سهلام دکتر مایکلا کویینسلام برو بچز...

سهلام دکتر مایکلا کویینسلام برو بچز...
سهلام دکتر مایکلا کویین![]()
فک کن 30 تومن پول بدی یه دونه از این خاک بر سری ها رو از گوشیت آویزون کنیمنم خوبم....
ملت بیکارنا.....
به این میگن کارافرینی..![]()
بابا این آقا بهنام استاد ماست . ما چند وقتیه که افتخار شاگردی محضر ایشون رو در مقوله ریاضیات و زبان داریم. بالاخره دبیرستان هم که بودیم خیلی واسمون جالب بود که از زندگی خصوصی معلم هامون بدونیم . خیلی دنبال اطلاعات بودیم ولی چیزی نصیب نمیشد.![]()
حتما یه دلیلی داره دیگه
در ضمن به آقا بهنام اخم نکنید لطفا![]()
سلام فاطیما خانوم . نی جسن ؟سلام برو بچز...
آهـــابابا این آقا بهنام استاد ماست . ما چند وقتیه که افتخار شاگردی محضر ایشون رو در مقوله ریاضیات و زبان داریم. بالاخره دبیرستان هم که بودیم خیلی واسمون جالب بود که از زندگی خصوصی معلم هامون بدونیم . خیلی دنبال اطلاعات بودیم ولی چیزی نصیب نمیشد.
یخورده از سوابق و زندگینامه بهنام جان میگید که ما هم ایشون رو بیشتر بشناسیم ؟ ( خودش نفهمه ها !!!)
سلام فاطیما خانوم . نی جسن ؟
آره راست گفتی . پس یه دلیل محکم باید داشته باشه که وقتی بدونیم دیگه سوال دیگه نپرسیم .چون اگه 5671 میزاشت بهش میکفتی چرا آیدیت 5671 هست چرا 5672 نزاشتی![]()
بابا این آقا بهنام استاد ماست . ما چند وقتیه که افتخار شاگردی محضر ایشون رو در مقوله ریاضیات و زبان داریم. بالاخره دبیرستان هم که بودیم خیلی واسمون جالب بود که از زندگی خصوصی معلم هامون بدونیم . خیلی دنبال اطلاعات بودیم ولی چیزی نصیب نمیشد.
یخورده از سوابق و زندگینامه بهنام جان میگید که ما هم ایشون رو بیشتر بشناسیم ؟ ( خودش نفهمه ها !!!)
واقعیه یا شوخی و مزاح ؟؟؟فک کن 30 تومن پول بدی یه دونه از این خاک بر سری ها رو از گوشیت آویزون کنی![]()
واقعی دیگهواقعیه یا شوخی و مزاح ؟؟؟
اصلا باور نکردم . اینو به گوشی بزنیم رومون میشه بریم بیرون ؟؟
بابا قدرت کار آفرینی رو باید دید . عجب عجایبی . من دیگه حرفی ندارم واسه گفتن![]()
بابا ترکیه دیگه . دوست ترک نداشتی مگه ؟ من که ترک نیستم ولی یاد گرفتم این چنتا رو .آهـــا
خو من بگم که زنش میاد یقه مو میگیره که![]()
این به چه زبونی بود؟![]()
بابا استاد تمامه . سوال آیلتس زبان بده ظرف 2 ساعت جواب میفرسته واست . کلی حال کردم باهاش . خیلی تو زبان و ریاضی پره .
کلاساش کجا برگزار میشه ما هم یه فیضی ببریم؟
سلام...خوبید؟
نی جسن ینی چی؟![]()
منم دارم....![]()
ایول ایولبابا ترکیه دیگه . دوست ترک نداشتی مگه ؟ من که ترک نیستم ولی یاد گرفتم این چنتا رو .
سالام . یاخچی سن ؟ نجسن ؟ نه خبر ؟؟؟
بابا استاد تمامه . سوال آیلتس زبان بده ظرف 2 ساعت جواب میفرسته واست . کلی حال کردم باهاش . خیلی تو زبان و ریاضی پره .
ماهی 1 بار به عشق بهنام میرم صفحه شخصیشو میبینم. حیف که عکسشو ندارم وگرنه میدم رو تی شرتم چاپ کنن .
بیائید ترکی هم تمرین کنیم یاد بگیریم .![]()
بابا ترکیه دیگه . دوست ترک نداشتی مگه ؟ من که ترک نیستم ولی یاد گرفتم این چنتا رو .
سالام . یاخچی سن ؟ نجسن ؟ نه خبر ؟؟؟
ماهی 1 بار به عشق بهنام میرم صفحه شخصیشو میبینم. حیف که عکسشو ندارم وگرنه میدم رو تی شرتم چاپ کنن .
بیائید ترکی هم تمرین کنیم یاد بگیریم .![]()
منو شطرنجی کنید..![]()
ایول ایول![]()
منو شطرنجی کنید..![]()
واقعی دیگه
بعضیا دوست دارن خب![]()
واییی . وحشتناکه .منم دارم....![]()
نخند
واییی . وحشتناکه .
فکرشو بکن یه دوست صمیمی داشته باشی و یا با یکی ازدواج کنی . بعد به یه چیز تو این مایه علاقه داشته باشه .
چطور میتونی تحملش کنیییی ؟دیگه راهی نداری جز اینکه سرتو بکوبی به دیوار .
یا اینکه تموم کنی دیگه. فوق العاده Disgusting !!!
باش :|نخند
به خاطر این موضوع کوچولو میخوای تموم کنی...
تو اصن ازدواج نکن به نظر من..![]()
واییی . وحشتناکه .
فکرشو بکن یه دوست صمیمی داشته باشی و یا با یکی ازدواج کنی . بعد به یه چیز تو این مایه علاقه داشته باشه .
چطور میتونی تحملش کنیییی ؟دیگه راهی نداری جز اینکه سرتو بکوبی به دیوار .
یا اینکه تموم کنی دیگه. فوق العاده Disgusting !!!
نرو دیگه...کجا میخوای بری؟؟؟باش :|
منم موافقم
ما رفتیم
بای بای
برم غذا بزارم برای شوورمنرو دیگه...کجا میخوای بری؟؟؟
من بی تو میمیرم..![]()
با یکی دوست بودم ( پسر البتهنخند
به خاطر این موضوع کوچولو میخوای تموم کنی...
تو اصن ازدواج نکن به نظر من..![]()
برو خدافظ دوستیم..برم غذا بزارم برای شوورم
فعلا![]()
با یکی دوست بودم ( پسر البته)
بعد کلشو مینداخت پائین از خیابون رد میشد . منم میگفتم خودتو بجای راننده ها بزار . چراغ عابر رو واسه ماها گذاشتن دیگه .
اینم ساز مخالف میزد و قبول نمیکرد دیگه . چقد اعصاب خوردی داشت . یا سر بحثای دیگه .
چقد تو خوابگاه بحث میکردیم .یادش بخیر .
من میرم چای بخورم . مهمون داریم . تا نیم ساعت دیگه بای.![]()
بهنام جون چرا آیدیت بهنام 5670 هست ؟ چرا 5671 نزاشتی ؟![]()
این به چه زبونی بود؟![]()
ماهی 1 بار به عشق بهنام میرم صفحه شخصیشو میبینم. حیف که عکسشو ندارم وگرنه میدم رو تی شرتم چاپ کنن .![]()
من خودم بلدم ....
از ترکی بدم میاد...![]()
.......
این آیدی خیلی قدیمیه. اون موقع که داشتم اینو میساختم حساب کردم دیدم 5670 روز از عمر مبارکم گذشته، نوشتم behnam5670
عاقا خانواده رد میشن از اینجا، آخه چیه این؟http://applepacks.ir/image/cache/data/PANTIES%20IPHONE%205-228x228.jpg
neja + san
چطور + شناسهی "ی" = چطوری؟
ولی من که صفحهی شخصی ندارم![]()
منم از تو بدم میاد...
کوفت![]()
ماشین بی ام و....
واس شوما نه..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی The Nobel Prize in Physiology or Medicine | پزشکی | 2 | |
![]() |
پوستر و عکس آموزشی پزشکی | پزشکی | 3 | |
![]() |
دانلود برنامه های پزشکی برای اندروید | پزشکی | 0 | |
![]() |
◥فهرست دانشگاههای علوم پزشکی در ایران◤ | پزشکی | 34 | |
![]() |
معرفی سایت های پزشکی | پزشکی | 113 |