رفتین تو خلصه...
خوش اومدین...![]()
آره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه
اما بازم نمیتونم بخوتم
رفتین تو خلصه...
خوش اومدین...![]()
آقا اگه نمیتونید بخونیدخوب نخونید چ کاریه!!!آره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه
اما بازم نمیتونم بخوتم
خلصه :دی محبوبه جان یه چیزی بگمسلام مهندس...
من که به شخصه چند روزی هست که صفرم.... نمیدونم چرا رفتم تو خلصه...![]()
آره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه
اما بازم نمیتونم بخوتم
غصه نخور منم این هفته کاری نکردم بیشتر زبان خوندم ولی سعی کردم بیشتر به اهدفی که دارم فکر کنم تا یجوری ریکاوری بشه و انگیزه ام برگرده که فکر کنم الان برگشته و شدم کپسول انگیزهآره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه
اما بازم نمیتونم بخوتم
خلصه :دی محبوبه جان یه چیزی بگم
من چون کارم با نت بود این چن وقت هی میدیدم تو بخش های دیگه باشگاه پست میذاری
خوب عزیزمن این خودش خیلی بده
تو خودتو از جو خارج کردی
حتی اگه کمم میخونی سعی کن تو جو باشی و نری جاده خاکی
من با وجود اینکه نمیخونم ولی میام دونه دونه پستایی که بچه ها میذارنو میخونم نتیجشم این شده که الان خیلی جوگیرم و حالا ادامشو فردا میگم:دی
دروغ چرا بگم من اصلا نمیدونم خلصه یعنی چی :دیواااااااااااااااای آبروم رفت..
نه جدی همینه دیگه وقتی میرم تو خلصه اعصابم خورد میشه ... میام اینجا که حداقل یادم بره اون استرسو...
بخدا نمیدونی... همش برا پرت کردن حواسمه... چیکار کنم؟؟
آقا اگه نمیتونید بخونیدخوب نخونید چ کاریه!!!
یه چیزی ام بگم
من تو دوران کنکور کارشناسی خیلی وقتا میشد سه ساعت اصلا نمیخوندم و تو اتاقم بودم ولی عین خیالمم نبود
بعد برای رفع مشکل و پیوستن به دنیای حقیقی نه توهمات خودم میرفتم ظرف میشستم و یا آشپزی یا تی وی میدیدم
تواون زمان ها تازه میفهمیدم چقد زمان مهمه و استرس میگرفتم ی کم
اما زیاد موندن یه جا خیلی بده
در ضمن سفارش اکید دارم ک حتما ورزش کنید ولو شده خیلی ساده
دروغ چرا بگم من اصلا نمیدونم خلصه یعنی چی :دی
استرس رو من خیلی درکش نمیکنم راستش اما خوب اگه میخای بفهمی که این چیزی که ب خاطرش استرس داری چقدددددر بی ارزشه برو قبرستون و یه کم قدم بزن من که خیلی این حرکتو دوس دارم به شمام پیشنهاد میکنم
بعدشم کسی ک استرس داره یه دلیلی داره
تو به جای رفع مشکل خودتو میزنی به کوچه علی چپ که یادت بره به نظرت این راهه درستیه؟
الان من باید تا دوازده امشب کارمو تحویل بدم حجمش زیاده و استرس دارم خب ولی راستی من چرا اینجام؟:دی
حرفام جدی بودا ولی یکم خوشحالم اینه که صورت شوخی ب خودش گرفت ببخشیدد
تعطیلات بوده همه رفتن اب و هوایی تازه کنن پر انرژی بخونناین جا چرا اینجوری شده انقد سوت و کوره؟؟؟!!! بچه ها فعالیتشون کم شده یا همه دارن بکوب میخونن؟گرد مرده پاشیدن انگار
بچه ها بیاین یکم بیشتر بهم انگیزه بدیم خب.
درس سیگنال خیلی نکات ریزی داره. حالت های خاص زیاد داره
آیا همه اینا رو باید حفظ کرد ؟
سر جلسه که همه از ذهن میره.
داستانش چجوریه ؟
فصل اول رو تموم کردم.![]()
سلام . بچه ها ثبت نام ارشد 94 چه زمانیه؟
مسعود جان این افکار آشفته رو بریز دور یه یا علی بگو برو جلو بقیشم با همون بالاییسلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
خوب من قراره تبدیل به همچین نمونه ای بشم:|سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
مسعود جان این افکار آشفته رو بریز دور یه یا علی بگو برو جلو بقیشم با همون بالایی
در نا امیدی بسی امید است
اول کتاباتونو بذارید جلوتون و ورق بزنید فصلارو ببینید همه ی درسا که میخاید بخونید اینکارو بکنید و منابعو ببینیدمنم تازه از مسافرت اومدم هنوز تو حال و هوای سفرم از طرفی هم استرس دارم حس میکنم عقبم و نباید میرفتم سفر دوستان راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟
یه تغیر و تنوع به نظرم خیلی هم میتونه راندمان کارتونو بالا ببره مغز الان اماده پذیرش اطلاعاته با انرژی های منفی ذهنتونو خسته نکنین به قول دوستمون کتاب رو بردارید و شروع کنید به ورق زدن کم کم حال و هواشم میادمنم تازه از مسافرت اومدم هنوز تو حال و هوای سفرم از طرفی هم استرس دارم حس میکنم عقبم و نباید میرفتم سفر دوستان راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟
سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
اصلا نگران هیچی نباش و دنبال بهانه هم نگرد باید پر انرژی بخونیافکارم آشفته نیسخواستم بگم اگه نمیشناسید من جز همون افرادم
منو بشناسید :دی
خیلی تابستون آشفته ای داشتم. همه چی دست به دست داده بود نتونم بخونماز پروژه و معرفی به استاد و ماه رمضون گرفته تا فروش خونه و این چیزا. هرروز از بنگاه آدم میاد خونمونو میبینه! حالا اینم در نظر بگیر که اسباب کشی هم خواهیم داشت کلا وضع عجیب بهم ریختس
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
![]() |
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
![]() |
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
![]() |
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |