به چی میخندی دخدر؟
بخند عسیسم
هویجوری خندم گرف :|
خوفی دُکدُرم ؟![]()
بابا چقدر شادین شما . واسه همدیگه نوشابه باز میکنید و روحیه ارسال میکنید.بخند عسیسم![]()
مرسی، تو خوبی؟![]()
بابا چقدر شادین شما . واسه همدیگه نوشابه باز میکنید و روحیه ارسال میکنید.![]()
فدا مدا
باشه
مرسی ، خوفم![]()
آره خیلی شادیم خبر ندارینبابا چقدر شادین شما . واسه همدیگه نوشابه باز میکنید و روحیه ارسال میکنید.
معده هم جاذب داره ؟ چرا میگن غذا از روده جذب میشه ولی وقتی غذا میخوریم سریعا انرژی میگیریم ؟![]()
فدا مدا![]()
آره خیلی شادیم خبر ندارین![]()
معده هم بله، یه سری چیزا تو معده جذب میشه. حتی خود دهان هم جذب میکنه.
دیگه چه خبر خواهر؟فدا مدا به توان n![]()
![]()
ملت خیلی بی خبرن![]()
ما هم سلومتی خواهرسلومتی آبجی ، میگذرونیم
شوما چه خبر ؟
ما هم سلومتی خواهر![]()
میخوام برم سریال ببینم![]()
سریال چی ؟![]()
کورالین کارت درسته . حال کردم. اطلاعاتت خیلی خوبه . بری مسابقه هفته حتما برنده میشی .فدا مدا![]()
آره خیلی شادیم خبر ندارینمعده هم بله، یه سری چیزا تو معده جذب میشه. حتی خود دهان هم جذب میکنه.![]()
سریال آموزشی
سریال چی ؟![]()
کورالین کارت درسته . حال کردم. اطلاعاتت خیلی خوبه . بری مسابقه هفته حتما برنده میشی .
جلل الخالق !! دهان رو خوب اومدی . پس یه چیزی هست که غذا میخوریم لذت میبریم ازش .بازم تشکر .
سووال پزشکی داشتیم کجا بپرسیم ؟ ( فکر کنم اینجا جاش نبود ، امروز فردا باید منتظر باشم که ربات یه اخطار دیگه بده)
راستی برای اون قول یه اسم گذاشتم: قولِ بین الجیگرین![]()
چی بگم من به تویه چیزی مثل بین الحرمین؟![]()
بهش بگو فاصله بین الجگرین رو حساب کنه ، بعد با فاصله بین الحرمین مقایسه کنه ببینه چه رابطه ای بینشون برقراره ؟چی بگم من به تو![]()
چون اگه 5671 میزاشت بهش میکفتی چرا آیدیت 5671 هست چرا 5672 نزاشتیبهش بگو فاصله بین الجگرین رو حساب کنه ، بعد با فاصله بین الحرمین مقایسه کنه ببینه چه رابطه ای بینشون برقراره ؟
بهنام جون چرا آیدیت بهنام 5670 هست ؟ چرا 5671 نزاشتی ؟![]()
بهش بگو فاصله بین الجگرین رو حساب کنه ، بعد با فاصله بین الحرمین مقایسه کنه ببینه چه رابطه ای بینشون برقراره ؟
بهنام جون چرا آیدیت بهنام 5670 هست ؟ چرا 5671 نزاشتی ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |