عددی بین 2و 3 تقریب بزنی سه تا جواب درست تو گزینه ها به دست میومد و کسی میتونست جواب بده که مقدار رادیکال 5 رو دقیق(تا یه رقم اعشار)بلد باشه.

دوم مقادیر ln که باید برا اعداد 2-3-5و7 بلد باشیم.

سوم اینکه Rخیلی مهمه.اکثر درسها محاسبات Rداره.یه نکته اینکه تو بعضی از تستا باید از R بار(Rتقسیم بر جرم مولکولی )استفاده کنیم.وزمانی از Rبار استفاده میکنیم که بقیه آیتمای سوال تو مخرج Kgداشته باشند.مثلا آنتالپی برحسب kj /kgباشه.

ببخشید خیلی پرحرفی کردم.... برم درس بخونم دیگه.........
مرسی دوست عزیز
از این جور نکات واسه منم پیش اومده واحتمالا واسه بقیه هم همین جور. اگه بشه که همگی اینجور نکات کلیدی رو به همدیگه یادآور بشیم کمک بزرگی کردیم.به حمدلله رابطه خوبی بین دوستان هست خواهشم اینه که دوستان تا آخر به همین شکل پر انرژی و دوستانه کنار هم باشید.

nasrinavm

عضو جدید
بچه ها خواهش می کنم کمکم کنید.
من تقریبا همه ی درسارو به غیر از راکتور و فرایند رو یه دور خوندم.اما برا برنامه ریزیم بعد این مشکل دارم.چطوری بخونم که مطالب از یادم نره؟
شما از جعبه لایتنز استفاده کردین؟مثلا برای حفظ بعضی از روابط خوبه؟
من سر کنکور کارشناسیمم همین مشکل بیچارم کرد. یعنی به یاد نیاوردن مطالب و چجوری مرور کردن رو بلد نیستم. من خودم پارسه شرکت نکردم اما با برنامه اون می خوام برم جلو

eng_chemist

عضو جدید
مرسی دوست عزیز
از این جور نکات واسه منم پیش اومده واحتمالا واسه بقیه هم همین جور. اگه بشه که همگی اینجور نکات کلیدی رو به همدیگه یادآور بشیم کمک بزرگی کردیم.به حمدلله رابطه خوبی بین دوستان هست خواهشم اینه که دوستان تا آخر به همین شکل پر انرژی و دوستانه کنار هم باشید.

خواهش میکنم قابل شمارو نداشت.ایشالا که تا آخر همینجور پیش میریم....150روز بیشتر نمونده...امروز رآکتورو تموم کردم فردا ریاضیات پورانو شروع میکنم.کتاب نیک آذرم دارم اگه جایی اشکال داشتم به عنوان رفرنس ازش استفاده میکنم.یکی از دوستام بهم گفت قسمت سری و معادلات زیاد مهم نیست و انرژیمو بیشتر قسمت عددی صرف کنم که مهمتره.

eng_chemist

عضو جدید
بچه ها خواهش می کنم کمکم کنید.
من تقریبا همه ی درسارو به غیر از راکتور و فرایند رو یه دور خوندم.اما برا برنامه ریزیم بعد این مشکل دارم.چطوری بخونم که مطالب از یادم نره؟
شما از جعبه لایتنز استفاده کردین؟مثلا برای حفظ بعضی از روابط خوبه؟
من سر کنکور کارشناسیمم همین مشکل بیچارم کرد. یعنی به یاد نیاوردن مطالب و چجوری مرور کردن رو بلد نیستم. من خودم پارسه شرکت نکردم اما با برنامه اون می خوام برم جلو

ایول تبریک میگم خیلی خوب پیش رفتی.به نظر من خلاصه نویسیو برا اینجور وقتا گذاشتن.شدیدا به یاداوری مطالب کمک میکنه.خلاصه هارو باید مرتب بخونی به قول یکی از دوستان باید انقد خلاصه هاتو بخونی که حالت ازشون بهم بخوره!من از لایتنر کنکور کارشناسیم استفاده کردم البته فقط برای درسای عمومیم.خداییش هم خوب بود و مشکلی با یاداوری مطالب سر جلسه نداشتم.
ولی به نظرم خلاصه نویسی از لاینتر بهتره چون پراکندگی فیشای لایتنرو نداره ومنسجم تره.

nasrinavm

عضو جدید
ایول تبریک میگم خیلی خوب پیش رفتی.به نظر من خلاصه نویسیو برا اینجور وقتا گذاشتن.شدیدا به یاداوری مطالب کمک میکنه.خلاصه هارو باید مرتب بخونی به قول یکی از دوستان باید انقد خلاصه هاتو بخونی که حالت ازشون بهم بخوره!من از لایتنر کنکور کارشناسیم استفاده کردم البته فقط برای درسای عمومیم.خداییش هم خوب بود و مشکلی با یاداوری مطالب سر جلسه نداشتم.
ولی به نظرم خلاصه نویسی از لاینتر بهتره چون پراکندگی فیشای لایتنرو نداره ومنسجم تره.

ایشاا.. شمام تا الان خوب خوندی.من خیلی با خلاصه نویسی مشکل دارم.من فقط از رو راهیان خوندمو زیر مطالب مهم خط کشیدم.اگه توو تستام به نکته ای پی بردم توو کتاب یادداشت کردم.اگه اینطوری پیش برم بده؟

eng_chemist

عضو جدید
ایشاا.. شمام تا الان خوب خوندی.من خیلی با خلاصه نویسی مشکل دارم.من فقط از رو راهیان خوندمو زیر مطالب مهم خط کشیدم.اگه توو تستام به نکته ای پی بردم توو کتاب یادداشت کردم.اگه اینطوری پیش برم بده؟

بنظرم حالا که تقریبا درسارو تموم کردی بشین یه خلاصه از درسا بردار ...بنظرم اینجوری بهتره...منم برا عملیات 1و سیالات مثل تو فقط تو کتاب نکاتو مینوشتم.ولی میخوام یه خلاصه از اون قسمتا تو برگه بنویسم و ماهای اخر بخونم.

بالا