گفتگو و آشنایی با دیگر اعضای تالار پزشکی

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خوبم :d
خوبی؟ :d

اینو ببینین تو رو خدا

http://applepacks.ir/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D9%BE%D9%84/%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

rezaei.sp

عضو جدید

حتما یه دلیلی داره دیگه :d
در ضمن به آقا بهنام اخم نکنید لطفا :d
بابا این آقا بهنام استاد ماست . ما چند وقتیه که افتخار شاگردی محضر ایشون رو در مقوله ریاضیات و زبان داریم. بالاخره دبیرستان هم که بودیم خیلی واسمون جالب بود که از زندگی خصوصی معلم هامون بدونیم . خیلی دنبال اطلاعات بودیم ولی چیزی نصیب نمیشد. :confused:
یخورده از سوابق و زندگینامه بهنام جان میگید که ما هم ایشون رو بیشتر بشناسیم ؟ ( خودش نفهمه ها !!! :D )

سلام برو بچز...
سلام فاطیما خانوم . نی جسن ؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بابا این آقا بهنام استاد ماست . ما چند وقتیه که افتخار شاگردی محضر ایشون رو در مقوله ریاضیات و زبان داریم. بالاخره دبیرستان هم که بودیم خیلی واسمون جالب بود که از زندگی خصوصی معلم هامون بدونیم . خیلی دنبال اطلاعات بودیم ولی چیزی نصیب نمیشد. :confused:
یخورده از سوابق و زندگینامه بهنام جان میگید که ما هم ایشون رو بیشتر بشناسیم ؟ ( خودش نفهمه ها !!! :D )

آهـــا :d
خو من بگم که زنش میاد یقه مو میگیره که

این به چه زبونی بود؟:surprised:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

کلاساش کجا برگزار میشه ما هم یه فیضی ببریم؟:D
سلام...خوبید؟
نی جسن ینی چی؟
:surprised:

rezaei.sp

عضو جدید
فک کن 30 تومن پول بدی یه دونه از این خاک بر سری ها رو از گوشیت آویزون کنی
واقعیه یا شوخی و مزاح ؟؟؟ :cool:
اصلا باور نکردم . اینو به گوشی بزنیم رومون میشه بریم بیرون ؟؟ :tooth:
بابا قدرت کار آفرینی رو باید دید . عجب عجایبی . من دیگه حرفی ندارم واسه گفتن :w04:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعیه یا شوخی و مزاح ؟؟؟ :cool:
اصلا باور نکردم . اینو به گوشی بزنیم رومون میشه بریم بیرون ؟؟ :tooth:
بابا قدرت کار آفرینی رو باید دید . عجب عجایبی . من دیگه حرفی ندارم واسه گفتن :w04:
واقعی دیگه
بعضیا دوست دارن خب :d

rezaei.sp

عضو جدید
آهـــا :d
خو من بگم که زنش میاد یقه مو میگیره که

بابا ترکیه دیگه . دوست ترک نداشتی مگه ؟ من که ترک نیستم ولی یاد گرفتم این چنتا رو .
سالام . یاخچی سن ؟ نجسن ؟ نه خبر ؟؟؟:d

کلاساش کجا برگزار میشه ما هم یه فیضی ببریم؟:D
سلام...خوبید؟
نی جسن ینی چی؟
:surprised:
بابا استاد تمامه . سوال آیلتس زبان بده ظرف 2 ساعت جواب میفرسته واست . کلی حال کردم باهاش . خیلی تو زبان و ریاضی پره . :w17:
ماهی 1 بار به عشق بهنام میرم صفحه شخصیشو میبینم. حیف که عکسشو ندارم وگرنه میدم رو تی شرتم چاپ کنن . :w30:

بیائید ترکی هم تمرین کنیم یاد بگیریم . :w32:

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز

بابا ترکیه دیگه . دوست ترک نداشتی مگه ؟ من که ترک نیستم ولی یاد گرفتم این چنتا رو .

بابا استاد تمامه . سوال آیلتس زبان بده ظرف 2 ساعت جواب میفرسته واست . کلی حال کردم باهاش . خیلی تو زبان و ریاضی پره . :w17:
ماهی 1 بار به عشق بهنام میرم صفحه شخصیشو میبینم. حیف که عکسشو ندارم وگرنه میدم رو تی شرتم چاپ کنن . :w30:

ایول ایول :d

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

من خودم بلدم ....
از ترکی بدم میاد...:cool:

rezaei.sp

عضو جدید
واقعی دیگه
بعضیا دوست دارن خب :d

واییی . وحشتناکه .
فکرشو بکن یه دوست صمیمی داشته باشی و یا با یکی ازدواج کنی . بعد به یه چیز تو این مایه علاقه داشته باشه . :eek:
چطور میتونی تحملش کنیییی ؟ :w06: دیگه راهی نداری جز اینکه سرتو بکوبی به دیوار .:wallbash:
یا اینکه تموم کنی دیگه :w22: . فوق العاده Disgusting !!!

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
نخند
واییی . وحشتناکه .
فکرشو بکن یه دوست صمیمی داشته باشی و یا با یکی ازدواج کنی . بعد به یه چیز تو این مایه علاقه داشته باشه . :eek:
چطور میتونی تحملش کنیییی ؟ :w06: دیگه راهی نداری جز اینکه سرتو بکوبی به دیوار .:wallbash:

به خاطر این موضوع کوچولو میخوای تموم کنی...
تو اصن ازدواج نکن به نظر من..
:D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز

واییی . وحشتناکه .

باش :|

منم موافقم :d

ما رفتیم
بای بای
نرو دیگه...کجا میخوای بری؟؟؟
من بی تو میمیرم..
:biggrin:

rezaei.sp

عضو جدید
نخند

به خاطر این موضوع کوچولو میخوای تموم کنی...
تو اصن ازدواج نکن به نظر من..
:D
با یکی دوست بودم ( پسر البته :cap: )
بعد کلشو مینداخت پائین از خیابون رد میشد . منم میگفتم خودتو بجای راننده ها بزار . چراغ عابر رو واسه ماها گذاشتن دیگه .
اینم ساز مخالف میزد و قبول نمیکرد دیگه . چقد اعصاب خوردی داشت . یا سر بحثای دیگه . :w13:
چقد تو خوابگاه بحث میکردیم .یادش بخیر . :w18:
من میرم چای بخورم . مهمون داریم . تا نیم ساعت دیگه بای. :w45:

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
برم غذا بزارم برای شوورم :d
فعلا :d
برو خدافظ دوستیم..
با یکی دوست بودم ( پسر البته :cap: )
بعد کلشو مینداخت پائین از خیابون رد میشد . منم میگفتم خودتو بجای راننده ها بزار . چراغ عابر رو واسه ماها گذاشتن دیگه .
اینم ساز مخالف میزد و قبول نمیکرد دیگه . چقد اعصاب خوردی داشت . یا سر بحثای دیگه . :w13:
چقد تو خوابگاه بحث میکردیم .یادش بخیر . :w18:
من میرم چای بخورم . مهمون داریم . تا نیم ساعت دیگه بای. :w45:

منم چای میخوام...

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهنام جون چرا آیدیت بهنام 5670 هست ؟ چرا 5671 نزاشتی ؟ :razz:

این آی‌دی خیلی قدیمیه. اون موقع که داشتم اینو می‌ساختم حساب کردم دیدم 5670 روز از عمر مبارکم گذشته، نوشتم behnam5670 :D

عاقا خانواده رد میشن از اینجا، آخه چیه این؟ :biggrin: http://applepacks.ir/image/cache/data/PANTIES IPHONE 5-228x228.jpg

neja + san
چطور + شناسه‌ی "ی" = چطوری؟

:sweatdrop:
ولی من که صفحه‌ی شخصی ندارم :surprised: :biggrin:

من خودم بلدم ....
از ترکی بدم میاد...:cool:

منم از تو بدم میاد...:cool:

کوفت :D

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
این آی‌دی خیلی قدیمیه. اون موقع که داشتم اینو می‌ساختم حساب کردم دیدم 5670 روز از عمر مبارکم گذشته، نوشتم behnam5670 :D

عاقا خانواده رد میشن از اینجا، آخه چیه این؟ :biggrin: http://applepacks.ir/image/cache/data/PANTIES%20IPHONE%205-228x228.jpg

neja + san
چطور + شناسه‌ی "ی" = چطوری؟

:sweatdrop:
ولی من که صفحه‌ی شخصی ندارم :surprised: :biggrin:

منم از تو بدم میاد...:cool:

کوفت :D

ولی من از تو خوشم میاد..:D