اصن خود دبهی خیار شوریها![]()
![]()
عه؟ پس چرا در ملأ عام با احساسات من جوون بازی کردی؟ حالا که اینطور شد الان خانومم رو خبر میکنم حالتو بگیره![]()

به خانومت نگو بیاد حالشو میگیرم ضایع میشه....
اصن خود دبهی خیار شوریها![]()
![]()
عه؟ پس چرا در ملأ عام با احساسات من جوون بازی کردی؟ حالا که اینطور شد الان خانومم رو خبر میکنم حالتو بگیره![]()
این آیدی خیلی قدیمیه. اون موقع که داشتم اینو میساختم حساب کردم دیدم 5670 روز از عمر مبارکم گذشته، نوشتم behnam5670![]()
اااااا ! بهنام جون کارت درسته . بابا ما که همش دنبال شماره شناسنامه و شماره تلفن و این چیزا هستیم که به آیدی بچسبونیم . تو دیگه دایره فکرت چقد گسترده بوده که این رو ملاک عمل قرار دادی . ای ول داره واقعا .
ولی یه سوال ؟؟ یعنی اون موقع 16 سالت بوده ؟
عاقا خانواده رد میشن از اینجا، آخه چیه این؟http://applepacks.ir/image/cache/data/PANTIES%20IPHONE%205-228x228.jpg
بابا تو رو خدا ببین چه کارایی میکنن . این کورالین فکر کرده اینجا اتاق تشریحه که آزادانه هر کاری بکنن و هر چیزی ببینن . مثل این هکرها لبتابمو گرفتم رفتم لبه تخت نشستم که کسی نبینه چی رو صفحه هست . آخه کورالین به فکر ما هم باش . همینجوریشم پروندمون تو خونه سیاهه . دیگه یه چیزی که فیلتر نداشت رو باید بزاری اینجا ؟؟
neja + san
چطور + شناسهی "ی" = چطوری؟
بابا گرامر !! پس تو اصالتا آموزش گرامر تو خونت وجود داره . زحمت تدریس خصوصیه ترکی رو میکشی واسه من ؟ قول میدم 10 تا شاگرد واست جمع کنم تو کلاس ترکی .
ولی من که صفحهی شخصی ندارم![]()
راست میگی . دقت نکرده بودم . از بس که محو شخصیت تو شدم دیگه حواسم نبوده که صفحه ندار ی . هی میرفتم و عکس این بچه رو میدیدم.
یه بار دوستام اومدن پشت کامپیوتر و عکس این بچه رو دیدن و گفتن که این بچه منه . یه عده هم باور کرده بودن و گفتن چه پسرت بزرگ شده .![]()
یه اشاره کوچیک میکردی ببینیم واسه چیه خنده !؟
این آیدی خیلی قدیمیه. اون موقع که داشتم اینو میساختم حساب کردم دیدم 5670 روز از عمر مبارکم گذشته، نوشتم behnam5670
اااااا ! بهنام جون کارت درسته . بابا ما که همش دنبال شماره شناسنامه و شماره تلفن و این چیزا هستیم که به آیدی بچسبونیم . تو دیگه دایره فکرت چقد گسترده بوده که این رو ملاک عمل قرار دادی . ای ول داره واقعا .
ولی یه سوال ؟؟ یعنی اون موقع 16 سالت بوده ؟
عاقا خانواده رد میشن از اینجا، آخه چیه این؟http://applepacks.ir/image/cache/data/PANTIES%20IPHONE%205-228x228.jpg
بابا تو رو خدا ببین چه کارایی میکنن . این کورالین فکر کرده اینجا اتاق تشریحه که آزادانه هر کاری بکنن و هر چیزی ببینن . مثل این هکرها لبتابمو گرفتم رفتم لبه تخت نشستم که کسی نبینه چی رو صفحه هست . آخه کورالین به فکر ما هم باش . همینجوریشم پروندمون تو خونه سیاهه . دیگه یه چیزی که فیلتر نداشت رو باید بزاری اینجا ؟؟
neja + san
چطور + شناسهی "ی" = چطوری؟
بابا گرامر !! پس تو اصالتا آموزش گرامر تو خونت وجود داره . زحمت تدریس خصوصیه ترکی رو میکشی واسه من ؟ قول میدم 10 تا شاگرد واست جمع کنم تو کلاس ترکی .
ولی من که صفحهی شخصی ندارم![]()
راست میگی . دقت نکرده بودم . از بس که محو شخصیت تو شدم دیگه حواسم نبوده که صفحه ندار ی . هی میرفتم و عکس این بچه رو میدیدم.
یه بار دوستام اومدن پشت کامپیوتر و عکس این بچه رو دیدن و گفتن که این بچه منه . یه عده هم باور کرده بودن و گفتن چه پسرت بزرگ شده .![]()
آره دیگه. این آیدی فقط مختص این سایت نیست که. اون موقع که ساختم برا جای دیگه بود.
با کورالین کاری نداشته باش، بچهی خوبیه و منظوری نداشته
این عکس رو 4 ماه هست گذاشتم. از اول سایت عکسم این بود.
آقا من برم، خوشحال شدم. فعلاً![]()
............![]()
به خانومت نگو بیاد حالشو میگیرم ضایع میشه....
یه اشاره کوچیک میکردی ببینیم واسه چیه خنده !؟
فردا درس و امتحان نداری شما ؟![]()
عاقابمنم بگیدقضیه چیه عایا؟![]()
هیچیِ هیچی؟
هیچیِ هیچی؟![]()
خو توضیح بده
نه یه چی بود من منظورم از هیچی این بوود که توضیح ندم نه اینکه هیچی نبوده
چه هیچ و پیچی شد![]()
سییلااااااااااام
خوفی عسیسم؟
قربووونت ، اومدم تو تاپیک کامپیوتر پست بذارم نمیدونم چرا ازینجا سر درآوردم :||![]()
برو بینیم بابا![]()
با تو نبودم، تو رو جزو گروه سنی کودک و نوجوان حساب کردم. هنوز ضعیفه نشدی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |