+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rezarst1911

عضو جدید
بچه ها الان که دارم سوالای بررسی رو نگاه میکنم میبینم من خودم سخت گرفتم .5تا شو میشود تو کمتر از 10 دقیقه زد . اما چون سوالات رو تا اخر نمیخوندم و میگفتم برم بعدی خراب کردم . دنبال سوالای ترم های پیش میگشتم که در مورد خط میدادن .همون کدام کزینه صحیح است به همین خاطر خراب کردم رفت .:thumbsdown:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مشاور عالی سازمان سنجش از انتشار کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد از 29 بهمن ماه خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌ وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد روز یکشنبه 29 بهمن ماه منتشر می‌شود، اظهارکرد: داوطلبان می‌توانند در این مهلت برای مشاهده کلید سوالات به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.
وی با اشاره به آخرین روز برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با رقابت 300 هزار و 311، گفت: از این تعداد 165 هزار و 399 در نوبت صبح در 12 کد رشته امتحانی و 134 هزار و 912 داوطلب در 31 رشته امتحانی در عصر روز جمعه رقابت می‌کنند.
توکلی با اشاره به اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد در محدوده زمانی 15 تا 19 اردیبهشت ماه، در خصوص ظرفیت پذیرش داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد، گفت: دفترچه راهنمای انتخاب رشته تحصیلی کارشناسی ارشد حداکثر تا 15 اردیبهشت ماه در سایت سازمان سنجش منتشر می‌شود.
وی در خصوص نحوه انتخاب رشته گفت: آن دسته از داوطلبانی که بر اساس کارنامه مجاز به انتخاب رشته می‌شوند، می‌توانند 100 کد رشته محل را به ترتیب اولویت علاقه در طی روزهای پانزدهم تا نوزدهم اردیبهشت ماه انتخاب کنند.
مشاورعالی سازمان سنجش با بیان اینکه گزینش نهایی داوطلبان بر اساس نمره کل 80 درصد نمره آزمون و 20 درصد معدل تراز شده انجام می‌شود، از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد در هفته اول شهریور ماه خبر داد.

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم چند بار حلش کردم و به مشتق پذیر رسیدم، احسان گفته بود گزینه مشتق پذیر نمیشه که خیلی من رو ترسوند.
الان حلی که تقوی توی سایت گذاشته بود رو دیدم و مثل خودم حل کرده بود و به نظرم درست بود:
http://www.mtaghavi.ir/wp-content/uploads/Math_jalali.rar
باید دقت کنید که فقط توی مبدا روابط کوشی ریمان صادقه و پیوسته هم هستن پس مشتق پذیر هم میتونه باشه.
توی نقاط دیگه اینطور نیست، اما توی مبدا مشکلی نداره!

حل مومن زاده رو ندیدم.
البته حلم زاده هم احتمالاً یکی از سئوالای بررسی که توی سایتش گذاشته رو اشتباه حل کرده.
سئوال کنکور 90 که مربوط به رسم مکان هندسی از روی دیاگرام بود میشد، توی هر کتاب یه گزینه رو جواب داده بودن و من فقط سه تا گزینه درست متفاوت از کتابای مختلف مثل تقوی و پوران و جهش درآوردم! زیاد به ابهت نیست!
نه من با فرمول خوده مشتق حل کردم که حدش به r وابسته میشه و مشتق نداره، اصلا کوشی ریمانو چیکار داری با فرمول خوده مشتق بنویس میبینی مشتق نداره
همچنین مومن زاده هم گفته اون گزینه که re و im داره درسته

Joe_Bel

کاربر ممتاز
بچه ها الان که دارم سوالای بررسی رو نگاه میکنم میبینم من خودم سخت گرفتم .5تا شو میشود تو کمتر از 10 دقیقه زد . اما چون سوالات رو تا اخر نمیخوندم و میگفتم برم بعدی خراب کردم . دنبال سوالای ترم های پیش میگشتم که در مورد خط میدادن .همون کدام کزینه صحیح است به همین خاطر خراب کردم رفت .:thumbsdown:

سوالات ساده سر جلسه میتونه خیلی سخت بشه کافیه یه بار به جواب نرسی اون فشار خیلی تاثیر گذاره منم کنترل 1/14 رو غلط خوندم 1/41 ؛ تا الان از هر درس سوالاته قشنگی به جواب آخر رسیده بودم اما از ترس منفی نزدم یعنی از هر درس من 16 یا 25 درصد از دست دادم خیلی ها واقعا خیله یک سال عمر اگه سال دیگه جبران بشه واقعا امسال برام خیلی آسون خیلی از سوالاتشو جواب دادم اما به دفترچه نمره نمی دن به پاسخ نامه جام! میدن

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یادم رفت، شرایط کوشی ریمان در کل صفحه برقراره نه فقط مبدا مهران جان

Joe_Bel

کاربر ممتاز
بچه ها برای مدار جبه دار نصیرو بهتره بخونم یا همون مدار پوران رو؟؟؟؟

منتظر کتاب بنده باشید دو هفته دیگه چاپ میشه !!
دوستان گرامی فقط کتابه منو بخرید وگرنه دلخور میشم
:redface:

خوب حالا از شوخی گذشته من این دو کتاب نخوندم سیگما پورانو خونده اما جبه دار یکی از بچه ها گفته بودم وجدانا شما باور میکنید جبه دار کتابو تالیف کرده گفتم آره دیگه نوشته جبهداره، خیلی مسمم بود و اسمم چند شاگرد جبه دار برد گفت اینا نوشته
الان جبه دار 3 تا آموزشگاه ها هستش نصیر و ماهان و اون یکی یادم رفته

ansari1404

عضو جدید
نه دادا اینجا مگس هم از مرز رد نمیشه البته ما لب دریاییم.مرز خیلی فاصله داره با ما
طرفای ما هنوز مین تو زمینا و شنزارا پیدا میشه ، هنوز هر سال باید چند نفر کشته بشن ، هنوز استخون و جمجمه تو زمینا پیدا میشه ، هنوز سر مرز دارن.... کاش یکبار میومدید و بهتون نشون میدادم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
طرفای ما هنوز مین تو زمینا و شنزارا پیدا میشه ، هنوز هر سال باید چند نفر کشته بشن ، هنوز استخون و جمجمه تو زمینا پیدا میشه ، هنوز سر مرز دارن.... کاش یکبار میومدید و بهتون نشون میدادم

دست تو دلم نزار
همین چند سال پیش بود دایم تو روستا داشت شخم میزد که بمب ترکید الان بنده خدا جان باز شده
چششاش خوب نمی بینه با پراید تو جاده تصادف کرد خلاصه الان میدونید دیگه ارزش پراید چه قدره :biggrin:

3tare_87

عضو جدید
سلااااااااام به همه ی بچه های گل برقی!!همگی خسته نباشن! متاسفانه یکی دو روزه فروم ارور سرور میداد. الان یک ساعت طول کشید تا 20 صفحه رو خوندم!
بچه ها نمیدونم چرا من بعد ازینکه از سر جلسه اومدم تا الان سردرد گرفتم!! دنبال جوابا هم که اصلاااا نمیتونم برم حتی اگر کلیدها بیان!!! چقد کتاب و فیلم آماده کرده بودم ببینم اما اصلا حس و حالش نیس! حتی نمیتونم کتابامو جمع و جور کنم! میبینمشون استرس میگیرم.:cry:ولی فک کنم برای ساله دیگه باید بخونم! فک کنم باید به فکر یه شغلی باشم نظرتون چیه برم تو عروسیا سنتور بزنم!!؟؟؟؟!! (اگر استادم بفهمه همچین حرفی زدم از سقف آویزونم میکنه:D)

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستی یادم رفت، شرایط کوشی ریمان در کل صفحه برقراره نه فقط مبدا مهران جان

نه من با فرمول خوده مشتق حل کردم که حدش به r وابسته میشه و مشتق نداره، اصلا کوشی ریمانو چیکار داری با فرمول خوده مشتق بنویس میبینی مشتق نداره
همچنین مومن زاده هم گفته اون گزینه که re و im داره درسته

مومن زاده که هنوز سئوالا را جواب نداده، کجا رو میگید شما؟
نکنه منظورتون سئوال کنکور 68 هست؟
این سئوال فرق داره هااا! گزینه ها رو نگاه کنی متوجه میشی!
من جواب کامل رو براتون نوشتم و ضمناً کوشی ریمان فقط در مبدا برقراره!
PICT0086.jpg

Joe_Bel

کاربر ممتاز
سلااااااااام به همه ی بچه های گل برقی!!همگی خسته نباشن! متاسفانه یکی دو روزه فروم ارور سرور میداد. الان یک ساعت طول کشید تا 20 صفحه رو خوندم!
بچه ها نمیدونم چرا من بعد ازینکه از سر جلسه اومدم تا الان سردرد گرفتم!! دنبال جوابا هم که اصلاااا نمیتونم برم حتی اگر کلیدها بیان!!! چقد کتاب و فیلم آماده کرده بودم ببینم اما اصلا حس و حالش نیس! حتی نمیتونم کتابامو جمع و جور کنم! میبینمشون استرس میگیرم.:cry:ولی فک کنم برای ساله دیگه باید بخونم! فک کنم باید به فکر یه شغلی باشم نظرتون چیه برم تو عروسیا سنتور بزنم!!؟؟؟؟!! (اگر استادم بفهمه همچین حرفی زدم از سقف آویزونم میکنه:D)

مشخه از امضاتون اهل موسقی هستین من اهل گوشش دادنش هستم
منم چنین وضعتی دارم از اینترنت گرفته تا شغل

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
منتظر کتاب بنده باشید دو هفته دیگه چاپ میشه !!
دوستان گرامی فقط کتابه منو بخرید وگرنه دلخور میشم
:redface:

خوب حالا از شوخی گذشته من این دو کتاب نخوندم سیگما پورانو خونده اما جبه دار یکی از بچه ها گفته بودم وجدانا شما باور میکنید جبه دار کتابو تالیف کرده گفتم آره دیگه نوشته جبهداره، خیلی مسمم بود و اسمم چند شاگرد جبه دار برد گفت اینا نوشته
الان جبه دار 3 تا آموزشگاه ها هستش نصیر و ماهان و اون یکی یادم رفته
یوسف پس تو مدارو از رو چی خوندی؟
من هم 3 4فصل از رو پوران خوندم..آقای سیگما شما هم توضیح بده
بچه ها اونایی که جبه دارو خوندن کجان پس توضیح بدن..

3tare_87

عضو جدید
به خاطر کنکور دو سه ماهه دست به سازم نزده بودم. دیشب خواب دیدم همه سیمای سنتور پوکیده!!! همچین خوابای آشفته ای میبینم...:(
انشالله همه به آرامش برسیم!

• Like
واکنش ها: afba

Joe_Bel

کاربر ممتاز

من از کتاب ارنست کوه ترجمه دکتر خوندم اصلا توصیه نمیکنم نخون کنکور ازش فاصله گرفته من از پارسه خوندنم کتابه خوبیه به نظر من اما اکثر میگن خوب نیست
تو که وقت زیاذی داری اول هدتنی بخون بعد به کتاب کنکوری سراغشون برو

Joe_Bel

کاربر ممتاز
به خاطر کنکور دو سه ماهه دست به سازم نزده بودم. دیشب خواب دیدم همه سیمای سنتور پوکیده!!! همچین خوابای آشفته ای میبینم...:(
انشالله همه به آرامش برسیم!

[FONT=&quot]پیانو میزنم آروم میشم

یعنى اگه میزدم آروم میشدم

فى الواقع اگه داشتم و میزدم آروم میشدم،

در حقیقت اگه داشتم و بلد بودم و میزدم آروم میشدم

[/FONT]

Joe_Bel

کاربر ممتاز

زمانى كه ما مدرسه مى رفتیم، یه نوع املاء بود به اسمِ "دیکته پا تخته ای"!
توی زمان خودش و در نوع خودش عذابى بود الیم!
براى كسى كه پاى تخته مى رفت یه حسى داشت تو مایه هاى اعدام در ملاءعام..!
و براى همكلاسى هاى تماشاچى چیزى بود مصداق تفریح سالم..!

این سری چند شدم

3tare_87

عضو جدید
پیانو میزنم آروم میشم

درد مشترکه !!! پیانو اصولا ماله از ما بهترونه! دیگه ما باید به فکر جایگزین باشیم:D

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز
مومن زاده که هنوز سئوالا را جواب نداده، کجا رو میگید شما؟
نکنه منظورتون سئوال کنکور 68 هست؟
این سئوال فرق داره هااا! گزینه ها رو نگاه کنی متوجه میشی!
من جواب کامل رو براتون نوشتم و ضمناً کوشی ریمان فقط در مبدا برقراره!
مشاهده پیوست 135846

مومن زاده حل نکرده تو پرسش و پاسخ گزینه صحیحو گفته
شما تو گرفتن مشتق نسبت به یک متغییر برای تابع دو متغییره اول باید اون متغییر دیگه رو برابر با x0 مثلا قرار بدی بعد مشتق بگیری
ایم حل من

پیوست ها

• DSC003164.jpg
    DSC003164.jpg
    17.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

siqma

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کارو رو خوندم یه دور بعد رفتم از راهیان خوندمو تست کار کردم پوران خیلی کامله ولی خب وقتگیر تره
سعی کن هر روز چندتا تست مدار بزنی، من یکی دو هفته مونده بود به کنکور خسته شدم و کلا تست کم کار کردم یادت باشه 1 ماه قبل از کنکور رو به شدت تست های گذشته رو کار کن و مثل من ول نکن که الان افسوس بخوری
درصدای من به خاطر همین کم کاری به شدت اومد پایین و سر جلسه هم اصلا خودم نبودمو نتونستم اونجوری که باید عمل کنم

omid-power

عضو جدید
جدی تو فکرش بودی...پس دیگه حله....
راستش من دیجی نمیشم من دوست ندارم زیاد توی چشم باشم(دیگه مردمی هستیم چیکار کنیم :biggrin:)
کار میکس و مسترینگ و اهنگسازیش با من به همراه نواختن ساز تنبک و جاز
تو فقط بخون..اسم هنریتم میزاریم سیکما....فکرشو بکن میری روی صحنه همه میگن به افتخار سیکما بزن کف قشنگه رو :w17::w17::w17:
فقط یه محرم کارمون کساته...البته از وقت گرون شدن لوازم جهیزیه و... و قبول نشدن بچه های کنکور ارشد این جا..کلا به نظرم عروسی ها کم شده
خلاصه درامدش مثل قبل نیست

زیگما خوبه
سیکما:تو بعضی زبانهای محلی معنی خوبی نداره
بعد راهتون افتاد بعضی شهرستانا ..................(کلا خوب نیست دیگه)

آخرین ویرایش:

omid-power

عضو جدید

من سه تا شو میتونستم جواب بدم
ولی هر چی حل کردم به جواب نرسیدم

Joe_Bel

کاربر ممتاز
مومن زاده حل نکرده تو پرسش و پاسخ گزینه صحیحو گفته
شما تو گرفتن مشتق نسبت به یک متغییر برای تابع دو متغییره اول باید اون متغییر دیگه رو برابر با x0 مثلا قرار بدی بعد مشتق بگیری
ایم حل من

هان!!! الان که حلتو دیدم منم اینجوری بدست آرودم
هر چی فک میکنم اینو یادم نمیاد زدم ام یا نه
، من دیگه بیخیال درصدام میشم داره خیلی بالا و پایین میشه دیدی رتبه 29 من شدم!! خودم خبر ندارم:eek:

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
من کارو رو خوندم یه دور بعد رفتم از راهیان خوندمو تست کار کردم پوران خیلی کامله ولی خب وقتگیر تره
سعی کن هر روز چندتا تست مدار بزنی، من یکی دو هفته مونده بود به کنکور خسته شدم و کلا تست کم کار کردم یادت باشه 1 ماه قبل از کنکور رو به شدت تست های گذشته رو کار کن و مثل من ول نکن که الان افسوس بخوری
درصدای من به خاطر همین کم کاری به شدت اومد پایین و سر جلسه هم اصلا خودم نبودمو نتونستم اونجوری که باید عمل کنم
منم از همون وقت گیر بودنش خوشم نمیاد دیگه تا میرسی آخر فصل اولشو میبینی فراموش کردی:eek: کاش یه کتابی مثل کتاب الک اسلام پناه واسه مدار بود..خلاصه اما مفید..اونو میخوندی کلیات رو ازش میخوندی بعد جزییات رو میومدی از این پوران میخوندی..

آخرین ویرایش:

nima1111

عضو جدید
پیانو میزنم آروم میشم

بعد کنکور همه افتادن تو دور موسیقی.... من که خودم ارگ 7سالگیمو اوردم بیرون الان دارم زدن اهنگ love story رو یاد میگیرم:)
راستی مدار پارسه خیلی خوب بود لا اقل واسه من.ولی اگه سال بعد بخوام وایسم کافی نیست راهیانم که دارم فقط حلاش خوبه مثال تالیفی چیزی به اون صورت نداره.
------------
توصیه به دوستان اهنگای who me , the wind the scream انیو مورکونه رو دانلود کنید حالشو ببرید.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.