با اینکه خوب بردیم اصلا خوشحال نشدم
هم اینکه خوب بازی نکردیم ..البته بازیکنای اصلی نبودن و بیشتر جوونهامون بازی میکردن و این طبیعی بود
هم اینکه میتونستیم 6تا بزنیم و نزدیم ..
و مهم تر از همه اینکه هوادارا اشک نوروزی رو دراوردن .. خیلی بد بازی کرد اما خوب نبود هو کردنش .. خیلی ناراحت شدم
منم خودم مثل شما زیاد با این برد خوشحالی نکردم و یه جورایی بیشتر دلم سوخت که بازیکنایی که واقعا حقشون هست هر از چند گاهی تو ترکیب باشند ، تو ترکیب قرار نمیگیرند و بدتر از اینکه قرار هست برن به تیمای دیگه و مسلمان جاش بیاد پرسپولیس.حالا من نمیدونم که آیا مسلمان وطیفه ای مثل نوری داره تو ذوب آهن.چون جدیدا بازیشو ندیدم و من فکر میکنم بیشتر سبک بازیش شبیه صادقیان یا خلعتبری باشه که در این صورت بنظر میرسه خرید اشتباهی باشه ولی اگه وظیفش مثل نوری باشه خوبه ولی آیا ارزش این رو داره که یک بازیکن پدیده رو از دست بدیم .بازیکنی که سالای بعدی احتمالا ازش حرفای زیادی گفته بشه.
در کل دیروز دفاعمون در نبود سید جلال اصلا خوب نبود.اونم جلوی یه تیم لیگ 1که 20 روزه جمع شده!!! و این برد پر گل رو باید مدیون شجاعت مربیمون بدونیم که به جووناش اعتماد کرد. در کل دیروز بازیکنای اصلیمون مثل صادقیان و بنگر خیلی عصبی هم بودند و دلیلش معلوم نیست و اگه داور حواسش جمع بود میتونست کار دستمون بده!!!
در مورد نوروزی هوادار حق داره ازش ناراحت باشه ولی اینکه بی احترامی کنند خوب نیست.نوروزی یه 5 سالی هست که تو پرسپولیس هستش ولی خوب هیچوقت خوب نبوده و جالب این هست که بهش زیادم اعتماد شده و تو ترکیب زیاد قرار گرفته و مشخص هم هست که بازیکنی در حد پرسپولیس نیست و تو این چند سال برای خیلیا اثبات شده.ولی خوب چیزی که مشخص هستش اینه که نوروزی یک پارتی خیلی گردن کلفت تو باشگاه داره.جوری که حتی مربیا هم نمیتونند کاریش کنند.اینو سال پیش به عینه دیدیم و با وجود اینکه سال پیش خوب نبود و با مربی درگیر بود ولی تو ترکیب اصلی میزاشتند.مخصوصا تو بازی فینال سال پیش که واقعا حقش نبود تو ترکیس باشه ولی کلا تو ترکیب بود و گند زد!!!!
خوب وقتی هم هوادار میبینه که خوب نیست و تو ترکیب اصلی هست و با این کار بازیکنای دیگه بیرون میمونند ، عکس العمل نشون میدند.
حالا رضایی بازیکنی بود که میشه گفت دایی بهش اعتقاد داره .حتی اگه خوب بازی نکنه.ولی خودش فهمید که تو پرسپولیس جواب نمیده و هوادارا ازش راضی نیشتند و مردونگی کرده و میخواد بره.تازه رضایی این فصل رو افت کرده ولی سالای پیش بهتر بود.ولی نوروزی واقعا تو این 5 سال در حد پرسپولیس نبود و باید خودش بفهمه و بره.چون با این کارش داره حق بازیکنای جوون مثل شاکری و غریبی و.. پایمال میشه!!
و من حق رو به هوادار میدم .حتی با دیدن اشکای نوروزی