اصلا نگران نباش و دنبال بهانه نگرد باید پر انرژی بخونی
چون قرار منم خمچین ادمی بشم البته زیر 100
Send from my sony using Taptalk
البته من شکسته نفسی کردم وگرنه منظورم از زیر 200 زیر 20 بود

اصلا نگران نباش و دنبال بهانه نگرد باید پر انرژی بخونی
چون قرار منم خمچین ادمی بشم البته زیر 100
میدونم......البته من شکسته نفسی کردم وگرنه منظورم از زیر 200 زیر 20 بود![]()
سلام.من روز انتخاب رشته یکی رو دیدم 6 سال پیش لیسانس گرفته بود 21 مهر شروع کرده بود به خوندن.می گفت حتی انتگرال هم یادم رفته بود و همه رو خودم از اول خوندم.سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
سلام.من روز انتخاب رشته یکی رو دیدم 6 سال پیش لیسانس گرفته بود 21 مهر شروع کرده بود به خوندن.می گفت حتی انتگرال هم یادم رفته بود و همه رو خودم از اول خوندم.
ماشالا رتبه اش شده بود 21 !!!!!!!!
مسعود جان تو که به زیر 20 فکر می کنی شک نکن پتانسیلش رو هم داری.فقط یکم باید بین خواستن و حرکت یه ارتباطی برقرار کنی دیگه.در حال حاظر واسه تو اینا یکم از هم مستقل هستن.حواست باشه ناسازگار نشنمهدي جان اون ارادش قوي بوده من هنوز نتونستم با اين اراده كنار بيام هنوز!
دانشگاه خوش ميگذره؟!:دي
دوستايي كه ارشد رفتن بيان از جو و اينكه چي فكر ميكردن واقعيت چطوريه بگن خب
Sent from my iPhone using Tapatalk
مسعود جان تو که به زیر 20 فکر می کنی شک نکن پتانسیلش رو هم داری.فقط یکم باید بین خواستن و حرکت یه ارتباطی برقرار کنی دیگه.در حال حاظر واسه تو اینا یکم از هم مستقل هستن.حواست باشه ناسازگار نشن
دانشگاه هم بد نیست.5 روز در هفته باید برم که سه روزش فقط واسه یه درس باید از غرب برم شرق و برگردم.البته اوایل چون درس خاصی نداریم می رم و میام اگر یکم درسا جوندار شه می مونم دانشگاه درس می خونم.راستی امروز اونقدر خوابم میومد یادم رفت دوستت رو پیدا کنم.ایشالا پس فردا باهش کلاس دارم.
اما در کل به نظرم تو ارشد هم اتفاق خیلی خاصی قرار نیست بیوفته و اگه اولش رو جدی نگیری جبرانش سخت می شه.
البته من تازه واردم اینایی که می گم شاید اشتباه باشه.
واسه کسایی که تازه شروع کردن تا آخر آبان باید خوندنی ها رو تموم کنن ؟ بعدش فقط تست ؟
من الکترونیک و مدار و کنترل و معادلات رو میتونم بخونمولی از ریاضی مهندسی و تجزیه بدم میاد
و سرعتم خیلی کمه .بزارم بعد از اینکه 4 تا درسی که اول گفتم رو تموم کنم بعد این 2 تا رو شروع کنم و اگر نرسیدم زیاد مهم نباشه. چون احساس میکنم سیگنال و ریاضی مهندسی وقت زیادی ازم میگیره و زیاد نمیتونم خوب تست هاشو حل کنم خیلی هم حفظی داره سیگنال. تو دانشگاه هم اصلا این چیزایی که تو کتاب کنکور هست رو فقط در حد مقدمه اش رو گفتن ولاغیر.!!!!!
آیا این روش درستیه ؟![]()
دوست عزیز سیگنال درسی نیست ک بخوای بزاریش برا اخر کار.. میبینی ک نکات زیادی داره .. منم از سیگنال بدم میومد اون اوایل کلا میخواستم حذفش کنم وقتی کتاب استاد تقدسی رو گرفتم و باز کردم کلا ناامید شدم از بس فرمول اومد جلو چشمم اما ب قول یکی از بچه ها ک میگفت اتغاقا از درسی ک بدتون میاد برین ب جنگش خودتونو بندازین توش کم کم میبینین شاید ب اون سختی و وحشتناکی ک فکرشو میکردین نبوده ..و چقد بده زمانی متوجه این موضوع بشیم ک دیگه زمانی برامون نمونده باشه تا بخوایم بخونیمش و حسرت این روزارو بخوریم .. هر تصمیمی ک بگیری میل خودته اما من بهت پیشنهاد میکنم از کتاب استاد تقدسی این درسو بخونی و ببینی چطور با کمی تلاش و حوصله میشه ب نتیجه رسید.. کتاب ایشون تمام مطالبو پوشش میده و خیلی خوب و مفهومی توضیح داده از حجم صغحات و نکات نترس سیگنال درسیه ک مطالبش پیوسته هست و دایم در تکرارن و فصل بندی کتاب تقدسی جوریه ک مطالب ب هم ربط دارن .. زیاد نباید نکته ای حفظ کنی دوست عزیز اینا همه در قالب تستها برات جا میفته.. من واقعا حیف میدونم ک درس ب این خوبی رو حذف کنی یا بزاریش برا اخر بار.. تجدید نظر کن ایین درس این چند ساله سوالاش متوسط رو ب اسون بوده و درس پرامتیازیه..واسه کسایی که تازه شروع کردن تا آخر آبان باید خوندنی ها رو تموم کنن ؟ بعدش فقط تست ؟
من الکترونیک و مدار و کنترل و معادلات رو میتونم بخونمولی از ریاضی مهندسی و تجزیه بدم میاد
و سرعتم خیلی کمه .بزارم بعد از اینکه 4 تا درسی که اول گفتم رو تموم کنم بعد این 2 تا رو شروع کنم و اگر نرسیدم زیاد مهم نباشه. چون احساس میکنم سیگنال و ریاضی مهندسی وقت زیادی ازم میگیره و زیاد نمیتونم خوب تست هاشو حل کنم خیلی هم حفظی داره سیگنال. تو دانشگاه هم اصلا این چیزایی که تو کتاب کنکور هست رو فقط در حد مقدمه اش رو گفتن ولاغیر.!!!!!
شما دور اول رو تا آخر آبان تموم کن دور دوم آخر آذر تمومه بقیه هم جمع بندیه که هم دوره اس هم تسته.تو دور اول حتما تست بزنید.واسه کسایی که تازه شروع کردن تا آخر آبان باید خوندنی ها رو تموم کنن ؟ بعدش فقط تست ؟
جدی میگی؟فعلا نتونستم این ارتباط رو برقرار کنم. میبینی یه روز میشه روز بعد نمیشه :دی
دوستم امروز برگشت ارومیه.آخه برگه معرفی به استاد که باید میداد استاد امضا کنه بعد بده آموزش رو با خودش آورده بود تهران! بعید میدونم دو روز بعد اونجا باشه :دی
همیشه وقتی از یه سطحی میریم سطح دیگه انتظار تغییرات داریم ولی واقعا اینطوری نیس این طرز تفکر آدماس که باید تغییر کنه.
دوستم Homesick شده میخواد انتقالی بگیره اگه بشه. به نظر جدی میگه :دی
چه چیزایی میشنومفعلا نتونستم این ارتباط رو برقرار کنم. میبینی یه روز میشه روز بعد نمیشه :دی
دوستم امروز برگشت ارومیه.آخه برگه معرفی به استاد که باید میداد استاد امضا کنه بعد بده آموزش رو با خودش آورده بود تهران! بعید میدونم دو روز بعد اونجا باشه :دی
همیشه وقتی از یه سطحی میریم سطح دیگه انتظار تغییرات داریم ولی واقعا اینطوری نیس این طرز تفکر آدماس که باید تغییر کنه.
دوستم Homesick شده میخواد انتقالی بگیره اگه بشه. به نظر جدی میگه :دی
جدی میگی؟
خب بهش بگو تا کارای انتقالیت اوکی شه یه ترم گذشته ترم بعد هم بیاد دیگه به اون صورت درسی ندارهع و سال بعد بیشتر خونشونه.
یکم حیفه به نظرم
تنها درسهایی که فرار هستن سیگنال و کنترل هستن هرچی میخونی میبینی باز هم جا داره بخونیدوستان اشتباه منو انجام ندید.سیگنال رو ندازید ماه آخر.سیگنال درسیه باید هر روز خونده بشه
بندازی ماه آخر میشه نتیجه اش مثل من با درصد منفی 6 درصد
اصلا نگران هیچی نباش و دنبال بهانه هم نگرد باید پر انرژی بخونی
اصلاحیه کتاب الکترونیک اسلام پناه رو از کجا میتونم پیدا کنم. غلط زیاد داره.
چاپ اول - تک جلدی - راهیان ارشد بهار 91
نه یادمه یک اصلاحیه داشت ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم.
شاید اصلا مال این کتاب نبوده![]()
کم کم راه حلی براش پیدا میکنمسلام دوستان عزیز
شما صبحها ساعت چند بیدار میشین؟برای صبح زود بیدار شدن خیلی مشکل دارم نمیتونم زود بیدار بشم احساس میکنم مغزم به خواب نیاز داره
تنها راهش اینه شبا کم کم ساعت خوابتو بیاری عقب تر و صبحها با همون نسبت زودتر از خواب بلند شی.. اینجوری چند روز عمل کنی خود ب خود عادت میکنی صبحها زود پاشی بدون اینکه سختی بهت وارد بشه.. من امتحان کردم و جواب داد.. جالب اینجاس با اینکه شبا نتونستم ساعت خوابیدنمو ب تدریج بیارم عقب تر وتقریبا مثل قبلا ثابت مونداما از اونطرف ساعت بیدارشدنم صبحهازودتر شد.. (خودمم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم متوجه شده باشیکم کم راه حلی براش پیدا میکنم
ممنون از راهنمایی جالبتونتنها راهش اینه شبا کم کم ساعت خوابتو بیاری عقب تر و صبحها با همون نسبت زودتر از خواب بلند شی.. اینجوری چند روز عمل کنی خود ب خود عادت میکنی صبحها زود پاشی بدون اینکه سختی بهت وارد بشه.. من امتحان کردم و جواب داد.. جالب اینجاس با اینکه شبا نتونستم ساعت خوابیدنمو ب تدریج بیارم عقب تر وتقریبا مثل قبلا ثابت مونداما از اونطرف ساعت بیدارشدنم صبحهازودتر شد.. (خودمم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم متوجه شده باشی)
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
کاش در ازای پولی ک از کتابها میگرفتن کمی هم تو کیفیتشون دقت میکردن..
دو بار کتابو از وسط باز کنی تیکه تیکه میشه..تمام کتابام همینجور شدن هر کدوم ب سه چهارتا تیکه تقسیم شدن.. برا شما هم این اتفاق افتاده یا فقط کتابا من بی کیفیت چسبیدن?
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |