گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kaka_s

عضو جدید
چرا جالب نیس .؟ پس کدوم خوبه؟ و چرا

از چه نظر فکر نمیکنید جالب باشه ؟

چون تو این موسسات مدرسان شریف از همه بیشتر دنبال پوله و ماشاالله تبلیغاتشم میبینی که چقد زیاده تو تلویزیونو اینور اونور. از طرف دیگه واسه برق من ندیدم کسی از کلاساش تعریف کنه چون استاداشو کسی تعریف نکرده همونام سوال طرح میکنن واسه آزمونش دیگه پس زیاد نمیتونه جالب باشه بنظرم.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چرا جالب نیس .؟ پس کدوم خوبه؟ و چرا

جالب نیس بدلیل اینکه سوال هایی که توی آزموناش طرح میشه همه سوالای داخل متن کتاباشه! یعنی یکی کتاب مدرسان رو هم داشته باشه تمام سوالهای آزمونو جواب درست میده! یه چیزی مثل همین کاری که قلم چی انجام میده و سوالاروی آزمونو از کتاب های آبیش طرح میکرد!

llvll.asoud

کاربر ممتاز
پس کدوم بهتره؟
اینکه ما بگیم کدوم خوبه باعث میشه باز بیان اینجا بگن دارید تبلیغات میکنیدا این حرفا.دوستا سال پیش سوالای آزمون های مختلفو گذاشتن بهتره دانلود کنی ببینی کدوم خوبه

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
چون تو این موسسات مدرسان شریف از همه بیشتر دنبال پوله و ماشاالله تبلیغاتشم میبینی که چقد زیاده تو تلویزیونو اینور اونور. از طرف دیگه واسه برق من ندیدم کسی از کلاساش تعریف کنه چون استاداشو کسی تعریف نکرده همونام سوال طرح میکنن واسه آزمونش دیگه پس زیاد نمیتونه جالب باشه بنظرم.
بحث کلاس نیستا...بحث ازمون ازمایشیه
همه استاد هستن چه اونی که استاد مدرسانه چه اونی که واسه موسسات دیگه سوال طرح میکنه ,و انتظار نیست که سوالای مطرح شده سطح سواد ما رو مشخص کنه!
بله منم شنیدم پارسه خوبه ولی نشنیدم مدرسان بد باشه
خوب و بدی که از زبان دیگران میشنوید به این بستگی داره که اون فرد چقدر از اون کنکور ازمایشی استفاده درست کرده .
در مورد کیفیت موسسات میتونیم بگیم اما کمی و کاستی موسسات دست ما نیست اینو فقط کسی میتونه بگه که چند بار در هر ازمون ازمایشی و تمام موسسات رو تجربه کرده باشه به نوعی هدفش امار گرفتن باشه که مطمئنا کسی اینکارو نکرده

پس کدوم بهتره؟

شما اگر به این فکر میکنید که ازمون ازمایشی شرکت میکنید و تو کنکور سوالای شبیه ازمون ازمایشی میاد و شما میتونید به راحتی جواب بدید باید بگم این یک اشتباهه محضه
...
ازمون ها فقط جنبه تمرین دارن ,تمرین تمرکز مدیریت زمان و مقداری میزان امادگی نسبت به بقیه داوطلبان
اینکه سوالات این موسسه و اون موسسه تفاوت چشمگیری داره و این موسسه باعث موفقیت میشه و اون یکی نمیشه این ها تصورات غلطه.

armineca7

عضو جدید
قیمتش چطوره همشون یکی هستن
من فکر می کردم کهنزدیک 250 باشه . الان می گید 500 بالا

armineca7

عضو جدید
سلام دوستان یکی کمکم می کنه
یه کتاب میخوام بخم از راهیا ارشد به صورت انترنتی
وی میترسم . آخه درگاه اینترنتش مشکوکه

alk1370

کاربر بیش فعال
[h=1]سلام دوستان این مطلب بسیار زیبا رو از سایت مهندس تقدسی دیدم شما هم ببینید.

جدیدترین خانه ثروتمندترین مرد کویت
[/h]ناصر الخرافی، شخصی که داراییش در بانکهای کویت بیش از ۱۲ میلیارد دلار بود و ۳۳ نفتکش در سراسر جهان داشت، یکی از بزرگترین مالکین هتل در جهاندارای سهام نیمی از شرکت مخابرات زین صاحب ۲۰ برج آسمان خراش در کویت و مالزی و فرانسه و ایتالیا و لندن و دبی!

این تصویریست که از آخرین خانه وی ثبت شده:

http://s5.picofile.com/file/8141001292/nf00380035_1_1_.jpg

ﻭَ ﻣَﺎ ﻫَـٰﺬِﻩِ ﺍﻟْﺤَﻴَﺎﺓُ ﺍﻟﺪُّﻧْﻴَﺎ ﺇِﻟَّﺎ ﻟَﻬْﻮٌ ﻭَ ﻟَﻌِﺐٌ ۚﻭَ ﺇِﻥَّ ﺍﻟﺪَّﺍﺭَ ﺍﻟْﺂﺧِﺮَﺓَ ﻟَﻬِﻲَ ﺍﻟْﺤَﻴَﻮَﺍﻥُ ۚ ﻟَﻮْ ﻛَﺎﻧُﻮﺍ ﻳَﻌْﻠَﻤُﻮﻥَ

ﺍﻳﻦ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺩﻧﻴﺎ ﺟﺰ ﺳﺮﮔﺮﻣﻰ ﻭ ﺑﺎﺯﻳﭽﻪ ﻧﻴﺴﺖ،ﻭ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺣﻘﻴﻘﻰ ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺩﺭ ﺳﺮﺍﻯ ﺁﺧﺮﺕ ﺍﺳﺖ؛ ﺍﻯ ﻛﺎﺵ ﻣﻰﺩﺍﻧﺴﺘﻨﺪ…

ﺳﻮﺭﮤ ﻋﻨﮑﺒﻮﺕ ﺁﯾﻪُ ۶۴

پیوست ها

• nf00380035_1_1_.jpg
    nf00380035_1_1_.jpg
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

llvll.asoud

کاربر ممتاز
قیمتش چطوره همشون یکی هستن
من فکر می کردم کهنزدیک 250 باشه . الان می گید 500 بالا

من سال پیش آزمون نصیر ثبت نام کردم.هرقدر زودتر ثبت نام کنی تخفیف بیشتری بهت میخوره!
من نصیر سال پیش اردیبهشت ثبت نام کردم شد 240 هزار تومن فکر کنم.بدون تخفیفش فکر کنم 360 تومن بود!
امسال پارسه ثبت نام کردم فقط آزموناش شد 440 تومن.
یکی از دوستام مدرسان فقط آزمونش ثبت نام کرده 600 تومن
سنجش هم فکر کنم سال پیش هر آزمونش 55 تومن بود که 8 مرحله آزمونش میشد 440 تومن که البته فکر کنم اگه همشو یه جا ثبت نام میکردی تخفیف میخورد

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

من سال پیش آزمون نصیر ثبت نام کردم.هرقدر زودتر ثبت نام کنی تخفیف بیشتری بهت میخوره!
من نصیر سال پیش اردیبهشت ثبت نام کردم شد 240 هزار تومن فکر کنم.بدون تخفیفش فکر کنم 360 تومن بود!
امسال پارسه ثبت نام کردم فقط آزموناش شد 440 تومن.
یکی از دوستام مدرسان فقط آزمونش ثبت نام کرده 600 تومن
سنجش هم فکر کنم سال پیش هر آزمونش 55 تومن بود که 8 مرحله آزمونش میشد 440 تومن که البته فکر کنم اگه همشو یه جا ثبت نام میکردی تخفیف میخورد
مسعود جان نصیر سه تا جامعش چند میشه?

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعود جان نصیر سه تا جامعش چند میشه?

والا نمیدونم من ایناییکه بالا نوشتم کل آزمونها بود حالا بعضیاشون 8 تا آزمونه بعضیاشون 9 تا آزمونه.
فکر میکنم بین 150 تا 200 باشه

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستانی که می خوان آزمون یا بسته های موسسات رو بگیرین (البته بعضی موسسات!) اگه کسی دارین که کارت حکمت داره از طریق کارت حکمت بگیرین (از طریق دفترچه تامین اجتماعی هم میشه فکر کنم) هم 30 درصد تخفیف داره هم باقی اقساطش یک ساله است.من خودم پک و آزمون مدرسان گرفتم 950000 تومن بود که با کارت حکمت شد 688000 تومن و ماهانه 57 هزار تومن!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

دوستانی که می خوان آزمون یا بسته های موسسات رو بگیرین (البته بعضی موسسات!) اگه کسی دارین که کارت حکمت داره از طریق کارت حکمت بگیرین (از طریق دفترچه تامین اجتماعی هم میشه فکر کنم) هم 30 درصد تخفیف داره هم باقی اقساطش یک ساله است.من خودم پک و آزمون مدرسان گرفتم 950000 تومن بود که با کارت حکمت شد 688000 تومن و ماهانه 57 هزار تومن!
چی هست این کارت حکمت? جریانش چیه?

alk1370

کاربر بیش فعال
چی هست این کارت حکمت? جریانش چیه?

کارت حکمت واسه نیروهای مسلح هست که خیلی تسهیلات داره براشون یکیش همین خرید کتاب و آزمون هست با موسسات ماهان و مدرسان و پارسه و نصیر و علوی هم قرارداد داره در واقع اگه شما کارت حکمت داشته باشید (پدرتون یا اقوام نزدیک) میتونید به سایت زیر برید و ثبت نام کنید موقع ثبت نام ازتون شماره کارت حکمت و شماره بیمه می خواد البته پرداختش روشهای مختلفی داره شما میتونید از کارت حکمت مثلا اقوامتون استفاده کنید و موقع پرداخت به جای پرداخت با کارت،روشهای دیگه پرداخت رو انتخاب کنید یعنی صرفا از تخفیف 30 درصد استفاده کنیدموقع ثبت نام هم هر موسسه ای که ثبت نام کردین و هر نمایندگی که انتخاب کردید میتونید برید اونجا و با پرینت کد رهگیری که اگه مشخصات ثبت نامیتون و کارتتون درست باشه بعد دو یا سه روز بهتون کد رهگیری میده میتونید برید و کد رهگیری رو بدین و ثبت نامتون رو تو نمایندگی تکمیل کنید.

این قسمت سایت مخصوص ارشد و دکتری است:

http://www.isiportal.ir/javanehomid/tabid/144/language/fa-IR/Default.aspx?type=3

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام
آمدي جانم به قربانت ولي حالا جرا؟

خوب نبود زودتر ميكفتين :D

داستان بيمه تامين اجتماعي جيه؟

باتشكر از نوش داروي بس از مرك سهراب:D

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام
آمدي جانم به قربانت ولي حالا جرا؟

خوب نبود زودتر ميكفتين :D

داستان بيمه تامين اجتماعي جيه؟

باتشكر از نوش داروي بس از مرك سهراب:D

سلام

واقعیتش می خواستم زودتر بگم اما یه مدتی اینجا اسیر تبلیغات بود گفتم اگه بیام بگم ممکنه بگن داره برا موسسه خاصی تبلیغ میکنه چون وقتی من ثبت نام کردم فکر کنم فقط مدرسان تنها بود ولی به نظر من الان بهتره برا ثبت نام از طریق کارت حکمت چون دیگه تخفیفات موسسات تموم شده اما اینجا هنوز 30 درصدش فعاله! مثلا موسسه x گفته بود هر کی تا پایان خرداد ثبت نام کنه 50 درصد تخفیف!! ولی الان دیگه تخفیفها تموم شده

البته اگه کنکوری دیگه ای دارین تو خانواده به کارش میاد چون برا کنکور دبیرستان هم خدمات داره!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام

واقعیتش می خواستم زودتر بگم اما یه مدتی اینجا اسیر تبلیغات بود گفتم اگه بیام بگم ممکنه بگن داره برا موسسه خاصی تبلیغ میکنه چون وقتی من ثبت نام کردم فکر کنم فقط مدرسان تنها بود ولی به نظر من الان بهتره برا ثبت نام از طریق کارت حکمت چون دیگه تخفیفات موسسات تموم شده اما اینجا هنوز 30 درصدش فعاله! مثلا موسسه x گفته بود هر کی تا پایان خرداد ثبت نام کنه 50 درصد تخفیف!! ولی الان دیگه تخفیفها تموم شده

البته اگه کنکوری دیگه ای دارین تو خانواده به کارش میاد چون برا کنکور دبیرستان هم خدمات داره!

انشالا بجه هامون از اين مستفيض ميشن

ممنون كه كفتي :D

Kaka_s

عضو جدید
این جا چرا اینجوری شده انقد سوت و کوره؟؟؟!!! بچه ها فعالیتشون کم شده یا همه دارن بکوب میخونن؟:biggrin: گرد مرده پاشیدن انگار:mad: بچه ها بیاین یکم بیشتر بهم انگیزه بدیم خب.

mahboobeh

عضو جدید
این جا چرا اینجوری شده انقد سوت و کوره؟؟؟!!! بچه ها فعالیتشون کم شده یا همه دارن بکوب میخونن؟:biggrin: گرد مرده پاشیدن انگار:mad: بچه ها بیاین یکم بیشتر بهم انگیزه بدیم خب.

سلام مهندس...
من که به شخصه چند روزی هست که صفرم.... نمیدونم چرا رفتم تو خلصه...:confused::confused:

Kaka_s

عضو جدید
سلام مهندس...
من که به شخصه چند روزی هست که صفرم.... نمیدونم چرا رفتم تو خلصه...:confused::confused:

منم یه چن روزیه که نمیخونم اصن خیلی بده. یه روزایی انگار روزای بی خبریه :( میدونم اگه کم بذارم بعدا حسرت این روزای از دست رفته رو میخورم نمیخوام این تجربه لعنتی تکرار شه. به نظرم من و بقیه شماها باید فعالیتمون اینجا بیشتر شه تا بتونیم جدی تر درس بخونیم. رقابتی تر بخونیم.

mahboobeh

عضو جدید
منم یه چن روزیه که نمیخونم اصن خیلی بده. یه روزایی انگار روزای بی خبریه :( میدونم اگه کم بذارم بعدا حسرت این روزای از دست رفته رو میخورم نمیخوام این تجربه لعنتی تکرار شه. به نظرم من و بقیه شماها باید فعالیتمون اینجا بیشتر شه تا بتونیم جدی تر درس بخونیم. رقابتی تر بخونیم.

من که دارم یاد پارسالم میوفتم... پارسالم اولاش اینقد پر انرژی شروع کردم .... یه ماهه ریاضیو کنترلمو اینقد خوب پیش بردم... ولی بعدش رفتم تو یه خلصه ی طولانی مدت...
نمیدونم من که خیلی نگرانم... تو دلم آشوبه ولی نمیدونم چرا دستو دلم به کار نمیره... اینجام نمیام چون روم نمیشه.... همه دارن تلاش میکنن ولی من نه...
خیلی از نظر روحی خرابم... خیلی استرس دارم.. :(

Paydar91

کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.اونایی که از خیلی وقت قبل تر ها بودند...اونایی که تازه ملحق شدند.. و اونایی که بعد ها ملحق خواهند شد.!
کم کم داره بوی پاییز میاد..قبل از هر چیز بهتون پاییزو تبریک میگم.. این فصل فصله تلاشه (مخصوصا برای کنکوری ها)..فصلی هستش که هر چی بکاریم به امید خدا ثمرشو توی زمستان خواهیم دید.

نمی دونم چقدر تونستید به برنامته هاتون عمل کنید یانه.امیدوارم خدا خودش به همه ی عمرمون و مخصوصا توی این بازه خاص کنکور به ساعت خوندنمون هم برکت بده.
من شکر خدا راضی هستم... هر چند چند تا مشکل کوچیک مواجه شدم که با صحبت های دوستان تونستم رفعش کنم و ان شا الله رفعش می کنم.

اما چند نکته رو دوست دارم مثل همیشه باهاتون به اشتراک بزارم...

توی راه درس خوندن شاید بعضی وقتا انگیزه ی کافی نداشته باشیم که این خودش بر می گرده به این که هدفمون چی بوده{:warn:به انتهای پست رجوع شود} و.. ولی همیشه باید بگوییم برای اهدافمان حاظریم چه چیزی را از دست بدهیم و در عوض به جای ان چه چیزی رو بدست بدست میاوریم... این باعث میشه وقتی قراره صبح زودتر بیدار شی...یا شب دیر تر بخوابی..یا موقعی که همه به دنبال یه سری تفریحات و کارای دیگه هستند به خودت یادواری کنی که نه.. من اگه الان دارم این کارو انجام می دم در اینده به امید خدا چه چیزایی نصیبم میشه..پس همیشه تصور روشنی که از چیزایی که میخوایم بدست بیاریم خوبه داشته باشیم.. نکته وقتی جالب تر میشه اکثر ما ارزوی خیلی چیز ها رو داشتیم و در رویای رسیدن به اون بودیم و خیلی وقتا وقتی به خواستمون رسیدیم دیدیم و لمس و تجربه کردیم اون چیزی که بیش تر باعث خوشی ما میشد خود اون مسیر بود و صرفا لذت در اون مسیر بودن و شوق رسیدن و وصال... چرا که وقتی می رسیم میبینم اون قدر ها اون چیزی که فکر می کردیم نبود..پس فکر ما اونو برامون خیلی زیباتر کرده بود... پس سعی کنیم همیشه به مرور رویاهامون بپدازیم در حدی که بدونیم می خوایم به کجا برسیم و.. تا همیشه پر شور و با انرژی باشیم.

یادمون باشه همیشه انجام دادن یه کاری به معنای انجام ندادن کاری دیگه هست !!... اگه من می خوام به درامد ساعتی n تومان در ساعت برسم باید ببینم ایا کارایی که الان انجام میدم در راستای همون چیزی که میخوام هستش یا نه صرفا دارم رویا پردازی میکنم...و همیشه بین انتخاب های پیش رو کاری رو انتخاب کنیم که ما رو به رسیدن هدق اصلیمون یاری میکنه و نه این که سبب بشه از مسیر اصلیمون دور بشیم.

سرمایه گذاری با بازگشت هزار درصدی کی میخواد؟؟؟ من هر چی از تجربه ی شخصیم راجب برنامه ریزی و نوشتن اهداف و هی پایین و بالا کردن برنام(البته در زمان های مشخص !) و فیدبک گرفتن از کارام و خروجی هام و محاسبه ی خطاهام و سپس استفاده از تجربه ی بقیه بگم کمه (خداییش این همه درسای برق به این قشنگی که کنترل و مدار به نظرم شاهکار مهندسی هستش واسه استفاده از مفاهیم این دو درس در زندگی )... از بحث اصلی خارج نشم... حتما شما همتون مشتاق هستید که چه سرمایه گذاری هست این قدر بازگشت داره؟؟ باشه میگم.. بازده و سود برنامه ریزی درست و خوب بسیار زیاد است و چنین براورده شده است که هر دقیقه که صرف برنامه ریزی میشه ده دقیقه در کار عملی و اجرایی صرفه جویی میشه !!! یعنی بازده و سود هزار درصدی!!!!

:warn:گفتم راجب هدف... دوستان خیلی از ماها به هر حال تصمیمی گرفتیم ارشد بخونیم یه انگیزه های کافی داشتیم که هر چه درونی تر باشه عالی تر هستش.. پس خوبه یه بار برای همیشه این انگیزه ها رو برای خودمون یادداشت کنیم..من بنا به این دلایل تصمیم گرفتم و می گیرم که کنکور بدم و ارشد بخونم (دیگه کار به درست و غلطش و بقیه ندارم حس درونیم اینو میگه و این منو راضی میکنه) .. و روزایی که این چیزا یادمون میره و کمی ناامید میشیم و سایه یاس رومون میشینه با وندن اونا دوباره باعث میشه این موضوع بر طرف بشه ان شا االله.

در پایان این ایات قران هدیه از طرف خدا برای ما.

يَهْدي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْديهِمْ إِلى‏ صِراطٍ مُسْتَقيمٍ.(16 مائده)
خداوند به برکت آن ، کسانی را که از خشنودی او پیروی کنند ، به راه های سلامت ، هدایت می کند و به فرمان خود ، از تاریکیها به سوی روشنایی می برد و آنها را به سوی راه راست ، رهبری می نماید.
يُؤْتِي الْحِکْمَةَ مَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً کَثيراً وَ ما يَذَّکَّرُ إِلاَّ أُولُوا الْأَلْبابِ(269 بقره)
( خدا ) دانش و حکمت را به هر کس بخواهد ( و شایسته بداند ) می دهد و به هر کس دانش داده شود ، خیر فراوانی داده شده است. و جز خردمندان ، ( این حقایق را درک نمی کنند ، و ) متذکر نمی گردند.

فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ کُنْتَ فَظًّا غَليظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَکِّلينَ(159 ال عمران). إِنْ يَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ(160 ال عمران)
به ( برکت ) رحمت الهی ، در برابر آنان [ مردم ] نرم ( و مهربان ) شدی! و اگر خشن و سنگدل بودی ، از اطراف تو ، پراکنده می شدند. پس آنها را ببخش و برای آنها آمرزش بطلب! و در کارها ، با آنان مشورت کن! اما هنگامی که تصمیم گرفتی ، ( قاطع باش! و ) بر خدا توکل کن! زیرا خداوند متوکلان را دوست دارد.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

دوستان پاییزو پیشاپیش بهتون تبریک میگم .. دیدم یکی دوتا از دوستان کمی ناراحتن و ناراضی.. دوستان عزیزم از کمک خدا ناامید نباشین.. ب خداوند مهربون توکل کنید.. شاید تو این انجمن کسی مث من کنکور امسال براش حکم مرگ و زندگی رو نداشته باشه (بنا ب دلایلی) پس قاعدتا باید از بقیه بیشتر استرس داشته باشم اما امید دارم ب کمک یکی ک اون بالاست و شرایطمو میدونه و داره تلاشمم میبنیه راضیم ب رضای خدا هر چی خدا بخواد.. پس نگران نباشین دوستان هر چی خیره پیش میاد شما فقط ب وظیفه خودتون ک همون درس خوندنه عمل کنید نتیجشو واگذار کنید ب خدا.. ایشالله ک همگی موفق میشیم.. بخندین دوستان ناراحتی و استرس رو از خودتون دور کنید.. گاهی دو رکعت نمازم میتونه ادمو از استرس و فشار روحی دور کنه پس هیچی جز یاد خدا ب ادم ارامش نمیده..

mahboobeh

عضو جدید
دوستان پاییزو پیشاپیش بهتون تبریک میگم .. دیدم یکی دوتا از دوستان کمی ناراحتن و ناراضی.. دوستان عزیزم از کمک خدا ناامید نباشین.. ب خداوند مهربون توکل کنید.. شاید تو این انجمن کسی مث من کنکور امسال براش حکم مرگ و زندگی رو نداشته باشه (بنا ب دلایلی) پس قاعدتا باید از بقیه بیشتر استرس داشته باشم اما امید دارم ب کمک یکی ک اون بالاست و شرایطمو میدونه و داره تلاشمم میبنیه راضیم ب رضای خدا هر چی خدا بخواد.. پس نگران نباشین دوستان هر چی خیره پیش میاد شما فقط ب وظیفه خودتون ک همون درس خوندنه عمل کنید نتیجشو واگذار کنید ب خدا.. ایشالله ک همگی موفق میشیم.. بخندین دوستان ناراحتی و استرس رو از خودتون دور کنید.. گاهی دو رکعت نمازم میتونه ادمو از استرس و فشار روحی دور کنه پس هیچی جز یاد خدا ب ادم ارامش نمیده..

ممنون...
راست میگین .... بابت صحبتاتون واقعا ممنون... ببخشید که جوو ناراحت کردم...ایشالا که موفق باشید...;);)
مرسیییی:gol::gol::gol::gol::gol:

xzsawq21

عضو جدید
سلام جایی هست که دفترچه کنکورهای ارشد برق سالهای اخیر بفروشند؟ مثل یک دفترچه کنکوری

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان عزیزان و سروران
من میخاستم فردا بگم ولی دیدم مثکه الان وقتشه بگم
نه اصلا همون فردا میگم میترسم نشه آخه:دی
میخاستم سند نکنم ولی حیفم اومد خیلی وقته اینجا اعلام حضور نکردم آخه:دی
دوستان بخونید خیلی ام بخونید حالا فردا بهتون میگم چراشو:دی :بی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا