گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan0641

کاربر بیش فعال
ایا اینکه میگن توی کنکور سوالاتی هست که حل نمیشن یا جواب ندارن صحت داره؟
من به دو تا سوال مطمئنم که جواب تو گزینه ها نبود...ایا حق اعتراض دارم؟
چطور میتونم اعتراض بزنم؟
سلام، دوست عزیز اون دوتا سوال ماشین که پرسیدی رو دیدم، سوال اول که درباره اتو ترانس هست رو نفهمیدم منظورت چطوریه، اگر عکس اون سوال و سوال مدار که پرسیدی رو بذاری عالیه، اما سوال دوم ماشین که گفتی، به نظر منم سوال مشکلی داره، احتمال زیاد منظور طراح موتور بوده و نه مولد، چون اگه جریان ارمیچر مولد شنت رو بخوایم حساب کنیم همونطور که خودت دیدی نیازی به اونهمه اطلاعاتی که تو صورت سوال داده بود واقعا نیست، حالا اگه عکس اون رو هم بذاری باهم بررسیش میکنیم.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..ممکنه بگید بوجه بندی درس مدار در کنکور چطوریاست؟؟

از مدار دو چه قسمت هایی رو بخونم کافیه و چه قسمت هایی رو حذف کنم بهتره؟؟(حتما قسمت یا قسمت هایی که میشه حذفشون کرد رو بگید بهم)

معمولا 7 تا مدار 1 میاد.5 تا مدار 2.یا 7 تا مدار 2و 5 تا مدار 1

معمولا 60 به 40 میدن.

مدارهای مقاومتی هرسال ازش تست میاد.حالا تازگیا جمع آثار میاد

مدارهای مرتبه اول که 100 درصد ازش تست میاد

مدارهای مرتبه دوم هم که معمولا میاد یک سوال ازش میاد

فصل فازور و توان که خیلی مهمه معمولا دوسوال کم کم میاد

فصل تزویج معمولا یکی میاد.حالا چه در غالب لاپلاس چه زمان

فصل لاپلاس که معمولا مستقیم ازش سوال نمیدن.اگه بدن خیلی درصدش کمه

فصل فرکانس طبیعی هرسال یکی دوتا سوال میدن.که بازم مهمه.امسال دوتا داده بودن

فصل قضایای شبکه هرچندسال یکبار ازش سوال میدن

فصل دو قطبی ها فصل آسونیه.هرسال یه سوال ازش میاد

فصل کات ست و حلقه بازم هرچندسال یه بار سوال میاد.که فصل راحتیه.فک کنم دوسال پشت سرهم میاد

معادلات حالت که معمولا یه سوال میاد.که بنظرم راحته

قسمت غیرخطی هم معمولا یک سوال میاد که اونم راحته.

اگه مدارت معمولی باشه.میتونی از 5 تا سوال مدار 2.3تاش رو جواب بدی.دوقطبی و معادلات حالت و غیرخطی

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

معمولا 7 تا مدار 1 میاد.5 تا مدار 2.یا 7 تا مدار 2و 5 تا مدار 1

معمولا 60 به 40 میدن.

مدارهای مقاومتی هرسال ازش تست میاد.حالا تازگیا جمع آثار میاد

مدارهای مرتبه اول که 100 درصد ازش تست میاد

مدارهای مرتبه دوم هم که معمولا میاد یک سوال ازش میاد

فصل فازور و توان که خیلی مهمه معمولا دوسوال کم کم میاد

فصل تزویج معمولا یکی میاد.حالا چه در غالب لاپلاس چه زمان

فصل لاپلاس که معمولا مستقیم ازش سوال نمیدن.اگه بدن خیلی درصدش کمه

فصل فرکانس طبیعی هرسال یکی دوتا سوال میدن.که بازم مهمه.امسال دوتا داده بودن

فصل قضایای شبکه هرچندسال یکبار ازش سوال میدن

فصل دو قطبی ها فصل آسونیه.هرسال یه سوال ازش میاد

فصل کات ست و حلقه بازم هرچندسال یه بار سوال میاد.که فصل راحتیه.فک کنم دوسال پشت سرهم میاد

معادلات حالت که معمولا یه سوال میاد.که بنظرم راحته

قسمت غیرخطی هم معمولا یک سوال میاد که اونم راحته.

اگه مدارت معمولی باشه.میتونی از 5 تا سوال مدار 2.3تاش رو جواب بدی.دوقطبی و معادلات حالت و غیرخطی
عالی بود.. اگه میشه ی همچین بودجه بندی هم واسه الک و سیگنال و ریاضی هم داشته باشین و البته کنترل.. مرسسی

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
عالی بود.. اگه میشه ی همچین بودجه بندی هم واسه الک و سیگنال و ریاضی هم داشته باشین و البته کنترل.. مرسسی

والله آقا وحید.اینا حرفای استاد زرگره میام مینویسم.من نتیجه گرفتم که واقعا کسی که مدارش در حد معمولی باشه

میتونه.4 تا سوال رو جواب بده که میشه 33 درصد.که بنظرم درصد خوبیه

حالا کسی که بخواد بیشتر از این کسب کنه.میتونه راحت مدارو 70 درصد بزنه.چون مدار واقعا درس روتینیه

شما میتونی 4 تا سوال ازش پیدا کنی که بشه زد.و ناگفته نمونه از دید استاد زرگر سخت ترین فصل

مدار هم فصل مدارات مرتبه 1 هستش.ایشون میگفت معمولا تیپ سوالات مرتبه دوم جوریه که

مثلi0+ یا مشتقاتش سوال میاد.یا معادله مشخصه

آخرین ویرایش:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

والله آقا وحید.اینا حرفای استاد زرگره میام مینویسم.من نتیجه گرفتم که واقعا کسی که مدارش در حد معمولی باشه

میتونه.4 تا سوال رو جواب بده که میشه 33 درصد.که بنظرم درصد خوبیه

حالا کسی که بخواد بیشتر از این کسب کنه.میتونه راحت مدارو 70 درصد بزنه.چون مدار واقعا درس روتینیه

شما میتونی 4 تا سوال ازش پیدا کنی که بشه زد.
من با این مدار مشکل دارم سعید خان کتاب استاد زرگر هم خیلی مفصله ادم خسته میشه..از دوران کارشناسی هم فقط مدارهای مقاومتیو مرتبه اولو دومو معادلات حالت ی کمی یادم مونده..درس سیگنالو مث هلو دارم میرم جلو ریاضی هم ک دارم باهاش کنار میام تا اینجا ک ی فصل خوندم الک هم ک پایم خوب بود ماه پیش دو فصلشو در عرض یک هفته جم کردم و هر وقت بخوام میتونم راحت بقیشم برسونم از لحاظ زمانی ترسی روش ندارم اما این مداره لامصب کلافم کرده نمیدونم چ حس بدی بهش دارم میترسم اخر کار دستم بده :D
بهرحال بازم ممنون ک بودجه رو گذاشتی شاید بعدها مجبور بشم تو این درس اکتفا کنم ب همین بودجه بندی ها..

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با این مدار مشکل دارم سعید خان کتاب استاد زرگر هم خیلی مفصله ادم خسته میشه..از دوران کارشناسی هم فقط مدارهای مقاومتیو مرتبه اولو دومو معادلات حالت ی کمی یادم مونده..درس سیگنالو مث هلو دارم میرم جلو ریاضی هم ک دارم باهاش کنار میام تا اینجا ک ی فصل خوندم الک هم ک پایم خوب بود ماه پیش دو فصلشو در عرض یک هفته جم کردم و هر وقت بخوام میتونم راحت بقیشم برسونم از لحاظ زمانی ترسی روش ندارم اما این مداره لامصب کلافم کرده نمیدونم چ حس بدی بهش دارم میترسم اخر کار دستم بده :D
بهرحال بازم ممنون ک بودجه رو گذاشتی شاید بعدها مجبور بشم تو این درس اکتفا کنم ب همین بودجه بندی ها..

مدار بحث توانشو یاد بگیری.همیشه 2 تا سوال داره.نترس استرس به خودت نده.باور کن راحتی 4 یا 5 تا میتونی بزنی

مثلا یه درسی مثلا کنترل حساب کتاب نداره.یه سال میسون میدن یه سال نمیدن.یه سال میبینی نایکویست میدن

سال دیگه میبینی نمیدن.خلاصه کنترل مشخص نیست.حالا سیگنال هم خوبه.سیگنال هم میگن مهمترین فصلش

همون فصل 8 هستش.از رو کتاب تقدسی میگم.که میگفتند بچه ها از این فصل به تنهایی 5 یا 6 تا سوال میاد

ریاضی هم که تابلو هستش.هر سال از سری فوریه سوال داریم.از تبدیل فوریه چندسال یکبار سوال میاد

معادلات گرما و موج و لاپلاس هم که دوتا سوال میاد همیشه.نگاشت هم یه سوال میاد هرسال

بجث انتگرال مختلط هم هرسال دوسال میاد.توابع مختلط هم که اونم مثل تبدیل فوریه هست

پس مهم ترین قسمت ها تو ریاضی همون مشتقات جزیی و سری فوریه و انتگرال مختلط هستش

که رو هم 5 تا سوال داریم ازش.نگاشت هم که همیشه یه سوال میاد.

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
برای انتخاب دانشگاه فقط اولین اولویت قبولی حساب میشه. و اولویت های بعد از اون حساب نمیشن؟!

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

سلام ,جزه مدار زركرو رو يه نكاه بنداز , بنظرم خالي از لطف نيس خوندنش , توي تابيك جزوات اساتيد برتر بجه ها كذاشنتنش, كتاب مدار تقوي هم خوبه , روش حل سوالاش خوبه , ولي زركر رو حتما جزوه اشو ببين ,
موفق باشي

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چطور میتونم اعتراض بزنم؟
عملاً اعتراض برای کنکور هیچ فایده یا تاثیری نداره!
چون سازمان سنجش پاسخنامه ها رو با دقت تصحیح میکنه و هر کدوم چند دفعه تصحیح میشن و برای همین احتمالاً خطا تقریباً به صفر میرسه.
تا الان اشخاص زیادی دیدم که مدعی بودن درصدشون کم حساب شده و اعتراض هم زدن و تغییری حاصل نشده.
معمولاً یه جواب رو پاک میکنن و یه گزینه دیگه رو پر میکنن، یا مثلاً حواسشون نیست به جای گزینه 3 میزنن 4 و در آخر فکر میکنن که پاسخنامشون اشتباه تصحیح شده.

اما در مورد اشتباهات علمی، شما از روز کنکور تا یه تاریخی که خود سازمان سنجش اعلام میکنه، فرصت دارید اعتراضاتتون نسبت به کلیدی که سازمان در سایت گذاشته رو بفرستید. قسمت اعتراض رو میتونید داخل سایت سنجش پیدا کنید.
معمولاً سوالایی که خیلی تابلو اشتباه هستن حذف میشن و اگه مثلاً ابهام داشته باشه تجربه نشون داده که حذف نمیشه!
خیلی از اساتید کنکور که پاسخ سوالا رو قبل از اعلام کلید سازمان سنجش روی وبلاگشون میزنن، خیلی از سوالات رو به راحتی اشتباه اعلام میکنن و میگن که این سوال به دلیل ناقص یا غلط بودن حذف خواهد شد، در حالیکه بعداً سازمان سنجش اون رو غلط اعلام نمیکنه و خیلی کم پیش میاد که سوالی حذف بشه و حق خیلی از داوطلبا سر همین قضیه خورده میشه.

برای انتخاب دانشگاه فقط اولین اولویت قبولی حساب میشه. و اولویت های بعد از اون حساب نمیشن؟!
بله همینطوره. البته بعداً اگر ظرفیت دانشگاه به هر دلیل پر نشد یا مثلاً دانشجوی انصرافی داشت، اگر داخل کارنامه نهایی (که چند ماه بعد از اعلام قبولی روی سایت سنجش میاد) داخل انتخابای بعدی یا قبلی قبول شده باشید، شاید شانس این رو داشته باشید کهدر تکمیل ظرفیت دانشگاه شرکت کنید و وارد اون دانشگاه بشید.
اما به نظر من انتخاباتون رو با این پیش فرض بزنید که همون اولین انتخاب قبول خواهید شد و امکان تغییر دادنش رو ندارید!

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
عملاً اعتراض برای کنکور هیچ فایده یا تاثیری نداره!
چون سازمان سنجش پاسخنامه ها رو با دقت تصحیح میکنه و هر کدوم چند دفعه تصحیح میشن و برای همین احتمالاً خطا تقریباً به صفر میرسه.
تا الان اشخاص زیادی دیدم که مدعی بودن درصدشون کم حساب شده و اعتراض هم زدن و تغییری حاصل نشده.
معمولاً یه جواب رو پاک میکنن و یه گزینه دیگه رو پر میکنن، یا مثلاً حواسشون نیست به جای گزینه 3 میزنن 4 و در آخر فکر میکنن که پاسخنامشون اشتباه تصحیح شده.

اما در مورد اشتباهات علمی، شما از روز کنکور تا یه تاریخی که خود سازمان سنجش اعلام میکنه، فرصت دارید اعتراضاتتون نسبت به کلیدی که سازمان در سایت گذاشته رو بفرستید. قسمت اعتراض رو میتونید داخل سایت سنجش پیدا کنید.
معمولاً سوالایی که خیلی تابلو اشتباه هستن حذف میشن و اگه مثلاً ابهام داشته باشه تجربه نشون داده که حذف نمیشه!
خیلی از اساتید کنکور که پاسخ سوالا رو قبل از اعلام کلید سازمان سنجش روی وبلاگشون میزنن، خیلی از سوالات رو به راحتی اشتباه اعلام میکنن و میگن که این سوال به دلیل ناقص یا غلط بودن حذف خواهد شد، در حالیکه بعداً سازمان سنجش اون رو غلط اعلام نمیکنه و خیلی کم پیش میاد که سوالی حذف بشه و حق خیلی از داوطلبا سر همین قضیه خورده میشه.

بله همینطوره. البته بعداً اگر ظرفیت دانشگاه به هر دلیل پر نشد یا مثلاً دانشجوی انصرافی داشت، اگر داخل کارنامه نهایی (که چند ماه بعد از اعلام قبولی روی سایت سنجش میاد) داخل انتخابای بعدی یا قبلی قبول شده باشید، شاید شانس این رو داشته باشید کهدر تکمیل ظرفیت دانشگاه شرکت کنید و وارد اون دانشگاه بشید.
اما به نظر من انتخاباتون رو با این پیش فرض بزنید که همون اولین انتخاب قبول خواهید شد و امکان تغییر دادنش رو ندارید!

اما مطمئنم دو تا سوال اشتباه داشت.
دقیقا تو همون زمینه ای که من 1000در100 مطالعه و تسلط داشتم دو تا سوال اوردن . که هیچکدوم جز گزینه ها نبود.سوالای کنکور سال قبل و پاسخشون نشون میده این امکان وجود داره...تو هر کنکور (کارشناسی ناپیوسته) دو یا سه تا سوال تخصصی گزینه ندارن... یا حداقل مدرسان شریف اینطور حل کرده که هیچکدام از گزینه ها صحیح نیست.
منم ب این دو سوال مطمئنم.همین دو سوال سرنوشت سازه دیگه ....وقتی ظرفیت روزانه و شبانه 630 نفر باشه.
نمیدونم چه کنم برا این دو تا سوال

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطور میتونم اعتراض بزنم؟

بله تو کنکور سوالایی هست که یا جوابش غلطه یا جواب نداره.....
معمولا خیلی ازین سوالا بعد کنکور اساتید متوجهش میشن و بچه ها ....بعضیاشو خود سنجش حذف میکنه بقیشم جوابش همونی میشه که خود سنجش تو پاسخنامش اعلام کرده
معمولا اعتراضها بی فایده بوده ...هم اعتراض به رتبه ...هم اعتراض به قبولی تو دانشگاه .....

Kaka_s

عضو جدید
سلام. كسي ميدونه ازموناي سنجش تو كدوم شهرا برگزار ميشه؟ كيفيتشون چطوره؟

دوست عزیز فک میکنم تو مراکز استان دست کم یه مرکز ثبت نام داره:smile: از نظر کیفیتم با توجه به صحبتای دوستان فک میکنم جامعاش بیشتر مناسب باشه اونم برای جامعه آماریش. راجب سوالاش بهتره بقیه نظر بدن
موفق باشید

amir3620

عضو جدید
دوستان عزیز امیدوارم هرجایی هستید موفق باشید به دوستانی که می خواهند ازمونهای ازمایشی رو شرکت کنند توصیه میکنم برای شناخت خودشان حداقل یک ازمون مرحله ای رو شرکت کنند و قبل کنکور یک یا دو ازمون جامع رو برای اشنایی با فضای کنکور وسطح معلومات گفتنی هست که هیچ موسسه ای در همه ی دروس سوالات استاندارد نداره و بهتره با توجه به گرایش و اساتید طراح سوالات ازمونها رو انتخاب کنید وشرکت در تمامی ازمونها فکر نمی کنم زیاد عاقلانه باشه بدلیل اینکه وقت زیادی از مطالعه شما صرف شرکت در این ازمونها میشه...

Kaka_s

عضو جدید
دوستان عزیز امیدوارم هرجایی هستید موفق باشید به دوستانی که می خواهند ازمونهای ازمایشی رو شرکت کنند توصیه میکنم برای شناخت خودشان حداقل یک ازمون مرحله ای رو شرکت کنند و قبل کنکور یک یا دو ازمون جامع رو برای اشنایی با فضای کنکور وسطح معلومات گفتنی هست که هیچ موسسه ای در همه ی دروس سوالات استاندارد نداره و بهتره با توجه به گرایش و اساتید طراح سوالات ازمونها رو انتخاب کنید وشرکت در تمامی ازمونها فکر نمی کنم زیاد عاقلانه باشه بدلیل اینکه وقت زیادی از مطالعه شما صرف شرکت در این ازمونها میشه...

اما بنظر من برای کسی که تو برنامه ریزی و در واقع عمل به اون مشکل داره آزمون آزمایشی بهترین نیروی محرکه س که بتونه آدمو راه بندازه و باعث شه اون روند مطلوب طی بشه

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

دوست من شرکت توی آزمونها و مطالعه برای اونها وقتی ازتون نمیگیره شما ساعتها و دقایق زیادی رو دارید که به هدر میدیم به راحتی اونموقع 4 ساعتی که میتونه مفید باشه رو میگید هدر دادنه وقته؟!
اوناییکه برنامه مطالعشون رو خوب اجرا نکردن و فکر میکنن نمیرسن با برنامه آزمونا جلو برن حداقل 50 درصدها و 100 درصد هارو شرکت کنن بهتره. درس خوندن شرط لازم برای موفقیت در کنکور هستش و کامل کننده این شرط تبحر در مدیریت جلسه و مدیریت فردی خود در مواجهه با سوالا هستش

amir3620

عضو جدید
شاید تا حدودی حق باشما باشه این ازمونها به کسانی که نمی تونند برنامه ریزی کنند کمک کنند ولی باید توجه داشت اگه سوالات در برخی از دروس ساده باشه باعث میشه فکر کنیم به این درس تسلط داریم و بردرس خواندن ما اثر میگذارد وباعث کاهش مطالعه در این دروس میشه. اگه سوالات در برخی از دروس سخت باشه باعث میشه نا امید بشیم و از این درس زده شویم. اگه نتونیم خودمان رو به سرفصلهای ازمونها برسونیم ؟ اگه قبلا مطالعه داشته باشید مسلما برنامه ریزی بر اساس برنامه ازمون ها مسلما مناسب است.

برای مثال می تونید به مشاوره اقای مهندس تقوی اشاره کنم بد نیست این مصاحبه رو گوش کنید

بد نیست صحبتهای استاد اشرفیان وتقدیسی هم گوش کنیداطلاعات خوبی داره امیدوارم مفید باشه :

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
شاید تا حدودی حق باشما باشه این ازمونها به کسانی که نمی تونند برنامه ریزی کنند کمک کنند ولی باید توجه داشت اگه سوالات در برخی از دروس ساده باشه باعث میشه فکر کنیم به این درس تسلط داریم و بردرس خواندن ما اثر میگذارد وباعث کاهش مطالعه در این دروس میشه. اگه سوالات در برخی از دروس سخت باشه باعث میشه نا امید بشیم و از این درس زده شویم. اگه نتونیم خودمان رو به سرفصلهای ازمونها برسونیم ؟ اگه قبلا مطالعه داشته باشید مسلما برنامه ریزی بر اساس برنامه ازمون ها مسلما مناسب است.

برای مثال می تونید به مشاوره اقای مهندس تقوی اشاره کنم بد نیست این مصاحبه رو گوش کنید
اینم لینکش:

بد نیست صحبتهای استاد اشرفیان وتقدیسی هم گوش کنیداطلاعات خوبی داره امیدوارم مفید باشه :

تایید میکنم.
تجربه من هم میگه ازمون خوبه ,ولی اگر درسی رو بالا زدیم نباید بگیم که این درس رو خوبم و دیگه نیاز به تمرین و درس خوندن ندارم. تو ازمون ازمایشی جامع ی درسی رو 70 درصد زدم. بعد که سوالای سال قبلو حل میکردم بیشتر از 40 درصد نمیتونستم بزنم.
اما درس مدار:
ازمونای ازمایشی چنان سوالات سختی میومد که اصلا گفتم بیخیال مدار هم سفید میذارم. هر چی سعی کردم مدار بخونم دیدم نمیتونم به حد سوالات ازمون ازمایشی برسم.بیخیال شدم.
رفتیم سر جلسه که مدارو سفید بذاریم,وافعا دستشون درد نکنه سوال داده بودن بسیار ساده. با اینکه نخوندم و از درس دور بودم 4 تا زدم. ولی خب اگر ازمون ازمایشی فکرمو عوض نمیکرد و مدار میخوندم طبق برنامم الان بیشتر میزدم.
....
میشه نتیجه گرفت که ازمون ازمایشی خوبه ولی به نتایج و سطح سوالاتش نباید توجه کرد.

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر ممتاز
۳۰۰۰رتبه و محل قبولی از نتایج نهایی کارشناسی ارشد برق ۹۲

پسوورد : arshadbargh-92

سلام.ممنون.

ببخشید مثلا توی صفحات اول طرف هست با رتبه 10 الکترونیک شبانه دانشگاه تهران قبول شده بعدش باز یکی دیگه چند صفحه بعد با رتبه ی 250 الکتورنیک روزانه دانشگاه تهران قبول شده (و به طور مشابه برای شریف) اینا دلیلش چی هست؟؟ نکنه باز مثلا خود این گرایش ها زیر گرایش های دیگه داره مثلا به درد نخوراش تا 200 هم روزانه میشه قبول شد؟؟

کسی میدونه؟

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام.ممنون.

ببخشید مثلا توی صفحات اول طرف هست با رتبه 10 الکترونیک شبانه دانشگاه تهران قبول شده بعدش باز یکی دیگه چند صفحه بعد با رتبه ی 250 الکتورنیک روزانه دانشگاه تهران قبول شده (و به طور مشابه برای شریف) اینا دلیلش چی هست؟؟ نکنه باز مثلا خود این گرایش ها زیر گرایش های دیگه داره مثلا به درد نخوراش تا 200 هم روزانه میشه قبول شد؟؟

کسی میدونه؟

سلام ممکنه خوب هدفش شبانه بوده باشه...
از رتبه های بالا هم ممکنه سهمیه داشتن که خوب قبول شدن...

البته اینا قبولی های پارسه هستن که سایت bargharshad.ir از سایت پارسه برداشته و به اسم خودش زده...

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام.ممنون.

کسی میدونه؟

توی این فایل نوع سهمیه نوشته نشده پس ممکنه کسی که رتبه 10 اورده با سهمیه باشه خب بالطبع نمیتونه شریف روزانه یا تهران روزانه رو بیاره.درسته که رتبشون خوب میاد ولی عموما بعنوان نوبت دوم برداشته میشن.
کافیه درصد این افراد ببینید اونموقع میفهمید در حق کسیکه سهمیه آزاد هستش چقدر ظلم میشه!

آخرین ویرایش:

faraz_8

اخراجی موقت
اینا که مال پارسالن ممنون میشم رتبه برترای امسالم بزارید

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی این فایل نوع سهمیه نوشته نشده پس ممکنه کسی که رتبه 10 اورده با سهمیه باشه خب بالطبع نمیتونه شریف روزانه یا تهران روزانه رو بیاره.درسته که رتبشون خوب میاد ولی عموما بعنوان نوبت دوم برداشته میشن.
کافیه درصد این افراد ببینید اونموقع میفهمید در حق کسیکه سهمیه آزاد هستش چقدر ظلم میشه!
چیزی که زیاده ،ظلمه دوسته عزیز،فقط شامل کنکور و ....نمیشه:smile:

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.ممنون.

کسی میدونه؟

این مواردی که گفتید همه یا سهمیه شاگرد اولی داشتن یا سهمیه خاص دیگر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا