[ گفت و گو ] - ارشـــد 92

mhedayati

عضو جدید
به نظر منم احتمالا یه چنتایی اشتباه داره..
ولی دیگه نمیخوام برم سراغ کنکور.. تا روز اعلام نتایج اولیه!! به شما هم پیشنهاد میدم همین کار رو انجام بدید..:)

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام.پیوستنتون به جمع کنکوریها رو تبریک میگم :)
به نظر من اینکه از کی و چطوری شروع کنید به خوندن کاملا بستگی داره به پایه درسیتون در طول دوره لیسانس و اینکه ترم آینده هم واحد دانشگاهی دارید یا فارغ التحصیل هستید
اگر فارغ التحصیل هستید فکر کنم از ابتدای برج 5 شروع کنید و 6 ماه وقت بگذارید میتوانید نتیجه خوب و دلخواهی کسب کنید اما اگر واحد دارید به نظر کم کم شروع کنید و درسهایی رو بخونید که در آنها احساس ضعف میکنید مثلا ترمو و یا مخصوصا سیالات که هر سال سوالاش جوندار تر میشه و یا هر درس دیگه.دو نکته دیگه هم اینکه اگر میخواهید از الان شروع کنید با ساعت مطالعه کم شروع کنید چون در غیر اینصورت دچار خستگی و ناامیدی میشوید به خصوص اینکه کنکور مهندسی شیمی واقعا گسترده است.
نکته دوم هم اینکه به تجربه ثابت شده که اغلب افراد همیشه میتونند یک بار کلیه دروس را به اتمام برسونند ولی کسایی نتیجه میگیرند که مروز هم کرده باشند چون گستردگی مطالب باعث فرار بودن اونها میشه.به خصوص اینکه خوندن بعضی درسها ممکنه خیلی طول بکشه.ساده بگم مرور و دستیابی به تسلط تنها راه قطعی برای موفقیت در کنکور هست.و خوشبختانه وقت زیادی هم نمیگیره.مثلا اگر اتمام کلیه دروس برای بار اول 4 ماه طول بکشه.مرور اول یکماه،مرور دوم 2 هفته و مرور سوم هم چند روز بیشتر طول نمیکشه ولی همین مرور هاست که باعث ایجاد تسلط و موفقیت در کنکور میشه.
امیدوارم بدردتون خورده باشه.
آرزوی موفقیت.
سپاس
من ترم 6 ام
اگه گروه همکاری کنه احتمالا تا بهمن از تحصیل فارغ میشم...........
این ترم تازه دارم با عملیات و راکتور دست و پنجه نرم میکنم...........
رو ترمو فکر کنم مشکل داشته باشم (آخه ترمای گذشته فقط به حساب پاس کردن شبای امتحان میخوندم)
باید خودمو محک بزنم ببینم چطوریاست وضعم
جرم رو تقریبا بلدم (البته تا فصل 3 رو خوندم چون وقت نشد استادمون فصل 5 و 4 رو درس بده:()
با روزی نیم ساعت شروع کنم خوبه؟:)

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان برای ارزیابی توانایی چی پیشنهاد میکنید؟؟
میخوام ببینم با درسا چند چندم:)

Carpediem87

عضو جدید
سپاس
من ترم 6 ام
اگه گروه همکاری کنه احتمالا تا بهمن از تحصیل فارغ میشم...........
این ترم تازه دارم با عملیات و راکتور دست و پنجه نرم میکنم...........
رو ترمو فکر کنم مشکل داشته باشم (آخه ترمای گذشته فقط به حساب پاس کردن شبای امتحان میخوندم)
باید خودمو محک بزنم ببینم چطوریاست وضعم
جرم رو تقریبا بلدم (البته تا فصل 3 رو خوندم چون وقت نشد استادمون فصل 5 و 4 رو درس بده:()
با روزی نیم ساعت شروع کنم خوبه؟:)

سلام

دوست عزیز به نظر من شما اول سعی کن همین درس هایی این ترم و ترم بعدت داریو به صورت مفهومی یاد بگیری بعد برای کنکور از تابستون هم که شروع کنی به نتیجه ی دلخواهی که میخوای میرسی....یه چیزی هم که بهت بگم اینه که اصلا اصلا تا مفهوم درسو یاد نگرفتی به سراغ کتاب های تست نرو.....و یه چیز دیگه اینکه حتما حتما جرم رو از روی چند تا منبع بخون...این مورد آخری امسال خیلی خیلی به من کمک کرد که تونستم جرممو نزدیک 80 بزنم.

بازم اگه سوالی بود در خدمتم...موفق باشی

yaromeh

عضو جدید
فکر اعلام نتایج مثل خوره افتاده به جونم! دوستان لطفا دعا کنید

ديگه واسه دعا دير شده
فكر كن قبول شدي حالا واسه ارشد برنامه ريزي كن مثلا زبان ات رئ تقويت كن اگه ضعيفه و.....و......و............و..................................
ديدي چقدر كار هست:biggrin:

Xerxes-I

عضو جدید
سلام،چطوری تو؟؟از رو عکست شناختمت
چه خبر از پلی تکنیک؟خوش میگذره بدون من؟؟کنکور چطوری بود؟؟
نشد من یه جا برم تو نیای ها؟؟
مژگان
سلام.ببخشید که دیر جواب دادم.من اومدم پست گذاشتم دیدم کسی جواب نداد دیگه سر نزدم.
دانشگاه هم خوبه.بد نمیگذره.البته الان که عیده ولی من درگیر پروژه کارشناسی هستم.
کنکورم خوب بود ولی یه جوری بود.سوالاش یکم فرق داشت.یه جورایی مزخرف بود نه؟
راستی ((مژگان.ر؟)) دیگه.87 پلی تکنیک؟

Xerxes-I

عضو جدید
هرچند که ذوست دارم زودتر نتایج بیاد و تکلیفمون معلوم بشه ولی اصلا منتظر دانشگاه رفتن دوباره نیستم.
این نتایج که اصلا قصد اومدن ندارند.کنکور دکترا رو یک ماه بعد ارشد برگزار می کنند یک ماه قبل اعلام نتایج ارشد هم نتیجه اش رو میدند.این چه وضعیه آخه؟؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچند که ذوست دارم زودتر نتایج بیاد و تکلیفمون معلوم بشه ولی اصلا منتظر دانشگاه رفتن دوباره نیستم.
این نتایج که اصلا قصد اومدن ندارند.کنکور دکترا رو یک ماه بعد ارشد برگزار می کنند یک ماه قبل اعلام نتایج ارشد هم نتیجه اش رو میدند.این چه وضعیه آخه؟؟
...شدیدا باهات موافقم...;)

Xerxes-I

عضو جدید
آهان.ایشالله که قبول میشیم باهم.اصلا فکر این که آدم تا شهریور تکلیف خودشو نمیدونه آدمو دیوونه میکنه واقعا.

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهان.ایشالله که قبول میشیم باهم.اصلا فکر این که آدم تا شهریور تکلیف خودشو نمیدونه آدمو دیوونه میکنه واقعا.
...اگه تقریبا به قبولیت مطمئنی خوب یکم رو زبان و بعضی درس های مشترک ارشد از همین حالا کار کن 5 ماه زمان خوبی هست واسه این کار...

Xerxes-I

عضو جدید
...اگه تقریبا به قبولیت مطمئنی خوب یکم رو زبان و بعضی درس های مشترک ارشد از همین حالا کار کن 5 ماه زمان خوبی هست واسه این کار...
اتفاقا زبان رو قبلا روش کار کردم خدارو شکر مشکلی ندارم،این مدتو دارم سریال دارم میبینم اینطوری بهتر میگذره

سلام
بچه ها میشه راهنماییم کنید من واسه سال اینده ارشد میخوام امتحان بدم کتاب های راهییان رو هم تهیه کردم فقط میخواستم بپرسم شما ها ک امسال امتحان دادین به نظرتون نیاز بود کتاب های رفرنسو بخونین یا همون راهیان یا پوران کافیه؟ممنون میشم اگه جواب بدین مرسی

Xerxes-I

عضو جدید
سلام
بچه ها میشه راهنماییم کنید من واسه سال اینده ارشد میخوام امتحان بدم کتاب های راهییان رو هم تهیه کردم فقط میخواستم بپرسم شما ها ک امسال امتحان دادین به نظرتون نیاز بود کتاب های رفرنسو بخونین یا همون راهیان یا پوران کافیه؟ممنون میشم اگه جواب بدین مرسی
به نظرم هم بستگی به خود درسا داره و هم پایه درسی خودت.مثلا خودم با ترمو دینامیک تو کارشناسی زیاد میونه خوبی نداشتم برای همین ترمو رو یه بار از روی ون وایلن خوندم و برای خودم با زبون خودم تو یه سالنامه یه جزوه مانند درست کردم که خیلی خیلی مفید بود.هردفعه که دوباره مرور میکردم هراستدلال تازه ای که به ذهنم می رسید رو هم مینوشتم.انتقال جرم رو هم حتما از روی کتاب بهمنیار بخون
بعضی درسا مثل سیالات رو فقط از روی کتاب راهیان خوندم.به شخصه فقط همین ترمو و جرم بود که از روی کتاب مرجعش خوندم.در مورد کاربرد ریاضیات هم حتما کتاب دکتر نیک آذر رو بخون،جزوه اش رو اگه گیر بیاری که دیگه عالیه.کنترل رو هم از روی کتاب مهندسی کنترل آریاز برادرانی که برای مهندسی برق نوشته شده حتما بخون،حداقل نمودارجعبه ای،معیار پایداری راوث و مکان ریشه که تو این کتاب خیلی آسون توضیح داده بخون فصل اولش -مدلسازی -رو هم از روی کتاب نیک آذر بخون

به نظرم هم بستگی به خود درسا داره و هم پایه درسی خودت.مثلا خودم با ترمو دینامیک تو کارشناسی زیاد میونه خوبی نداشتم برای همین ترمو رو یه بار از روی ون وایلن خوندم و برای خودم با زبون خودم تو یه سالنامه یه جزوه مانند درست کردم که خیلی خیلی مفید بود.هردفعه که دوباره مرور میکردم هراستدلال تازه ای که به ذهنم می رسید رو هم مینوشتم.انتقال جرم رو هم حتما از روی کتاب بهمنیار بخون
بعضی درسا مثل سیالات رو فقط از روی کتاب راهیان خوندم.به شخصه فقط همین ترمو و جرم بود که از روی کتاب مرجعش خوندم.در مورد کاربرد ریاضیات هم حتما کتاب دکتر نیک آذر رو بخون،جزوه اش رو اگه گیر بیاری که دیگه عالیه.کنترل رو هم از روی کتاب مهندسی کنترل آریاز برادرانی که برای مهندسی برق نوشته شده حتما بخون،حداقل نمودارجعبه ای،معیار پایداری راوث و مکان ریشه که تو این کتاب خیلی آسون توضیح داده بخون فصل اولش -مدلسازی -رو هم از روی کتاب نیک آذر بخون

مرسی ممنون عملیات چی؟؟؟

Xerxes-I

عضو جدید
مرسی ممنون عملیات چی؟؟؟
ببین در حالت کلی درس عملیات برای کسانی که تو زمان تحصیل شون و سر کلاس یاد نمیگیرند میتونه درس بغرنجی باشه خوشبختانه عملیاتی که تو کنکور سوال میشه به اون اندازه سخت نیست ولی زمان بره درسی هم نیست که بتونی ازش چشم پوشی کنی چون همونطور که میدونی ضریبش 4 هست در ضمن اگه سوالات 3 سال اخیر رو نگاه کنی میبینی که طراحان اومدن عملیات رو مفهومی طراحی کنند ولی زدند سوالا رو حفظی کردند.در مورد عملیات ریفرنس نخون ولی چند تا کتاب بخرمثلا راهیان و پارسه رو ولی یکیشو به طور جدی بخون و هر جایی احساس کردی که مولف سریع رد شده و یا نمیفهمی یا احساس میکنی یه نکته اشتباه نوشته شده یا ..... کتاب دیگه ات رو نگاه کن.در ضمن عملیات 2 رو هم دست کم نگیر،چون من خودم امسال دست کم گرفتم ضرر کردم ،چون مثلا از تقطیر به اون مهمی اصلا سوال نیومد ولی از عمل2 خیلی سوال اومده بود.

ببین در حالت کلی درس عملیات برای کسانی که تو زمان تحصیل شون و سر کلاس یاد نمیگیرند میتونه درس بغرنجی باشه خوشبختانه عملیاتی که تو کنکور سوال میشه به اون اندازه سخت نیست ولی زمان بره درسی هم نیست که بتونی ازش چشم پوشی کنی چون همونطور که میدونی ضریبش 4 هست در ضمن اگه سوالات 3 سال اخیر رو نگاه کنی میبینی که طراحان اومدن عملیات رو مفهومی طراحی کنند ولی زدند سوالا رو حفظی کردند.در مورد عملیات ریفرنس نخون ولی چند تا کتاب بخرمثلا راهیان و پارسه رو ولی یکیشو به طور جدی بخون و هر جایی احساس کردی که مولف سریع رد شده و یا نمیفهمی یا احساس میکنی یه نکته اشتباه نوشته شده یا ..... کتاب دیگه ات رو نگاه کن.در ضمن عملیات 2 رو هم دست کم نگیر،چون من خودم امسال دست کم گرفتم ضرر کردم ،چون مثلا از تقطیر به اون مهمی اصلا سوال نیومد ولی از عمل2 خیلی سوال اومده بود.
ممنون دوست عزیز لطف کردین پس به نظر شما عملیات راهیان رو با دقت بخونم کافیه

معتمدد

عضو جدید
سلام
سلام دوست عزيز
شما لطف كنيد 1تايپيك جديد به اسم(برنامه ريزي براي كنكور ارشد 93) تشكيل بديد تا هم بچه هايي كه قرار مثل شما شركت كنن بيان و تو بحث شركت كنن و هم بچه هاي سالاي قبل تجربياتشون مثل اين دوست عزيزمون بگن

فیو

عضو جدید
سلام به همه دوستای خوبم

سلام به همه دوستای خوبم

سلام به همه دوستای گلم چطورید؟ سال نو مبارک:gol::w23:چه خبرا؟من خیلی وقت بود نتونستم بیام اینجا و بهتون سر بزنم و دلم براتون تنگ شده بود:w36:
امیدوارم کنکورتون رو خوب داده باشید و نتیجه زحماتتون رو بگیرید:w11:

shah_chem

عضو جدید
سلام خسته نباشین من یه سوال تخصصی داشتم اگه بخوام از الان واسه خوندن شروع کنم از رفرنس ها استفاده کنم یا از جزوه ها؟ممنون از کمکاتون

ahvaz611

عضو جدید
سلام خسته نباشین من یه سوال تخصصی داشتم اگه بخوام از الان واسه خوندن شروع کنم از رفرنس ها استفاده کنم یا از جزوه ها؟ممنون از کمکاتون
بیا تاپیک ارشد 93 ،، منم میخوام شروع کنم بیا اونجا که به همدیگه کمک کینم . . .

afrooz

عضو جدید
دوستان خواهشا در مورد انتخاب رشته هم صحبت کنین! چیزی به اعلام نتایج نمونده ها! از ما گفتن بود!
بگید که کی، کجا قبول شده!

بالا