nokia n73
عضو جدید
فوق العاده موافقمو از مفادش اینه که همش خودتو توو جو و حس وحال کنکور قرار میدی![]()
فوق العاده موافقمو از مفادش اینه که همش خودتو توو جو و حس وحال کنکور قرار میدی![]()
سلام . ببین دوست عزیز شما خیلی دنبال منابع میگردی در صورتی که نیازی نیست .ببین شما میخوای کنکور بدی نه امتحان پایان ترم . شما مطمن باش هر رفرنسی که داشته باشی به اندازه کافی توضیح داده پس فکر نکن بقیه با خوندن رفرنسای دیگه از شما جلوتر هستند . پس فکرتو با این چیزا مشغول نکن که از همه چیز مهمتر آرامشتو بهم میرزه. این نکته هم از من داشته باشبچه ها جرم بهمنیار ارزش خریدن داره؟
حدود قیمتش چنده؟
و از مفادش اینه که همش خودتو توو جو و حس وحال کنکور قرار میدی![]()
بچه ها خدا قوت خیلی خوب پیش رفتین.منم از اواسط تیر شروع کردم. .واسه هم دعا کنیمآره این جوش به ادم انگیزه میده...حتی رقابتشم قشنگه
منم امروز ریاضیو شروع کردم.بنظرم وقتگیرو حجیمه.خوب پیش رفتی ..موفق باشیسلام بچه ها یه مدت نبودم خوب جلو رفتید
بچه ها این ریاضی فاجعه ای برای خودش خیلی وقت میگیره اعصاب رو خورد کرده من بجز راکتور که شروع نکردم و سیالات رو ما بقی رو از 50%رد کردم نمیدونم تموم میشه یا نه
برم فیس بوق چک کنم اعصابم بهتر شه
تا بعد
بچه ها خدا قوت خیلی خوب پیش رفتین.منم از اواسط تیر شروع کردم. .واسه هم دعا کنیم
اگر میخواید سرعت تون کم نباشه هر کتابی رو که برای خوندن ریاضی انتخاب میکنید حتما در کنارش از انتشارات دیگه ای هم استفاده کنید چون همشون یه جاهای رو گنگ توضیح دادنمن این کار رو کردم البته ریاضی من ضعیفهمنم امروز ریاضیو شروع کردم.بنظرم وقتگیرو حجیمه.خوب پیش رفتی ..موفق باشی
از رو پوران میخونم مشکلی با ادراکش ندارم .ولی عددیش خیلی رو اعصابه.فعلا که دارم درون یابی میخونم.اون وقتا که دانشگاه بودم راحت فرمولارو تو کلاس پد محترم سیو میکردم و از این بابت دغدغه ای نداشتم.اگر میخواید سرعت تون کم نباشه هر کتابی رو که برای خوندن ریاضی انتخاب میکنید حتما در کنارش از انتشارات دیگه ای هم استفاده کنید چون همشون یه جاهای رو گنگ توضیح دادنمن این کار رو کردم البته ریاضی من ضعیفه
اگر واقعا یک دانشجو برای رسیدن به رتبه یک تلاش کند به ان می رسد.
مگه راکتور نوشته مک کیب هم هست؟تا اون جایی که من میدونم توی بازار کتاب لون اشپیل و فوگلر هستسلام ببخشید کسی کتاب راکتور مک کیبو داره؟ قارسی؟ میخواستم بدونم انتشاراتش چیه؟ ترجمه کیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه منظورتون فصل 11کتاب پوران نه نمیخواد اون برای مکانیکاس ولی بقیه اون 10تا فصل باید بخونیدموافقم.با تلاش میشه به هدف رسیدالبته اگه مسیرت درست باشه.
دوستان یه سوال داشتم...فصل مخلوط گازها و احتراق از ترمو مخصوص مهندسی شیمی نیست درسته؟فک کنم برای مکانیکه.از فصل سیکل ها چطور؟همش مربوط به مهندسی شیمیه؟آخه یه قسمتایی از سیکل برام اشنا نیس انگار بهمون درس ندادن.
التماس دعا فقط همینببخشید آقا مجتبی میخواستم بدونم این جزوات مال خودتونه؟ استفاده ازشون اشکال شرعی که نداره؟!![]()
ببخشید آقا مجتبی میخواستم بدونم این جزوات مال خودتونه؟ استفاده ازشون اشکال شرعی که نداره؟!![]()
سلام رفقا
چن روز ی مشهد بودم....اول واسه سلامتیتون و سلامتی خونواده هاتون دعا کردم....دوم اینکه قبولی هممون تو ارشد
من که از همه عقب تر هستم واسه درسا...اگه بگم کجا رسیدم کلی میخندین
دعا کنین منم برسم...ایشالله خدا کمک کنه به هممون.....دوم اینکه آقا امام رضا واسمون دعا کنه
بچه ها امسال کنکور بین 18 تا 20 بهمن برگزار میشه یعنی از پارسال زودتر میشه
اره تو ایسنا خوندم...4 ماه اگه فشرده بخونی میشه تموم کنی نگران نباش...واقعا؟؟؟؟؟
انگار فهمیدن من عقبم.....تو زندگی که شانس نداریم....البته این واسه آدم بدشانسی مث من طبیعیه...من از اون آدمام که وقتی میرم لب دریا باید آب ببرم با خودم چون دریا یهو خشک میکنه
ادامه تحصیل بدون کنکور حق طبیعی ماست که متاسفانه یا خوشبختانه ازش محرومیم ولی فک کنم منظور ایشون از همه، اعضای تاپیک باشه.دمت گرم كه برا همه دعا كردي قبول بشن ولي اگه همه هم قبول بشن پس كنكور واسه چيه سالار![]()