سلام دوستان
آقا من یه چیزی به ذهنم رسید که گفتم بیام اینجا بگم که اگه با استقبال مواجه شد انجامش بدیم
الان اینجا بچه ها به دو دسته کلی تقسیم میشن : دسته اول اونایی که کنکورو اونقدر مطمئن دادن که به امید خدا قبول میشن و میرن دانشگاه یام که انقدر بد دادن که کلا بیخیال ادامه تحصیل میشن و یا اونایی که دقیقا نمیدونن جزو کدوم دستن ولی دیگه فرصتی ندارن و یا میرن سره کار یا خدمت و ... (خودم جزو این دستم

)
دسته دوم کسایی هستن که هنوز دارن تلاش میکنن و دنبال مشاوره و منابع خوب و ... هستن
من همون طور که گفتم جزو دسته اولم و تو این فکر بودم(البته عملی کردم فکرمو ) که کتابامو بسته بندی کنم و ببرم انقلاب بفروشمشون
بعد اینجا که سر میزدم هی میدیدم که صحبت از منابع خوب واسه ساله بعده که به ذهنم رسید بیام اینجا بهتون بگن که بیایم یه شبکه تهیه کتاب را بندازیم اینطوریکه هرکسی بیاد اینجا کتابایی که به این نتیجه رسیده باید بخره یا داره تحقیق میکنه که بخره رو بگه و کساییم که مثلا مثل من بیخیاله کتاباشون شدنو میخان بفروشنشون بیان اینجا اعلام آمادگی کنن ...
این روش چنتا مزیت مادی و معنوی داره :
1. اونایی که میخان کتاب بفروشن (مثل خودم) دیگه ازین که کتابی که خودشون چند ماه پیش خریدن خدا تومن و باید الان رسما مفت بفروشن به دلالا تا اونا به 75% قیمت نو بفروشن به دیگرون حرصشون نمیگیره
2. اونایی که میخان کتاب بخرن دیگه لازم نیست برن کتابای نو که نهایتش تنها فرقی که داره اضافه شدن حل 92 رو برن به قیمت جدید که به لطف دوستان ! همین جوری داره میره بالاتر بخرن
3.اونایی که میدونن میتونن کتابای دست دو رو با قیمت کمتر بخرن ولی دسترسی ندارن به جاهایی مثل انقلاب به خاطره دوری راه و اینا میتونن از شهر خودشون یام از شهرای نزدیک تر یام نهایتا با پست تهیه کنن کتابایی رو که میخان
4. چون کتابا رو از کسایی که اونارو خوندن میخری میتونی قشنگ هر سوالی که دربارش داری از طرف بپرسی که مثلا ااون قسمتو چطو گفته یا تستاش چطوره کمه زیاده و ...
حالا دوستان شمام بیاین نظر بدین ببینیم خوبه یا نه این روش