هفته بعد سه تا امتحان دارمسیالات انتقال حرارت شیمی تجزیه
(
اوه اوه چه زیاد

(
(
اوه اوه چه زیاد..من هم جرم دارم وحرارت2
![]()
خوش به حال شما که به فکر امتحانات هستین.
من همه رو زدم به بی خیالی و فقظ غصه میخورم.![]()
برنامه امتحانیمون افتضاااحه.در عرض یه هفته امتحان پایان ترممون میخاد تموم شه.فک کن 19 واحدو در عرض یه هفته باید بدم تموم شه:|
اره همیشه همینه عزیزم ..اون ازترم پیش وفشردگیش اینم این ترم که باز پشت سرهمه..خدا کمکمون کنه ..![]()
موندم کودومشو بخونم.اون از ترمو با اون نمره افتضاحه میان ترمم .استاد گفته باید حداقل 80%درصد پایانیو بگیری .یک سوم بچه ها رفتن حذف کردن من نمیدونم به چه امیدی نگهش داشتم![]()
از یجا شروع کن دیگه
ای باابا الکی میگه تو فقط حذفش نکن خوب بخون کاری نمیکنه ..امید خوبه عزیزم منم فقط با امید دارم میرم جلو..منکه اصلا حرارتم خوب نیست هیچی نمیفهمم ..![]()
غصه چرا!؟!؟
چنتا از ترم بالاییا تو کلاسمون هستن.هی موج منفی میدن.میگن این قسمتای پایان ترم حجیمه نمیتونی برسونی.:![]()
ایشالا این ترمم درسارو پاس کنیم بره پی کارش.من که دیگه قید معدلو زدم،فقط مشروط نشم![]()
سلام اگه ازالان بجنبی میتونی ..چون همش انباشته شده میترسم مشروط شم آبروم بره.
ترمو.موازنه.استاتیک.ریاضیات مهندسی....
وای خدای من بیچارم.![]()
چون همش انباشته شده میترسم مشروط شم آبروم بره.
ترمو.موازنه.استاتیک.ریاضیات مهندسی....
وای خدای من بیچارم.![]()
آره ولی همش درجا میزنم.سلام اگه ازالان بجنبی میتونی ..![]()
ترم سوماوووووه.ترم چندی که موازنه رو با ترمو برداشتی؟![]()
دیگه مجبوووریم.واسه همه اینطوره.درسای منم انباشته شده.هر هفته هم میان ترم داریم.
آره ولی همش درجا میزنم.
بیشتر اهل شعارم نه عمل......
امیدوارم به خودم بیام تا دیر نشده.
درس موازنه مثل یه کابوس برام میمونه!
موازنه خوان اول مهندسی شیمیه یکم نامفهومه..بخون حتما تمام شه بره ..نذار ازهمین اول بمونی تو درسا..رشته رشته سختیه حالا که امدی توش محکم برو جلوآره ولی همش درجا میزنم.
بیشتر اهل شعارم نه عمل......
امیدوارم به خودم بیام تا دیر نشده.
درس موازنه مثل یه کابوس برام میمونه!
اونقدر از موازنه ترس دارم از ترمو ندارم.از موازنه نترس.میتونی نمره بیاری.
ولی ترمو رو خوب بخون![]()
نه بابا مشروط نمیشی..ترم باالاییا جو میدن شما حرف منو گوش کن بخون نتیجه شو میبینی..قسمت تعادل عالیه واسه نمره گرفتن فقط باید لم حدس وخطا رو خوب یاد بگیری ..واسه محلولهاهم فوگاسیته و مسایلشو حل کن ..از کتاب میخونی ترمو رو یا جزوه؟؟
رشتمو خیلی دوس دارم اما درسامو یکم شل میگیرم.ن زیاد شل میگیرم!موازنه خوان اول مهندسی شیمیه یکم نامفهومه..بخون حتما تمام شه بره ..نذار ازهمین اول بمونی تو درسا..رشته رشته سختیه حالا که امدی توش محکم برو جلو![]()
فوگاسیته مگه فصل 11 نیست؟
امتحان پایان ترمم فصل 12 تا 16 هست
بیشتر از رو جزوه میخونم ولی کتابشم دارم
رشتمو خیلی دوس دارم اما درسامو یکم شل میگیرم.ن زیاد شل میگیرم!
یادم نیست اره انگار همون 11هستش..البته بستگی به استاد داره از رو چی و درچه سطحی امتحانشو میگیره ولی من کتابش خیلی بهم کمک کرد..عزیزم موفق میشی توکل بخدا
اره منم همینطور بودم واقعا ...بااین تفاوت که علاقمم کم بود خداروشکر شما باز علاقه داری بهش..تادیرتر نشده بخون .
منم اول زیاد علاقه نداشتم اما با آشنایی از طریق یک دوست تو همین باشگاه که به جرات میتونم بکم زندگیم رو مدیون اون هستم و چراغ روشنایی زندگی رو بهم نشون داد راه حق و حقیقت.اره منم همینطور بودم واقعا ...بااین تفاوت که علاقمم کم بود خداروشکر شما باز علاقه داری بهش..تادیرتر نشده بخون .
انشاله که باهاش آشنا بشی.
به دلایل امنیتی نمیتونم بگم![]()
ای باباااا.نترس نمیرم ترورش کنم:دی
خب خسیس نشید دیگه شاید مشکل بی علاقگیه منم تونستن حل کنن
آخه شاید صحبت هاش به مزاج شما خوش نیاد!
آخه هر کسی از این جور بحث های اون بزرگوار خوشش نمیاد!
جوینده یابنده ست.
انشاله اگه قسمت شد شما هم باهاش آشنا میشین.....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |