گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من برم یکم درس بوخونم خوشملم
بعدنی میبینمت
بووووووس

rezaei.sp

عضو جدید
اینا رو باید امتیازتون بالای 3000 بشه بعد براتون فعال میشه :|
پس نخاستیم . یه بیکار میخاد که از صب تا شب بیاد اینجا امتیازش زیاد بشه . ما نون بازو میخوریم که حلال باشه . :sweatdrop:
به این زودی ها 3000 نمیشه . :victory:
کارولین خوب حال میکنی ها . بشین سر درست که امتحاناتو خراب نکنی . :w25:
برامنم چون بامودورفامیلیم فعاله
ای پارتی باز . نکنه با بابک زنجانی فامیل هستین ؟؟ :w19::w18:

ای جان . اتن دمت گرم . خوشم اومد که خوشحالت کردم اینقد که بالاخره خندیدی . :w40:

کورالین نیفتی تو آب . گواهینامه قایق سواری داری که سوار شدی ؟ جلیقه نجات پوسیدی ؟:w39:

rezaei.sp

عضو جدید
عرض تشکر

عرض تشکر

از همه دوستانی که با ارسال پیام خصوصی قبولی بنده رو در تحصیلات تکمیلی مهندسی برق تبریک گفتند و ابراز محبت کردند سپاسگذارم. :w27:
ببخشید که اینجا پیام عمومی فرستادم. چون تعداد زیاد بود نتونستم تک تک به ابراز محبتتون پاسخ بدم . :w21:

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
از همه دوستانی که با ارسال پیام خصوصی قبولی بنده رو در تحصیلات تکمیلی مهندسی برق تبریک گفتند و ابراز محبت کردند سپاسگذارم. :w27:
ببخشید که اینجا پیام عمومی فرستادم. چون تعداد زیاد بود نتونستم تک تک به ابراز محبتتون پاسخ بدم . :w21:

توی تاپیک خودتون میزاشتین که ببینن ، اینجا که نمیبینن:|

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس نخاستیم . یه بیکار میخاد که از صب تا شب بیاد اینجا امتیازش زیاد بشه . ما نون بازو میخوریم که حلال باشه . :sweatdrop:
به این زودی ها 3000 نمیشه . :victory:

کارولین خوب حال میکنی ها . بشین سر درست که امتحاناتو خراب نکنی . :w25:

ای پارتی باز . نکنه با بابک زنجانی فامیل هستین ؟؟ :w19::w18:

ای جان . اتن دمت گرم . خوشم اومد که خوشحالت کردم اینقد که بالاخره خندیدی . :w40:

کورالین نیفتی تو آب . گواهینامه قایق سواری داری که سوار شدی ؟ جلیقه نجات پوسیدی ؟:w39:

اون ک فامیل شوماست

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام بهتون تبریک میگم. خوشحالم.... که شما قبول شدید.موفق باشید