گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه

اما بازم نمیتونم بخوتم
آقا اگه نمیتونید بخونیدخوب نخونید چ کاریه!!!
یه چیزی ام بگم
من تو دوران کنکور کارشناسی خیلی وقتا میشد سه ساعت اصلا نمیخوندم و تو اتاقم بودم ولی عین خیالمم نبود
بعد برای رفع مشکل و پیوستن به دنیای حقیقی نه توهمات خودم میرفتم ظرف میشستم و یا آشپزی یا تی وی میدیدم
تواون زمان ها تازه میفهمیدم چقد زمان مهمه و استرس میگرفتم ی کم
اما زیاد موندن یه جا خیلی بده
در ضمن سفارش اکید دارم ک حتما ورزش کنید ولو شده خیلی ساده

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام مهندس...
من که به شخصه چند روزی هست که صفرم.... نمیدونم چرا رفتم تو خلصه...:confused::confused:
خلصه :دی محبوبه جان یه چیزی بگم
من چون کارم با نت بود این چن وقت هی میدیدم تو بخش های دیگه باشگاه پست میذاری
خوب عزیزمن این خودش خیلی بده
تو خودتو از جو خارج کردی
حتی اگه کمم میخونی سعی کن تو جو باشی و نری جاده خاکی
من با وجود اینکه نمیخونم ولی میام دونه دونه پستایی که بچه ها میذارنو میخونم نتیجشم این شده که الان خیلی جوگیرم و حالا ادامشو فردا میگم:دی

mahboobeh

عضو جدید
آره شدید.البته با اینکه تو خونه تنهام و خانواده رفتند سفر.من بنا به دلایل کاری موندم خونه

اما بازم نمیتونم بخوتم

پارسال یه مشاور اومد تو یونیمون صحبت کرد... حالا نمیدونم چقد درسته ولی حرفاشو میگم براتون...
میگفت هر کسی که درس میخونه... خوندنش مثه یه نمودار سینوسیه... یه وقتایی مثبته یه وقتایی منفی... میگفت همه همینطورین...
یکی فاصله یبین مثبتاش کمه یکی زیاده... سعی کنین این فاصله رو کم کنین...
میگفت انسان مثه یه باتری میمونه یه وقتایی فول شارژه یه وقتاییم خالیه... وقتایی که باتریتون خالی میشه بگردین ببینین با چی میتونین خودتون شارژ کنین.. با فیلم دیدن.. با کتاب خوندن.. با گردش رفتن..
با صحبت کردن با دوستتون یا هر چیزه دیگه...
حالا منو شومام تو این قسمت منفی هستیم باید باتریتونو شارژکنین دوباره شروع کنین...;);)

keyhan386

عضو جدید

اما بازم نمیتونم بخوتم
غصه نخور منم این هفته کاری نکردم بیشتر زبان خوندم ولی سعی کردم بیشتر به اهدفی که دارم فکر کنم تا یجوری ریکاوری بشه و انگیزه ام برگرده که فکر کنم الان برگشته و شدم کپسول انگیزه :D عزیزم سوختت تموم شده پمپ بنزین بعدی وایستا یکم انگیزه بریز تو باگت هنوز کلی مونده تا خط پایان ;)

mahboobeh

عضو جدید
خلصه :دی محبوبه جان یه چیزی بگم
من چون کارم با نت بود این چن وقت هی میدیدم تو بخش های دیگه باشگاه پست میذاری
خوب عزیزمن این خودش خیلی بده
تو خودتو از جو خارج کردی
حتی اگه کمم میخونی سعی کن تو جو باشی و نری جاده خاکی
من با وجود اینکه نمیخونم ولی میام دونه دونه پستایی که بچه ها میذارنو میخونم نتیجشم این شده که الان خیلی جوگیرم و حالا ادامشو فردا میگم:دی

واااااااااااااااای آبروم رفت..:confused:
نه جدی همینه دیگه وقتی میرم تو خلصه اعصابم خورد میشه ... میام اینجا که حداقل یادم بره اون استرسو...
بخدا نمیدونی... همش برا پرت کردن حواسمه... چیکار کنم؟؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
واااااااااااااااای آبروم رفت..:confused:
نه جدی همینه دیگه وقتی میرم تو خلصه اعصابم خورد میشه ... میام اینجا که حداقل یادم بره اون استرسو...
بخدا نمیدونی... همش برا پرت کردن حواسمه... چیکار کنم؟؟
دروغ چرا بگم من اصلا نمیدونم خلصه یعنی چی :دی
استرس رو من خیلی درکش نمیکنم راستش اما خوب اگه میخای بفهمی که این چیزی که ب خاطرش استرس داری چقدددددر بی ارزشه برو قبرستون و یه کم قدم بزن من که خیلی این حرکتو دوس دارم به شمام پیشنهاد میکنم
بعدشم کسی ک استرس داره یه دلیلی داره
تو به جای رفع مشکل خودتو میزنی به کوچه علی چپ که یادت بره به نظرت این راهه درستیه؟
الان من باید تا دوازده امشب کارمو تحویل بدم حجمش زیاده و استرس دارم خب ولی راستی من چرا اینجام؟:دی
حرفام جدی بودا ولی یکم خوشحالم اینه که صورت شوخی ب خودش گرفت ببخشیدد

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا اگه نمیتونید بخونیدخوب نخونید چ کاریه!!!
یه چیزی ام بگم
من تو دوران کنکور کارشناسی خیلی وقتا میشد سه ساعت اصلا نمیخوندم و تو اتاقم بودم ولی عین خیالمم نبود
بعد برای رفع مشکل و پیوستن به دنیای حقیقی نه توهمات خودم میرفتم ظرف میشستم و یا آشپزی یا تی وی میدیدم
تواون زمان ها تازه میفهمیدم چقد زمان مهمه و استرس میگرفتم ی کم
اما زیاد موندن یه جا خیلی بده
در ضمن سفارش اکید دارم ک حتما ورزش کنید ولو شده خیلی ساده

چشم خانوم معلم:D

sanup2006

عضو جدید
درس سیگنال خیلی نکات ریزی داره. حالت های خاص زیاد داره:surprised:
آیا همه اینا رو باید حفظ کرد ؟:)
سر جلسه که همه از ذهن میره.
داستانش چجوریه ؟
فصل اول رو تموم کردم.:confused:

mahboobeh

عضو جدید
دروغ چرا بگم من اصلا نمیدونم خلصه یعنی چی :دی
استرس رو من خیلی درکش نمیکنم راستش اما خوب اگه میخای بفهمی که این چیزی که ب خاطرش استرس داری چقدددددر بی ارزشه برو قبرستون و یه کم قدم بزن من که خیلی این حرکتو دوس دارم به شمام پیشنهاد میکنم
بعدشم کسی ک استرس داره یه دلیلی داره
تو به جای رفع مشکل خودتو میزنی به کوچه علی چپ که یادت بره به نظرت این راهه درستیه؟
الان من باید تا دوازده امشب کارمو تحویل بدم حجمش زیاده و استرس دارم خب ولی راستی من چرا اینجام؟:دی
حرفام جدی بودا ولی یکم خوشحالم اینه که صورت شوخی ب خودش گرفت ببخشیدد

مرسییییییییییییی مهندس.. چشم حلش میکنم... حرفاتو قبول دارم... موفق باشییییییییییییی...;);)

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

به به دوستان ک جمعشون جمه :D
منم امروز جمعه بود ب خودم استراحت دادم تا یکم سوخت رسانی کنم.. منم خانواده رفتن مسافرت تا اخر هفته هم نمیان الان دوهفتس تنهام خونه.. قید خیلی کارامو زدم و تنها کپیدم تو اتاقم.. البته اصلا هم ب خودم سختی نمیدم و استرس نمیدم ب خودم.. هر وقت حالشو داشته باشم میخونم اما سر برنامم هستم کلا... حرف زهرا خانم رو قبول دارم ک اگه خودمونو بندازیم تو جو کارهای جانبی دقیقا بدون اینکه متوجه بشیم ب راحتی از هدفمون دور میشیم و انگیزمونو از دست میدیم.. بنابراین تا میتونیم قید کارای حواشی رو بزنیم..

Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk

آخرین ویرایش:

malih9068

عضو جدید

این جا چرا اینجوری شده انقد سوت و کوره؟؟؟!!! بچه ها فعالیتشون کم شده یا همه دارن بکوب میخونن؟:biggrin: گرد مرده پاشیدن انگار:mad: بچه ها بیاین یکم بیشتر بهم انگیزه بدیم خب.
تعطیلات بوده همه رفتن اب و هوایی تازه کنن پر انرژی بخونن

Send from my sony using Taptalk

sanup2006

عضو جدید
عاشق همتونم که عجیب درس میخونید.
ایول
منم تازه از مسافرت برگشتم. استارت دوباره.
ریاضی مهندسی رو برده بودم تو تایم های استراحت بخونم لاشو باز نکرده برگردوندم :D

از فردا میخوام صب تا شب بخونم ;)
شبم پروژه برق انجام بدم 2-3 ساعتی ذهنم ریلکس بشه.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پس با این اوصاف باید شروع کنم بچه ها.از شنبه درس ها رو موازی بخونم با تمام جزییات

ولی خانواده نیستند همش میخوابم نمیدونم چرا :biggrin: امسال اصلا تعطیلات نرفتم.

اما خانواده برگردند باید صبحها برم کتابخونه تا ظهر.بعدارظهر هم در خدمت خانواده

شب هم 2 ساعت بخونم بسه.درس رو هام نود درصدی تموم کردم

کنترل تا فصل 8 و سیگنال هم تا فصل 8

مدار هم خونده بودم.اما باید قشنگ بخونم باز

البته من تا آبان میخوام باز درسا رو دوره کنم.بعد دیگه همش تست

دیگه ببینم موفق میشم یا نه

آخرین ویرایش:

Kaka_s

عضو جدید
درس سیگنال خیلی نکات ریزی داره. حالت های خاص زیاد داره:surprised:
آیا همه اینا رو باید حفظ کرد ؟:)
سر جلسه که همه از ذهن میره.
داستانش چجوریه ؟
فصل اول رو تموم کردم.:confused:

بعدا باید زیاد تست حل کنی کاربرداشو که تو تست استفاده کردی جا میفته! عینه جغرافی فقط نباید حفظ کنی که باید مدام استفادشون کنی تا ملکه ذهنت بشه;)

alk1370

کاربر بیش فعال
[h=1]تقویت روحیه کنکوری:
[/h]کم آوردن در مسیر کنکور بارها و بارها برای داوطلبان کنکور پیش می آید و دایما کند و کندتر در مسیر کنکور حرکت می کنند؛بارها و بارها روحیه ی خود را از دست می دهند و حتی گاهی اطرافیان روحیه ی آن ها را به هم می ریزند.یکی از بزرگترین موانعی که کنکوری ها همواره از آن لطمه می خورند،از دست دادن روحیه و انگیزه می باشد اما چند موضوع را برای تقویت این روحیه در اختیار شما قرار می دهم.
1.به دیگران هیچ ربطی ندارد ؛ که شما برای زندگی خودتان چه برنامه ای دارید::)

تا چه زمانی قرار است که دیگران برای شما تعیین تکلیف کنند و خواسته های خود را، به شما تحمیل کنند؟ احترام سر جای خودش، اما یکی از مفاهیم انسانیت در کلمه ی اختیار خلاصه می شود.شما باید توانایی تصمیم برای زندگی خود را، داشته باشید و به هیچ کس ربطی ندارد که شما قرار است چگونه زندگی کنید.خودتان را محکم بگیرید و در مقابل کسانی که می خواهند به شما بگویند که از شما دلسوزترند، به شدت ایستادگی کنید.یادتان باشد امروز برای درس؛ و فردا برای نام کودکتان نیز جای شما فکرمی کنند.اولین کاری که می کنید؛ باید یاد بگیرید که با دیگران مشورت کنید ولی اگر قرار است کسی جای شما فکر کند خیلی محترمانه باید به او بگویید: به شما چه؟ بنابراین از همین حالا به دنبال راهی باشید که محترمانه به کسانی که ،جای شما فکر می کنند؛بگویید به شما ربطی ندارد.یادتان باشد با ادبیات محترمانه و نامحسوس باید با اطرافیان برخورد کنیم زیرا ما با شخصیت و با اخلاق هستیم.
اگر خجالت می کشید و یا نمی توانید با احترام از دیگران بخواهید که جای شما تصمیم نگیرند،بهتر است که دیگران برایتان تصیمیم بگیرند زیرا هنوز بزرگ نشده اید.

2.تکلیفتان را با خودتان مشخص کنید:;)

بالاخره شما می خواهید با زندگی خود چه کنید؟ کدام دانشگاه؟ چه رشته ایی؟ اصلا قرار است دانشگاه بروید یا نه؟
بعضی ها منتظر باد نشسته اند تا تکانشان دهد.بلند شوید یک بار برای خودتان، یک تصمیم بگیرید و هدف خود را تعیین کنید.هرج و مرج،دیگر بس است.همین حالا،به خودتان امر کنید که ،برخیزید.چقدر، فردا فردا کنیم؟ چقدر باید ببینیم که ،همه به خواسته هایشان می رسند و ما هنوز هم خود را گول می زنیم.

3.برای هدفتان بمیرید::cool:

همیشه این سوال مطرح است که چگونه به هدفمان برسیم؟یک درس از تاریخ گرفته ام و آن این است که هرکسی که برای هدفش حاضر است جان بدهد؛ حتما به آن میرسد و هرکس که فقط دلش می خواهد که به هدفش برسد فقط حسرت می کشد.همین امروز یاد بگیرید که عاشق و دیوانه ی خود باشید،عاشق هدف خود بشوید،از فراق هدفتان بسوزید و برای آن جان بدهید،بی تاب هدفتان باشید،بی قراری کنید،هدف خود را معشوق خود قرار دهید.بطوریکه وقتی به آن فکر می کنید دهانتان آب بیفتد و بی قرارترین عاشق کره ی خاکی شوید.من برای تمام هدف هایم می میرم.حاضرم یک لحظه زنده باشم اما به هدفم برسم.
البته یادتان باشد،راه درست رسیدن به اهداف را نیز باید پیدا کنید.هر راهی شما را به هدفتان نمی رساند.باید ابزار و مسیر رسیدن به هدفتان را به درستی تعیین کنید.

4.همیشه به ده سال بعد توجه کنید::w10:

فعالیت امروز شما، ده سال بعد تتان را می سازد. اگر این موضوع را مد نظر خود قرار دهید، حتما پیشرفت می کنید.در غیر این صورت همیشه تنبلی گریبان شما را می گیرید.
تجسم کنید که ده سال بعد، بخاطر تنبلی امروزتان، به آنچه که باید برسید؛ نمی رسید آیا خود را می بخشید؟

5.به این قانون فقط فکر کنید::w29:

یا با تلاش رو به سوی موفقیت برو یا در انتظار مرگ بشین.

6.شخصیت موفقیت را در خود باید بسازید: :w32:

این امر تا حدود زیادی به مشاور شما بستگی دارد.اگر مشاور شما خود، شخصیت بزرگ و بسیار حرفه ایی را داشته باشد،قطعا شما نیز مانند او فکر خواهید کرد.سعی کنید در خود، شخصیت پیروزمندانه ایی را بر اساس واقعیات شکل دهید و روی خودتان خیلی کار کنید.

www.arshad98.ir

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!

آخرین ویرایش:

power4ever

عضو جدید
سلام بچه ها کسی رو میشناسید که تا آخر تابستون هیچی نخونده و پشت کنکور هم باشه و سال پیشش هم فقط یه درس خونده و رتبش دور و بر 2000-3000 باشه و معدلشم 14.5 از دانشگاه شهرستان درجه دو بعد از مهر بخونه و رتبش زیر 200 باشه؟!
مسعود جان این افکار آشفته رو بریز دور یه یا علی بگو برو جلو بقیشم با همون بالایی
در نا امیدی بسی امید است

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوب من قراره تبدیل به همچین نمونه ای بشم:|
پارسال یکی از دوستای من که تو کتابخونه باهاش اشنا شدم از مهر شروع کرد البت میخواست سازه های آبی بخونه پایه درسیشم متوسط بودکلاس نمیرفت زبان تعطیل بود همه کتاباش قدیمی بود اما از صبح زود میومد کتاب خونه آخرین نفرم میرفت تازه میگفت میرم خونه میشینم خلاصه نویسی میکنم آزمونم نرفت رتبش شد 14.
به نظرمن که میشه فقط باید زیر ده ساعت مطالعه نکنید

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مسعود جان این افکار آشفته رو بریز دور یه یا علی بگو برو جلو بقیشم با همون بالایی
در نا امیدی بسی امید است

افکارم آشفته نیس :D خواستم بگم اگه نمیشناسید من جز همون افرادم :redface: منو بشناسید :دی
خیلی تابستون آشفته ای داشتم. همه چی دست به دست داده بود نتونم بخونم :biggrin: از پروژه و معرفی به استاد و ماه رمضون گرفته تا فروش خونه و این چیزا. هرروز از بنگاه آدم میاد خونمونو میبینه! حالا اینم در نظر بگیر که اسباب کشی هم خواهیم داشت کلا وضع عجیب بهم ریختس:razz::surprised:

Majid Nemo

عضو جدید
منم تازه از مسافرت اومدم هنوز تو حال و هوای سفرم از طرفی هم استرس دارم حس میکنم عقبم و نباید میرفتم سفر دوستان راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم تازه از مسافرت اومدم هنوز تو حال و هوای سفرم از طرفی هم استرس دارم حس میکنم عقبم و نباید میرفتم سفر دوستان راهنماییم کنید که باید چیکار کنم ؟
اول کتاباتونو بذارید جلوتون و ورق بزنید فصلارو ببینید همه ی درسا که میخاید بخونید اینکارو بکنید و منابعو ببینید
بعد یه برنامه ی ساده و سبک برای نصف هفته یا یک هفته بریزید. بعد همون لحظه بی معطلی شروع کنید.

M@HY@R93

عضو جدید
یه تغیر و تنوع به نظرم خیلی هم میتونه راندمان کارتونو بالا ببره مغز الان اماده پذیرش اطلاعاته با انرژی های منفی ذهنتونو خسته نکنین به قول دوستمون کتاب رو بردارید و شروع کنید به ورق زدن کم کم حال و هواشم میاد :smile:
موفق باشید

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام
آره من ميشناسم ؛از بچه هاي همين سايت هم بود ؛ملودي بود فكر كنم از آبان خونده بود ؛ رتبه ي خوبي هم آورد :)

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان
میگم امسال بچه های قدرتی اصلا نیستن؟ یا خواب تشریف دارن؟ خدایی هیچ خبری ازشون نیست چرا؟ تایپیک بررسی و ماشین چرا همش دار خاک میخوره، یه اعلام حضور کنن ببینیم برنامه بذاریم یا نه؟

malih9068

عضو جدید

افکارم آشفته نیس :D خواستم بگم اگه نمیشناسید من جز همون افرادم :redface: منو بشناسید :دی
خیلی تابستون آشفته ای داشتم. همه چی دست به دست داده بود نتونم بخونم :biggrin: از پروژه و معرفی به استاد و ماه رمضون گرفته تا فروش خونه و این چیزا. هرروز از بنگاه آدم میاد خونمونو میبینه! حالا اینم در نظر بگیر که اسباب کشی هم خواهیم داشت کلا وضع عجیب بهم ریختس:razz::surprised:
اصلا نگران هیچی نباش و دنبال بهانه هم نگرد باید پر انرژی بخونی
Send from my sony using Taptalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا