گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

avid.s

عضو
کجاش شیرینه مزه ضحر مار میده...........ترو خدا اسمش رو نیار فشارم میوفته
خداروشکر که امتحانت خوب شده.............من که هنوز نمرش نیومده ولی اطمینان دارم که میافتم................چون خیلی سخت بود :(
حالا چند شدی؟

سوالای مام خیلی سخت و طولانی بودن
استاد ما شیوه خاصی داره ، کسایی رو که بار اول این درسو بر میدارن ، نصفشونو میندازه تا پایشون قویتر بشه . خب حتما به صلاح خودشونه دیگه !! والا ...:surprised::redface::huh::d
بقیشونم حول و حوش 10 پاس می کنه.
ولی این ترم کرمش قلنبه شده 16 هم داده.
من نرسیدم از 7تا سوال دو تا شو کامل بنویسم ، نصف نوشتم ،از بس وقتش کم بود .بقیه کامل و درست. 14 شدم.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالای مام خیلی سخت و طولانی بودن
استاد ما شیوه خاصی داره ، کسایی رو که بار اول این درسو بر میدارن ، نصفشونو میندازه تا پایشون قویتر بشه . خب حتما به صلاح خودشونه دیگه !! والا ...:surprised::redface::huh::d
بقیشونم حول و حوش 10 پاس می کنه.
ولی این ترم کرمش قلنبه شده 16 هم داده.
من نرسیدم از 7تا سوال دو تا شو کامل بنویسم ، نصف نوشتم ،از بس وقتش کم بود .بقیه کامل و درست. 14 شدم.
خوشبحالت بخدا...............
خدایا من به همون 10 راضیم.............خدایا استاد راضی بشه یه 10 به ما بده

avid.s

عضو

نگران نباش

یه موقع آدم فک میکنه اینقد بد داده ک میفته ،بد میبینه نه اونطوریام بد نبوده و نمره ی خوبی گرفته...
ایشالله پاس می شی ...
به هر حال خبر شو بده

منم از نمره ی ترمو می ترسم . استادمون لم خاصی داره تو تصحیح برگه ها .بعد امتحان فک می کنی در حد 20 نوشتی . دیگه نه،19.
یهو با نمره ی 12 .................
خدا به خیر کنه.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه ما هم موازنه هم نیاز ترمو 1 هست و پیش نیاز سیالات 1 !

ترمو 2 فقط یه پیش نیاز داره . اونم ترمو 1 !!

البته تو چارت ما اینطوریه ...
آورین شما از همه دوستان درست تر گفتی ...............چارت منم همین طور نوشته...........به نکته باریکی اشاره کردی:)

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اگه بیوفتی که از ده بهتره.ببین یه بخش نامه جدید هست که کسی وقتی درسیو میوفته و ترم بعد با نمره بالاتر از 14 پاسش میکننه ،نمره قبلیش از تو کارنامه کلا حذف میشه.استاد ما بهمون میگفت هرکی نمرش حول و حوش ده میشه و معدل براش مهمه بهم بگه تا با 9.75 بندازمش در عوض ترم بعد اگه بالای 15 شه نمرشو 20 رد میکنم.حالا شما هم اگه معدلتو میخای بالا ببری به نفعته ترم بعد دوباره برش داری.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بیوفتی که از ده بهتره.ببین یه بخش نامه جدید هست که کسی وقتی درسیو میوفته و ترم بعد با نمره بالاتر از 14 پاسش میکننه ،نمره قبلیش از تو کارنامه کلا حذف میشه.استاد ما بهمون میگفت هرکی نمرش حول و حوش ده میشه و معدل براش مهمه بهم بگه تا با 9.75 بندازمش در عوض ترم بعد اگه بالای 15 شه نمرشو 20 رد میکنم.حالا شما هم اگه معدلتو میخای بالا ببری به نفعته ترم بعد دوباره برش داری.
مهندس راس میگی؟
بابا ایول خوشحالمون کردی بخدا...........
برای دانشگاه آزاد هم همینه؟
ولی یه مشکل دیگه وجود داره اونم 4 واحد بیافتی خیلی حرفه میدونی چقدر عقب میوفتی؟؟؟!!!!!

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس راس میگی؟
بابا ایول خوشحالمون کردی بخدا...........
برای دانشگاه آزاد هم همینه؟
ولی یه مشکل دیگه وجود داره اونم 4 واحد بیافتی خیلی حرفه میدونی چقدر عقب میوفتی؟؟؟!!!!!

دانشگاه آزادو نمیدونم.ولی این بخش نامه واسه دانشگاهای دولتی اومده
نهایتش اینه که 9 ترمه میشی.بابا استادای ما، وقتی میگفتیم 18-20 واحد برداشتیم تعجب میکردن.میگفتن چخبره؟فک کردین اون بیرون خبری هست که میخاهید زود تموم کنید؟میگفتن واحد کم بردارید تا درسارو خوب یاد بگیرید.مهم نیس چند ترمه میشید.حالا شما ایشالا قبول میشی ولی زیاد نگرانش نباش.من فک میکردم صد در صد میوفتم با 15 پاس شدم:D بالاترین نمره کلاس 18 بود.
ایشالا پاسی:)

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
دانشگاه آزادو نمیدونم.ولی این بخش نامه واسه دانشگاهای دولتی اومده
نهایتش اینه که 9 ترمه میشی.بابا استادای ما، وقتی میگفتیم 18-20 واحد برداشتیم تعجب میکردن.میگفتن چخبره؟فک کردین اون بیرون خبری هست که میخاهید زود تموم کنید؟میگفتن واحد کم بردارید تا درسارو خوب یاد بگیرید.مهم نیس چند ترمه میشید.حالا شما ایشالا قبول میشی ولی زیاد نگرانش نباش.من فک میکردم صد در صد میوفتم با 15 پاس شدم:D بالاترین نمره کلاس 18 بود.
ایشالا پاسی:)
خوش بحال شما دانشجوهای این زمان
زمان ما که رستمونو میکشیدن استادا بعدشم از این قوانین باقلوا نداشتیم که معدل رو زیاد کنیم
عجب درس خوندن شده اب روان حالا

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
شده از اب هم روانتر
اگه زمان ما بودین همه بون شک از سختی انصراف میدادین;)
یا محترمانه مجبور میشدین ئانشگاه رو ترک کنید:biggrin:

خدا رو شکر که نبودیم!
ایناهمش بهونه ست.
خیر ویسکوزیته اش ماشالا خیلی بالاست
سیال شبه پلاستیکه نه آب

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
میلاد فخر کائنات اشرف مخلوقات عالم هستی حضرت محمد مصطفی(ص)برهمگان مبارک

میلاد فخر کائنات اشرف مخلوقات عالم هستی حضرت محمد مصطفی(ص)برهمگان مبارک

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ز آسمان دل من خورشید و مه برآمد
شب میلاد احمد(ص) با پور حیدر آمد
همه شادی نمایید که میلاد نبی شد
جلوه ی نور صادق ز بعدش منجلی شد

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
نهههههههههه یک هفته خوندم بعدش دیگه فرصت نشد اصلا دیگه بی خیال:(
عید شما مبارک
ای بابا .. . خوب بود این مدت کوتاهو حداقل تلاش می کردی ...!!!

ممنووون .. عید تو هم مبارک .. :D

بالا