کدام روش ازدواج را ترجیح میدهید؟

کدام روش ازدواج را ترجیح میدهید؟

• ازدواج سنتی

رای: 59 42.1%
  • ازدواج امروزی

رای: 48 34.3%
  • ازدواج فامیلی

رای: 7 5.0%
  • نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم.

رای: 26 18.6%

• مجموع رای دهندگان
    140

behnaz68

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بر تمام دوستان گرامی

شما چه نوع ازدواجی رو ترجیح میدهید؟

آیا

1)ازدواج سنتی(رفتن به خواستگاری یا اومدن خواستگار از طریق معرفی دوست وآشنا و فامیل) ؟

آیا

2)ازدواج امروزی (یعنی آشنایی و شناخت از طریق دوستی یا همون دوست بودن) ؟

آیا

3)ازدواج فامیلی ؟

4) نظر دیگه ای دارم که توضیح میدم

با تشکر::cool:
این که کدوم روش برای ازدواج مناسبه فکر کنم بستگی به فرهنگ و خانواده ای که در آن بزرگ شدیم داره و هر کس با توجه به این موارد نظر میده ولی در کل نظرم اینه که ازدواج نمی دونم شاید باید ترکیبی از ازدواج سنتی و امروزی باشه منظورم از ازدواج امروزی دوستی نیست بلکه در جایی همدیگر دیده باشند و با هم یه ارتباط درست داشته باشند( حد و مرز حفظ شه ) البته این ارتباط نباید طولانی شه و تر جیح هم میدم خانواده هامون بدونند البته فکر کنم توی این موقعیت کمتر کسی همونی هست که باید باشه و در ضمینه ازدواج سنتی اگه قراره امشب خواستگاری باشه و فردا عروسی مخالفم باید مدت چند ماه رو باهم باشند در اصطلاح نامزدی این جور که نوشتم فکر نکنم ازدواج سنتی و امروزی با هم فرقی کرد ولی خوب اگه از قبل بشناسیمش بهتره بازم بستگی به شرایط داره

NEGINNN

کاربر بیش فعال
من دوست ندارم اولین بار همسرمو تو مراسم خواستگاری ببینم یا اونم منو همینطــــــــــــــور
و اینکه ازدواج امروزیو زدم به دلیل ازدواج پس از دوستی نیست که باهاش مخالفم
بیشتر به دلیل آشنایی قبل از خواستگاریه
مثل دو همکار دو دانشجو .....................
اینا رو بیشتر می پسندم

Ramin-GT

عضو جدید
من دوست ندارم طرفم رو بستگان و فامیلم انتخاب کنند

خودم انتخاب میکنم و با خانواده م جلو میرم یعنی انتخاب با خودم ادامه ش یه جورایی همون سنتی میشه

MehD1979

متخصص زراعت و اگرواکولوژی
کاربر ممتاز
من دوست ندارم اولین بار همسرمو تو مراسم خواستگاری ببینم یا اونم منو همینطــــــــــــــور
و اینکه ازدواج امروزیو زدم به دلیل ازدواج پس از دوستی نیست که باهاش مخالفم
بیشتر به دلیل آشنایی قبل از خواستگاریه
مثل دو همکار دو دانشجو .....................
اینا رو بیشتر می پسندم

کاملأ این روشو قبول دارم///مرسی و تحسین به U

aminvo

عضو جدید
باید عرض کنم به دوستانی که مخالف دوستی قبل ازدواج هستن و معتقد هستن که احتمال شکست بالاست مخالفم. من دوستانی را دارم که 8 سال قبل ازدواج با هم دوست بودن و الان هم بعد چندین سال زندگی مشترک، بهترین زندگی را از لحاظ روابط دارن. دایجون خودم دو سال قبل ازدواج دوست بود و بعد شش سال زندگی مشترک هنوز مثل روزهای اول زندگیشون، زندگی می کنند.
در مورد نظر خودم هم باید عرض کنم که هیچکدام از سه روش اول را نمی پسندم. چون واژه ی دوستی بین دختر و پسر و ازدواج برای من به گونه ای دیگه تعریف شده و با رابطه هایی که خیلی از افراد جامه فکر می کنند فرق میکنه. و البته ترجیح می دم که توضیح ندم چون با توجه به تجربه ای که در این فوروم دارم سریعا با عبارت هایی مثل غرب زده، عامل بیگانه، فرستاده آمریکا، مفسد در زمین و ..... مواجه میشم. موفق باشید

elman13

عضو جدید
منم با هر سه مخالفم آشنایی قبل از ازدواج بدون صمیمیت و صرفا به جهت آشنایی رو ترجیح میدم

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ازدواج سنتی از نوع مامانم اینا
یعنی که نامزدیش طولانی باشه
حداقل 6 ماه
عقدم حداقل3ماه بعدش عروسی
آخه اگه بعد خواستگاری زود آدم عروسی کنه مثل اینه که یه هندونه رو فقط بخاطر شکلش انتخاب کرده باشه
اونوقت اگه توش سفید در اومد آدم چه گلی سر خودش بگیره آخه؟

taraneh_de

عضو جدید
من روش خارجی ها رو دوست دارم. یعنی اول دوست دختر دوست پسر می شن و بعدا ازدواج می کنن. اصلا هم از این خونواده هایی که توی زندگی و ازدواج بچه هاشون دخالت می کنن خوشم نمی یاد. به نظر من خانواده ها فقط باید بچه هاشون رو راهنمایی کنن ولی انتخاب اصلی و نهایی رو به بچه هاشون واگذار کنن و به هیچ وجه به اونا زور نگن.;)

hani0

کاربر بیش فعال
نظر دیگه ای دارم ولی حال توضیحشو ندارم:دیییییییییییییییییییی
طولانیه اخه

shaahrzad

عضو جدید
من روش خارجی ها رو دوست دارم. یعنی اول دوست دختر دوست پسر می شن و بعدا ازدواج می کنن. اصلا هم از این خونواده هایی که توی زندگی و ازدواج بچه هاشون دخالت می کنن خوشم نمی یاد. به نظر من خانواده ها فقط باید بچه هاشون رو راهنمایی کنن ولی انتخاب اصلی و نهایی رو به بچه هاشون واگذار کنن و به هیچ وجه به اونا زور نگن.;)

دقیقا.:smile:
کاملا موافقم.ولی با فرهنگ ما جوردر نمیاد.!
باید واقعبین بود!:(

sarang

عضو جدید
سلام.به نظر من ازدواج سنتی خوبه که قبلش یه آشنایی خانوادگی بوده باشه.و کلا با دوستی های قبل ازدواج مخالف هستم ...

تبسم44

عضو جدید
به نظرم سنتی بهتره البته به همراه اشنایی در حد دو سه ماه..........

bahareh85

عضو جدید
این وسط تکلیف اونایی که گی هستن چیه؟؟؟؟
ببخشیدا ولی اینا به نظر من اراجیفه چیزی به عنوان هم جنس گرا وجود نداره مگ اونکه همو فرودیت باشه که اونم باید جراحی و درمان بشه ولی اینکه یه آدم در سلامت کامل جسمی و هورمونی بگه من گی هستم بیماری روانی جوامع خسته از روابط آزاد و دنبال تنوعه و مطرح کردنش کاملا بی معنیه

arashlolos

عضو جدید
من ازدواج سنتی رو ترجیح میدم..اما ازدواجی نباشه که من با اون طرفی که میخوام ازدواج کنم اصلا آشنایی نداشته باشم.
منظورم اینه که خودم خود طرف (دختر) رو انتخاب کنم..و بدون هیچ دوستی اون رو به خانواده معرفی کنم

سلام بهنام جووووووون خوفی؟:gol:
منم میخوام یه چنتا زن بگیلم!:smile::D
اولا رو تعدادش شک و تردید دارم یه راهنمایی بکنید 7 تا بسه؟؟؟!!!:surprised::biggrin:

اون آخر گفتی بدون هیچ دوستی اون رو به خانواده...
خوب وقتی بدون دوستی بوده چطوری کامل دختره رو شناختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:
و اگه بدون شناخت کامل دختره به خونوادت بگی اونام به خونواده عروس بگن عروسه هم که از خداشه(!!!):D سریع مقدمات ازدواجو فراهم میکنن و این وسط اگه کامل نشناخته باشی دختره رو خودت ضرر میکنی!:)

راستی واسه این ویرایش کردم که:
به نظرم 50 50 باشه سنتی و مدرن.ولی بیشترش تمایل به سنتی داشته باشه.
قبلا نظرم چیز دیگیی بود
من داداشم با یکی که 100 درصد مطمئن هستش باهاش ازدواج میکنه در ارتباطه(خودش پیداش کرد ولی گرفتن شماره و هماهنگی های اولیه بر عهده خونوادم بود.بعد از اون این دوتا باهم ارتباط دارن 1 سالی میشه ضمن اینکه یکیشون نباشه اون یکی میمیره!!!روزی هم یه 50 تا اس شاید ردوبدل بشه!!!)
اینارو گفتم شاید به درد بخوره چون دختره فوق مذهبیه داداشمم همینطور خودمم ...

آخرین ویرایش:

جوجه سرامیکی

عضو جدید
به نظر من باید جوونها یه شناختی از هم داشته باشند و یه مدتی باهم باشند تا کاملا همدیگر رو بشناسند.البته تحت نظر پدرومادرها.ازدواج سنتی کاملا اشتباه هست.چون خیلی از جوونهای اونروزی اعتقاد داشتند با لباس سفید اومدی پس با لباس سفید از خونه شوهرت(مرگ)میری.اما حالا کدوم دخترو پسری به این اعتقاد داره؟الان جونها حال و حوصله ندارند تا طقی به طوقی میشه فوری مهریه رو به اجرا میزارندو طلاق.
تو دوران دوستی و ازدواج درسته خیلی ها دروغ میگن و برای اینکه به اون برسند کلی کلک میزنند اما باز میشه از دوستی بعضی چیزها مثل آداب غذاخوردن،طرز برخورد شخص با جامعه،عقاید و رفتاراش،..... رو فهمیدالبته خیلی از ازدواج هم به طلاق میکشه اونم بخاطر روابط زناشویی نادرستی که بعد از ادواج به وجود میاد(طرف رو راضی نگه نمیداره) من رابطه خارجی ها رو بیشتر میپسندم.الان تو ایران اکثرا بعد از 6ماه از زندگی مشترک خسته میشن از هم .چون تازه میفهمند که زیر یه سقف رفتندطرفشون چه کسیه.

parna pahlavani

عضو جدید
ازدواج سنتی خیلی مزخرفه.درسته بعضی وقتا خوب از اب درمیاد ولی همیشه که اینتوری نیست.مثلا پدر و مادر بزرگ بنده که ازدواج سنتی داشته و الان طلاق.

sarah89

عضو جدید
با اجازه من گزینه آخرو زدم چون فک کنم ازدواج فامیلی میتونه تو زیرمجموعه ی 2 گزینه ی قبلش قرار بگیره مضاف بر اینکه
من موردی تلفیقی از دو مورد سنتی و امروزی رو ترجیح میدم!
ممنون از نظرسنجیتون.

راضیه (ت)

عضو جدید
منم ادغامی رو بیشتر دوست دارم .یه آشنایی 5 یا 6 ماهه با نظارت خانواده ها
البته این رو هم بگم که اصلا از ازدواج هایی که با عشق و عاشقی شروع میشه خوشم نمیاد چون هیچ عقلی پشتش نیست و بعد از مدتی تازه اختلافات خودشون رو نشون میدن و اون موقعست که ...............

گربه اخراجی

عضو جدید
ازدواج فامیلی بهتره

چون ادم خیلی از خصوصیات طرف مقابل و خانوادشو رو میشناسه

اما نمیتونم ازدواج فامیلی داشته باشم به ناچار امروزی میشه

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من قبلا فکر میکردم ازدواج سنتی بهترین شیوه ی ازدواج ولی الان فکر میکنم ازدواج سنتی در صورتی خوبه که قبل از نامزدی یااینکه تعهدی ایجاد بشه خانواده ها فرصت چند ماهه ای رو برای دختر و پسر ایجاد کنن که بتونم با هم در ارتباط باشن و همدیگرو ارزیابی کنن
در غیر اینصورت ازدواج امروزی البته با منطق وسن وسال مناسب و مدت آشنایی 7-8 ماهه
موافقم...همینطوره...کلا شناخت ادماخیلی سخت شده...بعدازدواج خیلی مسائل تازه روشن میشه

parvaneh.68

عضو جدید
کلا از ازدواج کردن خوشم نمیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد. چه سنتیش , چه امروزیش. به نظرم فقط خوشیهاتو میگیره ازت:d

mrsos256

عضو جدید
سلام به دوستان
به نظر من ترکیبی از ازدواج سنتی و امروزی خوبه
ولی ازدواج امروزی نباید از حدود خارج بشه و شکل رفاقت به خودش بگیره

آخرین ویرایش: