کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]عباسی: رای صادره ما را یاد سریال پژمان انداخت/آقایان تحت تأثیر مصاحبه استقلالی‌ها قرار گرفتند[/h]پرسپولیس نیوز : مدیر رسانه‌ای پرسپولیس گفت: وقتی خبر کمیته انضباطی به گوش‌مان رسید، تصور کردیم این متن برای سریال پژمان و توسط برادران قاسم‌خانی نوشته شده است. حمید عباسی با انتقاد از رای اخیر کمیته انضباطی گفت: اول که این خبر به گوش‌مان رسید تصور کردیم که این متن برای سریال پژمان و توسط برادران قاسم‌خانی نوشته شده، تا مردم را بیشتر بخندانند، اما بعد که متوجه شدیم اینچنین نبوده، کلی شوکه شدیم.

وی افزود: آخر خنده‌دار‌تر از این امکان ندارد، چون تماشاگران ما به داور توهینی نکردند که کسر امتیاز شویم. مثل اینکه کمیته انضباطی بی‌احترامی به خانواده مدافع ما را نشنیده و یا خود را به راهی دیگر زده،‌ مثل اینکه کمیته انضباطی نشنیده که چگونه بازیکن ما را مورد بی‌احترامی قرار می‌دهند.

وی در پایان گفت: به نظر می‌رسد آقایان تحت تاثیر مصاحبه‌های اخیر استقلالی‌ها علیه خودشان چنین رأیی صادر کردند که جدا از خنده‌دار بودن اسباب تأسف فراوانی هم دارد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
هوادارای پرسپولیس یک کلمه هم به داورا توهین نکردن فحاشی و کری خونی بین هوادارای تیما هم تو همه استادیوم ها هست ..
ولی کسر امتیاز تیمایی مثل استقلال و تراکتور به خاطر فحاشی وحشتناک به داور بود ..
گزارشگر تبریزی هم نوبریه واسه خودش :دی
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/7/27/423937_251.flv

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازی اس دق لال و نفت تهران تماشاگران تیم استقلال علی دایی رو به مافیا ربط دادن
واقعا دیگه مطمئن شدم مخشون مشکل داره
آخه مرد حسابی کدوم مافیایی میاد دنبال مافیا رو بگیره تا پته خودش رو رو کنه:biggrin:

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دربی سال 76 بازی برگشت. زنندگان گل بزیک مهدوی کیا.طاهرزاده .چه تیمی داشتیم تو اون لیگ
نکته منفی این بازی خداحافظی فرشاد پیوس بود که شماره 17 رو داد به مهدی

سلام داداش خوش اومدی
خیلی ممنون بابت اطلاعاتت چون من اینها رو نمی دونستم

GAME_OVER

کاربر ممتاز
دو تا بازی حساس داریم که اگه ببریم قهرمان نیم فصل میشیم .. اما اطراف تیم پر از حاشیه ست .. همش هم بخاطر داییه ..بهمین راحتی 2 جلسه خودش رو محروم کرد

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دو تا بازی حساس داریم که اگه ببریم قهرمان نیم فصل میشیم .. اما اطراف تیم پر از حاشیه ست .. همش هم بخاطر داییه ..بهمین راحتی 2 جلسه خودش رو محروم کرد

قبول دارم که علی آقا حاشیه زیاد داره اما به نظرم می تونه تیمو جمع کنه شک نکن

GAME_OVER

کاربر ممتاز
قبول دارم که علی آقا حاشیه زیاد داره اما به نظرم می تونه تیمو جمع کنه شک نکن
اتفاقا این خیلی بده که مربی یه تیم بزرگ که خودش پر حاشیه ست اینقد پرحاشیه باشه ..
2 بازی دایی محرومه کی میخواد تیمو بچرخونه ؟ محمد دایی ؟
همین حاشیه ها باعث شد یه امتیاز کم شه وگرنه اگه دایی اعتراض نمی کرد و یه عده که منتظر بودن از آب گل آلود ماهی بگیرن مصاحبه نمیکردن و نمیگفتن فدراسیون از دایی میترسه یه امتیاز هم کم نمیشد .. دایی چند ساله مربیه ولی رفتارش هیچ تغییری نکرده اصلا تجربه نشده براش

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا این خیلی بده که مربی یه تیم بزرگ که خودش پر حاشیه ست اینقد پرحاشیه باشه ..
2 بازی دایی محرومه کی میخواد تیمو بچرخونه ؟ محمد دایی ؟
همین حاشیه ها باعث شد یه امتیاز کم شه وگرنه اگه دایی اعتراض نمی کرد و یه عده که منتظر بودن از آب گل آلود ماهی بگیرن مصاحبه نمیکردن و نمیگفتن فدراسیون از دایی میترسه یه امتیاز هم کم نمیشد .. دایی چند ساله مربیه ولی رفتارش هیچ تغییری نکرده اصلا تجربه نشده براش

درسته زیاد حاشیه داره
اما به نظر من دایی اگر این کارها رو نکنه مثل آب خوردن حق پرسپولیس رو می خورن
الان توجه کنید بعد بازی سپاهان شاید داورها به نفع مون سوت نزدن اما به ضررمون هم نبودن تقریبا

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]رویانیان: برای تبادل بازیکن توافق کردیم / اسامی بازیکنان را در آینده اعلام می کنیم[/h]پرسپولیس نیوز : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: در جلسه‌ای که داشتیم برای تبادل بازیکن با ذوب‌آهنی‌ها به توافقات خوبی رسیدیم و هفته آینده شرایط در مورد تعداد جابجایی بازیکنان مشخص می‌شود. محمد رویانیان اظهار داشت: پس از صحبت‌های انجام شده و با توجه به سیاست‌های تیم امروز جلسه بسیار خوبی را با مسئولان ذوب آهن داشتم و در خصوص مسائل مختلف در این جلسه با یکدیگر گفت‌وگو کردیم.

وی افزود: یکی از بحث‌های این جلسه تبادل در خصوص جابجایی بازیکنان بود که خوشبختانه برای حضور بازیکنان مدنظر در پرسپولیس به توافقات بسیار خوبی رسیدیم و من حتی امروز در نشستم با آذری چیزها و مسائل زیادی را یاد گرفتم که امیدوارم در آینده تعاملات بیشتر و بهتری بین تیم خوب اصفهانی و باشگاه پرسپولیس انجام شود.

هر دو تیم اهداف خاصی را داشتند که ان‌شاءالله با رابطه خوبی که بین طرفین وجود دارد در آینده این رابطه‌ها گسترده‌تر خواهد شد.

مدیرعامل قرمزپوشان یادآور شد: ما با اصل موضوع در خصوص تبادل بازیکن به توافقات خوبی رسیدیم اما با نظر طرفین اسامی بازیکنان را اعلام نمی‌کنیم ولی قطعا این توافق باید طوری باشد که هم به نفع ما و هم به نفع ذوب‌آهن تمام شود و هرگز نباید یکطرفه موضوعی به سرانجام برسد.

وی افزود: توافق‌های خوبی انجام شده و ان‌شاءالله در جلسه بعدی همه چیز مانند جزئیات توافق صد درصد نهایی خواهد شد و در نیم‌فصل تغییرات انجام می‌شود.

رویانیان یادآور شد: در این دیدار همچنین به صورت کنفرانس آذری و من با علی دایی گفت‌وگو کردیم و در خصوص مسائل مربوطه با او نیز تبادلات لازم را انجام دادیم.

مدیرعامل سرخپوشان در پایان در پاسخ سوالی که چند بازیکن از ذوب آهن می‌گیرد و یا چند بازیکن به آنها خواهید داد، گفت:‌ معلوم نیست. شاید دو بازیکن بگیریم سه بازیکن بدهیم، شاید یک بازیکن بگیریم 2 بازیکن بدهیم. همه چیز ان‌شاءالله در نیم‌فصل و جلسه نهایی آینده مشخص می‌شود. اما در این جلسه نیز توافقات خوبی بین طرفین انجام شده ولی اسمی از هیچ بازیکن نمی‌بریم.
محمد رویانیان در این جلسه در خصوص پرسپولیسی شدن محسن مسلمان با ذوب آهنی‌ها توافق اولیه شد و به زودی هافبک خوش‌تکنیک اصفهانی‌ها با توافقات انجام شده پرسپولیسی می‌شود. این اتفاق در نیم‌فصل می‌افتد.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
درسته زیاد حاشیه داره
اما به نظر من دایی اگر این کارها رو نکنه مثل آب خوردن حق پرسپولیس رو می خورن
الان توجه کنید بعد بازی سپاهان شاید داورها به نفع مون سوت نزدن اما به ضررمون هم نبودن تقریبا
این چجور حق گرفتنیه که یه امتیاز ازمون کم کرد و دو تا بازی حساس دایی محروم شد ؟!
حق رو اینطوری نمیگیرن که ..
بهرحال امیدوارم دو تا بازی بعدی رو ببریم و قهرمان نیم فصل بشیم .. خوبه که یه جلسه محرومیت دایی تو بازی فرداست

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چجور حق گرفتنیه که یه امتیاز ازمون کم کرد و دو تا بازی حساس دایی محروم شد ؟!
حق رو اینطوری نمیگیرن که ..
بهرحال امیدوارم دو تا بازی بعدی رو ببریم و قهرمان نیم فصل بشیم .. خوبه که یه جلسه محرومیت دایی تو بازی فرداست

خوشممیاد دوباره اینورا رو میچرخونی

دمت گرم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم بعد بازی با سپاهان خیلی خوشحال شدم که دایی عکس العمل شدیدی نشون داد و گفت تا آخرش پای این قضیه هستم.ولی خوب بنظرم دایی باید یه حساب کتابی میکرد پیش خودش که آیا این کار شدنی هست یا نه؟ به نظر من دایی مردونگی به خرج داد ولی خوب باید قبول کرد که این سیستم ما جوری تو تبانی و فساد غوطه ور هستش که اصلا نمیشه کاریش کرد.این وسط تنها چیزی که عایدمون شد این بود که قهرمانی محروم شد(که به نظر من بعد یه مدت که آب از آسیاب بیوفته دوباره میارنش).بدن ساز تیم محروم شد.دایی محروم شد و چیزای ریز دیگه.یعنی یجورایی این اعتراضات بیشتر دامن خودمون رو گرفت تا مسببان تبانی و فساد.چون متاسفانه هیچکس حاضر نشد که همکاری کنه و اطلاعاتی بده و خود اونایی که اطلاعات دادند محروم شدند!!! البته حقم داشتند.چون کاملا مسهود هست که دست فدراسیون و عوامل سازمان با افراد یا باندای تبانی تو یه کاسه هستش!! که کسی جرئت نمیکنه بیاد وسط.تازه 2تا از لمپن ها و فاسد های فوتبالمون که مایلی کهن و قلعه نوعی هستند به جای اینکه حمایت کنند میان دایی رو محکوم میکنند.چون از دایی خیلی میترسند.فقط این وسط امیدوارم تو دادگاه دایی و مایلی ، دایی تا ته قضیه بره جلو و شکایتشو پس نگیره تا این مایلی کهن جیره خوار رسوا بشه.مایلی کهن قبلا آدمی بود که نون بازوی خودشو میخورد و به نظرم بهترین تیم ایران تو تاریخ رو درست کرده بود ولی تو این 8 سال اخیر ماهیت اصلیشو نشون داد و الانم که کسی داره افشاگری میکنه رو محکوم میکنه!!!
بنظر من این قضیه بهتره که تموم بشه و ادامه پیدا نکنه.چون در صورت ادامه پیدا کردن به ضرر پرسپولیس هستش.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تبریک به همه پرسپولیسی های عزیز برد در جام حذفی رو
اما من واقعا دارم حسرت می خورم حیف نیست میلاد غریبی رو بدیم بره با این سبک بازیش
البته نباید از بازی خوب یونس شاکری هم گذشت

GAME_OVER

کاربر ممتاز
با اینکه خوب بردیم اصلا خوشحال نشدم
هم اینکه خوب بازی نکردیم ..البته بازیکنای اصلی نبودن و بیشتر جوونهامون بازی میکردن و این طبیعی بود
هم اینکه میتونستیم 6تا بزنیم و نزدیم ..
و مهم تر از همه اینکه هوادارا اشک نوروزی رو دراوردن .. خیلی بد بازی کرد اما خوب نبود هو کردنش .. خیلی ناراحت شدم