nasrinavm
عضو جدید
ادامه جزوات
اینم تست های طبقه بندی شده برای هر درس وهر فصل جدا. به نظر من که پکیج خیلی خوبیه فقط کافیه بخونید.
دوستان اگه چیزه دیگه ای لازم داشتید بگید اگه داشتم دریغ نمی کنم .
mojtabashirali22@yahoo.com
واقعا دستت درد نکنه
ادامه جزوات
اینم تست های طبقه بندی شده برای هر درس وهر فصل جدا. به نظر من که پکیج خیلی خوبیه فقط کافیه بخونید.
دوستان اگه چیزه دیگه ای لازم داشتید بگید اگه داشتم دریغ نمی کنم .
mojtabashirali22@yahoo.com
خوندن چالکش و تریبال برای کنکور وقت تلف کردنه من خودم هر3تا کتاب خط به خط خوندم ولی آخرش دیدم اگه به جای این کاری که کردم فقط بهمنیار میخوندم کلی تو زمان جلو بودم این تجربه من بود قضاوت با شما

مردی به مولا.....خیلی آقایی....آقا مجتبی (nokia n73)
مردی به مولا.....خیلی آقایی....
ایشالله با بهترین رتبه بری بهترین دانشگاه...تو این دوره زمونه آدمی مثل شما خیلی کم یا اصلا پیدا نمیشه....امیدوارم اجر کار خیرتو خدا
دقیقا
بده(مطمئنم میده)
ایشالله اجرت با اباعبدلله
کتاب چالکش توضیحاتش خوبه و هم واضح ولی برای کنکور خوب نیست-بهمنیار هم برای کنکور و هم درسی عالی گفته اگه کتاب راهیان یا پارسه بخونید دیگه هیچ کم و کاستی تو این درس ندارید-هم چالکش و هم بهمنیار فقط جرم گفتن یه کتاب میدلمن هم هست ولی من اون کتاب ندیدممن جرم چالکشو گرفتم هنوز نخوندم ولی یه نگا انداختم خیلی قشنگ و مفهومی توضیح داده.بنظرت برا جرم کفایت میکنه؟راستی عملیات 1 رو مشکل دارم اون قسمت پونچون-ساواریت و بخش استخراج.ولی چالکش فقط جرمه.بنظرت چی بگیرم واسش ؟
سلام بی زحمت آمونهای مرحله ای پارسه رو هم بذارید که بچه ها استفاده کنن
مرسی
سلام دوست عزیز .آزمون های پارسه رو دارم اما باید بگردم پیدا کنم.اما مباحث هر آزمون رو میزارم تو برنامه ریزی شاید به دردت بخوره
يكسري مجموعه نكات هم هست مال پارسه . اگه به دردتون ميخوره بگين براتون بذارم.
رياضي - دكتر رضا طاهري
ترمو - دكتر رضا طاهري
سيالات - دكتر رضا طاهري
زبان - دكتر امير حسين البرزي و جليل فتحي
جرم و عمليات - محمود ميرزا زاده
آقا دمت گرم عالی بودن
دستت درد نکنه
مال سال اخیر رو نداری؟
سلام دوست گرامی لطف میکنی جزوه زبان دکتر فتحی و البرزی رو قرار دهید ممنون میشم متشکرم
يكسري مجموعه نكات هم هست مال پارسه . اگه به دردتون ميخوره بگين براتون بذارم.
رياضي - دكتر رضا طاهري
ترمو - دكتر رضا طاهري
سيالات - دكتر رضا طاهري
زبان - دكتر امير حسين البرزي و جليل فتحي
جرم و عمليات - محمود ميرزا زاده
کتاب چالکش توضیحاتش خوبه و هم واضح ولی برای کنکور خوب نیست-بهمنیار هم برای کنکور و هم درسی عالی گفته اگه کتاب راهیان یا پارسه بخونید دیگه هیچ کم و کاستی تو این درس ندارید-هم چالکش و هم بهمنیار فقط جرم گفتن یه کتاب میدلمن هم هست ولی من اون کتاب ندیدم
برای عملیات اگه خیلی مشکل دارید کتاب تریبال بخونید البته بقیه فصول کتاب خانم پریسا زینی به اسم عملیات واحد(عملیات انتقال جرم)ترجمه کرده که میتونید تهیه کنید
خواهش ميكنم
نه متاسفانه.اينا همش از قبل رو دستم باد كرده بودن. جديدا دنبالش نبودم.پارسه فقط 89 دارم
كنكور سالهاي قبل رو هم يه چندتايي دارم. اگه اونا هم بدردتون ميخوره بگين كه بذارم.
مخازن- نفت - مهندسي شيمي - بيو
مرسی آقای قاسمیان...اگه زحمت نیست بذارین
لطفا اگه 90 یا 91 هم داشتین بذارین استفاده کنیم
اگه نکته ای یا نظری یا پیشنهادی هم داشتین بگین استفاده کنیم
ممنون![]()

بهمنیار و راهیان و پارسه خوبه دیگه لازم به خوندن چالکش و تریبال نیستبنظرت چالکش نخونم یعنی ؟بهمنیار بگیرم؟میخوام رو جرم کامل وقت بذارم
بچه ها دور و برتون رو با کتاب های زیاد شلوغ نکنید که الکی گیج بشید که کدوم و بخونید آخرشم خدایی نکرده هیچ کدوم کامل نخونید...بهمنیار و راهیان و پارسه خوبه دیگه لازم به خوندن چالکش و تریبال نیست
بچه ها دور و برتون رو با کتاب های زیاد شلوغ نکنید که الکی گیج بشید که کدوم و بخونید آخرشم خدایی نکرده هیچ کدوم کامل نخونید...
به نظر من واسه جرم و عملیات کتاب پارسه خیلی قشنگ و فصیح توضیح داده همون و بخونی کافیه ، در کنارش بهمنیار رو هم داشته باش که اگه جایی رو نفهمیدی ازش کمک بگیری چون نویسندش ایرانیه پس زبون ساده تری داره ،، اما مطمئنم اگه کتاب پارسه رو بخونی به چیزی نیاز پیدا نمیکنی..
من که خودم دارم از رو پارسه میخونم . . .
سلامممممممممممممممممممممم
بچه ها من می خواستم از اول مهر بخونم بیاید با هم شروع کنیممممممممممممممممممممممممم
من به قول بچه ها چهار پایه هستم واسه خوندن
بچه ها کسی رفرنس خوبی واسه ریاضیات میشناسه ؟؟؟ آخه خیلی پراکنده اس آدم نمیدونه از کجا و چجوری بخونه !!!!
همچنین اگه کسی یه کتاب شسته رفته واسه سیالات میشناسه بگه چون اصلا نمیتونم با این درس ارتباط برقرار کنم...