سلام به همه دوستان.اونایی که از خیلی وقت قبل تر ها بودند...اونایی که تازه ملحق شدند.. و اونایی که بعد ها ملحق خواهند شد.!
کم کم داره بوی پاییز میاد..قبل از هر چیز بهتون پاییزو تبریک میگم.. این فصل فصله تلاشه (مخصوصا برای کنکوری ها)..فصلی هستش که هر چی بکاریم به امید خدا ثمرشو توی زمستان خواهیم دید.
نمی دونم چقدر تونستید به برنامته هاتون عمل کنید یانه.امیدوارم خدا خودش به همه ی عمرمون و مخصوصا توی این بازه خاص کنکور به ساعت خوندنمون هم برکت بده.
من شکر خدا راضی هستم... هر چند چند تا مشکل کوچیک مواجه شدم که با صحبت های دوستان تونستم رفعش کنم و ان شا الله رفعش می کنم.
اما چند نکته رو دوست دارم مثل همیشه باهاتون به اشتراک بزارم...
توی راه درس خوندن شاید بعضی وقتا
انگیزه ی کافی نداشته باشیم که این خودش بر می گرده به این که هدفمون چی بوده{

به انتهای پست رجوع شود} و.. ولی همیشه باید بگوییم برای اهدافمان
حاظریم چه چیزی را از دست بدهیم و در عوض به جای ان چه چیزی رو بدست بدست میاوریم... این باعث میشه وقتی قراره صبح زودتر بیدار شی...یا شب دیر تر بخوابی..یا موقعی که همه به دنبال یه سری تفریحات و کارای دیگه هستند به خودت یادواری کنی که نه.. من اگه الان دارم این کارو انجام می دم در اینده به امید خدا چه چیزایی نصیبم میشه..
پس همیشه تصور روشنی که از چیزایی که میخوایم بدست بیاریم خوبه داشته باشیم.. نکته وقتی جالب تر میشه اکثر ما ارزوی خیلی چیز ها رو داشتیم و در رویای رسیدن به اون بودیم و خیلی وقتا وقتی به خواستمون رسیدیم دیدیم و لمس و تجربه کردیم اون چیزی که بیش تر باعث خوشی ما میشد خود اون مسیر بود و صرفا لذت در اون مسیر بودن و شوق رسیدن و وصال... چرا که وقتی می رسیم میبینم اون قدر ها اون چیزی که فکر می کردیم نبود..پس فکر ما اونو برامون خیلی زیباتر کرده بود... پس سعی کنیم همیشه به مرور رویاهامون بپدازیم در حدی که بدونیم می خوایم به کجا برسیم و.. تا همیشه پر شور و با انرژی باشیم.
یادمون باشه همیشه انجام دادن یه کاری به معنای انجام ندادن کاری دیگه هست !!... اگه من می خوام به درامد ساعتی n تومان در ساعت برسم باید ببینم ایا کارایی که الان انجام میدم در راستای همون چیزی که میخوام هستش یا نه صرفا دارم رویا پردازی میکنم...و همیشه بین انتخاب های پیش رو کاری رو انتخاب کنیم که ما رو به رسیدن هدق اصلیمون یاری میکنه و نه این که سبب بشه از مسیر اصلیمون دور بشیم.
سرمایه گذاری با بازگشت هزار درصدی کی میخواد؟؟؟ من هر چی از تجربه ی شخصیم راجب برنامه ریزی و نوشتن اهداف و هی پایین و بالا کردن برنام(البته در زمان های مشخص !) و فیدبک گرفتن از کارام و خروجی هام و محاسبه ی خطاهام و سپس استفاده از تجربه ی بقیه بگم کمه (خداییش این همه درسای برق به این قشنگی که کنترل و مدار به نظرم شاهکار مهندسی هستش واسه استفاده از مفاهیم این دو درس در زندگی )... از بحث اصلی خارج نشم... حتما شما همتون مشتاق هستید که چه سرمایه گذاری هست این قدر بازگشت داره؟؟ باشه میگم..
بازده و سود برنامه ریزی درست و خوب بسیار زیاد است
و چنین براورده شده است که هر دقیقه که صرف برنامه ریزی میشه ده دقیقه در کار عملی و اجرایی صرفه جویی میشه !!! یعنی بازده و سود هزار درصدی!!!!
گفتم راجب هدف... دوستان خیلی از ماها به هر حال تصمیمی گرفتیم ارشد بخونیم یه انگیزه های کافی داشتیم که هر چه درونی تر باشه عالی تر هستش.. پس خوبه یه بار برای همیشه این انگیزه ها رو برای خودمون یادداشت کنیم..من بنا به این دلایل تصمیم گرفتم و می گیرم که کنکور بدم و ارشد بخونم (دیگه کار به درست و غلطش و بقیه ندارم حس درونیم اینو میگه و این منو راضی میکنه) .. و روزایی که این چیزا یادمون میره و کمی ناامید میشیم و سایه یاس رومون میشینه با وندن اونا دوباره باعث میشه این موضوع بر طرف بشه ان شا االله.
در پایان این ایات قران هدیه از طرف خدا برای ما.
يَهْدي بِهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوانَهُ سُبُلَ السَّلامِ وَ يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَ يَهْديهِمْ إِلى صِراطٍ مُسْتَقيمٍ.(16 مائده)
خداوند به برکت آن ، کسانی را که از خشنودی او پیروی کنند ، به راه های سلامت ، هدایت می کند و به فرمان خود ، از تاریکیها به سوی روشنایی می برد و آنها را به سوی راه راست ، رهبری می نماید.
يُؤْتِي الْحِکْمَةَ مَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُؤْتَ الْحِکْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْراً کَثيراً وَ ما يَذَّکَّرُ إِلاَّ أُولُوا الْأَلْبابِ(269 بقره)
( خدا ) دانش و حکمت را به هر کس بخواهد ( و شایسته بداند ) می دهد و به هر کس دانش داده شود ، خیر فراوانی داده شده است. و جز خردمندان ، ( این حقایق را درک نمی کنند ، و ) متذکر نمی گردند.
فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ کُنْتَ فَظًّا غَليظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِکَ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَ اسْتَغْفِرْ لَهُمْ وَ شاوِرْهُمْ فِي الْأَمْرِ فَإِذا عَزَمْتَ فَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَکِّلينَ(159 ال عمران)
. إِنْ يَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ يَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذي يَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ(160 ال عمران)
به ( برکت ) رحمت الهی ، در برابر آنان [ مردم ] نرم ( و مهربان ) شدی! و اگر خشن و سنگدل بودی ، از اطراف تو ، پراکنده می شدند. پس آنها را ببخش و برای آنها آمرزش بطلب! و در کارها ، با آنان مشورت کن! اما هنگامی که تصمیم گرفتی ، ( قاطع باش! و ) بر خدا توکل کن! زیرا خداوند متوکلان را دوست دارد.