سوال دارم
بنظرتون من چیکار کنم؟
پارسال اردیبهشت فارغ التحصیل شدم. میخواستم شروع به خوندن ارشد کنم که دیدم آگهی استخدامی زدن شروع به خوندن درسهای اون کردم بعد هم آگهی استخدامی دیگه(2بار)(همانطور که میدونید اکثر درساشون با درسای ارشد یکی نبودن)واینطور شد که از اونجا مونده واز اینجا رونده شدم.پارسال اینطوری گذشت
امسال با تمام فراز ونشیب هایش واسه من(شاید 4-5ماه مفید خوندم) امانتونستم خوب امتحان بدم.اگه خونده هام را میتونستم پیاده کنم راضی بودم (مثلا سوال فوریه را نتونستم درست حل کنم!)وهمینطور تو درس ماشین چون بررسی مخم را خراب کرد.ماشینو با تمام آسونیش نتونستم بزنم
حالا خودمم توکار خودم موندم.خانواده میگن بیا برو آزاد بخون(هزینه وحشتناک+شرمندگی جلوی خانواده حین وبعد تحصیل)
ازیه طرف آزاد بخوای بخونی باید بری یه دانشگاه درست وحسابی مثل تهران قزوین یا تبریز که بما نزدیکترن.اما اگه بخوام تو نزدیکترین جای ممکن بخونم(تا هزینه ها بیاد پایین) میشم مثل امروز کارشناسیم که چقدر باید *بعد* فارغ التحصیلی بخونم تا خودمو به سطح دیگرانی که تو دانشگاههای *معمولی* خوندن برسونم.
خودم میخواستم با دردسترس ترین کار ممکن که همان سیم کشی است(چون کار دیگه ای تو دور وبرمون نیست که مربوط به برق باشه:شهرستان همینه دیگه)یه درآمدی داشته باشم وبعد با پولش برم کلاس(تهران) .شاید فرجی شد.
اما فکر نکنم خونواده موافق باشن
میگن بشین درستو بخون(آخه تحمیل هزینه دانشگاه آزاد به خانواده نامردیه وکار درستی نیست اونم تواین اوضاع واحوال گرونی.ازطرفی اکثر دانشگاههای شهرهای کوچکتر فقط به درد وقت تلف کردن میخوره وشهرهای بزرگ هم هزینش خیلی زیاد میشه)
ضمنا متولد66 هستم(عمرم تلف شد ورفت وزیر صفرم.چه بماند به صفر)