AvA-6586 کاربر فعال تالار حسابداری , کاربر ممتاز Jul 24, 2015 #9,361 نيستــي کــه بــريــزمــت روي عميــق تــريــن زخمــم! نيستــي کــه نميــرم، نيستــي! از اينهمــه زخمهــاي خــالــي نــه، از اينهمــه کــه نيستــي، مُــردم . . .
نيستــي کــه بــريــزمــت روي عميــق تــريــن زخمــم! نيستــي کــه نميــرم، نيستــي! از اينهمــه زخمهــاي خــالــي نــه، از اينهمــه کــه نيستــي، مُــردم . . .
معمار فرناز عضو جدید Jul 24, 2015 #9,362 اه ای حس خفته ، ای تبلور حقیقت کاش باز هم به خفتن خود ادامه داده بودی تا من اینک به این بی زوالی نمی رسیدم امدی تا با امدنت بیندیشم که چه تنهایم من .من وتنهایی سالیان است که با هم همزادیم .چه غمناک است رویا ....
اه ای حس خفته ، ای تبلور حقیقت کاش باز هم به خفتن خود ادامه داده بودی تا من اینک به این بی زوالی نمی رسیدم امدی تا با امدنت بیندیشم که چه تنهایم من .من وتنهایی سالیان است که با هم همزادیم .چه غمناک است رویا ....
معمار فرناز عضو جدید Jul 24, 2015 #9,363 [FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Calibri, Geneva, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Calibri, Geneva, sans-serif]با یاد ،داشتن تو به سهمناک ترین روز نیز سلام می گوییم زیرا که دیگر بار تنها نیستم تا بترسم از سهمناکی این روز.......[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Calibri, Geneva, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Verdana, Calibri, Geneva, sans-serif]با یاد ،داشتن تو به سهمناک ترین روز نیز سلام می گوییم زیرا که دیگر بار تنها نیستم تا بترسم از سهمناکی این روز.......[/FONT]