گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطف کردید . مرسی .
فرق بین پردیس و خود دانشگاه چیه ؟ شما میدونید ؟

اگه دانشگاه سراسری باشه و دانشگاه خوبی باشه، پردیسش خیلی پول میگیره مثل پردیس کیش شریف. استادهای این پردیس‌ها از استادهای خود دانشگاه هستند چون پول خوبی بهشون میدن و البته از دانشجو میگیرن. ولی مدرکش به اسم اون پردیس هست نه دانشگاه، و رئیس پردیس امضا میکنه نه رئیس دانشگاه. نمی‌دونم که آیا از دانشگاه آزاد بهتر هستند یا نه ولی فکر کنم به دانشگاهش هم بستگی داشته باشه. مثلاً آزاد قزوین از خیلی از پردیس‌های سراسری بهتره. خلاصه پردیس‌های سراسری از طریق کنکور سراسری و آزاد و بدون کنکور دانشجو میگیرن و اغلب خیلی گرون هستند. مثلاً کارشناسی پردیس کیش شریف فکر کنم سالی 10 تومن شهریش هست و هر واحد تئوری و عملی هم تا 300 400 تومن میگیره، شاید هم بیشتر (چند برابر آزاد).

یه سری پردیس برای دانشگاه‌های آزاد هم هست مثل پردیس های علوم تحقیقات. اینا شعبه‌های علوم تحقیقات هستند که هنوز نتوستند یه دانشگاه واحد بشن و مجوز دانشگاه شدن بگیرن و زیر اسم پردیس علوم تحقیقات فعالیت میکنند و گفته میشه اخیراً قراره اسم "پردیس" رو از مدارک این دانشگاه های آزاد حذف کنند ولی اگه حذف کنند هم فکر نمیکنم از نظر علمی حرفی برای گفتن داشته باشه. ولی اینا شهریشون در حدود همون دانشگاه آزاد باید باشه.

آخرین ویرایش:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دلم تنگ شده واسه روزای قدیم. واسه دوران بچگی. هرچند الانم فقط 15 سالمه و زیاد بزرگ نیستم ولی دوست دارم برگردم. برگردم به اون زمانا که گوشی اندروید نداشتم. ویچت و واتس آپ و نیمباز نداشتم. فیس بوک و اینستاگرام نمیرفتم . تا ساعت 2 شب تو چت روما نبودم. تنها سرگرمیم تیله بازی و هفت سنگ و گل کوچیک با بچه های کوچمون بود. نسبت به دخترا هیچ احساسی نداشتم. روزایی که تنها گناهم دروغ گفتن به بابا مامانم بود. آره من اون روزا رو میخوام. تو هم میخوای؟

15 سالگی ما چطور گذشت :|

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
گشت ارشاد:شما با ایشون چه نسبتی دارین؟؟
دختر:برام شارژ میخره

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو فیس بوک عکس خودمو با سگ دوستم گذاشتم که بغلش کردم!!!
دختره اومده میگه:
کدومش تویی؟؟؟؟؟؟
منم گفتم:
اونی که تورو بغل کرده!
اون :|
طبق معمول بلاک شدم.

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان عزيز،ديگه ابروهاي برداشته پسران ;آرايش كردناشون وموهاي دست و پاشونو زدن تكراري شده امروز يه پسره رو ديدم كه انقدر بيبي فيس وجذاب بود دخترها بهش شماره ميدادن اونم خودشو لوس ميكرد ولپاش گل انداخته بود اي خدا چرا همه دنيا برعكس شده
:w09:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فانتزی من اینه...
باهاش دعوام شه ول کنه بره خونه باباش اینا ...
منم نمیرم دنبالش تا چشتون در بیاد
اصلا برای چی تو مسائل خانوادگی من دخالت میکنید؟
کجاست اون کمربند سیاهه من...
:razz:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
فانتزی من اینه...
باهاش دعوام شه ول کنه بره خونه باباش اینا ...
منم نمیرم دنبالش تا چشتون در بیاد
اصلا برای چی تو مسائل خانوادگی من دخالت میکنید؟
کجاست اون کمربند سیاهه من...
:razz:

باز فیسبوکت رو اکتیو کردی؟ :D

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﺩﺍﺭﻩ، ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮو ﻣﻐﺎﺯﻩ ﮔﻔﺖ 500 ﮔﺮﻡ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﻣﺮﻍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ، ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﻦ؟
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮔﻔﺖ ﺑﻠﻪ، ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ ﺷﺪ 700 ﮔﺮﻡ، ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ ﻧﻪ ﺳﮕﻢ ﭼﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ، ﮐﻤﺶ ﮐﻦ!

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﺩﺍﺭﻩ، ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮو ﻣﻐﺎﺯﻩ ﮔﻔﺖ 500 ﮔﺮﻡ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﻣﺮﻍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ، ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﻦ؟
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮔﻔﺖ ﺑﻠﻪ، ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ ﺷﺪ 700 ﮔﺮﻡ، ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ ﻧﻪ ﺳﮕﻢ ﭼﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ، ﮐﻤﺶ ﮐﻦ!
چه بی مزه
اینو برای مرغ بریون تعریف کنی میپره فرار میکنه

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

On the 1st of January 2014 something very rare will happen. We will start the first day of the year with a new moon.

This almost never happens, in fact 19 years ago was the last time we had a new moon on a New Year.

new moon is all about new beginnings and fresh starts.

This year we can truly wipe the slate clean and start the New Year, A new You. Make 2014 your year.
Happy new year and good luck to all of you.

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

On the 1st of January 2014 something very rare will happen. We will start the first day of the year with a new moon.

This almost never happens, in fact 19 years ago was the last time we had a new moon on a New Year.

This year we can truly wipe the slate clean and start the New Year, A new You. Make 2014 your year.

سلوم مامی دکی جون

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

سلوم مامی دکی جون

Happy new year and good luck to all of you