سلام
مگه امروز شنبه نیست!!!!!
پس کی قراره سنجش کلید اصلی رو بذاره؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم فردا گفته بودند
یکشنبه
سلام
مگه امروز شنبه نیست!!!!!
پس کی قراره سنجش کلید اصلی رو بذاره؟؟؟؟؟؟؟
من خودم چند بار حلش کردم و به مشتق پذیر رسیدم، احسان گفته بود گزینه مشتق پذیر نمیشه که خیلی من رو ترسوند.
الان حلی که تقوی توی سایت گذاشته بود رو دیدم و مثل خودم حل کرده بود و به نظرم درست بود:
http://www.mtaghavi.ir/wp-content/uploads/Math_jalali.rar
باید دقت کنید که فقط توی مبدا روابط کوشی ریمان صادقه و پیوسته هم هستن پس مشتق پذیر هم میتونه باشه.
توی نقاط دیگه اینطور نیست، اما توی مبدا مشکلی نداره!
نه من با فرمول خوده مشتق حل کردم که حدش به r وابسته میشه و مشتق نداره، اصلا کوشی ریمانو چیکار داری با فرمول خوده مشتق بنویس میبینی مشتق ندارهحل مومن زاده رو ندیدم.
البته حلم زاده هم احتمالاً یکی از سئوالای بررسی که توی سایتش گذاشته رو اشتباه حل کرده.
سئوال کنکور 90 که مربوط به رسم مکان هندسی از روی دیاگرام بود میشد، توی هر کتاب یه گزینه رو جواب داده بودن و من فقط سه تا گزینه درست متفاوت از کتابای مختلف مثل تقوی و پوران و جهش درآوردم! زیاد به ابهت نیست!
بچه ها الان که دارم سوالای بررسی رو نگاه میکنم میبینم من خودم سخت گرفتم .5تا شو میشود تو کمتر از 10 دقیقه زد . اما چون سوالات رو تا اخر نمیخوندم و میگفتم برم بعدی خراب کردم . دنبال سوالای ترم های پیش میگشتم که در مورد خط میدادن .همون کدام کزینه صحیح است به همین خاطر خراب کردم رفت .![]()
بچه ها برای مدار جبه دار نصیرو بهتره بخونم یا همون مدار پوران رو؟؟؟؟
طرفای ما هنوز مین تو زمینا و شنزارا پیدا میشه ، هنوز هر سال باید چند نفر کشته بشن ، هنوز استخون و جمجمه تو زمینا پیدا میشه ، هنوز سر مرز دارن.... کاش یکبار میومدید و بهتون نشون میدادمنه دادا اینجا مگس هم از مرز رد نمیشه البته ما لب دریاییم.مرز خیلی فاصله داره با ما
طرفای ما هنوز مین تو زمینا و شنزارا پیدا میشه ، هنوز هر سال باید چند نفر کشته بشن ، هنوز استخون و جمجمه تو زمینا پیدا میشه ، هنوز سر مرز دارن.... کاش یکبار میومدید و بهتون نشون میدادم
راستی یادم رفت، شرایط کوشی ریمان در کل صفحه برقراره نه فقط مبدا مهران جان
نه من با فرمول خوده مشتق حل کردم که حدش به r وابسته میشه و مشتق نداره، اصلا کوشی ریمانو چیکار داری با فرمول خوده مشتق بنویس میبینی مشتق نداره
همچنین مومن زاده هم گفته اون گزینه که re و im داره درسته
سلااااااااام به همه ی بچه های گل برقی!!همگی خسته نباشن! متاسفانه یکی دو روزه فروم ارور سرور میداد. الان یک ساعت طول کشید تا 20 صفحه رو خوندم!
بچه ها نمیدونم چرا من بعد ازینکه از سر جلسه اومدم تا الان سردرد گرفتم!! دنبال جوابا هم که اصلاااا نمیتونم برم حتی اگر کلیدها بیان!!! چقد کتاب و فیلم آماده کرده بودم ببینم اما اصلا حس و حالش نیس! حتی نمیتونم کتابامو جمع و جور کنم! میبینمشون استرس میگیرم.ولی فک کنم برای ساله دیگه باید بخونم! فک کنم باید به فکر یه شغلی باشم نظرتون چیه برم تو عروسیا سنتور بزنم!!؟؟؟؟!! (اگر استادم بفهمه همچین حرفی زدم از سقف آویزونم میکنه
)
یوسف پس تو مدارو از رو چی خوندی؟منتظر کتاب بنده باشید دو هفته دیگه چاپ میشه !!
دوستان گرامی فقط کتابه منو بخرید وگرنه دلخور میشم
خوب حالا از شوخی گذشته من این دو کتاب نخوندم سیگما پورانو خونده اما جبه دار یکی از بچه ها گفته بودم وجدانا شما باور میکنید جبه دار کتابو تالیف کرده گفتم آره دیگه نوشته جبهداره، خیلی مسمم بود و اسمم چند شاگرد جبه دار برد گفت اینا نوشته
الان جبه دار 3 تا آموزشگاه ها هستش نصیر و ماهان و اون یکی یادم رفته
یوسف پس تو مدارو از رو چی خوندی؟
من هم 3 4فصل از رو پوران خوندم..آقای سیگما شما هم توضیح بده
بچه ها اونایی که جبه دارو خوندن کجان پس توضیح بدن..
به خاطر کنکور دو سه ماهه دست به سازم نزده بودم. دیشب خواب دیدم همه سیمای سنتور پوکیده!!! همچین خوابای آشفته ای میبینم...
انشالله همه به آرامش برسیم!
مشخه از امضاتون اهل موسقی هستین من اهل گوشش دادنش هستم
منم چنین وضعتی دارم از اینترنت گرفته تا شغل
املا شدی 16
پیانو میزنم آروم میشم
یعنى اگه میزدم آروم میشدم
فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم،
در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم
مومن زاده که هنوز سئوالا را جواب نداده، کجا رو میگید شما؟
نکنه منظورتون سئوال کنکور 68 هست؟
این سئوال فرق داره هااا! گزینه ها رو نگاه کنی متوجه میشی!
من جواب کامل رو براتون نوشتم و ضمناً کوشی ریمان فقط در مبدا برقراره!
مشاهده پیوست 135846
یوسف پس تو مدارو از رو چی خوندی؟
من هم 3 4فصل از رو پوران خوندم..آقای سیگما شما هم توضیح بده
بچه ها اونایی که جبه دارو خوندن کجان پس توضیح بدن..
جدی تو فکرش بودی...پس دیگه حله....
راستش من دیجی نمیشم من دوست ندارم زیاد توی چشم باشم(دیگه مردمی هستیم چیکار کنیم)
کار میکس و مسترینگ و اهنگسازیش با من به همراه نواختن ساز تنبک و جاز
تو فقط بخون..اسم هنریتم میزاریم سیکما....فکرشو بکن میری روی صحنه همه میگن به افتخار سیکما بزن کف قشنگه رو
فقط یه محرم کارمون کساته...البته از وقت گرون شدن لوازم جهیزیه و... و قبول نشدن بچه های کنکور ارشد این جا..کلا به نظرم عروسی ها کم شده
خلاصه درامدش مثل قبل نیست
املا شدی 16
از علامت سیگما استفاده میکنیم که کسی هم فکر بد نکنه!!زیگما خوبه
سیکما:تو بعضی زبانهای محلی معنی خوبی نداره
بعد راهتون افتاد بعضی شهرستانا (کلا خوب نیست دیگه)
بچه ها الان که دارم سوالای بررسی رو نگاه میکنم میبینم من خودم سخت گرفتم .5تا شو میشود تو کمتر از 10 دقیقه زد . اما چون سوالات رو تا اخر نمیخوندم و میگفتم برم بعدی خراب کردم . دنبال سوالای ترم های پیش میگشتم که در مورد خط میدادن .همون کدام کزینه صحیح است به همین خاطر خراب کردم رفت .![]()
درد مشترکه !!! پیانو اصولا ماله از ما بهترونه! دیگه ما باید به فکر جایگزین باشیم![]()
مومن زاده حل نکرده تو پرسش و پاسخ گزینه صحیحو گفته
شما تو گرفتن مشتق نسبت به یک متغییر برای تابع دو متغییره اول باید اون متغییر دیگه رو برابر با x0 مثلا قرار بدی بعد مشتق بگیری
ایم حل من
منم از همون وقت گیر بودنش خوشم نمیاد دیگه تا میرسی آخر فصل اولشو میبینی فراموش کردیمن کارو رو خوندم یه دور بعد رفتم از راهیان خوندمو تست کار کردم پوران خیلی کامله ولی خب وقتگیر تره
سعی کن هر روز چندتا تست مدار بزنی، من یکی دو هفته مونده بود به کنکور خسته شدم و کلا تست کم کار کردم یادت باشه 1 ماه قبل از کنکور رو به شدت تست های گذشته رو کار کن و مثل من ول نکن که الان افسوس بخوری
درصدای من به خاطر همین کم کاری به شدت اومد پایین و سر جلسه هم اصلا خودم نبودمو نتونستم اونجوری که باید عمل کنم
پیانو میزنم آروم میشم
یعنى اگه میزدم آروم میشدم
فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم،
در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های 94 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5656 | |