من خودم بعد بازی با سپاهان خیلی خوشحال شدم که دایی عکس العمل شدیدی نشون داد و گفت تا آخرش پای این قضیه هستم.ولی خوب بنظرم دایی باید یه حساب کتابی میکرد پیش خودش که آیا این کار شدنی هست یا نه؟ به نظر من دایی مردونگی به خرج داد ولی خوب باید قبول کرد که این سیستم ما جوری تو تبانی و فساد غوطه ور هستش که اصلا نمیشه کاریش کرد.این وسط تنها چیزی که عایدمون شد این بود که قهرمانی محروم شد(که به نظر من بعد یه مدت که آب از آسیاب بیوفته دوباره میارنش).بدن ساز تیم محروم شد.دایی محروم شد و چیزای ریز دیگه.یعنی یجورایی این اعتراضات بیشتر دامن خودمون رو گرفت تا مسببان تبانی و فساد.چون متاسفانه هیچکس حاضر نشد که همکاری کنه و اطلاعاتی بده و خود اونایی که اطلاعات دادند محروم شدند!!! البته حقم داشتند.چون کاملا مسهود هست که دست فدراسیون و عوامل سازمان با افراد یا باندای تبانی تو یه کاسه هستش!! که کسی جرئت نمیکنه بیاد وسط.تازه 2تا از لمپن ها و فاسد های فوتبالمون که مایلی کهن و قلعه نوعی هستند به جای اینکه حمایت کنند میان دایی رو محکوم میکنند.چون از دایی خیلی میترسند.فقط این وسط امیدوارم تو دادگاه دایی و مایلی ، دایی تا ته قضیه بره جلو و شکایتشو پس نگیره تا این مایلی کهن جیره خوار رسوا بشه.مایلی کهن قبلا آدمی بود که نون بازوی خودشو میخورد و به نظرم بهترین تیم ایران تو تاریخ رو درست کرده بود ولی تو این 8 سال اخیر ماهیت اصلیشو نشون داد و الانم که کسی داره افشاگری میکنه رو محکوم میکنه!!!
بنظر من این قضیه بهتره که تموم بشه و ادامه پیدا نکنه.چون در صورت ادامه پیدا کردن به ضرر پرسپولیس هستش.