گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اصلا نگران نباش و دنبال بهانه نگرد باید پر انرژی بخونی
چون قرار منم خمچین ادمی بشم البته زیر 100 :D

Send from my sony using Taptalk

البته من شکسته نفسی کردم وگرنه منظورم از زیر 200 زیر 20 بود :biggrin::redface:

nasrin1990

عضو جدید
سلام به تمام دوستام عزیز میخواستم ازمون ثبتنام کنم گفتممممم اول از دوستان یه اماری بگیرم ببینم که بچه ها چه موسسه ای ازمون ثبتنام کردن...لطفا دوستانی ثبتنام کردن اعلام کنن. کجا ثبتنام کردن................راستی شنیدم بینش پی دی اف سوالات رو هم در اختیار داوطلباش قرار میده کسی میدونه بعد چه مدتی از برگزاری هر ازمون پی دی اف سوالای اون ازمون رو برا داوطلبا قرار میدن؟ مرسیییی

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
سلام.من روز انتخاب رشته یکی رو دیدم 6 سال پیش لیسانس گرفته بود 21 مهر شروع کرده بود به خوندن.می گفت حتی انتگرال هم یادم رفته بود و همه رو خودم از اول خوندم.
ماشالا رتبه اش شده بود 21 !!!!!!!!

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام.من روز انتخاب رشته یکی رو دیدم 6 سال پیش لیسانس گرفته بود 21 مهر شروع کرده بود به خوندن.می گفت حتی انتگرال هم یادم رفته بود و همه رو خودم از اول خوندم.
ماشالا رتبه اش شده بود 21 !!!!!!!!

مهدي جان اون ارادش قوي بوده من هنوز نتونستم با اين اراده كنار بيام هنوز!
دانشگاه خوش ميگذره؟!:دي
دوستايي كه ارشد رفتن بيان از جو و اينكه چي فكر ميكردن واقعيت چطوريه بگن خب

Sent from my iPhone using Tapatalk

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مهدي جان اون ارادش قوي بوده من هنوز نتونستم با اين اراده كنار بيام هنوز!
دانشگاه خوش ميگذره؟!:دي
دوستايي كه ارشد رفتن بيان از جو و اينكه چي فكر ميكردن واقعيت چطوريه بگن خب

مسعود جان تو که به زیر 20 فکر می کنی شک نکن پتانسیلش رو هم داری.فقط یکم باید بین خواستن و حرکت یه ارتباطی برقرار کنی دیگه.در حال حاظر واسه تو اینا یکم از هم مستقل هستن.حواست باشه ناسازگار نشن :)

دانشگاه هم بد نیست.5 روز در هفته باید برم که سه روزش فقط واسه یه درس باید از غرب برم شرق و برگردم.البته اوایل چون درس خاصی نداریم می رم و میام اگر یکم درسا جوندار شه می مونم دانشگاه درس می خونم.راستی امروز اونقدر خوابم میومد یادم رفت دوستت رو پیدا کنم.ایشالا پس فردا باهش کلاس دارم.

اما در کل به نظرم تو ارشد هم اتفاق خیلی خاصی قرار نیست بیوفته و اگه اولش رو جدی نگیری جبرانش سخت می شه.
البته من تازه واردم اینایی که می گم شاید اشتباه باشه.

sanup2006

عضو جدید
واسه کسایی که تازه شروع کردن تا آخر آبان باید خوندنی ها رو تموم کنن ؟ بعدش فقط تست ؟
من الکترونیک و مدار و کنترل و معادلات رو میتونم بخونم ;)ولی از ریاضی مهندسی و تجزیه بدم میاد:razz: و سرعتم خیلی کمه .بزارم بعد از اینکه 4 تا درسی که اول گفتم رو تموم کنم بعد این 2 تا رو شروع کنم و اگر نرسیدم زیاد مهم نباشه. چون احساس میکنم سیگنال و ریاضی مهندسی وقت زیادی ازم میگیره و زیاد نمیتونم خوب تست هاشو حل کنم خیلی هم حفظی داره سیگنال. تو دانشگاه هم اصلا این چیزایی که تو کتاب کنکور هست رو فقط در حد مقدمه اش رو گفتن ولاغیر.!!!!!

آیا این روش درستیه ؟:que:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعود جان تو که به زیر 20 فکر می کنی شک نکن پتانسیلش رو هم داری.فقط یکم باید بین خواستن و حرکت یه ارتباطی برقرار کنی دیگه.در حال حاظر واسه تو اینا یکم از هم مستقل هستن.حواست باشه ناسازگار نشن :)

دانشگاه هم بد نیست.5 روز در هفته باید برم که سه روزش فقط واسه یه درس باید از غرب برم شرق و برگردم.البته اوایل چون درس خاصی نداریم می رم و میام اگر یکم درسا جوندار شه می مونم دانشگاه درس می خونم.راستی امروز اونقدر خوابم میومد یادم رفت دوستت رو پیدا کنم.ایشالا پس فردا باهش کلاس دارم.

اما در کل به نظرم تو ارشد هم اتفاق خیلی خاصی قرار نیست بیوفته و اگه اولش رو جدی نگیری جبرانش سخت می شه.
البته من تازه واردم اینایی که می گم شاید اشتباه باشه.

فعلا نتونستم این ارتباط رو برقرار کنم. میبینی یه روز میشه روز بعد نمیشه :دی
دوستم امروز برگشت ارومیه.آخه برگه معرفی به استاد که باید میداد استاد امضا کنه بعد بده آموزش رو با خودش آورده بود تهران! بعید میدونم دو روز بعد اونجا باشه :دی
همیشه وقتی از یه سطحی میریم سطح دیگه انتظار تغییرات داریم ولی واقعا اینطوری نیس این طرز تفکر آدماس که باید تغییر کنه.

دوستم Homesick شده میخواد انتقالی بگیره اگه بشه. به نظر جدی میگه :دی

llvll.asoud

کاربر ممتاز
واسه کسایی که تازه شروع کردن تا آخر آبان باید خوندنی ها رو تموم کنن ؟ بعدش فقط تست ؟
من الکترونیک و مدار و کنترل و معادلات رو میتونم بخونم ;)ولی از ریاضی مهندسی و تجزیه بدم میاد:razz: و سرعتم خیلی کمه .بزارم بعد از اینکه 4 تا درسی که اول گفتم رو تموم کنم بعد این 2 تا رو شروع کنم و اگر نرسیدم زیاد مهم نباشه. چون احساس میکنم سیگنال و ریاضی مهندسی وقت زیادی ازم میگیره و زیاد نمیتونم خوب تست هاشو حل کنم خیلی هم حفظی داره سیگنال. تو دانشگاه هم اصلا این چیزایی که تو کتاب کنکور هست رو فقط در حد مقدمه اش رو گفتن ولاغیر.!!!!!

شما تا اواسط آذر هم بتونی یه دور بخونی خوبه. یه ماه و نیم واسه تست زدن زمان خوبیه. البته صرقا تا اواسط آذر فقط خوندن نباشه سعی کنید حداقل تستهای زوج یا فردو بزنید
بستگی داره کدوم گرایش بخوای شرکت کنی. اگه میخوای الکترونیک و مخابرات شرکت کنی به جای کنترل سیگنال رو بخون.معادلاتم حذف کن مهندسی اضافه کن.از مهندسی 8 تا سوال میاد از معادلات 3 تا!
برای معادلات از جزوه 90 درصد پارسه استفاده کن که یکی از جه ها زحمت کشید لینکشو گذاشت واسه دانلود 100 صفحس نهایت.
سیگنالم سعی کن اول فصل های مهم رو بخونی.

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

دوست عزیز سیگنال درسی نیست ک بخوای بزاریش برا اخر کار.. میبینی ک نکات زیادی داره .. منم از سیگنال بدم میومد اون اوایل کلا میخواستم حذفش کنم وقتی کتاب استاد تقدسی رو گرفتم و باز کردم کلا ناامید شدم از بس فرمول اومد جلو چشمم اما ب قول یکی از بچه ها ک میگفت اتغاقا از درسی ک بدتون میاد برین ب جنگش خودتونو بندازین توش کم کم میبینین شاید ب اون سختی و وحشتناکی ک فکرشو میکردین نبوده ..و چقد بده زمانی متوجه این موضوع بشیم ک دیگه زمانی برامون نمونده باشه تا بخوایم بخونیمش و حسرت این روزارو بخوریم .. هر تصمیمی ک بگیری میل خودته اما من بهت پیشنهاد میکنم از کتاب استاد تقدسی این درسو بخونی و ببینی چطور با کمی تلاش و حوصله میشه ب نتیجه رسید.. کتاب ایشون تمام مطالبو پوشش میده و خیلی خوب و مفهومی توضیح داده از حجم صغحات و نکات نترس سیگنال درسیه ک مطالبش پیوسته هست و دایم در تکرارن و فصل بندی کتاب تقدسی جوریه ک مطالب ب هم ربط دارن .. زیاد نباید نکته ای حفظ کنی دوست عزیز اینا همه در قالب تستها برات جا میفته.. من واقعا حیف میدونم ک درس ب این خوبی رو حذف کنی یا بزاریش برا اخر بار.. تجدید نظر کن ایین درس این چند ساله سوالاش متوسط رو ب اسون بوده و درس پرامتیازیه..
موفق باشی

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

شما دور اول رو تا آخر آبان تموم کن دور دوم آخر آذر تمومه بقیه هم جمع بندیه که هم دوره اس هم تسته.تو دور اول حتما تست بزنید.
راجع به درس سیگنال بگم که تا اونجایی که من دیدم هرکی سیگنال رو کم زده از رقابت جا مونده و رتبه اش خوب نشده

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستم امروز برگشت ارومیه.آخه برگه معرفی به استاد که باید میداد استاد امضا کنه بعد بده آموزش رو با خودش آورده بود تهران! بعید میدونم دو روز بعد اونجا باشه :دی
همیشه وقتی از یه سطحی میریم سطح دیگه انتظار تغییرات داریم ولی واقعا اینطوری نیس این طرز تفکر آدماس که باید تغییر کنه.

جدی میگی؟
خب بهش بگو تا کارای انتقالیت اوکی شه یه ترم گذشته ترم بعد هم بیاد دیگه به اون صورت درسی ندارهع و سال بعد بیشتر خونشونه.
یکم حیفه به نظرم

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

چه چیزایی میشنوم
منم یکی از دوستام شهیدبهشتیه میگه اصلا اشتبا کردم ارشد دادم اولویتام عوض شده و اصلا حالش خوب نیس و همه این اتفاقات در عرض یک هفته که تهران بود افتاد:|
دقیقا یه هفته قبل رفتنش ب یونی پیش من بود میگفت آره اول از قزوین میرم تهران بعدم کلا از ایران میرم منم حظ میکردم ک برنامه داره اما الان میگه میخام انصرا ف بدم حتی ...
چ میدونم من خودم به شخصه این چن ماهومیخام بخونم و درگیرنشم چون اگ نشه دیه نمیتونم واقعا:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

جدی میگی؟
خب بهش بگو تا کارای انتقالیت اوکی شه یه ترم گذشته ترم بعد هم بیاد دیگه به اون صورت درسی ندارهع و سال بعد بیشتر خونشونه.
یکم حیفه به نظرم

نميدونم شايد چون درس به اون صورت شروع نشده درگير درس نيس هي هم وقتش توي مسير دانشگاه تا خوابگاه تلف ميشه خسته شده!

keyhan386

عضو جدید
از سخنان زیبای استیو جابز
اگر خوشبختی را برای يک ساعت می خواهيد، چرت بزنيد.
اگر خوشبختی را برای يک روز می خواهيد، به پيك نيك برويد.
اگر خوشبختی را برای يک هفته می خواهيد، به تعطيلات برويد.
اگر خوشبختی را برای يک ماه می خواهيد، ازدواج كنيد.
اگر خوشبختی را برای يک سال می خواهيد، ثروت به ارث ببريد.
اگر خوشبختی را برای يک عمر می خواهيد،
ياد بگيريد كاری را كه انجام می دهيد دوست داشته باشيد

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوب تقریبا تا دو ساعت دیگه به امید خدا آخرین کار پروژمو تحویل میدم و تقریبا یک ماهی هست که روزی حداقل ده ساعت پای سیستم ام و واقعا له ام... بسیار الان پتانسیل غر زدن دارم و نیاز شدید به یه گریه ی حسابی. اما خوب قرار نیس غر بزنیم و قرار هست کار کنیم. از فردا دیگه هر لحظه ای که از دست بره در اصل از ساعت مطالعه بوده. چیزی که میخاستم بگم به بچه هایی که نمیخونن یا یه کم بی انگیزه شدن همین بود اصن اون روز خیلی شاد بودم و میخاستم بگم بخونید چون من میخام بخونم و اگه شروع کنم بد جور رقیبیم براتون:دی اما خوب یه کم درگیری شخصی دارم الان و اصلا نفهمیدم این پلان آخرپروژه رو چ طور تایپ کردم و همه ی اگه اما ها رو که گذاشتم کنار دیدم اگه نخوام ارشد بخونم دقیقا میخام چیکار کنم؟ هیچ جوابی براش ندارم و میخام این چهارماهو حسابی بخونم و بعد تصمیم بگیرم که چیکار کنم. اگه بعد کنکور نتیجه این بشه که نمیخام برم اصلا ارشد نمیرم حتی اگه رتبم زیر صد باشه. اما الان بهش فکر نمیکنم چون بیشتر ضرر داره تا منفعت. ببخشید که توهمات ذهنیمو نوشتم اینجا گفتم شاید به درد کسی بخوره.
نصف شبی سری هم به حضرت حافظ زدم و نتیجه ی ملاقات این شد باشد که لذتش را ببرید:
دست در حلقه آن زلف دوتا نتوان کرد
تکيه بر عهد تو و باد صبا نتوان کرد

آن چه سعي است من اندر طلبت بنمايم
اين قدر هست که تغيير قضا نتوان کرد

دامن دوست به صد خون دل افتاد به دست
به فسوسي که کند خصم رها نتوان کرد

عارضش را به مثل ماه فلک نتوان گفت
نسبت دوست به هر بي سر و پا نتوان کرد

سروبالاي من آن گه که درآيد به سماع
چه محل جامه جان را که قبا نتوان کرد

نظر پاک تواند رخ جانان ديدن
که در آيينه نظر جز به صفا نتوان کرد

مشکل عشق نه در حوصله دانش ماست
حل اين نکته بدين فکر خطا نتوان کرد

غيرتم کشت که محبوب جهاني ليکن
روز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد

من چه گويم که تو را نازکي طبع لطيف
تا به حديست که آهسته دعا نتوان کرد

بجز ابروي تو محراب دل حافظ نيست
طاعت غير تو در مذهب ما نتوان کرد

blue_phoenix

عضو جدید
انگیزه تون واقعا انگیزه بخشه!
خیلی خوبه که کارشناسی رو تموم کرده اید و الان دغدغه ای جز کنکور و مطالعه ی جانانه برای اون ندارید! :)
ما که باید واحد پاس کنیم...:cry:

malih9068

عضو جدید

دوستان اشتباه منو انجام ندید.سیگنال رو ندازید ماه آخر.سیگنال درسیه باید هر روز خونده بشه

بندازی ماه آخر میشه نتیجه اش مثل من با درصد منفی 6 درصد
تنها درسهایی که فرار هستن سیگنال و کنترل هستن هرچی میخونی میبینی باز هم جا داره بخونی

malih9068

عضو جدید

سلام دوستان عزیز
شما صبحها ساعت چند بیدار میشین؟برای صبح زود بیدار شدن خیلی مشکل دارم نمیتونم زود بیدار بشم احساس میکنم مغزم به خواب نیاز داره:o

M@HY@R93

عضو جدید
اصلا نگران هیچی نباش و دنبال بهانه هم نگرد باید پر انرژی بخونی

بالاخره مهمترین شرط تمرکز واسه خوندن ارامش فکری و محیط ارومه کمتر کسی پیدا میشه که بتونه تو هر شرایطی درس بخونه اونم واسه کنکور ولی باهاتون موافقم انرژی میتونه سخت ترین شرایط رو هم برامون اسون کنه امیدوارم هر چه زودتر شرایطتت رو به را بشه و بتونی با جدیت شروع کنی.

sanup2006

عضو جدید
اصلاحیه کتاب الکترونیک اسلام پناه رو از کجا میتونم پیدا کنم. غلط زیاد داره.
چاپ اول - تک جلدی - راهیان ارشد بهار 91

Kaka_s

عضو جدید
اصلاحیه کتاب الکترونیک اسلام پناه رو از کجا میتونم پیدا کنم. غلط زیاد داره.
چاپ اول - تک جلدی - راهیان ارشد بهار 91

فک نمیکنم غلط نامه ای برای اون چاپش منتشر شده باشه. منم همون چاپو دارم میخونم. اتفاقا بنظرم اینجوری بهتره خودت که غلطارو در بیاری رو مباحث مسلط تر میشی. اکثر غلطاتشم اشتباه محاسباتیه که از اشتباه چاپی هستش.

sanup2006

عضو جدید
نه یادمه یک اصلاحیه داشت ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
شاید اصلا مال این کتاب نبوده :D

Kaka_s

عضو جدید
نه یادمه یک اصلاحیه داشت ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
شاید اصلا مال این کتاب نبوده :D

والا من پارسال کلاس داشتم باهاشون اصلاحیه ای در کار نبود. نمیدونم حالا شاید جدیدا گذاشته ولی تو سایتشم چیزی نبود.

malih9068

عضو جدید

سلام دوستان عزیز
شما صبحها ساعت چند بیدار میشین؟برای صبح زود بیدار شدن خیلی مشکل دارم نمیتونم زود بیدار بشم احساس میکنم مغزم به خواب نیاز داره:o

کم کم راه حلی براش پیدا میکنم:(

وحیدایکس

کاربر بیش فعال

کم کم راه حلی براش پیدا میکنم:(

تنها راهش اینه شبا کم کم ساعت خوابتو بیاری عقب تر و صبحها با همون نسبت زودتر از خواب بلند شی.. اینجوری چند روز عمل کنی خود ب خود عادت میکنی صبحها زود پاشی بدون اینکه سختی بهت وارد بشه.. من امتحان کردم و جواب داد.. جالب اینجاس با اینکه شبا نتونستم ساعت خوابیدنمو ب تدریج بیارم عقب تر وتقریبا مثل قبلا ثابت مونداما از اونطرف ساعت بیدارشدنم صبحهازودتر شد.. (خودمم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم متوجه شده باشی :D)

malih9068

عضو جدید

تنها راهش اینه شبا کم کم ساعت خوابتو بیاری عقب تر و صبحها با همون نسبت زودتر از خواب بلند شی.. اینجوری چند روز عمل کنی خود ب خود عادت میکنی صبحها زود پاشی بدون اینکه سختی بهت وارد بشه.. من امتحان کردم و جواب داد.. جالب اینجاس با اینکه شبا نتونستم ساعت خوابیدنمو ب تدریج بیارم عقب تر وتقریبا مثل قبلا ثابت مونداما از اونطرف ساعت بیدارشدنم صبحهازودتر شد.. (خودمم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم متوجه شده باشی :D)

ممنون از راهنمایی جالبتون;)
شبها زود بخوابم صبحها دیرتر بیدار میشم! ساعت 6.30 کوک میکنم تا حداقل 7.30_8 بیداربشم!!!

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
کاش در ازای پولی ک از کتابها میگرفتن کمی هم تو کیفیتشون دقت میکردن..
دو بار کتابو از وسط باز کنی تیکه تیکه میشه..تمام کتابام همینجور شدن هر کدوم ب سه چهارتا تیکه تقسیم شدن.. برا شما هم این اتفاق افتاده یا فقط کتابا من بی کیفیت چسبیدن?

armineca7

عضو جدید
نه دادا ش مثل اینکه چسبشون تموم شده بود واسه شما رو با تف چسبوندن
کاش در ازای پولی ک از کتابها میگرفتن کمی هم تو کیفیتشون دقت میکردن..
دو بار کتابو از وسط باز کنی تیکه تیکه میشه..تمام کتابام همینجور شدن هر کدوم ب سه چهارتا تیکه تقسیم شدن.. برا شما هم این اتفاق افتاده یا فقط کتابا من بی کیفیت چسبیدن?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا