گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم نگاهت می کنم، داری ازم دل میبری...
چشم بر نمیدارم ازت، تو از همه زیباتری...
حالا که قسمت دوریه، بارویاهات سر میکنم..
دستامو محکمتر بگیر ، دستاتو باور میکنم...
دستامو محکمتر بگیر از پویا...
خیییییییییلی قشنگ خونده...
گوش بدین حتما

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
آخه من نمره میان ترمو از دست دادم.میان ترم از دو فصل 10-11 بوده.میخاستم ببینم فصلهای باقیمونده برای پایان ترم در چه سطحه سوالاش.میتونم 10 نمره پایان ترم بگیرم؟
مطمئن باشین میفتینش اگه استادش نمره نده بهتون :) .

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست گلم ..شک نکن اگه خوب بخونی میتونی..این دوفصل سخت هست ولی میشه واقعا ازعهده ش براومد..ایشالا میتونی;)
چی چیو الکی بهش امید میدین :D . اونوقت اگه افتاد میاد میگه دیدین الکی بود حرفاتون.
البته همه ی درسا بستگی به استاد دارن.
من یادمه ترمو 2 سر جلسه 5.5 ساعت نشستیم.استاد میگفت تا شب هم میخواین بشینین 1000تا برگه اضافم خواستین بهتون میدم فقط بتویسین!!!بخدا کمر درد گرفتیم و کم آوردیم که بلند شدیم و الا بلد بودیم بنویسیم.10تا سوال داده بود.
تنها درسی که دوس ندارم دیگه برام تکرار بشه ترمو2 بود که واقعا کابوسی بود برا خودش.
فصلای آخرشم که فوگاسیته و مدلسازی بود خییییییلی وحشتناک سخت بودن.
12.4 با افتخار پاسش کردم.

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی چیو الکی بهش امید میدین :D . اونوقت اگه افتاد میاد میگه دیدین الکی بود حرفاتون.
من یادمه ترمو 2 سر جلسه 5.5 ساعت نشستیم.استاد میگفت تا شب هم میخواین بشینین 1000تا برگه اضافم خواستین بهتون میدم فقط بتویسین!!!بخدا کمر درد گرفتیم و کم آوردیم که بلند شدیم و الا بلد بودیم بنویسیم.10تا سوال داده بود.
تنها درسی که دوس ندارم دیگه برام تکرار بشه ترمو2 بود که واقعا کابوسی بود برا خودش.

امید مگه بده ...بعدشم میشه اگه بخونه خیلی خوب میتونه ..استاد مهمه ولی خب بازاگه برگه ش رو قوی بنویسه حله..حداقل خودش درونش اروم میشه ..باید تلاش کنه:D
خیلی وقت مهمه ..منم وقت کم اوردم ولی دراخر بافتخار 20شدم:)

SEMINAR

کاربر فعال
سیگارتو بکش رفیق... به دوری عادت میکنیم
ما هم یه روز مثله همه... بهم خیانت میکنیم
با خاطرات چه میکنی؟؟؟ با قصه هام؟؟ حیف.. دریغ
با خاطراتت؟؟؟ بگذریم... سیگارتو بکش رفیق

آخرین ویرایش:

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست گلم ..شک نکن اگه خوب بخونی میتونی..این دوفصل سخت هست ولی میشه واقعا ازعهده ش براومد..ایشالا میتونی;)
موچکرم الناز جوووون

مطمئن باشین میفتینش اگه استادش نمره نده بهتون :) .
:|:|:|از شما هم ممنون:|

خب رفتم پیش استادش.گفتم میخام حذف کنم.گفت نه حذف نکن حیف.گفت اگه پایانیو خوب بدی تاثیر پایان ترمو تو نمره کلیت بیشتر میکنم
امید مگه بده ...بعدشم میشه اگه بخونه خیلی خوب میتونه ..استاد مهمه ولی خب بازاگه برگه ش رو قوی بنویسه حله..حداقل خودش درونش اروم میشه ..باید تلاش کنه:D

دمت گررررررررررررررررم.20 شدی؟!؟!؟:surprised:اییییییول باباااااااا.یه دستی هم به سر من بکش:D:redface:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ترمو 2 در عمرم ندیدم کسی 20 بیاره:eek: .بابا نخبه.بابا نابغه.
آقا من کم آوردم.راست میگن ایشون درسشون از ما بهتر بوده.وقتی میگن بخون نمره میاری لابد میدونه.
بابا ما دانشجوی تنبلی نبودیم ولی خب زرنگم نبودیم.کلا واسه پسر جماعت افت داره بگه نمره بالا گرفتم.
بخدا یه بار یه درسی به اسم کارگاه نرم افزار یه استاد بداخلاق سخت گیر دادن بهمون همه رو داده 6 ، 7 و من شده بودم 17!!!
هرکی میگفت چند شدی میگفت پاس شدم!با اصرار بهشون گفتم 11 شدم!!کی روش میشد بگه 17 شدم!!!

mataa

کاربر فعال

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من کم آوردم.راست میگن ایشون درسشون از ما بهتر بوده.وقتی میگن بخون نمره میاری لابد میدونه.
بابا ما دانشجوی تنبلی نبودیم ولی خب زرنگم نبودیم.کلا واسه پسر جماعت افت داره بگه نمره بالا گرفتم.
بخدا یه بار یه درسی به اسم کارگاه نرم افزار یه استاد بداخلاق سخت گیر دادن بهمون همه رو داده 6 ، 7 و من شده بودم 17!!!
هرکی میگفت چند شدی میگفت پاس شدم!با اصرار بهشون گفتم 11 شدم!!کی روش میشد بگه 17 شدم!!!

پسرای دانشگاه ما برعکسن:| بالاترین معدل کلاسسو یه پسره داره فک کنم 19 به بالا باشه معدلش.حل تمرینمونم ترم قبل ترمو2 رو 20 شد یه پسره:|
حالا واقعا 17 شدین؟؟؟ نوچ نوچ نوچ...خیلی بده هااااا:whistle:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه بابا نابغه کجا بود اقا وحید..دیگه تلاش کردم خیلی واسش ..خودمم باورم نشد وقتی استاد نمره م رو میل کرد از خوشحالی داشتم میمردم ..میدونستم خوب نوشتم ولی نه تااین حد..
نه منم سرم تو کتاب نیست ..اراده کنم وبخونم تمومه ولی واقعا اینو فهمیدم که خواستن توانستن است درسته:D
منم به هیشکی نمره م رو نگفتم ولی چون استاد ایمیل میزد نمره هارو به بچه ها ..خیلی ها فهمیدن نمرم رو..ولی احنمالا امتحان اسون بوده من اونقدرم دیگه مخ نیستم:redface:

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
موچکرم الناز جوووون

خب رفتم پیش استادش.گفتم میخام حذف کنم.گفت نه حذف نکن حیف.گفت اگه پایانیو خوب بدی تاثیر پایان ترمو تو نمره کلیت بیشتر میکنم

دمت گررررررررررررررررم.20 شدی؟!؟!؟:surprised:اییییییول باباااااااا.یه دستی هم به سر من بکش:D:redface:

خواهش میکنم .اصن به قیافمم نمیاد ..هیچکس باورش نشد..:D
وقت هست از الان نم نم بخون ایشالا نمره خوب میگیری..حذف نکن اصلا;)

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار

20؟ :confused:
من یه نمره بالای 17 نداشتم تو کارشناسی. در عوض تو ارشد معدلم شد 18.5

mataa

کاربر فعال

دقیقا
ما اگه با 10 قبول میشدیم ، اوج افتخارمون بود .
البته ناگفته نماند که موازنه 18.50 شدم . همه بچه ها دانشگاه دنبالم بودن کُتَکَم بزنن .
یونیت 1 هم خونده بودم توی فرجه . با تک تک بچه های خونه کار کردم . 1 نفرشون افتاد . 2 تاشون با 10 قبول شدن.منم شدم 19.75 . تا 1 ماه باهام حرف نمیزدن . کلا قدرت بیانم ضعیفه :D

20 !!!!!!!!!!!!!!!!!
ترمو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:que:

چه آدمایی پیدا میشن بخدا !

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا نابغه کجا بود اقا وحید..دیگه تلاش کردم خیلی واسش ..خودمم باورم نشد وقتی استاد نمره م رو میل کرد از خوشحالی داشتم میمردم ..میدونستم خوب نوشتم ولی نه تااین حد..
نه منم سرم تو کتاب نیست ..اراده کنم وبخونم تمومه ولی واقعا اینو فهمیدم که خواستن توانستن است درسته:D
منم به هیشکی نمره م رو نگفتم ولی چون استاد ایمیل میزد نمره هارو به بچه ها ..خیلی ها فهمیدن نمرم رو..ولی احنمالا امتحان اسون بوده من اونقدرم دیگه مخ نیستم:redface:
ترمو 2 تنها درسی بود که روزی 3 ساعت میخوندمش!!خیلی درطول ترم خوندمش و تقریبا فووووول بودم هم مثالهای حل شده و هم مسائل آخر فصل!!ولی خب استاد معلوم نبود از کجا سوال میاورد :( همشم انگیلیسی بود!تا میخواستیم بفهمیم منظور سوال چی میگه میفهمیدیم واویلا چی شد!!!
خیلی سخت گیر بود.
یکی از دوستام 5 باره ترمو 2 افتاده هنوز درسش تموم نشده ترم 11 هست الان :(

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترمو 2 تنها درسی بود که روزی 3 ساعت میخوندمش!!خیلی درطول ترم خوندمش و تقریبا فووووول بودم هم مثالهای حل شده و هم مسائل آخر فصل!!ولی خب استاد معلوم نبود از کجا سوال میاورد :( همشم انگیلیسی بود!تا میخواستیم بفهمیم منظور سوال چی میگه میفهمیدیم واویلا چی شد!!!
خیلی سخت گیر بود.

اره منم تقریبا شخم زدم کتابو...استادتون سختگیربوده وامتحانتونم سخت نمره تون با20برابری میکنه ناراحت نباش تمام شده دیگه;)
..من والا کاری نکردم که استاد دوسم داشت نمره داد..همین:D

مهربان

کاربر فعال تالار شیمی ,
کاربر ممتاز
خیلی سخت گیر بود.
وای خدا آواتارشو :w15:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه کچلا ، و دخترای خوب باشگاه
خوووبین ؟

بالا