گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام‌دوستان خسته نباشید.. دوستانی ک معادلات رو خوندن ب نظرتون چند روزه میشه جمش کرد? بخاطر استادسخت گیری ک داشتیم دوبار انداختتم و وقتی دیدم نمره بده نیست سری اخر از کتاب نیکوکار کامل خوندمش و نمره رو گرفتم.. بنابراین پایم بد نیست و خوبه فقط فراموش کردم فرمولهارو اما با روخونی کردن دوباره همچی یادم میاد .. لطفا منبع مناسب برامن و مدت زمانی ک خودتون تونستیین بخونین..اخه نمیخوام زیاد خودمو درگیر جزییات کنم ; میخوام یه راست برم سر اصل مطلب بدون اتلاف وقت
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
سلام دوست عزیز، معادلات بخاطر حفظی بودنش یکم سریع فراموش میشه اما اغلب مسائل سرراست و مشخصی داره، جزوه دکتر معتقدی تو نت هست، اگه پایت خوبه همون جزوه هم کفایت میکنه، اگه هم پیداش نکردی بگو خودم بذارم برات. موفق باشی

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز، معادلات بخاطر حفظی بودنش یکم سریع فراموش میشه اما اغلب مسائل سرراست و مشخصی داره، جزوه دکتر معتقدی تو نت هست، اگه پایت خوبه همون جزوه هم کفایت میکنه، اگه هم پیداش نکردی بگو خودم بذارم برات. موفق باشی

سلام جزوشون با کتابی که واسه پارسه نوشته فرق میکنه؟ من کتاب پارسه رو دارم ولی اصلا حسم نمیاد بخونمش

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

ممنون دوست من.. اگه بزاری ک واقعا لطف میکنی چون وقت نت گردی ندارم حقیقتش.. برا چه سالی هست جزوه?

maryam 69

عضو جدید
سلام، ریاضی معتقدی بنظرتون از کریمی بهتره؟؟
من هردوشو دارم ولی کریمی رو دیدم بد نبود، کتاب معتقدی رو اصلن باز نکردم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام، ریاضی معتقدی بنظرتون از کریمی بهتره؟؟
من هردوشو دارم ولی کریمی رو دیدم بد نبود، کتاب معتقدی رو اصلن باز نکردم

سلام بله معتقدی بهتره سوالای داخل متنشم خیلی خوبه ولی خب احساس میکنم یکم مطالب اضافی داره.من بودم از هردوتا کتاب استفاده میکردم یعنی از کریمی میخوندم بعد میومدم تمرینهای داخل متن معتقدی رو میحلیدم

maryam 69

عضو جدید
من یکم پایه ام ضعیفه، میخوام هرکدوم آسونتره بخونم که اول راه بیوفتم
یکی از رتبه های 3رقمی رشته ما یه سری سوال بهم نشون داد توی کریمی نبود بیشتر شبیه ریاضی1و2 بود که جز سرفصل رشته ما نیس ، شاید معتقدی اونارو هم گفته ولی تعداد اینجور سوالا کمه

llvll.asoud

کاربر ممتاز
من یکم پایه ام ضعیفه، میخوام هرکدوم آسونتره بخونم که اول راه بیوفتم
یکی از رتبه های 3رقمی رشته ما یه سری سوال بهم نشون داد توی کریمی نبود بیشتر شبیه ریاضی1و2 بود که جز سرفصل رشته ما نیس ، شاید معتقدی اونارو هم گفته ولی تعداد اینجور سوالا کمه

پس همونطور که گفتم بخونید اول از کریمی بخونید تمرین های داخل متنشو حل کنید.بعد بیاین از معتقدی بخونید که سطحش بالاتر از کریمی هستش.بعد برگردید تستهای سراسری رو از کریمی که همه رشته هارو داره حل کنید

llvll.asoud

کاربر ممتاز
خیلی حجمش زیاده به خاطر دوتا سوال واقعا ظلمه!

سه الی 4 تا سواله ها فکر کنم :دی

حجمش به کنار اصلا من معادلات نمیتونم بخونم متن روونی ندارن کتابا. هم کریمی دارم هم پارسه رو ولی اصلا نمیتونم بخونم. من توی دو ساعت یه فصل تموم میکنم ولی تو معادلات توی دو ساعت دو صفحه نتونستم بخونم

ehsan0641

کاربر بیش فعال
ممنون دوست من.. اگه بزاری ک واقعا لطف میکنی چون وقت نت گردی ندارم حقیقتش.. برا چه سالی هست جزوه?

خدمت دوستان، تفاوت چندانی با کتابش نداره چون اصل مطالب رو گفته اما خلاصه هست، حدود 90 صفحه میشه و واسه کسایی که قبلا خوندن درس رو فکر کنم خیلی مفیده
http://s5.picofile.com/file/8141197850/moadelat_parseh_www_redownload_ir_.pdf.html

llvll.asoud

کاربر ممتاز

خدمت دوستان، تفاوت چندانی با کتابش نداره چون اصل مطالب رو گفته اما خلاصه هست، حدود 90 صفحه میشه و واسه کسایی که قبلا خوندن درس رو فکر کنم خیلی مفیده
http://s5.picofile.com/file/8141197850/moadelat_parseh_www_redownload_ir_.pdf.html

ممنون فكر كنم واسه كسايي هم كه حوصله معادلاتو نداشته باشن مفيده:دي

Sent from my iPhone using Tapatalk

keyhan386

عضو جدید
s
سلام
این جزوه 90 % پارسه است خیلی کم حجم تره و شبیه جزوه کلاسی دکتر معتقدی است میتونید از لینک زیر دانلود کنید
http://s5.picofile.com/file/8141201984/riyazi_moadelat.pdf.html

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه سوال انتگرالی داشتم
طبق نوشته هایی که خودم گذاشتم به نظرم انتگرال زیر یه منفی هم میخواد!لطفا یه نگاه بندازید
ممنون
Untitled.jpg
170920141647.jpg

keyhan386

عضو جدید

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه سوال انتگرالی داشتم
طبق نوشته هایی که خودم گذاشتم به نظرم انتگرال زیر یه منفی هم میخواد!لطفا یه نگاه بندازید
ممنون
مشاهده پیوست 221088
مشاهده پیوست 221089

تو سوالای مغناطیس زیاد به منفی مثبتش گیر نده همش مثبت در نظر بگیر مگر اینکه تو گزینه ها منفی مثبت باشه!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال دارم خدمتتون.میخواستم بدونم اگه تو درسی بار اول نتونی تست هاش رو بزنی این به منزله شکست حساب میشه؟

malih9068

عضو جدید
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

بچه ها یه سوال دارم خدمتتون.میخواستم بدونم اگه تو درسی بار اول نتونی تست هاش رو بزنی این به منزله شکست حساب میشه؟
نه بابا اینطور نیست مگر نه من کلا شکست خورده ام دور بعد اگر نتونستی شکست خیلی خفیف خوردی باید تلاش بیشتری بکنی

Send from my sony using Taptalk

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
نه اینطور نیست.. دفه اول مهم اینه ب فهم موضوع بپردازیم و ب تسلط نسبی برسیم در همین خلال هم میشه به تستها و مثالهای متن کفایت کرد و اگه بخواین بیشتر وقت بزارین میشه تکوتوکی از تستهای سراسری پایان فصل هم زد اما صددرصد اکثر بچه ها تو همون دور اول نمیتونن ب تستها تسلط پیدا کنن پس نگران نباش خود من هم کمی تا قسمتی همین وضعیتو دارم.. اما چون هنوز فاز تست زنی رو شروع نکردم بنابراین نگران نیستم چون ب نظر من تنها با تست زدنه ک میشه تو تست زدن ب تسلط رسید چون اگه دقت کنی میبینی این چند سال اخیر از نکاتی تو تستها استفاده شده ک معمولا پرکاربرد و تکراری بودن ..خب وقتی بتونی چند مرتبه این مدل تستها رو حل و بررسی کنی قطعا نکات مهم خود ب خود دستت میاد وبرات جا میفته.. تستهای کنکور هم تستهای استانداردی هستن عجیبو غریب نیستن ک نگران این باشیم ک ممکنه یجوری باشن ک نشه ب جواب رسید بهرحال جواب تو گزینه هاست .. پس ب نظر من فقط و فقط تست زنی میتونه این مشکلتو حل کنه.. شما ک تا اونجا من خبر دارم درسها رو تموم کرده بودین خب الان بهترین زمانه ک برید تو فاز تست زنی و ب تسلط برسین. البته اینا نظر من بود. موفق باشی

llvll.asoud

کاربر ممتاز

نه اتفاقا بايد خوشحال بشي كه نتونستي حل كني! اين نشون ميده هنوز مسلط نشدي يا تست يه نكته داره كه توي مان درس اشاره نشده بهش!
اتفاقا بايد وقتي تست رو حا ميكني به جنبه اموزشيش توجه كني نه به درست و غلط زدنش!
درصدو بايد توي ازمون هاي ازمايشي دنبال كنيد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه تو دور دوم مثلا تونستی 70 درصد تست ها رو حل کنی.بازم شکسته؟؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز

حالا اگه تو دور دوم مثلا تونستی 70 درصد تست ها رو حل کنی.بازم شکسته؟؟

نگاه تستا بايد واست جنبه اموزشي داشته باشن نه جنبه ازمايش!
بايد در مرحله يادگيري باشي
مرحله سنجش توانايي در ازمونهاي ازمايشي و ارشد هستش
ولي باز اگه تونستي تو خونه به ٥٠ درصدش جواب بدي خوبه!
فقط سعي كن اشكالاتتو توي چند برگ مرتب بنويسي خوندن اون اشكالات در حل تستها از خوندن خلاصه هاي درسات مهمتر و كليدي تره!

armineca7

عضو جدید
راستی . این آزمون های مدرسان شریف هزینش چقدره؟

الان که کتاب اسلام پناه هاست نیاز نیس. ضمن اینکه بسیاری از تمریناتش خیلی سطح پایینه برای کسی که میخواد شروع کنه از صفر خوبه و البته با توجه به حجمی که داره بهتره الان که تابستون تموم شده رهیافت نخونی چون زمانبره.

amin_amini

عضو جدید
بچه ها برای زبان 504 رومیخوام بخونم. کتاب دیگه ای که تکمیل کنه معرفی کنید.
برای بقیه درسا هم راهیان ارشد رو مخوام بگیرم + تست های دانشگاه تهران که چند جلدیه.
از فردا هم میخوام تازه شروع کنم.
پیشنهادی دارید یا همین اوکی هست؟

Kaka_s

عضو جدید
بچه ها برای زبان 504 رومیخوام بخونم. کتاب دیگه ای که تکمیل کنه معرفی کنید.
برای بقیه درسا هم راهیان ارشد رو مخوام بگیرم + تست های دانشگاه تهران که چند جلدیه.
از فردا هم میخوام تازه شروع کنم.
پیشنهادی دارید یا همین اوکی هست؟

واسه ریاضی مهندسی و معادلات پیشنهاد میکنم از معتقدی و کریمی استفاده کن از مومن زاده بهتره. واسه زبان 110 کلمه و 400 کلمه تافل هم مفیده.بقیه منابعت خوبه بنظرم. البته ریز به ریز نگفتی اما در کل خوبه موفق باشی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا