گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا حق با شماست............من که هنوز اول درسم هست از همین الان ناامید هستم چه برسه وقتی سربازیم رو هم تموم کنم.
ولی شما فکر کنم تازه خدمتتون تموم شده هنوز فرصت زیاد دارید............البته هیچ کی نمی تونه در مورد آینده یک نفرپیش بینی کنه و بهش بگه چی بهتره چی بدتره الانه همه ی جوون های ایرانی به هر نوعی در زندگی مشکل دارن یکی درس یکی پول یکی کار یکی دانشگاه و............
در عین ناامیدی باید به پروردگار امید داشته باشیم و خودمون شرایط رو بهتر کنیم راه زیاده ولی سختی داره که باید اون دوره سحتی تموم بشه که ممکنه برای یک نفر مدتی طولانی باشه و برای کسی دیگه سریع حل بشه...........
توکل به خدا............
من جات بودم از دانشگاه انصراف میدادم میرفتم خدمت بعدشم میرفتم یه برق خودرویی یا مکانیک خودرو یا رنگ کاری یا کاشی کاری یا سفید کاری یاد میگرفتم تا وقتی جوون بودم و انرژی داشتم!البته شاید زمان شما درست بشه!نمیدونم!!!هرچی بدبختیه واسه دهه ی 60 بود.حالا نیمه ی اول دهه ی 60 یعنی 60-65 به هر بدبختی بود یه کاری یه زندگی جور کردن مشغولن!!!!بدبخت ترین ادما 66-69 هستن!!!یعنی ما دیگه نهایت شوخی خدا در خلقت بودیم :( ...
ما خدازده ایم نه اینکه خلق خدا مارو زده باشه....
تموم درها بستس...یعنی من یه روزنه ی به اندازه ی نوک سوزن پیدا کنم تا تهشو میرم ولی نیست!!!

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
منکه گفتم خیلیا مثه منن ولی یه راهی برای خودشون دست و پا کردن!حالا شاید نه چندان راه اخلاقی باشه!!ولی خب دیگه!!!
شما دخترا هم آره شرایطتون سخته.ولی یه حسن دارین اونم اینه که تا هروقت بخواین میتونین خونه پدرتون باشین!!!
درک این موضوع براتون ممکن نیست که یه پسر حتی توی خونه ی پدرش هم احساس مهمان بودن داره!!!درسته کسی بهم چیزی نمیگه و خیلی خوب و مهربون باهام برخورد میکنن ولی دقیقا انگار روی میخ میشینم و بلند میشم نه فرش!!!
خوردیم به بدترین شرایط مملکت :( .همه ی درا بستس.
ماکه قطع امید کردیم.اصن نمیخوایم درست بشه.بابا دست از سرمون برنمیداره خدا!!!!والا بخدا!!!آقا جان ما نخواستیم روزای خوش رو ببینیم!باید کی رو ببینیم!تمومش نمیکنه این مسخره بازیو!
صحبتهای شما کاملا متینه درک میکنم چی میگین درست پسر نیستم اما برادر داشتم که شرایطش مثل شمابوده و خدا رو شکر حل شده
توکلتون بخدا ایشالا درست میشه
اینقد ساز نا امیدی نزنین گفتن همین حرفا خودش کلی بار روانی داره براتون و اوضاع همش بدتر میشه
شما هر راهی که عقلتون میگه انجام بدین نیازی نیست به دیگران نگاه کنید که چیکار میکنن مهم اینه شما چیکار میکنید
مهم اینه پیش وجدان خودتون اروم باشین و راحت
نزارین نا امیدی فکرتونو محدود کنه

mataa

کاربر فعال
عماد سلام چطوری؟؟
اولا خداییش این چه آواتاریه؟؟؟
دوما منکه میدونم به 35 هم نمیرسم :)

سلام
بد نیستم .
وحید تو این روزای بی معنی ، تنها دلخوشی هایی که دارم 1 : دیدن بازی چلسی 2 : دیدن سریال Big BangTheory . این شخصیت سریال فوق العادست .
خوش به حالت وحید . من فکر کنم تا 40 بکشم :(

اقا وحید جوری حرف میزنی که انگال 50 سالته..........ماشااله همه جونیم شما از ما جوون تر..........

وقتی زندگی بهت سخت بگذره ، هر یه سالش یه عمر میگذره
متاسفانه اوضاع ما پسرا بد تره نسبت به دختر خانوما

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وقت دلتون گرفت یا از زندگی ناامید شدید پیشنهادم اینه که برید کوه اونجا خیلی آروم میشید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صحبتهای شما کاملا متینه درک میکنم چی میگین درست پسر نیستم اما برادر داشتم که شرایطش مثل شمابوده و خدا رو شکر حل شده
توکلتون بخدا ایشالا درست میشه
اینقد ساز نا امیدی نزنین گفتن همین حرفا خودش کلی بار روانی داره براتون و اوضاع همش بدتر میشه
شما هر راهی که عقلتون میگه انجام بدین نیازی نیست به دیگران نگاه کنید که چیکار میکنن مهم اینه شما چیکار میکنید
مهم اینه پیش وجدان خودتون اروم باشین و راحت
نزارین نا امیدی فکرتونو محدود کنه
یه جوری حرف میزنین انگار خدا یه موجود عظیم الجثست که زورش به همه میرسه و من باید وایسم تا بیاد دستمو بگیره ببره به جایی که دوست دارم !!!هه!!!!
ازین خبرا نیست!!!
این جمله هم که میگن درست میشه و توکل به خدا هم واسه بچهاست که با این چیزا سرشونو گول میمالیدن!!!نه من که میدونم کار از کجا خرابه و راهش چیه!!!
حداقل اگه میگفتی ایشالا خدا یه پارتی برات جور کنه هم میشد یکم امیدوار بود!!!
امیدی وجود نداره....
آره منم ازین حرفا بلدم.توکل میکنم به خدا.همه چیز درست میشه.خدا کریمه.خدا بزرگه.هه ...
نخیر خانوم مهندس دیگه گذشت.دیگه کاری از دست خدا هم برنمیاد.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بد نیستم .وحید تو این روزای بی معنی ، تنها دلخوشی هایی که دارم 1 : دیدن بازی چلسی 2 : دیدن سریال Big BangTheory . این شخصیت سریال فوق العادست .خوش به حالت وحید . من فکر کنم تا 40 بکشم :(
بخدا منم تنها چیزی که میتونه خوشحالم کنه برد پرسپولیسه که الان 4 هفتس همش داریم ضدحال میخوریم!!! :( .چلسی و اتوئوی نامرد هم که شرافت یونایتد رو بردن.

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
یه جوری حرف میزنین انگار خدا یه موجود عظیم الجثست که زورش به همه میرسه و من باید وایسم تا بیاد دستمو بگیره ببره به جایی که دوست دارم !!!هه!!!!
ازین خبرا نیست!!!
این جمله هم که میگن درست میشه و توکل به خدا هم واسه بچهاست که با این چیزا سرشونو گول میمالیدن!!!نه من که میدونم کار از کجا خرابه و راهش چیه!!!
حداقل اگه میگفتی ایشالا خدا یه پارتی برات جور کنه هم میشد یکم امیدوار بود!!!
امیدی وجود نداره....
آره منم ازین حرفا بلدم.توکل میکنم به خدا.همه چیز درست میشه.خدا کریمه.خدا بزرگه.هه ...
نخیر خانوم مهندس دیگه گذشت.دیگه کاری از دست خدا هم برنمیاد.
منظورمن این بود
منظورم اینه خدا یه معجزه بکنه عقل درستی به اونایی بده که بانی اینکارا هستن
:d
کلا خیلی توپتون پره آقای وحید بخدا من فقط خواستم کمی به دوستان روحیه بدم
توکل کردن بخدا یه نوع امیدواری برای اینکه روحییتون حفظ بشه وگرنه این اوضاع بهم ریخته حالا حالاها درست نمیشه به عمر ما قد نمیده
ولی با روحیه خراب هم زندگی رو بخودمون زهر میکنیم

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورمن این بود
منظورم اینه خدا یه معجزه بکنه عقل درستی به اونایی بده که بانی اینکارا هستن
:d
کلا خیلی توپتون پره آقای وحید بخدا من فقط خواستم کمی به دوستان روحیه بدم
توکل کردن بخدا یه نوع امیدواری برای اینکه روحییتون حفظ بشه وگرنه این اوضاع بهم ریخته حالا حالاها درست نمیشه به عمر ما قد نمیده
ولی با روحیه خراب هم زندگی رو بخودمون زهر میکنیم
زندگی کجا بود؟؟؟
بقیه رو نمیدونم ولی من با یه محاسبات سر انگشتی راحت محاسبه کردم و به این نتیجه رسیدم که نمیتونم تشکیل زندگی بدم!!!تنها راه ادامه ی حیاتم یه چیز بود.قبلا برای بچها توضیح دادم.تموم آرزوهامو آتیش زدم.هییچ آرزویی ندارم .و اینطور تونستم دووم بیارم توی این زمونه.
کلا این چیزا رویاهایی بودن که ما باهاشون بزرگ شدیم.منکه از پدر و مادرم نمیگذرم و حلالشون نمیکنم که منو به دنیا آوردن...

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
زندگی کجا بود؟؟؟
بقیه رو نمیدونم ولی من با یه محاسبات سر انگشتی راحت محاسبه کردم و به این نتیجه رسیدم که نمیتونم تشکیل زندگی بدم!!!تنها راه ادامه ی حیاتم یه چیز بود.قبلا برای بچها توضیح دادم.تموم آرزوهامو آتیش زدم.هییچ آرزویی ندارم .و اینطور تونستم دووم بیارم توی این زمونه.
کلا این چیزا رویاهایی بودن که ما باهاشون بزرگ شدیم.منکه از پدر و مادرم نمیگذرم و حلالشون نمیکنم که منو به دنیا آوردن...
من نمیدونم این مساله شما چی بوده اما اینومیدونم که انسان نباید هیچوقت نامید بشه
شما فکر میکنید همه تو شرایط ایده ال هستن و فقط شمایین که مشکل دارین؟
نه اقای وحید همه به سهم خودشون مشکل دارن و از نظر خودشون مشکلشون از همه حادتره
اما مهم اینه چطور میخوان زندگی کنن
همیشه این رویاها هستن که فکر انسان رو سوق میدن به سمت موفقیت چون فکرشون باز میشه و راه حل بنظرشون میرسه
شما نمیخواین حالتون از اینی که هست تغییر کنه دوست دارین تو همین وضع بمونید
وگرنه تا حالا تغییری درش بوجود اورده بودین
مدیریت جامعه مشکل داره .درسته اما شما چیکار کردین برای خودتون؟
کاری که به نتیجه برسه نه کار بیهوده
نه اقای وحید مشکل شما از افکار خودتون اول
بعد از مسائل مملکت

فرشته ام

متخصص کامسول
کاربر ممتاز
انقد به مامانت وابسته نباش خوب نیست!:d
چه میشه کرد .. دله :D

چرا محل سکونتتو عوض کردی، برو از خدا بترس :دی

من بخاطر بابام هر جا میرفتم سر سه سوت برمیگشتم عاقبت سه ماه باهام قهر کرد ی نموره آدمم کرد:دی
بقول خودش خواست دخترشو بزرگ کنه دید این دختره آدم بشو نیس که نیس

chem-engm

اخراجی موقت
سلام به همگی

ای آقا من که دیگر نمی دانم باید چه کار کنم !!!!

یعنی شما که همش از امید حرف میزنید ! آن امید کی می آید ؟ :cry:

raha2211

عضو
:cry:یکی بگه چکار کنم.
ی استاد از بس پرکار تشریف دارن،کلاسا رو دودر کنه،میان ترم صحیح نکنه.
هنوز 24 ساعت از امتحان پایانیش نگذشته باشه و نمره رد کنه.بعد شبوروز درسشو خوندن ی نمره ی خوشگل بت بده و از شاگرد اولی بکوبونتت زمین و دستت به هیچ جا بند نباشه و هیچ حرفیم قبول نکنه

به کی دردمو بگم؟؟؟به کی شکایت کنم؟؟؟
اخه این استاد با وجدانش چکار میکنه؟!!!خدایاااااااااااااااا...
:crying:

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
:cry:یکی بگه چکار کنم.
ی استاد از بس پرکار تشریف دارن،کلاسا رو دودر کنه،میان ترم صحیح نکنه.
هنوز 24 ساعت از امتحان پایانیش نگذشته باشه و نمره رد کنه.بعد شبوروز درسشو خوندن ی نمره ی خوشگل بت بده و از شاگرد اولی بکوبونتت زمین و دستت به هیچ جا بند نباشه و هیچ حرفیم قبول نکنه

به کی دردمو بگم؟؟؟به کی شکایت کنم؟؟؟
اخه این استاد با وجدانش چکار میکنه؟!!!خدایاااااااااااااااا...
:crying:

درد همه بچه های دانشجو همینه ..
ما که عادت کردیم .. شما هم عادت می کنی .. ناراحت نباش ..
یه درس کم گرفتن که اشکالی نداره ..

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیدونم این مساله شما چی بوده اما اینومیدونم که انسان نباید هیچوقت نامید بشهشما فکر میکنید همه تو شرایط ایده ال هستن و فقط شمایین که مشکل دارین؟نه اقای وحید همه به سهم خودشون مشکل دارن و از نظر خودشون مشکلشون از همه حادترهاما مهم اینه چطور میخوان زندگی کننهمیشه این رویاها هستن که فکر انسان رو سوق میدن به سمت موفقیت چون فکرشون باز میشه و راه حل بنظرشون میرسهشما نمیخواین حالتون از اینی که هست تغییر کنه دوست دارین تو همین وضع بمونید وگرنه تا حالا تغییری درش بوجود اورده بودینمدیریت جامعه مشکل داره .درسته اما شما چیکار کردین برای خودتون؟کاری که به نتیجه برسه نه کار بیهودهنه اقای وحید مشکل شما از افکار خودتون اولبعد از مسائل مملکت
حرفاتون قشنگه و رویایی!متأسفانه فرق دختر و پسر در همینه.دخترا رویا پردازن و پسرا واقع بین!من در جامعه ی واقعی زندگی میکنم و شما در فیلم!!من تموم تلاشمو کردم که به این مرحله برسم.که بتونم استعداد و علاقه هامو توی زمینه ی رشته ی خودم شکوفا کنم.ولی حالا که رسیدیم به این مرحله بهمون میگن راه رو اشتباه اومدین!!نباید تحصیل میکردین!!!باید یه فنی یاد میگرفتین!چون کار نیست!یعنی کار هست واسه همه نیست!واسه یه قشر خاصی هست!شما یه راه جلو پای من بذار!دلتون خوشه بخدا!من همه کاری کردم.همه راهی رو رفتم و همه تلاشی کردم ولی فایده نداره.یا باید پارتی داشته باشی.یا اینکه پوول داشته باشی یه کار آزاد راه بندازی.طرح خیلی خیلی خیلی خوبی توی ذهنمه و مطمئنم سر سه ساله میتونم با اجراش به جاهای خوبی برسم و درآمد بسیار خوبی داشته باشم ولی پول ندارم عملیش کنم!باید 20درصد طرح رو پیش برد تا وامشو بدن!هیییییییچ گونه حامی مالی و معنوی و عاطفی و هیچی هم ندارم!آره منم میتونم بنویسم توکل میکنم به خدا !! خدا خودش درستش میکنه و ...!!ولی وقتی میدونم درست نیمشه چرا الکی بشینم به خودم امید واهی بدم که الکی در این امیدواهی عمرم بره و بازم هیچی درست نشه!!!؟؟دیگه هیچ راهی وجود نداره.خیلی از خدا خواستم ولی خب نشد!روزی که آزمون گاز پارسال آگهیش اومد ری سایت همه بهم گفتن بابا این آزمونا سرکاریه!نمیخواد شرکت کنی!ولی من به همشون خندیدم گفتم شماها یه مشت آدم ضعیفین!نمیخواین درس بخونین!!تنبلیتون میشه!گفتم خدایا به امید تو میشینم میخونم کمکم کن!تاپیکش هست توی قسمت استخدامی ها!نشستم سه ماه روزی 14 ساعت درس میخوندم.اطلاعاتم 100 برابر سطح سوالا بود.با نیم ساعت اضافه آوردن وقت تونستم تموم سوالاتو به استثنای دو سه تا تست نزده و دو سه تا سوالش که خودشون غلط بودن همه رو به آسونی جواب دادم!خیلی دلم روشن بود در میام.پیش خودم میگفتم جز نفرات اول میشم!ولی جز 130تا هم نشدم!!!نه اینکه من بد امتحان دادم!!!نه!اصن مشخص شد افراد خاصی آزمون قبول میشن!!بدون سهمیه غیر ممکنه!!این تنها راه قبولیم و استخدامیم بود!!ولی خب نشد!!!آزمون نفت هم همینطور شد!!!استخدام دولتی غیر ممکنه استخدام خصوصی هم پارتی میخواد!!کار آزادم پول میخواد!!!میشه دقیقا باید بگین به خدا امید داشته باشم که کدوم موردش برام جور بشه؟؟؟؟

بالا