کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2] کری خوانی مدیران پرسپولیس با بازیگر استقلالی در حضور ناصر ملک مطیعی + عکس[/h] [h=2]

[/h]

مراسم بزرگداشت ناصر ملک مطیعی و جشن پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «نقش نگار» با حواشی فوتبالی همراه بود.

به گزارش نامه، مراسم پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «نقش نگار» و مراسم بزرگداشت ناصر ملک مطیعی شب گذشته با اجرای علی ضیا برگزار شد.

در این مراسم برخی چهره ها مثل محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس و بابک زنجانی مالک باشگاه راه آهن نیز حضور داشتند.

در بخشی از این مراسم رویانیان، زنجانی و امیر جعفری روی سن رفتند و حسابی برای هم کری فوتبالی خواندند.

جعفری که از هنرمندان سرشناس استقلالی است در کنار رویانیان عدد 4 را نشان داد و مدیرعامل قرمزها نیز با خنده عدد دو را اضافه کرد.

رویانیان کمی بعد دست های جعفری را گرفت و بلافاصله بابک زنجانی با نشان دادن عدد 6 واکنش نشان داد.

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
این راه آهن یه جوریه که میشه راحت 6 تا بهش زد ..نمیدونم چرا اینقد بد بازی می کنیم وقتی اونا از دقیقه یک شروع کردن به وقت کشی چرا بازیکنای ما نمی فهمن که اونا فقط یه مساوی میخوان ؟؟؟؟ خیلی بد بازی کردیم واقعا زشته مقابل تیم 15 جدول اینطوری داریم بازی می کنیم .. موقعیت گل صفر ..
گلمون هم درست بود داور هم که باد بخوره به بازیکنای اونا خطا میگیره ..
زمین بده و هوا بارونیه هم نداریم واقعا کیفیت بازی راه آهن رو دیدیم دیگه .. باید ببریم هرچند اتوبوس چیدن جلو دروازشون ..
امیدوارم نیمه دوم بتونیم گل بزنیم و ببریم...

mehrdad50

عضو جدید
تبريك به ارتش سرخ
تو اين زمين بهتر از اين نميشد بازي كرد. بازم خدا رو شكر برديم
اين پيروزي هم اولين برد خارج از خونه بود و هم ما رو به صدر رسوند
فكر كنم نهمين كلين شيت نيلسون تو اين فصل بود. هر چقدر در دفاع عالي هستيم در فاز هجومي ضعف داريم. تيم از نبود يه پلی ميكر شش دانگ رنج ميبره. اميدوارم اگه مسلمان هم نتونستن بيارن يه بازيساز خارجي آماده بتونن جذب كنند. امتيازگيري تو نيم فصل دوم خيلي سخت تر ميشه

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایـــــــــــــ ــــن قـــــــرمـــز من دوســــــــــــ ش دارم خیـــــلی زیــــــاد
قـــــــــــــــــــــهرمانـــــــی بــــــــــهش مــــــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــیاد

تبریک میگم به تما م پرسپولیسی های عزیز تکیه زدن به صدر جدول رو;)

آخرین ویرایش:

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم این صدرنشینی رو به همه دوستان تبریک میگم و امیدوارم ماندگار باشه
دیروز من از دقیقه 53-54 بازی رو دیدم.اونطور که شنیدم نیمه اول اصلا خوب نبودیم.البته زمین بازی واقعا افتضاح بود و من نمیدونم این گزارشکر رو چه اساسی از زمین بازی تعریف میکرد در خالی که بازیکنا سعی میکردند رو زمین پاس ندند و یا وقتی زمینی پاس میدادند توپ بالا پایین میشد.کلا این گزارشگرا هم واقعا عجیب غریب شدند.امثال فردوسی پور و میرزایی که دنبال سوژه هستند و همش انتقاد(البته من با تعریف الکی مخالفم) ولی این دوتا معمولا از تیمای میهمان خوب حمایت میکنند که دلیلش رو نمیدونم ویا گزاشگر دیروز و خیابانی که افتضاخند. دیروز وقتی راه آهن به دروازه پرسپولیس نزدیک میشد شروع میکرد به داد و هوار کردن.انگار که تک به تک شدند.گزارشگرایی شهرستان خصوصا اون اصفهانی از خدا بیخبر هم که نژاد پرستانه گزارش میکنند!!!در هر صورت واقعا معضل بزرگیه این قضیه:smile:

دیروز این صدرنشینی به خود من اصلا نچسبید.چون درسته زمین بد بود ولی راه آهن تیم 15 جدول واقعا هر کاری که دوست داشت کرد.هر موقع اراده میکرد صاحب فرصت بود و به نظر من دفاع ما اصلا روز خوبی نداشت و ما باید قبول کنیم این 3 امتیاز رو مدیون نیلسون و خوش شانسی هستیم!! بازی دیروز ما جزو بازیهایی بود که از دید من تو هیچ خطوطی ما خوب نبودیم و یکی از بازیهای بد این فصلمون بود متاسفانه.
تو فاز هجومی که طبق معمول مخمد نوری پاشنه آشیل تیممون بود و امیدوارم مربی هر چه زودتر جایگزینی براش در نظر بگیره.چون تیمای حریف وقتی میبینند تیم ما در فاز هجومی و بازیسازی ضعیف هستش با خیال راحت حمله میکنند!!!
متاسفانه از دید من حقیقی هم چند هفته ای هست که اون هافبک جنگده قبلیمون نیست و خوب بازی نمیکنه.دیروزم روی یک بی ملاحظه گی از سوی خقیقی کم مونده بود یه پنالتی الکی بدیم!!! به نظرم دایی به جز خرید یک هافبک بازیساز باید به فکر خرید یه هافبک دفاعی هم باشه.چون پست واقعا مهمی هستش.خصوصا اینکه حقیقی اینروزا خوب بازی نمیکنه و خود دهنوی هم که بنظرم چون پست تخصصیش نیست نمیتونه خوب جواب بده.

نکته خیلی عجیب دیگه دیروز از دید من این بود که من نمیدونم بازیکن برتر بازی از رو چه اساسی انتخاب میشه؟!!به نظرم بهترین گزینه برای این انتخاب کسی نبود به جز نیلسون که واقعا عالی بود و کمترین پاداش براش انتخاب کردنش به عنوان بهترین بازیکن زمین بود ولی خوب این انتخابا کاملا سلیقه ای انجام میشه و فقط به مهاجم ها نگاه میکنند!!!

در هر صورت من خودم خوشحالم که تیم صدرنشین شدش .ولی خوب نگه داشتن صدرنشینی مهمتر هستش.که با این وضع کمی سخت هستش.چون وقتی تیم یکی مونده به آخر اینطور فشار میاره رو تیم باید کمی نگران شد.امیدوارم دایی هر چه زودتر فکری به حال ضعفای تیم بکنه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز تماشاگرا شعار میدادن اساسی ... رئیس مافیا کیه .. امیر قلعه نوعی ..... میترسم الان فردا برامون بکننش یه چیزی یه 2 امتیاز دیگه کم کنن والا .. مگه اینطوری پرسپولیس رو بکشید پایین البته اینطوری هم نمیتونید چون اون سالی که قهرمان شدیم 6 امتیاز مافیا کسر کرد ولی بازم قهرمان شدیم .. این قهرمانیا میچسبه نه اینکه بازیکن حریف رو بخری و زد و بند کنی و داور بخری و دوپینگ کنی و هزار گند و کثافت کاری کنی که قهرمان بشی .... برید آقایون اگه پرسپولیس این چند سال قهرمان نشده چون وارد این کثافت کاری ها نمیشه و این جور قهرمانی ها همون لایق استقلالی ها ......

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز تماشاگرا شعار میدادن اساسی ... رئیس مافیا کیه .. امیر قلعه نوعی ..... میترسم الان فردا برامون بکننش یه چیزی یه 2 امتیاز دیگه کم کنن والا .. مگه اینطوری پرسپولیس رو بکشید پایین البته اینطوری هم نمیتونید چون اون سالی که قهرمان شدیم 6 امتیاز مافیا کسر کرد ولی بازم قهرمان شدیم .. این قهرمانیا میچسبه نه اینکه بازیکن حریف رو بخری و زد و بند کنی و داور بخری و دوپینگ کنی و هزار گند و کثافت کاری کنی که قهرمان بشی .... برید آقایون اگه پرسپولیس این چند سال قهرمان نشده چون وارد این کثافت کاری ها نمیشه و این جور قهرمانی ها همون لایق استقلالی ها ......

موافقم.قهرمانی باید سالم باشه نه با کمک داور و سازمان و....کاری که قلعه نوعی توش استاده!!!
ولی سال 85-86 که 6 امتیاز از پرسپولیس کم شد به خاطر مافیا نبود.به خاطر کم کاری مدیران سالای پیش پرسپولیس تو بخث های قراردادی بود که ما با جریمه 6 امتیازی از سوی فیفا مواجه شدیم
فقط امیدوارم رویانیان حواسش به قضیه خوزه مانوئل باشه و محکم کاری بکنند تا خدای نکرده به مشکل خارجی بر نخوریم

مهندس خرده پا 2

کاربر بیش فعال
لاییییییییییییییییییییییک;)

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
گزارشگرایی شهرستان خصوصا اون اصفهانی از خدا بیخبر هم که نژاد پرستانه گزارش میکنند!!!در هر صورت واقعا معضل بزرگیه این قضیه:smile:

بدترین گزارشگر قطعاً، گزارشگر تبریز هست! سر بازی فولاد با تراکتور انقدر از حرکت پریرا بد گفت که فکر کردم قتل عمدی، چیزی انجام داده! در حالیکه تو لیگ برزیل رسم هست این کارها. حتی نکته ای هم که فردوسی پور بهش اشاره نکرد (و به نظر من ملاحظه خیلی مسائل رو کرد و چیزی نگفت!) اینه که تو لیگ برزیل حتی شوت کردن توپ بعد از این حرکت به وسط تماشاچی ها هم رسم هست! بازیکن با این حرکت شادیش رو با اونها قسمت میکنه.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدترین گزارشگر قطعاً، گزارشگر تبریز هست! سر بازی فولاد با تراکتور انقدر از حرکت پریرا بد گفت که فکر کردم قتل عمدی، چیزی انجام داده! در حالیکه تو لیگ برزیل رسم هست این کارها. حتی نکته ای هم که فردوسی پور بهش اشاره نکرد (و به نظر من ملاحظه خیلی مسائل رو کرد و چیزی نگفت!) اینه که تو لیگ برزیل حتی شوت کردن توپ بعد از این حرکت به وسط تماشاچی ها هم رسم هست! بازیکن با این حرکت شادیش رو با اونها قسمت میکنه.

من این بازی رو ندیدم ولی خوب چیزی که مشخصه این گزارشگرای شهرستانی واقعا شورشو در اوردند.این گزارشگر بازی پرسپولیس - سپاهان طوری گزارش میکرد که انگار سپاهان داره با یه تیم ملی داره بازی میکنه!!واقعا آدم مزخرفی بود.فقط اصفهانیا بدونند که بازی برگشتی وجود داره اونم تو آزادی.

این حرکت تبریزیا در مورد پریرا به ضرر خودشون تموم شد.به نظرم اگه پریرا محروم نمیشد حداقلش این بود که فولاد - استقلال مساوی میشد که از یه نظر به نفع تراکتور بود.در هر صورت بنظر من سازمان هم یه جورایی دنبال یه سوژه بود تا طبق معمول به نفع استقلال رای بده.معمولا آرای داده شده توسط کمیته یه 2-3 هفته ای طول میکشه ولی این بار رای ها سه سوته اعلام شد تا پریرا جلوی استقلال بازی نکنه.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عکس/ رای 64 مردم به قهرمانی پرسپولیس در نیم فصل

عکس/ رای 64 مردم به قهرمانی پرسپولیس در نیم فصل

پرسپولیس نیوز : نظرسنجی شب گذشته برنامه نود به پیش بینی قهرمانی نیم فصل لیگ برتر اختصاص داشت. 64 درصد قهرمانی پرسپولیس ، 24 درصد قهرمانی استقلال و 10 درصد سایر تیم ها آرا را به خود اختصاص دادند.

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
من این بازی رو ندیدم ولی خوب چیزی که مشخصه این گزارشگرای شهرستانی واقعا شورشو در اوردند.این گزارشگر بازی پرسپولیس - سپاهان طوری گزارش میکرد که انگار سپاهان داره با یه تیم ملی داره بازی میکنه!!واقعا آدم مزخرفی بود.فقط اصفهانیا بدونند که بازی برگشتی وجود داره اونم تو آزادی.

احتیاجی به بازی برگشت نیست! این زردها رو خدا یه جوری داره میزنه که حسابی تلافی اون حرکت خلیل زاده روی میثم حسینی در بیاد! امروز هم از تیم دست اولی که مربیش در حال اخراج هست و رتبه نهم گروه خودش هست باختن و از جدول مسابقات حذفی کنار رفتن...! حالا اون کرانچار بره باز بگه حرکت پنالتی بود....